Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• danimarka'da, fransa'da bir sürü haberimiz çıkıyor, türkiyeden ses yok.. Avrupa gazetelerine mi abone olsak acaba..
    BORDO MAVİ

Yorum

• İlk olarak azrail tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      abi ben fransizca biliyorum sen hangi sitede öyle bir sey okudun?
      Valla Ben bilmiyorum hangi gazete olduğunu dino1974 nickli arkadaş okumuş...

Yorum

• vallah abi ben fransiz gazetelerine baktim öyle bir sey okuyamadim.
        RC Lens'in forumunda bile böyle bir haber yok.
        Her Sey Onun Için

Yorum

• Nuri Sahin

Petric`in takima katilmasindan sonra Nuri`nin forma sansi daha da azaldi. En azinda satin alma opsiyonu ile kiralayabiliriz.
          TS´un cöküsü Vol.3 (01.09.2009) tarihinden itibaren kitabcilarda, TS´un yükselisi Vol.4 ise 01.01.2010 tarihinde kitabcilarda yerini alacaktir.
          TS Cöküsü Vol.4´ünde ne zaman cikacagi cok yakinda taraftara duyurulacaktir!

Yorum

• vallah nuri sahin kiralik alinabilir ama bizikiler öyle bir transfer beceremezler
            Her Sey Onun Için

Yorum

• Şu an Lig Radyoda Trabzonspor hakkında konuşuyolar Ahmet Ağaoğlu,Serdar Bali...

Yorum

• bazı merak ettiğim konular var tipik bir santrafor mu alınacak(umutun yanına)?yoksa 10 numara mı?genelde 10 numara diyorlar ama bence umut forvet yükünü tek başına kaldırabilecek biri değil çok savruk oynuyor.forvete de bakıyorlar(ziya çiift forvet oynatır mı sorusu geliyor aklıma) takımda zaten ne sol açık var ne de sol bek kaleci de yok(amma karamsar bir akşam beaa)bence bu seneyi çöpe atalım şu yönetim ve ziya gitsin sonra umutlancam
                sen git durma, ağlasa da gözlerim, sana gülümseyeceğim. dün buzdan bir dağ iken, hayaline aldanıp,birden çözüldüğümü nerden bileceksin.
                Hayat bir kumarsa, her defasında TRABZONSOR

Yorum

• Bu haberler doğruysa duncanla umut çok iyi işler yapabilir.. Adam dehşet kafaya çıkıyo helal ossun valla..
                  "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• arkadaşlar burda haber var üstündede tarihi var.. Baya bi önce başlamışız bunu izlemeye..

Trabzon'a Danimarkalı gol makinesi!..

Bu sezon ligde hayal kırıklığı yaşayan, taraftarının gönlünü almak için transfer harekatına erken start veren Trabzonspor kancayı Danimarka'nın Brondby kulübünde forma giyen genç gol makinesi Morten Duncan Rasmussen'e taktı...

Tarih: Prş 24.05.2007 15:18

BU HABER SADECE DAKKA90.COM'DA!..

Trabzonspor'un Danimarka'ya gönderdiği temsilciler, bu sezon ligde 31 maçta 14 gol atan 31 Ocak 1985 doğumlu, 1.85 boyunda 77 kilogram ağırlığındaki Rasmussen'i dün oynanan Odense maçında izlediler.

1-0 Brondby'nin galibiyetiyle sonuçlanan maçta tek golü Morten Duncan Rasmussen atarken, genç oyuncunun kulübüyle 2010 yılına kadar sözleşmesinin bulunması transferi zora soktu.

Bordo-Mavili kulübün girişimine rağmen maçtan sonra bir açıklama yapan Rasmussen, yurtdışına transfer için henüz erken olduğunu söyledi.

Danimarka Ümit Milli Takımı formasını 21 kez giyen 22 yaşındaki oyuncu, "Yabancı bir ülkeye transfer olmadan önce kulübün Brondby'de biraz daha beklemem ve olgunlaşmam gerektiğini düşünüyorum. Hollanda'nın Herenveen ve Türkiye'nin Trabzonspor kulüplerinin teklifleri var ancak şu an bu tekliflere sıcak bakmıyorum" diye konuştu.

Trabzonspor, genç futbolcunun bu açıklamasına rağmen transferi gerçekleştirmek için girişimlerini sürdürüyor. Danimarka kulübünün iyi bir bonservis teklif edilmesi durumunda büyük gelecek vaat eden Rasmussen'i satabileceği belirtiliyor.
                    En son zahido tarafından düzenlendi; 10.06.2007, 23:35.

Yorum

• Yasli olmasina ragmen büyük ihtimalle Bonservisi elinde olan

Darko Kovacevic

En azindan Musamba`nin anlasabilecegi bir zat. Ama buna engel biri olabilir, Mantalite.
                      TS´un cöküsü Vol.3 (01.09.2009) tarihinden itibaren kitabcilarda, TS´un yükselisi Vol.4 ise 01.01.2010 tarihinde kitabcilarda yerini alacaktir.
                      TS Cöküsü Vol.4´ünde ne zaman cikacagi cok yakinda taraftara duyurulacaktir!

Yorum

• Bi menajerin işi bu bence..

Bu arada, uzun süre sahalardan uzak kalacak olan Meduna'nın yerine Vestel Manisaspor yönetimi, 2 yeni yabancı futbolcunun peşine düştü. Danimarka 1. Lig ekiplerinden Brondby'de forma giyen Morten Duncan Rasmussen ve Nürnberg'de forma giyen Jan Kristiansen'in, Siyah-beyazlılar'ın gündeminde olduğu ifade edildi. (İhlas Haber Ajansı)
                        En son zahido tarafından düzenlendi; 10.06.2007, 23:41.

Yorum

• İlk olarak hamdi bey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          hayal görmeyin, bunlar alsa alsa ali paşaspordan cemalettin i alırlar sonra yıldız diye yuttururlar
                          abi aklıma bir zamanlar ts maniac ı getiriyorsun...sürekli takım küçük görülür mü ya ... abudik kubudik spor...lkdflsşkfdsşfkspor

Yorum

• İlk olarak Olgun Cabri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            abi aklıma bir zamanlar ts maniac ı getiriyorsun...sürekli takım küçük görülür mü ya ... abudik kubudik spor...lkdflsşkfdsşfkspor
                            Bende aynı kişi olduklarından şüpheleniyorum.Videodaki adam çok iyi bir oyuncuya benziyo.Yaşı da genç.İnşallah alabiliriz ama kimi yollıycaz?

Yorum

• İlk olarak Fanatik28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Nuri Sahin

Petric`in takima katilmasindan sonra Nuri`nin forma sansi daha da azaldi. En azinda satin alma opsiyonu ile kiralayabiliriz.
                              Aynı şeyleri düşünüyoruz. Nuri'nin bu yıl forma bulması çok zor.

Beşiktaş'ta bir aksilik olmazsa Kazım'ı bitirmiş. Bu iki oyuncuyu alsak yeterdi.

Yorum

• Herkez bir Isim Yaziyor bende bir tane yaziyim bari.Jimmy Floyd Hasselbaink.Adam belki bu Sezon fazla gol atmadi ama halen cok iyi Futbolcu.Ve Frikileride cok iyi.Yasi 35 ama van Hoijdok da 34 yasinda Fenere geldi ve ne yaptiklarini gördük.Kontrati bu sezon bitti.Bence Trabzona yararli olablilir.
                                çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X