kesinlikle katılmıyorum....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
DOĞAN'DAN ONAY
Trabzonspor, Borussia Dortmund'un gurbetçi yıldızı Mehmet Akgün ile anlaşmaya vardı. Uzun süredir takip edilen gurbetçi oyuncu, Teknik Patron Ziya Doğan'ın onayından sonra işini bitirildiği belirtildi. Orta alanda hücuma yönelik oynayan Mehmet Akgün için Trabzonspor, 50 bin EURO yetiştirme bedeli ödeyecek
bu haber doğruysa çok iyi bir oyuncu kazandık...
Yorum
-
nasıl öyle bir kanıya vardın, seyrettinmi hiçİlk olarak yattara show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDOĞAN'DAN ONAY
Trabzonspor, Borussia Dortmund'un gurbetçi yıldızı Mehmet Akgün ile anlaşmaya vardı. Uzun süredir takip edilen gurbetçi oyuncu, Teknik Patron Ziya Doğan'ın onayından sonra işini bitirildiği belirtildi. Orta alanda hücuma yönelik oynayan Mehmet Akgün için Trabzonspor, 50 bin EURO yetiştirme bedeli ödeyecek
bu haber doğruysa çok iyi bir oyuncu kazandık...
Yorum
-
Nuri Şahin "benden yenetekli" demesi yeterli. Zaten Borussia Dortmund da oynamak kolay iş diil...İlk olarak yatttara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenasıl öyle bir kanıya vardın, seyrettinmi hiç
Yorum
-
Bana da öyle geliyor ki eğer kalan transferleri doğru yaparlarsa şampiyon oluruz.İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle4 kişi aldık sanırım bir 4 kişi daha alacagız .))) ikisi yabancı olur ikisi de yerli olur sanırım ... umarım bu aldıgımız adamlar hayal kırıklıgı yaratmaz ...aslına bakılırsa seneye ceyhun gökdeniz yattara iyi olursa çok iş yaparız
Erkenden gaza geldim,affedin
''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)
Yorum
-
İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle4 kişi aldık sanırım bir 4 kişi daha alacagız .))) ikisi yabancı olur ikisi de yerli olur sanırım ... umarım bu aldıgımız adamlar hayal kırıklıgı yaratmaz ...aslına bakılırsa seneye ceyhun gökdeniz yattara iyi olursa çok iş yaparız
Evet.
Elimizde bence cok iyi oyuncular var.
Ceyhun-Yattara-Gökdeniz-Hüseyin-Step-Umut.
Bunlar iyi oyuncular.
Alacagimiz 3-4 cok Kaliteli isim ve 3-4 iyi alternatif ile zirveye oynariz!Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
Jabiylen de anlasilmaz gercekse hayirli ugurlu olsun. Herkes sol tarafa niye transfer yapilmiyor diyor ben ypilacagina inaniyorum sadece cok gizli tutulduguna inanmak istiyorum. Cünkü bilindigi gibi isimleri gectigi taktirde fiyati kat ve kat artiyor, Egemen örnegi en basit örnek. Mehmet Akgün de insallah alinir benimde izleme sansim olmadi ama Nrui Sahinde oyuncuduroyrsa vardir bu cocuk is. Bide en azindan Almanyada altyapisini gördü o da büyük bi faktör.
Hadi hayirlisi ayin 11 cok kalmadi orda hersey belli olur.
Yorum
-
Ne iyisi be Mehmet Akgün.Cocuk artistin teki 30 küsür Mac oynadi 2-3 asisten baska birsey yok.Onun yerine Tevfik Köseyi al,Ferhat Bikmazi al,Deniz Yilmazi al bunlar bir Bundesliga da oynamaya baslasinlar zor getirirsin Türkiye´ye.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
çok fazla ısrarcı olmamakta iyi etmişiz, dar görüşlü bir herifmiş belliki..
------------------------
Egemen Timsah'da kaldı
Transfer çalışmalarını sürdüren Bursaspor Yönetimi, kaptan Egemen Kormaz ile bir yıllığına daha anlaştı. Genel menajer Ekrem Sanal Egemen Bursasporlu olduğunu gösterdi dedi...
05 Haziran 2007 16:37
Yazı boyutunu büyütmek için
Transfer çalışmalarını sürdüren Bursaspor Yönetimi, kaptan Egemen Kormaz ile bir yıllığına daha anlaştı. Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Karasu ve Teknik Asbaşkan Ekrem Senal, Vakıfköy Orhan Özselek Sosyal Tesisleri'nde Egemen Kormaz ve menajeriyle yaklaşık 2 saat süren bir görüşme yaptı. Görüşmenin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ekrem Senal, Egemen'in sözleşmesini uzatarak gerçek bir Bursasporlu olduğunu gösterdiğini söyledi. Egemen ile 1 yıllığına anlaştıklarını belirten Senal, ''Kaptanımız Egemen yuvada kaldı. Kaptana anlayışından dolayı teşekkür ediyoruz. Bizi fazla yormadı. Bu transfer her iki taraf için de hayırlı olsun'' dedi. Egemen de görüşmenin ardından, 1 yıl daha Bursaspor'un başarısı için ter dökme kararı aldığını belirterek, ''Yuvada kaldığım için mutluyum. Herkese hayırlı uğurlu olsun. Yeni teknik hocamız Bülent Korkmaz ile karakteristik olarak benziyorum. Benim için bir şans olarak görüyorum'' diye konuştu. Konuşmaların ardından Egemen Kormaz, kendisini 1 yıllığına daha Bursaspor'a bağlayan sözleşmeyi imzaladı. Bu arada, Bursaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz'ın, yarın oynanacak Fransa-Gürcistan maçını izlemek üzere Fransa'ya gittiği öğrenildi. Bursaspor İkinci Başkanı Osman Çelik'in de eşlik ettiği Korkmaz'ın, Gürcistan Milli Takımı'nda forma giyen Demetradze, Tskitishvili ve Siradze'yi takip edeceği öğrenildi.
AARüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...
Yorum
-
Egemen Yuvada Kaldı
Öğle saatlerinde Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'ne giden Egemen Korkmaz ve menajeri Erdinç Şehit, Başkan Ali Karasu ve teknik asbaşkan Ekrem Senal'la biraraya geldi. Yaklaşık 3 saat süren görüşmede Egemen, Bursaspor'la anlaşarak 1 yıllık sözleşme imzaladı.
Ekrem Senal, Egemen'le 1 yıllık anlaşmaya vardıklarını belirterek, "Kaptana anlayışından dolayı teşekkür ediyoruz. Gerçek bir Bursasporlu olduğunu bir kez daha kanıtladı. Bizi fazla yormadı. Bursaspor gibi ciddi bir camianın Egemen gibi ciddi futbolculara ihtiyacı var. Bursaspor ve kendisi için hayırlı olsun" dedi.
Bursaspor'da kaldığı için mutlu olduğunu ifade eden Egemen ise, "Karşılıklı olarak oturup görüştük. 1 sene daha Bursaspor'un başarısı için ter dökeceğim. Herkese hayırlı uğurlu olsun. Karakter olarak yeni teknik direktörümüz Bülent Korkmaz'a benziyorum. Benim için bir şans olarak görüyorum" diye konuştu.
Karakteri Bülent'e benziyorsa iyi ki alamamışız...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum