belkide bizim yönetim besiktasin nobre hakkindaki kararini bekliyor ona göre pricayi alacaklar...bilemiyorum..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Trabzonspor Nobre'yle İlgileniyor
Ersen Martin'i İspanyol ekibi Recreativo Huelva'ya veren Trabzonspor'da rota Beşiktaşlı futbolcu Mert Nobre'ye döndü.
Danimarka'nın Aalborg Takımı'nda forma giyen Rade Prica'nın transferiyle uzun süredir ilgilenen bordo-mavili kulüp, sürpriz biçimde Beşiktaş'da Zurih maçı sonrası kadro dışı bırakılan Mert Nobre'yi gündemine aldı.
AA'nın haberine göre, bordo-mavililerin Mert Nobre konusunda Beşiktaş Kulübü ile görüşmeler yaptığı ve bu transferin kısa sürede olumlu veya olumsuz olarak netlik kazanacağı kaydedildi.
Bu arada Trabzonspor'da kadro dışı kalan Çek oyuncu Tomas Jun'un da herhangi kulübe transferinin gerçekleşmemesi halinde affedilerek takımla birlikte idmanlara başlayacağı öğrenildi.
Yorum
-
ne nobresi ya Allah'ım çıldıracağımİlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebelkide bizim yönetim besiktasin nobre hakkindaki kararini bekliyor ona göre pricayi alacaklar...bilemiyorum..
sen bana sabır verFanki tonki zonki...
Yorum
-
ya bu prica kimdir nedir kimin nesidir bir kere izlemedik tanimiyoruz etmiyoruz onu alacagina bildigimiz nobreyi alalim daha iyi...adami hic olmazsa taniyoruz ve türk futbolunu taniyor...bu saatten sonra prica iyi uyum saglar mi buda bir sorun ama nobre cabuk uyum saglar takima..."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
Trabzonsporun transferi bizim şu memur zamlarını anımsattı.İlk olarak 61 kuzenler tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleinandınmı
gözlerimle grmden asla
Her 6 da bir bize şu kadar zam verecekler şu kadar ek tazminat var o var şu var
DSİ personelleri için ek bir yönerge verecekler yok lojman tazminatı şu kadar olacak diye millet konuşurdu kendi aralarında.
Arkadaşım o zaman derdi ki " ne zaman o para cebime girer o zaman inanırım yoksa hiçbir kimse bana şu kadar zm geliyor demesin"
bu durumun aynıs trabzonspor için geçerli.
Her gün her an kaç oyuncunun ismi geçiyor.
Artık futbolcu Trabzon havalanına iner ( İstanbula da değil) imzayı basar o zaman derim ki hayırlı olsun...Elveda Trabzon Merhaba Ankara
Yorum
-
Trabzon'da hedef Nobre
Ersen Martin'i İspanya'nın Recreativo Huelva Kulübü'ne veren Trabzonspor'da forvet oyuncusu arayışlarını sürüyor.
Danimarka'nın Aalborg Takımı'nda forma giyen Rade Prica'nın transferiyle uzun süredir ilgilenen bordo-mavili kulüp, sürpriz biçimde Beşiktaş'da Zurih maçı sonrası kadro dışı bırakılan Mert Nobre'yi gündemine aldı. Bordo-mavililerin Mert Nobre konusunda Beşiktaş Kulübü ile görüşmeler yaptığı ve bu transferin kısa sürede olumlu veya olumsuz olarak netlik kazanacağı kaydedildi. Bu arada Trabzonspor'da kadro dışı kalan Çek oyuncu Tomas Jun'un da herhangi kulübe transferinin gerçekleşmemesi halinde affedilerek takımla birlikte idmanlara başlayacağı öğrenildi
Yorum
-
ne diyorsun abi sen?İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya bu prica kimdir nedir kimin nesidir bir kere izlemedik tanimiyoruz etmiyoruz onu alacagina bildigimiz nobreyi alalim daha iyi...adami hic olmazsa taniyoruz ve türk futbolunu taniyor...bu saatten sonra prica iyi uyum saglar mi buda bir sorun ama nobre cabuk uyum saglar takima...
ne nobresi Allah aşkına
nobreyi alacağına ergini tüm maçlarda 90 dakika oynat
en azından takıma bir futbolcu kazandırırsınFanki tonki zonki...
Yorum
-
ya adam cruzeiroda 47 macta 31 gol atti , fenerbahcede ise 66 macta 40 gol atti seytan gibi forvet iste daha ne istiyorsun...besiktasta uyum saglayamadi ve biraz bobonun gölgesinde kaldi...cirkefliginden banane sahaya ciksin gollerini atsin sonra ne isterse yapsin size ne adamin karakterinden böyle geri kafali düsünmeyin allah askina"CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
geri kafalı olan biz miyiz yoksa böyle çapulcuları oradan buradan toplayıp takıma getirip monte edenler miİlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya adam cruzeiroda 47 macta 31 gol atti , fenerbahcede ise 66 macta 40 gol atti seytan gibi forvet iste daha ne istiyorsun...besiktasta uyum saglayamadi ve biraz bobonun gölgesinde kaldi...cirkefliginden banane sahaya ciksin gollerini atsin sonra ne isterse yapsin size ne adamin karakterinden böyle geri kafali düsünmeyin allah askina
bak kardeşim
biz gerçek TRABZONSPOR lularız
biz bu takım için hep iyiyi isteriz
takım nereye giderse biz de oraya gideriz
biz bu takım için hatunlardan bile vazgeçerek gerçek aşkımızı bu takıma veririz
ve nobre gibi adamlar için bize geri kafalı deme istersen laflarına dikkat et!!!Fanki tonki zonki...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Sinirlerim bozuluyor.Değiştirelim ya da : Gönderilenler dosyası diye...
Yorum