Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak .: alper :. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    yukarıda adnanın 9 numara giyeceğini okudum biri bana bunun saka olduğunu söylesin !

ee nolmuş giyinecekse??bırakın bu boş komplezleri yaa..bi kerede yapılan işe destek olun..
    Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Adam iyi oynasında 9 numarada giysin 10 numarada fark etmez..Takıma faydası olsun yeterki..

Yorum

• iyi o zaman jefferson da 10 numara giyer zaten biz 10 numaraya ihtiyaç duyuyorduk brezilyalı 10 numara...

Yorum

yukarıda adnanın 9 numara giyeceğini okudum biri bana bunun saka olduğunu söylesin !
          Sakaaaaaaa

-------
          Ben Fatih Tekke den sonra 9 numarayi giyinmesine karsi oldugumu soyledim, Gerci 10 numara Umut Bulut ta yani 10 numara isi de hayal............ Chelsea`li Boulahrouz da 9 numara giyiniyor,
          Saldırın Seferoğulları
          Bordo Mavi . Net

Yorum

• hala yok mu transfer haberi ???

Yorum

iyi o zaman jefferson da 10 numara giyer zaten biz 10 numaraya ihtiyaç duyuyorduk brezilyalı 10 numara...
              iyide ben genel olarak dedim kardeş..Yani gelen futbolcu faydalı olsun bize istediği numarayı giysin yani

Yorum

• Adnan'ın transferi ile ilgili resmi sitede hala ne haber ne de resim var.
                9 numara tıpkı 10 numara gibi herkese verilmez.
                9 numara Fatih Tekke'nindir.
                Ayrıca Adnan 9 numaraların oynadığı yerde mi oynuyor ki 9 numarayı bulmuş. İnşallah eksik haberdir.
                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• keçeli gitmeyecekmiş ya daha ne transferi

Yorum

• ya madem 9 numara birisine verilecek (ki ben buna fatih tekke emekli olana kadar karşıyım) o zaman ersene verin umuta verin defansif oyuncudan 9 numara mı olur

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ya madem 9 numara birisine verilecek (ki ben buna fatih tekke emekli olana kadar karşıyım) o zaman ersene verin umuta verin defansif oyuncudan 9 numara mı olur
                      --------------------------------
                      Saldırın Seferoğulları
                      Bordo Mavi . Net

Yorum

• jabi de 10 numarayı giyer

Yorum

• Brozek işi olmaz, kimse beklemesin.
                          10 numara arandığını da sanmıyorum.

Akla yakın çözümler:

Martinez + bonservissiz Arjantinli orta saha + iki genç
                          Hasagiç + bonservissiz Avrupadan orta saha + iki genç

Milan veya Hüseyin satılırsa da bir yabancı daha alırlar.
                          Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• Evet defansif oyuncudan 9 numara olur Chelsea'de Hollandalı stoper 9 Arsenalde Gallas 10 numara giyiyor Mümkünse Umuta verilsin tabi ama çok da önemi yok

Yorum

• Flash habere bi bakın Trabzonspor imza şova hazırlanıyor :
                              erciyes : jabi
                              ezik : serkan
                              dortmunt 2.takımdan : mehmet
                              samsunspor : adnan
                              altay : sancak

elin takımı carlosu aldığı gün kompine satışı patladı, mağazasında carlos forması kalmadı trabzonspor şimdi bu yukarıda adı geçen futbolcuların formalarına adlarını yazdırsa ve tscluplarda satışa çıkarsa forma arkasına yazdırdığı isimlerin parasını çıkaramaz bunlar imza şovdan bahsediyor geç bunları anam babam geç bunları
                              seneye sol cello devam mı tamam gerisi hikaye ziya al eline bi video da geçen sene soldan yenilen gollerin komikliğini bir gör
                              tsculpta çay bardağı satışı bile yok küçültüler takımı defolun gidin....
                              UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• İlk olarak lazkopat_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Flash habere bi bakın Trabzonspor imza şova hazırlanıyor :
                                erciyes : jabi
                                ezik : serkan
                                dortmunt 2.takımdan : mehmet
                                samsunspor : adnan
                                altay : sancak
                                T R A B Z O N S P O R

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...