Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak omermk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    hangi pozisyonda oynuyorlar?
    Ufuk önceki sene hazırlık maçlarında sağ ve sol açıkta denenmişti. Bence oldukça yetenekli bir oyuncu.

Kadir'de biraz muamma. Ben sol açık biliyorum. ama buradan bir arkadaş Pafta bazı maçlara forvet çıktığını söylüyor. Resmi sitede ise defans olarak geçiyor ( sol bek ) .

Yorum

• ben kaçtım hepinize iyi akşamlar arkadaşlar...

Yorum

• İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        yok ben vazgeçtiğini falan bilmiyorum..oynatmaya pek heveslideğil satmaya dünden razı bir görüntü çiziyor hocamız ama hani gönlüme göre kadro yapmaya çalıştım..
        bana dörtlü bir ortasaha yazabilecek arkadaş istiyorum.. biri de yeni transfer olsun ortasahanın göbeğinde ileri geri pas bağlantısı yapan adam olsun travel diye kısaltalım ismini..
        bu durumda;
        yattara serkan ayman hüseyin ceyhun travel ve gökdenizden (hadi kikiyi çizdim) hangi dördünü yazacaksınız kadroya?
        iki forvetten vazgeçmeden orta dörtlü nasıl kurulur?

dikkat edilirse hemen farkedilecektir: hasan ferhat adnan tamamen dışarıda..
        .....................................Serkan Balcı..............................

Yattara...........................................................Gökdeniz(Y.Sol kanat)

.......................................Travel.................................

(Hüseyin satılmazsa eğer Defansa çekilir)

Yorum

• Bence elemeler sonrasında; kadrodışı kalan ve kontratı uzun olan genç oyunculardan bir kısmını 2'şer 2'şer başka takımlara takas şartıyla kiralık verelim

Kontratı az kalmış pahada ağır futbolcuları önceden yerleri doldurulmak şartıyla (Şüpheye yer bırakmadan) dışarıya satalım

Aynı şekilde mevki birikmesinden kadrodışı kalmış limitine varmış orta değerde oyuncuları takas yoluyla elden çıkaralım

Sağlıklı bir kadro başarı için şart, üzülsek de sevinsek de kulübün menfaatleri adına şüpheye mahal verilmeyecek şekilde gerekli hamleler atılmalıdır.. Bence
          En son Travelair tarafından düzenlendi; 11.06.2007, 18:38.
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak yattara show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            .....................................Serkan Balcı..............................

Yattara...........................................................Gökdeniz(Y.Sol kanat)

.......................................Travel.................................

(Hüseyin satılmazsa eğer Defansa çekilir)
            alacağımız travel yattara gökdeniz orta saha da defasif özelliği olmayan oyuncular olacak büyük ihtimalle.
            serkan bunları nasıl kaldırı bilemiyorum
            En son Cabri61 tarafından düzenlendi; 11.06.2007, 18:37.

Yorum

• İlk olarak Olgun Cabri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              alacağımız travel yattara gökdeniz orta saha da defasif özelliği olmayan oyuncular olacak büyük ihtimalle.
              serkan bunları nasıl kaldırı bilemiyorum
              eskiden bütün takımlar tek önliberoyla oynuyolardı ve o önliberoda az çok tekniği vardı ama malasef bu ziya gibi sistemleri olanlar her maça 3 tane hasan gibi 3.lig oyuncusunu yan yana oynatıyo

Hem Serkan Balcı iyi koşuyo,her şeyden önemlisi Anadolu takımlarına karşı bile defans yapan takım biz olmamalıyız karşı takım bizim kadrodan korkmalı,bu iş hasanlarla olmaz....

Yorum

• başkan bas parayı al tuncayı al alexsi hem bu istanbulluları hem bizi suturr
                adak adıyorum ne zaman şampiyon olursak bi kurban kesecem

Yorum

• Bu nedir fendiler travel aşağı travel yukarı bunun Türkçesi yokmu? Ben birşey anlamadım.
                  Trabzon'dan Çiktum Yola Vardum Geldum İstanbul'a
                  Bu Ne Biçim Yermiş Ula Hiç Bir Şeye Benzemeyi..!
                  WWW.BORDOMAVI.NET

Yorum

• .....yattara serkan ayman hüseyin ceyhun travel ve gökdeniz....

"serkan ayman hüseyin" üçlemesinden orta sahada sadece biri oynar.. daha doğrusu oy-na-ma-lı.
                    ziya denen vatandaşın aklı ermese de bu böyle.

yanına travel. sola gökdeniz sağa yattara.
                    ceyhun iyi yedek olur.

Yorum

• İlk olarak Küçükalioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu nedir fendiler travel aşağı travel yukarı bunun Türkçesi yokmu? Ben birşey anlamadım.
                      hücum gücü olan orta saha gibi birşey..

Yorum

• --------------------------pletikosa------------------------
                        ---------risp-------------milan s.---------------çağdaş

serkan--------------------------------------------------m.ocak
                        -----------------------hüseyin-------------------------------

yattara ---------------gökdeniz--------------------------????????

umut
                        adak adıyorum ne zaman şampiyon olursak bi kurban kesecem

Yorum

• tanyıldızı buda yenimi çıktı 3 tane stoper?Önlibero koy daha iyi olur yani zaten Risp orda oynayamaz sol ayaklı oyuncu...

Yorum

• 3 lü savunma için sağlam bi libero lazım.

3 tane stoper çizgi oynarsa bayağı estirirler bizi..

Yorum

• ya aslında varya 3-5-2 ye dönse ziya hoca fena fikir olmaz..çünkü o sisteme uygun bi futbolcu kadromuz var şuanlık..
                              Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak tanyildizi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                --------------------------pletikosa------------------------
                                ---------risp-------------milan s.---------------çağdaş

serkan--------------------------------------------------m.ocak
                                -----------------------hüseyin-------------------------------

yattara ---------------gökdeniz--------------------------????????

umut
                                hocam 3-5-2 oynuyan pek kalmadi artik.gerci ziya dogan bu sene 2-3 mac denedi bunu ama takim macin basinda golu yiyince hemen vazgecti.eskisehir kup amaci gibi bi de ondan önceki lig macinda oyle oynamistik sanirim.Zaten trabzondaki erciyes kupa macinin son 10 dakikasi 3-5-2 ye donunce maglub duruma dustuk ve 2-3 tanede net gol kacirdilar hatirlarsaniz.3-5-2'yle ilgili dusuncelerimden sonra bende bi kadro yazayim.
                                kaleci
                                jabi stephanov emre güngör murat ocak

serkan travel

yatara gökdeniz

travel umut

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X