Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Bide Sol bek lütfenİlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülestichus usta yönetime , taraftarlar özer hurmaci ve ali güzeldali istiyor haberini ulastirsan olurmu
Ergün Penbede olur sakaryadaki Ergün Teberde....onlarda olmadı Lee Yong geri dönsün
Yorum
-
Özer Hurmacıİlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülestichus usta yönetime , taraftarlar özer hurmaci ve ali güzeldali istiyor haberini ulastirsan olurmu
Ali Güzeldal ve
Erhan Küçük
Yorum
-
İlk olarak yattara show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim acilen bi Sol beke ihtiyacımız var hiç olmadı Ergün Penbeyi alın hem tecrübeli hemde teknik celodan 10 kat daha iyi...
Vallahi görmeyeli sen cok sakaci olmussun
Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
Bİlmem Farkinda Misiniz ArkadaŞlar Kadromuzda 60 A Yakin Futbolcu Bulunuyor We Bİr Çok Da Yabanci Futbolcu Bunlari Elİmzden Çikarmadan Nasil Transfer YapacaĞiz Bİlmİyorum Her Sene BÖyle Fazlalik Futbolcularla UĞraŞioruz Sonra TÜkÜrdÜĞÜmÜzÜ YaliyoruzSiEbEn-SiEbEn-SiEbEn-SiEbEn-SiEbEn-SiEbEn-SiEbEn-SiEbEn-SiEbEn-SiEbEn-SiEbEn-SiEbEn
Yorum
-
En azından 1 sene idare eder,yaşına bakma 1-2 sene önce Milli takımda oynuyodu adam.Cordoba geliyosa Ergünde gelebilir demekki...İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVallahi görmeyeli sen cok sakaci olmussun
Benim ligde aklıma gelen ender oyunculardan Ergun sol bek olarak...Yabancı olursa daha iyi olur tabi...
Yorum
-
Olağan genel kurulun tarihi çok kötü aslında Mayıs ayında olması lazım bu gidişat kongrede Albayrağın başkan olamayacağını gösteriyor bence ziyada onla gider bir yıl daha heba olur gelecek yönetim teknik adam seneye diye vaadlerde bulunur hoş ziyanın kalışıyla seneninde gittiği belli olmuştu zaten,hala elle tutulur bir transferimiz yok cordoba çok gereksiz olur umarım almayız forvet orta saha sol bek ihtiyacımız aşikar ama umudum yok gerekli kişilerin alınacağı yönünde yarışmacı bir ekip kurulduğuna inanmıyorum ben malesefKADER BEYAZ KAGIDA SÜTLE YAZILMIS YAZI ELINDEYSE BEYAZDAN GELDE SIYIR BEYAZI
Necip Fazıl Kısakürek
Yorum
-
Keçeliyle takas etsinler işte.İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefaruk bayar hakkindaki düsünceleriniz nedir beyler?
Yorum
-
Arkadaslar bu 51 futbolcu olayını medya cıkardı bunlara bu kadar aldırıs etmeyin Türkiyede her takımın kadrosunda sözlesmeli olarak bu kadar futbolcu vardır taraflı medyanın yazdıgı o 51 kisi icinde yaklasık 15 tane yeni profesyonel olmus veya kiralık olarak Arsinde Sürmenede Sakaryada Kayseride Sebatta oynayan futbolcular var isterseniz Federsyonun sitesinde Fbnin Bjknin Gsnin kac futbolcusu var bakın............İlk olarak hayati_kamil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBİlmem Farkinda Misiniz ArkadaŞlar Kadromuzda 60 A Yakin Futbolcu Bulunuyor We Bİr Çok Da Yabanci Futbolcu Bunlari Elİmzden Çikarmadan Nasil Transfer YapacaĞiz Bİlmİyorum Her Sene BÖyle Fazlalik Futbolcularla UĞraŞioruz Sonra TÜkÜrdÜĞÜmÜzÜ Yaliyoruz2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
Yönetim Tolga`ya agabeylik icin Cordobayi, sen de Celo`ya agabeylik icin Ergün Pembe`yi mi sectin .İlk olarak yattara show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim acilen bi Sol beke ihtiyacımız var hiç olmadı Ergün Penbeyi alın hem tecrübeli hemde teknik celodan 10 kat daha iyi...

Iskender Gönen tercihimdir....
Yorum
-
sol kanat...İlk olarak Oemer61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFaruk hangi kanatta oynuyor, sol mu sag mi?"CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum