ncik carleyi ziya dogan izlemeden alirlar insallah bu adam baya teknik bir oyuncu ziya izlerse begenmez geri yollar..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
genç kardeşim bizim bu başarısız yönetime karşı çıkışımız, gün gibi yapılan yanlışları ortaya koymamız bize ne kazandırıyor.bizim ortak sevdamız Trabzondur.İlk olarak QuakeviL61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAyrıca şunu anlamıyorum, gazetelerin bir sürü yalanına kanıp da burada o yalan haberler uğruna kavgalar edilirken, aramızdan birinin iyi niyetle yazdığı, doğruluğuna inanıp bizimle paylaştığı şeyler neden bu kadar sorun oluyor.
Sizce bunları yazmak ona ne kazandırırabilir?.. Gözünüzü seveyim kardeşler, şurada bütün gün bize haber verse, hepsi de doğru olsa ne elde edebilir. Şöhret olup dizi teklifleri alacak değil ya.. En fazla alacağı "Allah razı olsun" dur. Lütfen iyi niyete saygılı olalım. İnanmayanda gülüp geçsin, çok zor değil. Birbirimizi kırmayalım..
Yorum
-
Gökdeniz konusuna bir yorum yapıp konuyu kapatayım ..
Eger Gökdenize konuşuldugu gibi 8- 9 milyon euro verilmiş veya verilecek ise ve satılmıyorsa bu benim düşünceme göre cahillik ve işbilmezliktir ...
Gökdenizi kendi ellerimle uçaga koyar yollardım ...
Hayret etmemek mümkün değil ...bu rakamlara satmayan başkana da satılmasın diyen taraftara da ...
Başkan bir türlü dengeyi bulamadı ...
Alınan oyuncu iyi mi olur kötü mü olur bunu ben ancak sahaya çıktıgı zaman anlarım zaman gerek ...
Başkanın kişiligine olan hakaretleri en başından dediğim gibi bende dogru bulmuyorum..Eleştirmek ayrı muhalif olmak ayrı hakaret etmek ayrı ...Makamlara saygı gereklidir ...
Makamda bulunan kişilere karşı hiç bir sempatiniz inancınız olmayabilir ki bu normaldir de ama o ilgili kişi gidinceye kadar o makama saygıdan dolayı işgal altında olsa dahi kişiliklere saldırı da bulunmak dogru değil ...
Bir gerçek var ki taraftar olarak şampiyon olamamanın vermiş oldugu açlık ile çok çabuk havaya girebiliyoruz en azından çogunluk olarak ...Alınan oyuncunun ucuz pahalı isimli olup olması değil yaratıgı heyecan ilginç ... Takımda en az 2 oyuncu daha eksik alınması gerekli iken ve en önemlisi taraftarın % 90 ın istemediği bir hoca ????? varken
İlgili oyuncunun transferinin oldugunu düşünürsek dahi kaleci ve forvet eksikliği sanırım herkesin kendi adı kadar bildiği bir gerçek ...Hatta kaleci ve forvet alınsa dahi belki ilk 11 i değil ama 11 i zorlayacak kaliteli yedek olabilecek 2 - 3 oyuncu daha takıma ilave yapılmalı .. Bunun adına gelecek vaat eden derseniz de olur ..
Başkan Gökdeniz konusunda yaptıgı hataya ( tekrar yazıyorum eger o rakamlar dogru ise ) umarım Hüseyin konusunda düşmez ...Hüseyine 4-5 milyon euro luk teklifler varsa ve satılmıyorsa bu Gökdeniz olayından daha büyük hata olur ...
Trabzonspor oyuncu satmaz çünkü biz büyük takımız yıldız satmak yanlış mantıgı fevkalede yanlış ve tehlikelidir ...Burada yapılması gereken satacagınız oyuncularınızı iyi tespit edebilmektir ..Bahsi geçen oyuncularda Fatih Tekke ve Stephanov satılmamalı .... Fatih Tekke konusunda bu kadar ısrarlı olarak yanlış yapıldıgının yazmamın sebebi Fatih Tekke nin durumunun Gökdeniz gibi olmadıgı içindir ...Eskiye dönmenin bir anlamı yok onun için çok deginmek istemiyorum ama orada yapılan satış fevkalede yanlış idi ...Sebeplerini boşverin geçmiş gitmiş bunu ortalıgı karıştırmak kapanmış defteri açmak için yazmıyorum . taktiksel ve yönetimsel hatayı hatırlatmak amacıyla yazıyorum ..Fatih Tekke Trabzonspordan ayrılmak zorunda bırakılmıştır ...Stephanov ise hem TRABZON şehrinde olmaktan gocunmayan bunu sıkıntı yapmayan hem de her zaman OYNARSA yani satabileceginiz bir oyuncu ....
Gökdeniz konusu ise asla Fatih Tekke gibi degerlendirilmemeli ...Başkan bu konuda şahsıma göre hata yapıyor ... Gökdeniz hem Trabzonspordan hem Trabzon şehrinden gitmek istiyor ve bu yeni değil .. fb ile kaç sezondur konuştugunu artık unuttum yani ...imzalanan sözleşmeler vs ... Gökdenizin bu sezon çok iyi oynayacagını ukalalık olarak almayınız herkese söylemiştim ... çünkü adam bu sezon çok iyi oynamalı idi ki kendi piyasasını yapsın tekrar yıldız oldugunu gösterebilsin ..Bu arada Atay başkanın hakkını vermek gerek arkasında saglam durdu ..Bu iki oyuncu için satış degerlendirmeleri bu şekilde olmalı idi
Hüseyin ise kelimenin tam anlamı ile evlattır ...gel gel git git ...Ama burada da şu var .. Hüseyin eger rus kulubune giderse belki hayatında hiç kazanamayacagı parayı kazanacak .. o anlamda kendi gelecegi için de gitmeli ve bu kadar baskı yaşayan bir oyuncu bir yerde patlarsa kendisini hepten bitirir.. Hüseyin gibi oyuncu bulmanız çok zor olmaz ama Hüseyin tarzındaki oyuncuları her zaman 4 -5 milyon euro satamasınız ...Demir tavında dövülür ...
Kongre ile ilgili kendi düşüncemi de söylemek isterim ...Hiç bir şart altında hattta gökteki yıldızların inip Trabzonspora verilecegini bilsem bu başkan ve yönetime oy verecek kadar aptal değilim ..Her insan hata yapar ama üst üste ve sıklıkla yapıyorsa o aptaltır ... Hatayı yaptık bari aptallık yapmıyayım
Yorum
-

Carle ile Trabzon flörtü alevleniyor
Trabzonspor yönetimi İstanbul'a gelen Avustralyalı futbolcu Nick Carle ile prensip anlaşmasına vardı. Futbolcu hakkında son kararı, kasetlerini incelemeye alan teknik direktör Ziya Doğan verecek. Ayrıca sol kanat arayışlarına giren bordo mavililer, Fenerbahçeli Uğur Boral'a kanca attı. Kaleci için teklif yapılan Dudek'ten ise cevap bekleniyor.
CARLE İNCELEMEYE ALINDI
Adı Trabzonspor ve Fenerbahçe arasında anılan Avustralyalı futbolcu Nick Carle için Trabzonspor, son adımları atmaya hazırlanıyor. Dün akşam yapılan ön görüşmede futbolcu ile büyük ölçüde anlaşmaya vardığı öğrenilen Trabzonspor yönetiminin, son görüşmeyi yapmadan önce teknik direktör Ziya Doğan'ın sunacağı raporu beklediği öğrenildi. Ziya Doğan'ın futbolcunun kasetlerini incelemeye aldığı öğrenilirken, tecrübeli hocanın alternatif isimler üzerinde de durduğu belirtildi. Albayrak ve kurmaylarının Carle'nin kasetlerini izlediği ve bu futbolcu beğendiği vurgulandı.
Bonservis bedeli 550 bin dolar olan Carle için yönetim son kararı yarın verecek. Trabzonspor yönetimi şu ana kadar bu transferi doğrulamazken, bazı yönetim kurulu üyeleri Carle'nin transferinin sonlandığını ancak, yabancı kontenjanı sorunu çözülene kadar, resmi açıklama yapılmayacağını söylediler. Trabzonspor yönetimi şimdi Tomas Jun, Djokaj ve Musampa'yı gönderip, yeni transferler Kayseri Erciyesspor'dan Jabi ve Newcastle Jets takımından Nick Carle'ye yer açmanın planlarını yapıyor. Carle ile her konuda anlaşan yönetimin, Avrupalı bir yıldız ismin peşinde olduğu bu futbolcunun alınması durumunda Carle'den vazgeçilebileceği açıklandı.
UĞUR BORAL'A TEKLİF HAZIRLIĞI
Trabzonspor'da teknik direktör Ziya Doğan'ın, "Sola bir adam alırsak, takım çok daha güçlenir" şeklindeki açıklamasının ardından arayışlara giren yönetim, Fenerbahçeli Uğur Boral'a teklif götürmeye hazırlanıyor. Fenerbahçe'nin Roberto Carlos ve Wederson'u almasının ardından bu bölgede şişkinlik olacağını düşünen Yönetim, Serkan Balcı'dan sonra bu futbolcunun işini bitirmek için harekete geçiyor.
Boral'ın sözleşmesinin devam etmesine rağmen Fenerbahçe yönetiminin yüksek bir ücret talep etmesini beklemeyen yönetim, Uğur Boral transferinin gerçekleşmemesi durumunda Gençlerbirliği'nin genç sol kanat oyuncusu Eren'e yönelecek. Bu futbolcu için daha öncede girişimde bulunan yönetim Ersun Yanal'ın, "Veremem" demesi üzerine transferden vazgeçmişti.
DUDEK'TEN CEVAP BEKLENİYOR
Kaleci arayışlarını da sürdüren Trabzonspor, daha önce teklifte bulunduğu Liverpool'un ikinci kalecisi Dudek'ten cevap bekliyor. Dudek'in yüksek fiyat istemesi üzerine bu oyuncudan vazgeçtiğini açıklayan yönetim, yeni bir teklif sundu. Dudek'in son kararını vermesini isteyen yönetim, Paraguay milli takım kalecesi Bobodilla ile de temas haline girdi.
Tolga'nın yanında kaliteli bir ismi daha kadrosuna katmak isteyen yönetim, Sakaryaspor'dan kaleci Martinez'i transfer etmek için uğraşmış ancak, fiyat konusunda bir anlaşma sağlayamamıştı. Jefferson'a iyi bir teklif gelmesi halinde bu futbolcuyu satmayı düşünen yönetim, kaleci konusunda hata yapmamakta kararlı. Öte yandan Trabzonspor'da ismi kiralık olarak gönderilecek futbolcular arasında geçen isimlerin, rahatsızlık duymamasını istemeyen Doğan'ın bu futbolcuları arayarak, "Hepiniz bana lazımsınız, ben gidecek futbolcuların ismini vermedim. Siz rahat olun" dediği öğrenildi.
15.06.2007
Kaynak : DHAEn son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 15.06.2007, 15:32.2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
KUTADGU
konu dışına çıkmamaya özen göstermeme rağmen
tuhaf olaylar oluyor bu forumda her transfer sezonunda olduğu gibi..
Tek umudumuz Trabzonsporumuzun en iyisini almasıdır...
lakin bak kimse bilmiyor helal olsun başkana söylemlerinin ardından başkanın ağzına yakın ağızlardan haberler alınca Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu demeden de geçemiyorum...
neden böyle olacak , ağıza bir parmak bal hesabı ayarı veren gidiyor...
tuhaf hemde çok tuhaf...
Yorum
-
Trabzonspor'a transfer için İstanbul takımlarında mutsuzluk bir kriter olmamalı.
Serkan Balcı'ya evet idi.
Ama Uğur Boral'a hayır.
Hele de bonservis bedeli varken.
Uğur'a gelinceye kadar on defa Engin Baytar alınmalı.
En azından bizi isteyen bizi istemeyene tercih edilmeli...Önce iletişim düzelmeli...
Yorum
-
tartışmalarınıza özel den devam edebilirmisiniz bu başlık transfer dosyası başlığı ben bu başlığa girdiğimde transfer haberi okumak istiyorum ikili tartışma okumak değil dudekten yazın carle den yazın uğurdan yazın yalanda olsa güzeller ya bu bana yetiyor...UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Yorum
-
sevgili din kardeşim benim sinir olduğum şey adam iğneleyici sözler sarf etmesi ayrıca kendisini yukarıdaymış gibi görmesi şunu iyi bilsinki ben 2002 senesinde odtü çevre mühendisliğini kazanıpta gitmedim esnaflığı seçtim kendisi doktormuş ben okumayı tercih etseydim bana inansın değil sıradan bi uzman doktor olmayı cerrah olurdumİlk olarak QuakeviL61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAyrıca şunu anlamıyorum, gazetelerin bir sürü yalanına kanıp da burada o yalan haberler uğruna kavgalar edilirken, aramızdan birinin iyi niyetle yazdığı, doğruluğuna inanıp bizimle paylaştığı şeyler neden bu kadar sorun oluyor.
Sizce bunları yazmak ona ne kazandırırabilir?.. Gözünüzü seveyim kardeşler, şurada bütün gün bize haber verse, hepsi de doğru olsa ne elde edebilir. Şöhret olup dizi teklifleri alacak değil ya.. En fazla alacağı "Allah razı olsun" dur. Lütfen iyi niyete saygılı olalım. İnanmayanda gülüp geçsin, çok zor değil. Birbirimizi kırmayalım..
ha birde neden okumadın diyen olur kardeşim ben epilepsi hastasıyım hastalığımı yenemedim ailemin yanında kalmak zorunda kaldım lütfen bu sitede herkes kendini diğerleriyle aynı basamağa indirsinadak adıyorum ne zaman şampiyon olursak bi kurban kesecem
Yorum
-
Gökdeniz konusuna bir yorum yapıp konuyu kapatayım ..
Eger Gökdenize konuşuldugu gibi 8- 9 milyon euro verilmiş veya verilecek ise ve satılmıyorsa bu benim düşünceme göre cahillik ve işbilmezliktir ...
Gökdenizi kendi ellerimle uçaga koyar yollardım ...
Hayret etmemek mümkün değil ...bu rakamlara satmayan başkana da satılmasın diyen taraftara da ...
Başkan bir türlü dengeyi bulamadı ...
Alınan oyuncu iyi mi olur kötü mü olur bunu ben ancak sahaya çıktıgı zaman anlarım zaman gerek ...
Başkanın kişiligine olan hakaretleri en başından dediğim gibi bende dogru bulmuyorum..Eleştirmek ayrı muhalif olmak ayrı hakaret etmek ayrı ...Makamlara saygı gereklidir ...
Makamda bulunan kişilere karşı hiç bir sempatiniz inancınız olmayabilir ki bu normaldir de ama o ilgili kişi gidinceye kadar o makama saygıdan dolayı işgal altında olsa dahi kişiliklere saldırı da bulunmak dogru değil ...
Bir gerçek var ki taraftar olarak şampiyon olamamanın vermiş oldugu açlık ile çok çabuk havaya girebiliyoruz en azından çogunluk olarak ...Alınan oyuncunun ucuz pahalı isimli olup olması değil yaratıgı heyecan ilginç ... Takımda en az 2 oyuncu daha eksik alınması gerekli iken ve en önemlisi taraftarın % 90 ın istemediği bir hoca ????? varken
İlgili oyuncunun transferinin oldugunu düşünürsek dahi kaleci ve forvet eksikliği sanırım herkesin kendi adı kadar bildiği bir gerçek ...Hatta kaleci ve forvet alınsa dahi belki ilk 11 i değil ama 11 i zorlayacak kaliteli yedek olabilecek 2 - 3 oyuncu daha takıma ilave yapılmalı .. Bunun adına gelecek vaat eden derseniz de olur ..
Başkan Gökdeniz konusunda yaptıgı hataya ( tekrar yazıyorum eger o rakamlar dogru ise ) umarım Hüseyin konusunda düşmez ...Hüseyine 4-5 milyon euro luk teklifler varsa ve satılmıyorsa bu Gökdeniz olayından daha büyük hata olur ...
Trabzonspor oyuncu satmaz çünkü biz büyük takımız yıldız satmak yanlış mantıgı fevkalede yanlış ve tehlikelidir ...Burada yapılması gereken satacagınız oyuncularınızı iyi tespit edebilmektir ..Bahsi geçen oyuncularda Fatih Tekke ve Stephanov satılmamalı .... Fatih Tekke konusunda bu kadar ısrarlı olarak yanlış yapıldıgının yazmamın sebebi Fatih Tekke nin durumunun Gökdeniz gibi olmadıgı içindir ...Eskiye dönmenin bir anlamı yok onun için çok deginmek istemiyorum ama orada yapılan satış fevkalede yanlış idi ...Sebeplerini boşverin geçmiş gitmiş bunu ortalıgı karıştırmak kapanmış defteri açmak için yazmıyorum . taktiksel ve yönetimsel hatayı hatırlatmak amacıyla yazıyorum ..Fatih Tekke Trabzonspordan ayrılmak zorunda bırakılmıştır ...Stephanov ise hem TRABZON şehrinde olmaktan gocunmayan bunu sıkıntı yapmayan hem de her zaman OYNARSA yani satabileceginiz bir oyuncu ....
Gökdeniz konusu ise asla Fatih Tekke gibi degerlendirilmemeli ...Başkan bu konuda şahsıma göre hata yapıyor ... Gökdeniz hem Trabzonspordan hem Trabzon şehrinden gitmek istiyor ve bu yeni değil .. fb ile kaç sezondur konuştugunu artık unuttum yani ...imzalanan sözleşmeler vs ... Gökdenizin bu sezon çok iyi oynayacagını ukalalık olarak almayınız herkese söylemiştim ... çünkü adam bu sezon çok iyi oynamalı idi ki kendi piyasasını yapsın tekrar yıldız oldugunu gösterebilsin ..Bu arada Atay başkanın hakkını vermek gerek arkasında saglam durdu ..Bu iki oyuncu için satış degerlendirmeleri bu şekilde olmalı idi
Hüseyin ise kelimenin tam anlamı ile evlattır ...gel gel git git ...Ama burada da şu var .. Hüseyin eger rus kulubune giderse belki hayatında hiç kazanamayacagı parayı kazanacak .. o anlamda kendi gelecegi için de gitmeli ve bu kadar baskı yaşayan bir oyuncu bir yerde patlarsa kendisini hepten bitirir.. Hüseyin gibi oyuncu bulmanız çok zor olmaz ama Hüseyin tarzındaki oyuncuları her zaman 4 -5 milyon euro satamasınız ...Demir tavında dövülür ...
Kongre ile ilgili kendi düşüncemi de söylemek isterim ...Hiç bir şart altında hattta gökteki yıldızların inip Trabzonspora verilecegini bilsem bu başkan ve yönetime oy verecek kadar aptal değilim ..Her insan hata yapar ama üst üste ve sıklıkla yapıyorsa o aptaltır ... Hatayı yaptık bari aptallık yapmıyayım
Yorum
-
Abicim bende yönetimi desteklemiyorum açıkçası. Ama şu dönemde elimizden gelecek birşey göremiyorum. Kim istemez bu takıma daha kaliteli hocalar, oyuncular gelsin.. Hele hele hepsinden çok iş bilen yöneticiler gelsin, ama elde bu var malesef, hemde en az aralığa kadar. Benim mesajımda anlatmak istediğim yönetim değil.İlk olarak yatttara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegenç kardeşim bizim bu başarısız yönetime karşı çıkışımız, gün gibi yapılan yanlışları ortaya koymamız bize ne kazandırıyor.bizim ortak sevdamız Trabzondur.
Burada bir yaşça büyüğüm olan bir adam tartışılıyor, yönetim hakkındaki görüşü vs. bunlar sorun olmamalı bence, bir haber kaynağı var, bize bilgiler veriyor ve iyi kötü bizi önceden uyarıyor. O ve onun gibi birkaç kişi çok ağır eleştiriler alıyorlar ve bence ( en azından şu haber verme işinde) haketmiyorlar. Sadece düşünsünler istiyorum, bu adamlar ne elde edebilir ki şu haberleri bize vermekten.. İyi niyetten başka birşey göremiyorum ben.. O yüzden yazdım "birbirmizi kırmayalım" diye..BORDO MAVİ
Yorum
-
gökdenizde satılır, yattarada satılır, ama bu iş bilmez yönetim satmasın.yoksa bu klüp ALLAH'a şükür iki futbolcu satmayla küçülecek bir klüp değidir. fırtınanın fırtına olduğu zamanlar kimleri satmadık.sattık yerine yenisini koyduk.al,kemalleri, necdetleri, mehmet ekşileri, osmanları satmadımı bu klüp. ama yerine koymayıda bildik.bu yönetimin yerine koyabileceğine inanıyorsak bencede bir dk.durmasın satsınlar.
Yorum
-
zahido kardeşim düşüncelerine teşekkür ederim. Hayatta iyi niyetten sapmamak idealimdir. Herkes gibi, teşekkür ederim. Bence Stichus doğru söylüyor. Herkesin birbiriyle ilişkileri vardır. İnsan sosyal bir varlık. Toplum içinde yaşıyoruz. Yalnızlık Allah'a mahsus. Yani fikir alışverişleri herzaman olabilir.
Tanyildizi dostum
Evet sanırım artık böyle bir başlık açmanın zamanı geldi! Ligin bitimine 4 hafta kaldı ve çeşitli transfer haberleri çoktan çıkmaya başladı bile...hatta Ziya Dogan gelecek sezon için bir oyuncuyla anlaştığımızı söyledi...yeni transferleri ve yeni transfer haberlerini burada tartışalım... :tsbayrak:
O arkadaşım da benim kardeşimdir. Başarısızlığın stresini yaşıyor. Ama hepimiz de yaşıyoruz. Eminim sakin olsa sakin yazar. Onun için daha sakin tartışmalıyız diyorumTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Sedat Peker: Ali Bilgin Fenerbahçe'de gibi...
Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, iç transferde milli kaleci Rüştü Reçber ile de anlaşmaya vardı.
Asbaşkan Neşet Yalçın, Colin Kazım Richards'ın imza töreninden sonra yaptığı açıklamada, kaleci Rüştü ile yeniden anlaştıklarını söylerken, önümüzdeki günlerde basın önünde imza atacak Rüştü'nün, sözleşmesini 2 yıl daha uzatacağı öğrenildi.
Yalçın, kaleci Volkan Demirel ile ilgili görüşmelerinin de devam ettiğini, bu konunun önümüzdeki günlerde netleşeceğini kaydetti.
ALİ BİLGİN'İN TRANSFERİ
Neşet Yalçın, Ali Bilgin'in transferi için Antalyaspor ile görüşmeleri sürdürdüklerini de söyledi.
Başkan vekili Nihat Özdemir'in görüşmeleri yürüttüğünü vurgulayan Yalçın, ''Ali Bilgin transferi konusunda Antalyaspor ile görüşmelerimiz devam ediyor. Bu transfer de önümüzdeki günlerde belli olur'' dedi.
Neşet Yalçın, yabancı oyuncu konusunda Futbol Federasyonu'nun 19 Haziranda vereceği kararı beklediklerini, karara göre hareket edeceklerini kaydetti.
-SEDAT PEKER 'BİTTİ GİBİ' DEDİ
Antalyaspor Başkanı Sedat Peker, Ali Bilgin konusunda Fenerbahçe ile görüşmelerde sona gelindiğini ve Bilgin'in gelecek sezon büyük bir ihtimalle Fenerbahçe formasını giyeceğini söyledi.
Lig TV'ye konuk olan Antalyaspor Kulübü Başkanı Sedat Peker, Ali Bilgin'in transferi konusunda Fenerbahçe yönetiminin kendilerine başvurduğunu ve herhangi bir aksilik çıkmadığı taktirde bınservis konusunda anlaşacaklarını açıkladı. Peker, "4 Milyon dolar değer biçtiğimiz Ali Bilgin için takas dahil her konuda görüşeceğiz ve Pazar gününe kadar transferi çözeceğiz" dedi.
Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum