Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu carle tümer ve alexin mevkisinde oynamıyor mu yaws..

Yorum

• edu-lugano-alex-appiah-deivid-kezman-mateus(bursada kiralıktı)-r.carlos-nick carle..eder 8 yabancı..yabancı sınırlaması kalktı mı yavv?

Yorum

• İlk olarak Hapiskeli6169 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Fenerbahce Nick Carle anlasmis, kafayi yemek elde degil. Bizim burda tartisdigimiz ve olumlu mesajlar yazdigim bütün oyunculari ezikleri topluyor. Bizim bu sitede artik bi casus un olduguna adim gibi eminim . Olmaz böyle bisey yaw. Kafayi yicem artik. Bizimkilerde bi bu sayfaya bakip transfer etse seneye tartismasiz sampiyon oluurz ama nerdeeeeeee. Biz sanki burda eziklerin menfaati icin calisiyoruz gibime geldi.

Olmaz olsun böyle bi yönetim allah kahretsin onlari. Yine bi yildiz adayini kacirdik siz daha bekleyin Nuri ve ise yaramaz yönetim kurulu.
        ozaman biz en iyisi Kecelinhoyu ve Celoyu övelim, ozaman belki ezikler bunlari da toplar
        TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak Olgun Cabri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bu carle tümer ve alexin mevkisinde oynamıyor mu yaws..
          Evet cok iyi bi oyun kurucu ama paran oldumu bi position a 3-4 tane oyuncu alabilirsin bizim culcus baskan gibi degillerya.
          Kafayi yemek elde degil yaw. Cok sinirlendim bu habere.

Yorum

Fenerbahce Nick Carle anlasmis, kafayi yemek elde degil. Bizim burda tartisdigimiz ve olumlu mesajlar yazdigim bütün oyunculari ezikleri topluyor. Bizim bu sitede artik bi casus un olduguna adim gibi eminim . Olmaz böyle bisey yaw. Kafayi yicem artik. Bizimkilerde bi bu sayfaya bakip transfer etse seneye tartismasiz sampiyon oluurz ama nerdeeeeeee. Biz sanki burda eziklerin menfaati icin calisiyoruz gibime geldi.

Olmaz olsun böyle bi yönetim allah kahretsin onlari. Yine bi yildiz adayini kacirdik siz daha bekleyin Nuri ve ise yaramaz yönetim kurulu.
            arkadaslar nerden ögreniyorsunuz bu transferleri.Fenerin su anda yabanci almasi mümkün degil.zaten su andaki sisteme göre 2 yabanci fazlalari var.Gs'nin aldigi linderoth ön liberoymus o yüzden üzülmeye gerek olmadigini dusunuyorum bizde o mevkide oynayacak baya bi fazla oyuncu var cünkü.

Yorum

• İlk olarak wien_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              arkadaslar nerden ögreniyorsunuz bu transferleri.Fenerin su anda yabanci almasi mümkün degil.zaten su andaki sisteme göre 2 yabanci fazlalari var.Gs'nin aldigi linderoth ön liberoymus o yüzden üzülmeye gerek olmadigini dusunuyorum bizde o mevkide oynayacak baya bi fazla oyuncu var cünkü.
              Renktas onu ben yazmiyor Nick Carle in kendi sitesinde bi aciklama yapilmis ve her taraftaad okuyabilris. COK YETENEKLI BI OYUNCU.

Yorum

Evet cok iyi bi oyun kurucu ama paran oldumu bi position a 3-4 tane oyuncu alabilirsin bizim culcus baskan gibi degillerya.
                Kafayi yemek elde degil yaw. Cok sinirlendim bu habere.
                fiyatını yükseltmek için böyle bir habere de başvurmuş olabilirler.aynen bizim hsagiç martinez dudek rüştü arasında gidip gelmemiz gibi

Yorum

• oyuncu henüz avustralyadan çıkmış değil.. istanbulda değil.. öyle böyle değil büyük yalan..
                  fenerbahçeden açıklama bekliyorum ond akika içinde.. alakamız yoktur açıklaması..
                  ne yapacaksın ortasaha oyuncusunu, hem de yabancı.. taraftarına izah edmezsin..
                  hemen açıklama yap bakayım, nerede bu kulübün basın sözcüsü!

tabii avustralyadan trabzona direkt uçuş olmayınca adamlar istanbul takımına yakıştırmışlar..

Yorum

• İlk olarak wien_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    LigTV de yaziyor.
                    Bonservisi de 505 000 bin dolar!

Nuri aylbarak: Paramiz yok, ona göre... puhahahahha
                    TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Nick Carle
                      Personal information
                      Full name Nicholas Alberto Carle
                      Date of birth November 23, 1981 (1981-11-23) (age 25)
                      Place of birth Sydney, New South Wales, Australia
                      Height 1,74 m.
                      Playing position midfielder
                      Club information
                      Current club Fenerbahce SK
                      Senior clubs1
                      Years Club App (Gls)*
                      1997-2002
                      2002-2003
                      2003-2005
                      2005-2007
                      2007-Present Sydney Olympic
                      Troyes AC
                      Marconi Stallions
                      Newcastle United Jets
                      Fenerbahce SK 86 (12)
                      0 (0)
                      24 (6)
                      43 (7)
                      0 (0)
                      wikipedia

Carle to sign with Fenerbahce

Australian A-League player of the year Nick Carle is poised to sign with Turkish champions Fenerbahce, his club said.

The 25-year-old midfielder, who last week earned a call-up to Australia's Asian Cup squad, is undergoing a medical in Istanbul and could sign with the club before the end of the week, the Newcastle Jets said.

Playmaker Carle wants to return to Europe, following a stint with French club Troyes in 2001-2002, to further his career and boost his chances of remaining in the national side.

Brazilian legend and former Japanese national coach Zico is in charge of the 17-time Turkish champions.

Newcastle chief executive George Liolio said although the Jets were disappointed to lose Carle, they were determined to do "good business" out of the deal.

"We've put a hefty transfer fee on him, it's close to $600,000," Mr Liolio said.

"We considered Nicky as someone we'd have long-term and just at the right age, with a great image.

"But unfortunately he wanted to go and you can't stand in a player's way and you have to do some good business out of it all."

Mr Liolio said Carle, who has three years left on his Jets contract, could sign in the next day or two.

The Jets have already taken steps to fill Carle's void with the signing of 25-year-old Argentinian midfielder Livio Prieto.

The club has also signed Argentinian striker Jorge Drovandi, English-based Australian Adam Griffiths and Brazilian striker Flavio Barros for the new A-League season starting in August.

Carle was voted the A-League player of the year last season after leading the Jets from last place into the A-League finals series.

-AFP

evet arkadaşlar carleyide unutuyoruz.
                      En son Cabri61 tarafından düzenlendi; 14.06.2007, 13:07.

Yorum

• bizim gündemimizdemiydi bu Carle?? Yotube'dan izliyorum şimdi.. Fena değilmiş..
                        BORDO MAVİ

Yorum

• İlk olarak Olgun Cabri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          fiyatını yükseltmek için böyle bir habere de başvurmuş olabilirler.aynen bizim hsagiç martinez dudek rüştü arasında gidip gelmemiz gibi
                          Ilgileniyor diye yazmadiki 505.000 AMerikan dolarina sattiklarini yazdi. Yani bunun artik baska bi izahi yok.

Yorum

• laa Nuri cebinde akrepmi var....dal biraz derinlere...ne vaadlen geldin oraya hatirliyormusun ama büyük hüsranlan veda edeceksin aralikta...Trabzonsporun en beceriksiz baskanlari arasinda ismin 1.sirada yer alacak..aralikta görüsürüz nuriiiii.kendine iyi bak.

Yorum

• aziz yıldırım yeni açıklama yaptı. dedi ki şu anda yabancı oyuncu aramıyoruz kulüpler birliği toplantısıdan sonra birşeyler düşünecez.

Yorum

• İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                oyuncu henüz avustralyadan çıkmış değil.. istanbulda değil.. öyle böyle değil büyük yalan..
                                fenerbahçeden açıklama bekliyorum ond akika içinde.. alakamız yoktur açıklaması..
                                ne yapacaksın ortasaha oyuncusunu, hem de yabancı.. taraftarına izah edmezsin..
                                hemen açıklama yap bakayım, nerede bu kulübün basın sözcüsü!

tabii avustralyadan trabzona direkt uçuş olmayınca adamlar istanbul takımına yakıştırmışlar..
                                yANİ BİZEMİ geliyor yanlış mı anladım.
                                bordomavi.net
                                Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X