bir topcuyu ikinci ligden gelen bi takima kapdirirsan o takimdan o baskandan ne olurya gun gun deliriyorum yaaaa
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Gökdeniz açıkladı, Premier Lig'de futbol oynamak istiyorum dedi.
Madem gitmek istiyor, üstelik dünyanın en iyi liginde oynayacak, yolu açık olsun. Gökdenüz giderse kimse onu hain olarak görmesin, Tuncay kulübüne para kazandırmadan gitti, ona rağmen hain demiyorlar ama, bizim Gökdeniz gider kulübüne de para kazandıracak. Öncelikle Gökdeniz'in Premier Lig'de oynamasını isterim.Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
(Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)
Yorum
-
Sana katılıyorum Gökdeniz için çok iyi olur bizim için yıkım olurİlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGökdeniz açıkladı, Premier Lig'de futbol oynamak istiyorum dedi.
Madem gitmek istiyor, üstelik dünyanın en iyi liginde oynayacak, yolu açık olsun. Gökdenüz giderse kimse onu hain olarak görmesin, Tuncay kulübüne para kazandırmadan gitti, ona rağmen hain demiyorlar ama, bizim Gökdeniz gider kulübüne de para kazandıracak. Öncelikle Gökdeniz'in Premier Lig'de oynamasını isterim.
Bu Gökdenizin hain olduğunu göstermez.Ama Gökdenizi sattıktan sonra yerini doldurmayan yönetimin hain olduğunu gösterir
''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)
Yorum
-
evet o kadar geniş bütçeye ve geçne sene şampiyonlar ligi finali oynamamıza rağmen fesh edemiyoruzİlk olarak eray61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya liverpoll dudekin sozlesmesni feshetmis biz bi jun un bi djokajı feshetemioruz yaa bu nası iştir yaa bırakın gitsnler Trabzonsporun basarısından dahamı onemli
Yorum
-
Herkes ayrı telden çalıyor
Trabzonspor Gökdeniz transferi konusunda karıştı. Kulüpten farklı açıklamalar gelmeye başladı. Bir taraf "Gökdeniz'e Middlesbrough'dan resmi teklif geldi" açıklamasını yaparken diğer taraf ise "Resmi teklif gelmedi" dedi.
Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Başer, Premier Lig takımlarından Middlesbrough'un Gökdeniz için teklifte bulunduğunu, ancak bu teklifi geri çevirdiklerini söyledi. Buna karşın Asbaşkan Haşim Sayitoğlu ise 2009 yılına kadar sözleşmeleri süren Gökdeniz konusunda kendilerine resmi bir teklif gelmediğini belirtti.
İHA'nın servis ettiği haberde Abdullah Başer Middlesbrough yöneticilerinin Gökdeniz için Başkan Nuri Albayrak ile görüşmek istediklerini belirtirken, "Başkanımız görüşme için beni görevlendirdi ve Middlesbrough yöneticilerine satılık oyuncumuz olmadığını iletmemi istedi. İngiliz Kulübü'nün menajer aracılığıyla değil Türkiye'ye gelen yöneticileriyle nezaketen bir görüşme yaptık ve tekliflerini dinledik. Ben de başkanımızın düşüncelerini onlara ilettim. Satılık oyuncumuzun olmadığını, Gökdeniz'i vermeyeceğimizi söyledim. Pazarlık olmadan görüşme bitti" dedi.
Middlesbrough Kulübü'nün Gökdeniz için önerdiği rakamın yıldız oyuncu için çok az olduğunu ifade eden Başer, "Gökdeniz gibi bir oyuncuya önerdikleri transfer rakamı oyuncumuzun kalitesine göre çok az. Yüksek bir rakam da önerselerdi biz oyuncumuzu yine satmayacağımızı kendilerine ilettik. Gökdeniz, gelecek sezondaki hedeflerimizi gerçekleştirmemizdeki en önemli silahlarımızdan biri olacak. Bu oyuncuyu hiçbir kulübe vermeyi düşünmüyoruz" diye konuştu.
Anadolu Ajansı'nın servis ettiği haberde ise Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu 2009 yılına kadar sözleşmeleri süren Gökdeniz konusunda kendilerine resmi bir teklif gelmediğini belirtti. Gökdeniz konusunda kimse ile bir masaya oturmadıklarını ifade eden Sayitoğlu, "Hep duyumlar var. Gelen resmi bir teklif yok" dedi. Daha önce yıldız oyuncuları satmayacaklarını açıkladıklarını vurgulayan Sayitoğlu, "Daha önce ne dediysek aynısı geçerli" diye konuştu.
SÖZ GÖKDENİZ'DE!
Trabzonspor'un yıldız oyuncusu Gökdeniz Karadeniz, "Transferimde karar mercisi ben değilim, kulüptür" dedi. Gökdeniz, İngiltere'nin Newcastle United ve Middlesbrough kulüplerinden transfer önerileri aldığı şeklindeki haberler üzerine www.medyatrabzon.com sitesine yaptığı açıklamada, Trabzonspor ile sözleşmesinin devam etiğini belirterek, şu anda tatil yapıp bir yılın yorgunluğunu üzerinden atmaya çalıştığını kaydetti.
Transfer konusuna fazla değinmek istemediğini ifade eden Gökdeniz, "Çünkü benim Trabzonspor ile olan sözleşmem devam ediyor. Transfer tekliflerinin geldiğini ben de duydum ve öğrendim. İnanın detayını bilmiyorum. Sonuçta bu konuda karar mercisi ben değilim, kulüptür. Kulübün menfaatleri neyse yönetim ona karar verir" dedi.
Kulübün önemli oyuncularından biri olduğunu belirten Gökdeniz, şöyle devam etti: "Üstelik ekonomik olarak katkı sağlayacak bir oyuncuyum. Benim transferim kulübe önemli bir gelir sağlayacaksa elbette giderim. İngiltere ligi önemli bir lig. O ligde oynayacak ilk Trabzonlu olma unvanını almak isterim. Orada Trabzonspor'u, Trabzon'u temsil etmiş olacağım. Eğer bu transfer gerçekleşirse 61 numaralı formayı orada da giyerim. Ama dedim ya transferle ilgili kararı yönetim verecek, ben değil."
Yorum
-
İlk olarak Olgun Cabri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleevet o kadar geniş bütçeye ve geçne sene şampiyonlar ligi finali oynamamıza rağmen fesh edemiyoruz
çok güzel yazmışsın. liverpool kim biz kim. liverpool 10 tane alır 9 unu bedava gönderir ama biz birinin sözleşmesini feshedemeyiz şu sözleşmesi feshedilmediği için kızanları anlamıyom millet taştan su çıkarmaya çalışıyo bunlar gönder diyor gönderde yenisini ne ile alacaksın.Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.
Yorum
-
mentalite degisecek ya o yüzden. gelen yabancilar burayi yan gelip yatma yeri olmadigni anlasinlar diye.İlk olarak eray61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya liverpoll dudekin sozlesmesni feshetmis biz bi jun un bi djokajı feshetemioruz yaa bu nası iştir yaa bırakın gitsnler Trabzonsporun basarısından dahamı onemli
adamlar geliyorlar 5sene kontrat imzaliyorlar sonra bi sene yan gelip yatiyorlar ve 5senelik parasin alip gidiyorlar.
Yorum
-
İlk olarak Olgun Cabri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleevet o kadar geniş bütçeye ve geçne sene şampiyonlar ligi finali oynamamıza rağmen fesh edemiyoruz
çok güzel yazmışsın. liverpool kim biz kim. liverpool 10 tane alır 9 unu bedava gönderir ama biz birinin sözleşmesini feshedemeyiz şu sözleşmesi feshedilmediği için kızanları anlamıyom millet taştan su çıkarmaya çalışıyo bunlar sözleşme feshetme peşinde yenisini ne ile alacaksın.Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.
Yorum
-
hocam sen bole dusunursen kulup mezarlıga doner gerce su anda farklı deigl neyseİlk olarak Tomas Jun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülementalite degisecek ya o yüzden. gelen yabancilar burayi yan gelip yatma yeri olmadigni anlasinlar diye.
adamlar geliyorlar 5sene kontrat imzaliyorlar sonra bi sene yan gelip yatiyorlar ve 5senelik parasin alip gidiyorlar.İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R
Yorum
-
Gökdeniz: "Ada'ya Gitmek İstiyorum"
"İngiltere gibi futbolun beşiği olarak kabul edilen önemli bir ülkede futbol oynamak istiyorum. Bu hem benim hem de Trabzon futbolu için iyi bir prestij olacak."
zoom - galleria Tuncay Şanlı'yı transfer eden İngiliz ekibi Middlesbrough'nun Trabzonsporlu Gökdeniz Karadeniz'i de avlamaya karar verdiğinin öğrenilmesi, Bordo-mavili kulübü hareketlendirirken, tecrübeli yıldız, Premier Lig'de transfer olmak istediğini açıkladı.
M'Boro'nun yanısıra Newcastle United ve Blackburn rovers'ın da transfer listesinde olduğu söylenen Gökdeniz, "İngiltere gibi futbolun beşiği olarak kabul edilen önemli bir ülkede futbol oynamak istiyorum. Bu hem benim için hem de kulübüm için güzel bir şey olur. Gidersem dünyanın en iyi liginde top koşturacağım. Trabzonspor'un bence burada para kazanmasından daha çok prestij kazanması önemli. Çünkü benim İngiltere'ye gitmem diğer futbolcuların da önünü açacaktır. Benim orada oynamam Trabzon futboluna ve buraya olan ilgiyi artıracaktır" diye konuştu.
Bunun büyük bir fırsat olduğunu ve bu fırsatı mutlaka değerlendirmek istediğini kaydeden Trabzonsporlu futbolcu, "Hem kulübüm adıma hem de kendi adıma hayırlısı neyse o olsun" ifadesinde bulundu.
Gökdeniz Karadeniz, İngiltere'de Emre Belözoğlu, Tugay Kerimoğlu gibi futbolcuların oynadığını ve şimdi onlara Tuncay Şanlı'nın da katıldığını hatırlatarak, "Bu arkadaşlarımla aynı ligde oynayacak olmak benim için de sevinç kaynağı. Onların sayesinde ben de yabancılık çekmemiş olacağım" şeklinde konuştu.
GOALÖnce TRABZONSPOR
Yorum
-
Fenerbahce Nick Carle anlasmis, kafayi yemek elde degil. Bizim burda tartisdigimiz ve olumlu mesajlar yazdigim bütün oyunculari ezikleri topluyor. Bizim bu sitede artik bi casus un olduguna adim gibi eminim . Olmaz böyle bisey yaw. Kafayi yicem artik. Bizimkilerde bi bu sayfaya bakip transfer etse seneye tartismasiz sampiyon oluurz ama nerdeeeeeee. Biz sanki burda eziklerin menfaati icin calisiyoruz gibime geldi.
Olmaz olsun böyle bi yönetim allah kahretsin onlari. Yine bi yildiz adayini kacirdik siz daha bekleyin Nuri ve ise yaramaz yönetim kurulu.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum