Bofo videoda gördüğüm kadarıyla gerçekten bir harika.. Keşke diyorum, hatta büyük harflerler diyorum.. KEŞKE
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Bu Carle'nin hamuru iyi sanırım.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
mark viduka da avustralyali degilmi.oda bayagi hirsli..bence takim oyununa uygun oyuncular..lider özellikleride var.bakalim anlasabileceklermi.gerci adam taa ordan gelmis buraya.bi sekilde anlasmislardir da gelmistir..İlk olarak lucarelli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecarle hakkinda net bilgim olmamakla beraber, Avusturalya'lı futbolcular da gözlemlediğim ortak özellik fizik güçleri ve hırsları (kewell, bresciano,emerton,petkovic..) dolayısla aradığımız yıldız değilse bile kadro da tutunur diye düşünüyorumDid you see the program that can figure out and show the location of any cellular phone owner via satelite?KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
doğrudur farabiTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak Murat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecarle once fener zannedilip sonra ziyanlarla gorusup ankaraspora falan imza atmaz dimi?
Ziyan Ingilizce biliyormu?
Umarim Adamin Tercümani yokdur
O zaman olur bu is

Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
Yorum
-
İlk olarak Murat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeger önliberoda oynarim derse alacak galiba ziyan
Aslinda Menejerlerin isi KOLAY!
Ziyaya On Libero dedinmi islem TAMAM
Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
---------------------------------Martinez------------------------------
---------------------Stepanov--------------Risp-----------------------
---Jabi-----------------------------------------------------Adnan G.---
-----------------------------------------------------------------------
---------------------------Serkan-----Hüseyin-------------------------
---Yattara-------------------------------------------------Gökdeniz---
--------------------------------Nick Carle-----------------------------
----------------------------------------------------------------------
-------------------------------Umut Bulut-----------------------------__________________SÜRMENE'Lİ______________________
Yorum
-
İlk olarak Mehmet_Mercanlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle---------------------------------Martinez------------------------------
---------------------Stepanov--------------Risp-----------------------
---Jabi-----------------------------------------------------Adnan G.---
---------------------------Serkan-----Hüseyin-------------------------
---Yattara-------------------------------------------------Gökdeniz---
--------------------------------Nick Carle-----------------------------
----------------------------------------------------------------------
-------------------------------Umut Bulut-----------------------------
aslinda su takim niye sampiyon olmasinki....ama biz söyle yapalim, bunlarin hepsinin topuguna sikalim..bir sene ligden cekilelim, sonra bunlar iyilesince bakin nasil oynuyor, bidaha bi yanlis yapabiliyorlarmi, ozaman her sene sampiyon oluruz
Yorum
-
ya her yer icin alternatifli kadro sart..sag kanat ve ön libero dolu takim..forvet hattida iyi bi yabanci forvetle alternatifli bayagi..2 tanede oyun kurucun var..bi kac oyuncuda degisik mevkilerde birden oynayabilme özelligine sahip..daha ne istiyoruz? kaleci alacaklari kesin..kalede emin ellerde.hem tolgada iyi bi kaleci üstelik..İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAslinda Menejerlerin isi KOLAY!
Ziyaya On Libero dedinmi islem TAMAM
kaldi sol kanat..onada bi care bulunsa..musampa kalsa olabilir ama oda bosu bosuna o kadar para aliyor..KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum