Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• belkide bizim yönetim besiktasin nobre hakkindaki kararini bekliyor ona göre pricayi alacaklar...bilemiyorum..
    "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Trabzonspor Nobre'yle İlgileniyor
      Ersen Martin'i İspanyol ekibi Recreativo Huelva'ya veren Trabzonspor'da rota Beşiktaşlı futbolcu Mert Nobre'ye döndü.

Danimarka'nın Aalborg Takımı'nda forma giyen Rade Prica'nın transferiyle uzun süredir ilgilenen bordo-mavili kulüp, sürpriz biçimde Beşiktaş'da Zurih maçı sonrası kadro dışı bırakılan Mert Nobre'yi gündemine aldı.
      AA'nın haberine göre, bordo-mavililerin Mert Nobre konusunda Beşiktaş Kulübü ile görüşmeler yaptığı ve bu transferin kısa sürede olumlu veya olumsuz olarak netlik kazanacağı kaydedildi.
      Bu arada Trabzonspor'da kadro dışı kalan Çek oyuncu Tomas Jun'un da herhangi kulübe transferinin gerçekleşmemesi halinde affedilerek takımla birlikte idmanlara başlayacağı öğrenildi.

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        belkide bizim yönetim besiktasin nobre hakkindaki kararini bekliyor ona göre pricayi alacaklar...bilemiyorum..
        ne nobresi ya Allah'ım çıldıracağım
        sen bana sabır ver
        Fanki tonki zonki...

Yorum

• artık trabzonsporlulara iyiyden iyiye acımaya basladım sinir hastasa oldukları yetmiyomus gibi birde katil olacaklar bu yönetim yüzünden...

Yorum

• bize nobre gibi bir firsatci lazim...nobreyi pricaya tercih ederim..
            "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Nobre gibi çirkef bir oyuncuyu bu takım da görmek istemiyorum kaldı ki Pricayı aldıktan sonra hiç istemiyorum
              BMN TRABZON

Yorum

• ya bu prica kimdir nedir kimin nesidir bir kere izlemedik tanimiyoruz etmiyoruz onu alacagina bildigimiz nobreyi alalim daha iyi...adami hic olmazsa taniyoruz ve türk futbolunu taniyor...bu saatten sonra prica iyi uyum saglar mi buda bir sorun ama nobre cabuk uyum saglar takima...

Yorum

• İlk olarak 61 kuzenler tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  inandınmı
                  gözlerimle grmden asla
                  Trabzonsporun transferi bizim şu memur zamlarını anımsattı.
                  Her 6 da bir bize şu kadar zam verecekler şu kadar ek tazminat var o var şu var
                  DSİ personelleri için ek bir yönerge verecekler yok lojman tazminatı şu kadar olacak diye millet konuşurdu kendi aralarında.
                  Arkadaşım o zaman derdi ki " ne zaman o para cebime girer o zaman inanırım yoksa hiçbir kimse bana şu kadar zm geliyor demesin"
                  bu durumun aynıs trabzonspor için geçerli.
                  Her gün her an kaç oyuncunun ismi geçiyor.
                  Artık futbolcu Trabzon havalanına iner ( İstanbula da değil) imzayı basar o zaman derim ki hayırlı olsun...
                  Elveda Trabzon Merhaba Ankara

Yorum

• gözlerim doldu 1000 sayfada 3 transfer büyük basarı...

Yorum

• Trabzon'da hedef Nobre

Ersen Martin'i İspanya'nın Recreativo Huelva Kulübü'ne veren Trabzonspor'da forvet oyuncusu arayışlarını sürüyor.

Danimarka'nın Aalborg Takımı'nda forma giyen Rade Prica'nın transferiyle uzun süredir ilgilenen bordo-mavili kulüp, sürpriz biçimde Beşiktaş'da Zurih maçı sonrası kadro dışı bırakılan Mert Nobre'yi gündemine aldı. Bordo-mavililerin Mert Nobre konusunda Beşiktaş Kulübü ile görüşmeler yaptığı ve bu transferin kısa sürede olumlu veya olumsuz olarak netlik kazanacağı kaydedildi. Bu arada Trabzonspor'da kadro dışı kalan Çek oyuncu Tomas Jun'un da herhangi kulübe transferinin gerçekleşmemesi halinde affedilerek takımla birlikte idmanlara başlayacağı öğrenildi

Yorum

ya bu prica kimdir nedir kimin nesidir bir kere izlemedik tanimiyoruz etmiyoruz onu alacagina bildigimiz nobreyi alalim daha iyi...adami hic olmazsa taniyoruz ve türk futbolunu taniyor...bu saatten sonra prica iyi uyum saglar mi buda bir sorun ama nobre cabuk uyum saglar takima...
                        ne diyorsun abi sen?
                        ne nobresi Allah aşkına
                        nobreyi alacağına ergini tüm maçlarda 90 dakika oynat
                        en azından takıma bir futbolcu kazandırırsın
                        Fanki tonki zonki...

Yorum

• ya adam cruzeiroda 47 macta 31 gol atti , fenerbahcede ise 66 macta 40 gol atti seytan gibi forvet iste daha ne istiyorsun...besiktasta uyum saglayamadi ve biraz bobonun gölgesinde kaldi...cirkefliginden banane sahaya ciksin gollerini atsin sonra ne isterse yapsin size ne adamin karakterinden böyle geri kafali düsünmeyin allah askina

Yorum

• Disiplinsizliği nedeniyle Beşiktaşta tutunamayan Nobre,bu takıma ne katabilir.Trabzonspor psikiyatri kliniğimi?Ne futbolcular ne de seyirci bu adama ısınamaz,başımıza bela olur.Bi kamyonda tazminat ödemek zorunda kalırız herife!

Yorum

ya adam cruzeiroda 47 macta 31 gol atti , fenerbahcede ise 66 macta 40 gol atti seytan gibi forvet iste daha ne istiyorsun...besiktasta uyum saglayamadi ve biraz bobonun gölgesinde kaldi...cirkefliginden banane sahaya ciksin gollerini atsin sonra ne isterse yapsin size ne adamin karakterinden böyle geri kafali düsünmeyin allah askina
                              geri kafalı olan biz miyiz yoksa böyle çapulcuları oradan buradan toplayıp takıma getirip monte edenler mi
                              bak kardeşim
                              biz gerçek TRABZONSPOR lularız
                              biz bu takım için hep iyiyi isteriz
                              takım nereye giderse biz de oraya gideriz
                              biz bu takım için hatunlardan bile vazgeçerek gerçek aşkımızı bu takıma veririz
                              ve nobre gibi adamlar için bize geri kafalı deme istersen laflarına dikkat et!!!
                              Fanki tonki zonki...

Yorum

• Ya kitleyin Allah aşkına bu başlığı yaa Sinirlerim bozuluyor.Değiştirelim ya da : Gönderilenler dosyası diye...
                                "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X