Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• forma işinde sıkıntı vardı ama beklemek zorundaydık.. bazı anlaşmaların yürürlüğe girmesi zaman alıyor..
    empati diyorum sürekli..

taraftar yıldız istemeyi bırakmalı bence.. aynı adamı oynatırken kızıp satılması gğündeme geldiğinde dünyanın en büyük yıldızı muamelesi çekmek doğru değildir.. bir kez daha hatırlatmakta fayda var, fatihi yedibuçuk euro gibi bir paraya alanlar memnun değiller..
    empati!

takım oyununu kurabileceğimizi düşünüyorum..
    herkesin birbirine yardımcı olmayı arzu ettiği topların hep aynı adama gitmediği ama topa sahip olma oranıyla atağa kalkma hızıyla kapanan set hücumuna mecbur bırakan takımları açabilecek taktiklerle yetenekli oyuncuların sorumululuk almak suretiyle diğerlerini organize ettiği bir takım istiyorum..
    hocasına sahip çıkan bir taraftar, arkasında duran bir yönetim, her şartta destek veren bir taraftar..
    evindeki tüm maçları alan bir takım..
    kalesi güven veren, savunması oyuna katılan, bekleri ileri çıkan, ortasahası pas yapan, birebirde adamın belini kıracak forvetini destekleyen bir takım..
    onsan sonra poster işine gireriz, iyi para var!

linderothun hangi şartlarda alındığını bilmiyorum, bilelim öyle konuşalım..
    adamı hangi şartlarda almadığımızı biliyorum..
    almayanı tebrik ederim!

Yorum

• Mesele ne onlar nasıl alır da biz alamayız meselesi, ne de onların aldıkları bizi ilgilendirmez meselesi.

Aklı başında herkes Linderoth'un neden Trabzon'u değil de İstanbul'u tercih edeceğini anlayabiliyor.

Yine aklı başında herkes alanlar sonuçta rakiplerimiz olduğu için aldıklarıyla ilgileniyor.

Ve dahası aklı başında herkes yıldız oyuncu değil de takıma katkı sağlayacak, oynadığı mevkide bizi bir önceki seneden daha güçlü kılacak oyuncu istiyor.

Linderoth'u kimse maradonalaştırmıyor ama ben şahsen önemsiyorum.

Kanımca şu ana kadar Carlos dahil yapılan en önemli transfer.

Yani mesele çıtanın yükselmesi.

Tesadüf şu ki Linderoth bize de şifa olabilecek bir oyuncuydu.

Çıta yükseldikçe hata yapma şansı azalır.

Hadi sol kanadı bir şekilde takım içinden(Gökdeniz/Ceyhun) hallettik diyelim.

Çok iyi bir kaleci ve Linderoth tipi çok iyi bir orta saha oyuncusu şart.

Bunları beceremezsen zaten şansın kalmaz.

Eğer becerebilirsen Eylül'de de Tekke'yi kiralar adam gibi hedefine koşarsın...
      Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        stchus

marcelinhoda bile formasının satışı ne zaman yaptınız. Lig başlıyo formalar nerde, taraftarın formasını bulcağı yerler kapatılıyor. Taraftar yönetimden posterini asacağı istemiyo yıldız transfer istiyo. Trabzonspor büyük takım dimi. Yıldız oyuncu almıyosan ne farkımız kaldı anadolu takımlarından dimi. İstanbul takımların altyapısı olcaz yakında.
        Büyük takımız dimi büyük takım gibi hareket edecek yönetim.

23 sene bu taraftar şampiyonluk görmedi sen gördün bende gördüm. 24 yaşında genç taraftar şampiyonluk görmedi))
        ben göremedim arabama atlayıp caaddede tur atamadım
        adak adıyorum ne zaman şampiyon olursak bi kurban kesecem

Yorum

• en büyük transferimiz ne olur biliormusunuz ZİYAYI VE KANKASI KEÇELİYİ GÖNDERMEK !!!!
          Kazimişi gzas vorert

Yorum

• Bu arada, kırmızı-siyahlıların gözden çıkardığı kaleci Kenan Hasagiç`in yerine Fransa`nın 2. lig takımlarından Bastia takımının kalecisi 23 yaşındaki Austin Ejide`yi transfer etmek istediği, bu futbolcu ve kulübüyle görüşmeler yapıldığı öğrenildi.

Bu Ejide Nijerya Milli takımının kalecisi Managerde manyak kaleci oluyor bu adam ama gercekte o kadar iyi degil diye biliyorum ben..................
            2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• stichus

evinde maç kazanan takım istemiyom. sahaya çıktığında formasıyla 1-0 önde başlayan takım istiyom. Bordo mavili forma ligde dördüncülük alır.

Stichus ustadım Trabzonspor yarışmacı takım değil şampiyonluğa oynayan takım, gelcek oyuncuya Trabzonspor tarihini gösterin ordaki kupalar süs değil
              Tek hedef ŞAMPİYONLUK gerisi andersenden masallar
              En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 12.06.2007, 14:38.
              Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
              Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• .....................
                En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 12.06.2007, 14:42.

Yorum

• İlk olarak Ts_oSe_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  en büyük transferimiz ne olur biliormusunuz ZİYAYI VE KANKASI KEÇELİYİ GÖNDERMEK !!!!

hasan isiin ferat ı unutmayalım.
                  Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    marcelinhos100 söledim dimi
                    Tamam da gerçekefsane kardeşim adamlar bırakıyor diye geciyor Hasagici biz alıyoruz mu alıyorsak cok olumlu bir transfer olarak görmüyorum Hasagici.
                    2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Martinez,Lavezzi,Emre Güngör,Erhan Kücük,Sancak

bunlari alip Hüseyin,Musampa,Jefferson,Djokaj,Jun,Ceyhun,Keceli,Ömer Rizayi satarsak Transferi noktalayabiliriz...
                      "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• elbetteki birileriyle yarışacağız diye onların ödedikleri para( inanıyorumki şehrin şartları sebebiyle daha fazlası )yı ödeyip yıldız oyuncu alalım demiyoruz ...takım ımızın TAKIM olmasını istiyoruz ....evet evet PAS yapsın istiyoruz ...hiç değilse birkaç pas yapsın istiyoruz ...ve bütün bunların olabilmesi için bir hocamız olmalı diyoruz ...ama hiç kimsenin anlamadığı bir şekilde geldiğinden beri mütemadiyen BAHANE üreten, takım tertibinden beyanatlarına ,futbolcularla ilişkilerinden yönetimle ilişkilerine, her konuda SORUNLU birine neden, nasıl hala mahkum olduğuna anlam veremiyoruz...
                        Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Tamam da gerçekefsane kardeşim adamlar bırakıyor diye geciyor Hasagici biz alıyoruz mu alıyorsak cok olumlu bir transfer olarak görmüyorum Hasagici.
                          avatarındaki kaleciyi alırız bak Onunda bi sorunu Bjk'den Fenere giden bi oyuncu vardı ya sorunu aynıdırda ))
                          En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 12.06.2007, 14:49.

Yorum

• bu cümle hoşuma gitti, duygularıma cuk oturdu...
                            biz sıradan bi takım değiliz, devrim yapmış bir takımız...
                            karşımıza tek tek değil istanbul karmasını isteriz diye pankart açmış bir takımız...
                            bizi anlayabilecek kapsitede hocaya ihtiyacımız var önce, sonra almış olduğu ruhu dozer kepçesi gibi çimleri eze eze sahada uygulayacak topçuya...
                            güney amerikadanmı alsak topçuyu...onların devrimci ruhu daha geniştir...

İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            stichus

evinde maç kazanan takım istemiyom. sahaya çıktığında formasıyla 1-0 önde başlayan takım istiyom. Bordo mavili forma ligde dördüncülük alır.

Stichus ustadım Trabzonspor yarışmacı takım değil şampiyonluğa oynayan takım, gelcek oyuncuya Trabzonspor tarihini gösterin ordaki kupalar süs değil
                            Tek hedef ŞAMPİYONLUK gerisi andersenden masallar
                            .... yok, sadece takım değil; bir yaşam biçimidir Trabzonspor!

Yorum

• "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• ve sonra biri gelip hoca linderoth u istemiş 10 milyonmuş deyip güldürüyor bizi ...aradan 10 gün geçiyor battı denilen gs yani rakibimiz alıyor onu ....sonrada biz normal insanların yaptığını yapıyor; yani KIZIYORUZ ... SAMİMİ BULMUYORUZ ....haksızmıyız ALLAHAŞKINA.........
                                Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X