Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    stichus usta yönetime , taraftarlar özer hurmaci ve ali güzeldali istiyor haberini ulastirsan olurmu

Kesinlikle katılıyorum
    poetricus

Yorum

stichus usta yönetime , taraftarlar özer hurmaci ve ali güzeldali istiyor haberini ulastirsan olurmu
      Bide Sol bek lütfenErgün Penbede olur sakaryadaki Ergün Teberde....onlarda olmadı Lee Yong geri dönsün

Yorum

Özer Hurmacı

Ali Güzeldal ve

Erhan Küçük

Yorum

• İlk olarak yattara show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bizim acilen bi Sol beke ihtiyacımız var hiç olmadı Ergün Penbeyi alın hem tecrübeli hemde teknik celodan 10 kat daha iyi...

Vallahi görmeyeli sen cok sakaci olmussun
          Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Bİlmem Farkinda Misiniz ArkadaŞlar Kadromuzda 60 A Yakin Futbolcu Bulunuyor We Bİr Çok Da Yabanci Futbolcu Bunlari Elİmzden Çikarmadan Nasil Transfer YapacaĞiz Bİlmİyorum Her Sene BÖyle Fazlalik Futbolcularla UĞraŞioruz Sonra TÜkÜrdÜĞÜmÜzÜ Yaliyoruz
            SiEbEn-SiEbEn-SiEbEn-SiEbEn-SiEbEn-SiEbEn-SiEbEn-SiEbEn-SiEbEn-SiEbEn-SiEbEn-SiEbEn

Yorum

• faruk bayar hakkindaki düsünceleriniz nedir beyler?
              "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Vallahi görmeyeli sen cok sakaci olmussun
                En azından 1 sene idare eder,yaşına bakma 1-2 sene önce Milli takımda oynuyodu adam.Cordoba geliyosa Ergünde gelebilir demekki...

Benim ligde aklıma gelen ender oyunculardan Ergun sol bek olarak...Yabancı olursa daha iyi olur tabi...

Yorum

• Olağan genel kurulun tarihi çok kötü aslında Mayıs ayında olması lazım bu gidişat kongrede Albayrağın başkan olamayacağını gösteriyor bence ziyada onla gider bir yıl daha heba olur gelecek yönetim teknik adam seneye diye vaadlerde bulunur hoş ziyanın kalışıyla seneninde gittiği belli olmuştu zaten,hala elle tutulur bir transferimiz yok cordoba çok gereksiz olur umarım almayız forvet orta saha sol bek ihtiyacımız aşikar ama umudum yok gerekli kişilerin alınacağı yönünde yarışmacı bir ekip kurulduğuna inanmıyorum ben malesef
                  KADER BEYAZ KAGIDA SÜTLE YAZILMIS YAZI ELINDEYSE BEYAZDAN GELDE SIYIR BEYAZI
                  Necip Fazıl Kısakürek

Yorum

faruk bayar hakkindaki düsünceleriniz nedir beyler?
                    Keçeliyle takas etsinler işte.

Yorum

• Faruk hangi kanatta oynuyor, sol mu sag mi?

Yorum

• Celodan iyidir...
                        Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak hayati_kamil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bİlmem Farkinda Misiniz ArkadaŞlar Kadromuzda 60 A Yakin Futbolcu Bulunuyor We Bİr Çok Da Yabanci Futbolcu Bunlari Elİmzden Çikarmadan Nasil Transfer YapacaĞiz Bİlmİyorum Her Sene BÖyle Fazlalik Futbolcularla UĞraŞioruz Sonra TÜkÜrdÜĞÜmÜzÜ Yaliyoruz
                          Arkadaslar bu 51 futbolcu olayını medya cıkardı bunlara bu kadar aldırıs etmeyin Türkiyede her takımın kadrosunda sözlesmeli olarak bu kadar futbolcu vardır taraflı medyanın yazdıgı o 51 kisi icinde yaklasık 15 tane yeni profesyonel olmus veya kiralık olarak Arsinde Sürmenede Sakaryada Kayseride Sebatta oynayan futbolcular var isterseniz Federsyonun sitesinde Fbnin Bjknin Gsnin kac futbolcusu var bakın............
                          2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• faruk iyi de biraz ofansiz..bize defansif oyuncu lazım,yani celo gibi değil keçeli gibi hiç değil ama ergün gibi hiç ama hiç değil şöyle carlos gibi bişey
                            poetricus

Yorum

• İlk olarak yattara show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bizim acilen bi Sol beke ihtiyacımız var hiç olmadı Ergün Penbeyi alın hem tecrübeli hemde teknik celodan 10 kat daha iyi...
                              Yönetim Tolga`ya agabeylik icin Cordobayi, sen de Celo`ya agabeylik icin Ergün Pembe`yi mi sectin .
                              Iskender Gönen tercihimdir....

Yorum

• İlk olarak Oemer61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Faruk hangi kanatta oynuyor, sol mu sag mi?
                                sol kanat...
                                "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X