Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ligin en kötü Sol Beki bizde niye oraya adam alınmaz anlamam... Kim olursa olsun Celalettinden iyidir...

Yorum

• bana kalirsa cordoba meselesi sakaryaya bi misilleme gibi.onlar diyolardiki martinezi nunbergte istiyo biraz parayi artirin yoksa onlara satcaz,bizimkilerde diyoki biz cordobayi aliyoz ama parayi biraz indirirseniz martinezi alabiliriz.durum bundan ibarettir heralde yani böyle umuyorum en azindan..

Yorum

• İlk olarak wien_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bana kalirsa cordoba meselesi sakaryaya bi misilleme gibi.onlar diyolardiki martinezi nunbergte istiyo biraz parayi artirin yoksa onlara satcaz,bizimkilerde diyoki biz cordobayi aliyoz ama parayi biraz indirirseniz martinezi alabiliriz.durum bundan ibarettir heralde yani böyle umuyorum en azindan..
        nürnberg kaleci aldı...
        poetricus

Yorum

• O zaman alinabilir. Fena bir oyuncu degil, en azindan alternatif olur ve Keceli'dende 10 kat iyidir. Federasyonun sitesinde 46 oyuncumuzun bulundugu yaziyor, 51 filan palavra!!!

Yorum

• Sali gününe kadar beklenmesi Sakaryaya bencede bir Gözdagi. Sali günü yabanci sayisi 6 kalmayacak ve belkide o gübe kadar 1-2 yabancimizdan kurtulacagiz (Djokay ve Musampa).
            Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Bence Trabzonspor yönetimi mevcut teknik direktörünün sistemi ve taraftar profilinin 10 Numaraya bakışı acısından bu isi basarabilecek yetiye sahip degildir cagımız futbolunda 4-4-2 nin basarıya getiren esas sistem oldugu düşünülürse bizim icin acil ihtiyac Umutun yanına alınabilecek bir partnerdir Gökdenizinde orta sahanın solunda zorlandıgını düsünürsek sol acık ve forvet ve kaleci öncelikli ihtitacımız diye düsünüyorum Ceyhunu da yabana atmamak gerekir 4-2-3-1 oynayacagımız zaman Ceyhun o görevi yapabilir .
              2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• ARKADAŞLAR,
                Konu ile tamamen alakasız ama olursa sizlerden birisinin yardımını diğerlerine yeğ tutarım.

İÇİMİZDE DÜZCE MERKEZDE İKAMET EDEN ARKADAŞIMIZ VAR MI? VARSA ACİL BİR KİRALIK EVE İHTİYACIM VAR. DÜZCE'YE TAYİNİM ÇIKTI.

YARDIM EDEBİLECEK OLANLAR ÖZELDEN ULAŞIRLARSA MÜTEŞEKKİR OLURUM.

Sağlıcakla kalın
                Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

• ----------------Martinez------------------------

Jabi-----Stephanov--------Erdinç------Uğur Boral

Yattara------------Hüseyin----------- Gökdeniz

-------------------Ceyhun---------------------

--------Martin Palermo--------Umut--------------

Yedekler:
                  Tolga Seyhan
                  Risp
                  Ayman
                  Serkan Balcı
                  Özer Hurmacı
                  Ali Güzeldal
                  Erhan Küçük

Yorum

• İlk olarak fsagir_ktu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ----------------Martinez------------------------

Yedekler:
                    Tolga Seyhan
                    Risp
                    Ayman
                    Serkan Balcı
                    Özer Hurmacı
                    Ali Güzeldal
                    Erhan Küçük
                    Serkan Balcıyı yedek bırakmaz ziya,sen Hüseyini Erdinçin yerine defansa. Serkanıda ön liberoya al işte o zaman olur bu kadro

Yorum

• Runje, Lens ile anlaştı

Adamlar planlı ve programlılar bizde insallah şu Musampa ve Djokaj Jef ve Jundan tamamen kurtuldugumuz günleri görürüz bu arada Sola alabilecegimiz en iyi oyuncuyu Genclerbirliginden Eren olarak görüyorum Malatyada iken Yattara ile tartısan Eren genc ve saglam defansı olan futbolcu ama Cavcav Keceliyi kabul etmez sanki Antepli Faruk olacak gibime geliyor.
                      2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

Özer Hurmacı

Ali Güzeldal ve

Erhan Küçük
                        üçünü alsak yeter ya
                        ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                        ~Twitter ~

Yorum

----------------Martinez------------------------

Yedekler:
                          Tolga Seyhan
                          Risp
                          Ayman
                          Serkan Balcı
                          Özer Hurmacı
                          Ali Güzeldal
                          Erhan Küçük
                          bu kadro olursa ligde bir iddia mız olur
                          tabi ik tolga artık takımda iş yapmaz onun yerine başka biri olabilir
                          ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                          ~Twitter ~

Yorum

• Arkadaslar kusura bakmayin, mesaji göndermistim ama yinede gönderecegim arada bir, gören olur belki

Trabzonspor taraftari olarak Özer Hurmaci ve Ali Güzeldali istiyoruz!!!

vollst. Name:Özer Hurmaci
                            geboren am:20.11.1986
                            Nationalität: Türkei
                            Größe:174 cm
                            Gewicht:65 kg

Trabzonspor senin için hâlâ özel sanirim?
                            Trabzonspor aski küçüklügümden beri var. Orada oynayip sampiyonluk yasamak istiyorum. Almanya'da kahvelere gidip tüm maçlarini seyrederdik. Lemi dayimi izlerdik. Trabzonspor yenilince, 'Görürsünüz, oraya gidip sampiyon yapacagim' diye aglayarak çikardim. Tatillerde Akçaabat'a geldigimizde, en çok sevdigimiz sey Trabzonspor'un tesislerine gidip oynamakti. En güzeli de o zamanlar Trabzonspor'da oynayan futbolcularin çoguyla tanistim. Ünal Hoca Ümit Milli Takim'da hocam, Tolunay Hoca yine Genç Milli Takimlarda. Onlarla birlikte çalismak onur veriyor.
                            Röpörtajin tümü: http://www.tff.org/default.aspx?pageID=286&ftxtID=1486

TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Bu Özer Hurmaci Videoya bakilirsa SÜPER!
                              Adam birde Trabzonspora asik.
                              Neden düsünülmüyor anlamis degilim!!!!!!!
                              Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Trabzonspor taraftari olarak Özer Hurmaci ve Ali Güzeldali istiyoruz!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X