Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ceyhun u almamızın sebebi geçen seneyi zaten ilk yarıda kapatmıştık hiç bir hedefimiz kalmamıştı bu yüzden bizi 2. yarı idare etsin die aldık . marceyi de para için saattık apaçık ortada...

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ceyhun u almamızın sebebi geçen seneyi zaten ilk yarıda kapatmıştık hiç bir hedefimiz kalmamıştı bu yüzden bizi 2. yarı idare etsin die aldık . marceyi de para için saattık apaçık ortada...
      6 ay daha bekleyip bonservis ödemeden alamaz mıydık?

Yorum

• bizim yönetim o kadar düşünceli olsa marcelinhoyu 750.000 euro kar yapacaz die satmazdı ....

Yorum

• Sancak konusunda baştan beri yazdım menejeri kendileri açısından bir sorun olmadıgını haber beklediklerini söyledi .. yani görüşme yapılmıştı ..bunları kendi menejeri dedi ...demiş değil dedi ...haber bekliyormuş ....

Engin konusunda gelişmeler var.. stichus arkadaşın dediği gibi forvet alınırsa demek ki fatih tekke kiralık olayı bomba ve bundan çıkan bir başka sonuç da 10 numara alınmayacak olması ..... orta sahaya mücadele gücü yüksek birini alırlar belki ...10 numara konusunda ise yukarıdaki genç arkadaşımıza katılıyorum ...bence ceyhun çok iyi bir 10 numara hatta zorlasanız belki gökdeniz dahi iş yapar ... sanırım bir kaleci bir forvet bir de orta saha solu adam alıp kapayacaklar transferi ....

Yorum

• orta sahanın soluna adam almazlar .....

Yorum

• elli tane isim sayılıyor ama icraat yok hep defansa adam alınırmı birazda skorer adam lazım
              ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                orta sahanın soluna adam almazlar .....
                musampa varya
                KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• murat ocak varken sol beke adam almaya gerek yok celaleddinde yedekte bekler ama keçeli bir an önce gitmeli sol açıktada musampadan iyisini alamazlar birde tabi ufuk bayraktar var ama ziya onuda yer
                  ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• musampa kadroya girip bir de süper oynarmış ......yazık ya önce bir kadroya girse pardon girebilse . sahi hiç lig maçında 11 başladı mı ? 90 dk hiç oynayamadı onu biliyorum

Yorum

• araştırılan bir oyuncudan bahsettim sadece.. özel mesajla bir oyuncu tavsiye eden ve direkt olarak ilgilendiğimiz oyuncuyu tavsiye eden berat tekkeyi huzurlarınızda tebrik etmek istedim..
                      yani ancak bu kadar olur..
                      bu kadar taze bir konuyu biliyor olması imkansız olduğuna göre, gönlüne göre beğendiği ve tavsiye ettiği oyuncuyla kulübünün ilgileniyor olması herhalde çok güzel bir duygu olsa gerek!
                      elbette transfer gerçekleşmiş değil ve ciddi pürüzler var ancak bu kadar pyuncunun içinden tek bir tavsiye ile düşündüğümüz tek oyuncuyu bulması hakikaten inanılmaz!
                      tebrikler berattekke..
                      rabbim gönlüne göre versin de alalım bari oyuncuyu, ne diyeyim!

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        musampa kadroya girip bir de süper oynarmış ......yazık ya önce bir kadroya girse pardon girebilse . sahi hiç lig maçında 11 başladı mı ? 90 dk hiç oynayamadı onu biliyorum
                        İlk yarıdaki Bursa maçında ilk 11'de başlamıştı hatta Marce de 11'deydi.Ziya'nın kafasına o gün artık ne düştüyse.

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          musampa kadroya girip bir de süper oynarmış ......yazık ya önce bir kadroya girse pardon girebilse . sahi hiç lig maçında 11 başladı mı ? 90 dk hiç oynayamadı onu biliyorum
                          eskisehir kupa macinda oynadi.yeniliyorduk..onu cikardiktan sonra takim toparlandi..elenebilirdik
                          KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• araştırılan bir oyuncudan bahsettim sadece.. özel mesajla bir oyuncu tavsiye eden ve direkt olarak ilgilendiğimiz oyuncuyu tavsiye eden berat tekkeyi huzurlarınızda tebrik etmek istedim..
                            yani ancak bu kadar olur..

açıkcası berat tekke adlı kardeşimizi bende tebrik ederim .. 24 yaşında bu kadar kesin bir tespitte bulunmak takdir-e şayan ...

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              eskisehir kupa macinda oynadi.yeniliyorduk..onu cikardiktan sonra takim toparlandi..elenebilirdik
                              sonunda elendik, keşke zdyi oyundan çıkarsaydık

Yorum

• bizim takımla bir alakası yok ama metin diyadin cumartesi günü eskişehire imza atıyor ...ne de olsa trabzonlu ....bakarsınız 2 3 sezon sonra takımın başında olur ...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X