Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• dudka ilginç bi oyuncuya benziyor
    adak adıyorum ne zaman şampiyon olursak bi kurban kesecem

Yorum

• egemen pazartesi belli olcakmış bülent kürşatın alınmasını şart koşmuş. )))
      Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
      Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İstasyonu değil limanı satın!

İstanbul Kartal’daki benzin istasyonu satılacakmış, bu sayede kulübün borçları ödenecekmiş. Bizim başka bir önerimiz var. Limanı satın! Hem de Trabzonspor’a satın. Böylece kulübün kasası nakit parayla dolar, istediğiniz yıldızı da alırsınız.

Çimento fabrikası ve Trabzon limanı dışında şehirde sanaayi adına tek bir kurum var o da Trabzonspor! Kulübün elinden limanı almak demek kişisel menfaatlerin peşinden koşulmasıdır. Trabzonspor başkanı eğer kulübün başarısını istiyorsa limanı kulübe devretsin.

.
        iyi diyosunda limanın işletme hakkı kiralamış satın almamış Trabzonspora satın diyosunda nasıl olcakmış)))))
        En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 03.06.2007, 13:19.

Yorum

• genç yetenek 25 yaş

tecrübeli futbolcu en az 40 olmalı...

Yorum

• takimda okadar yabanci varken, kimse yabanci alacaz diye ümitlenmesin.
            önce elimizdekileri satalimda, elimizde kalip patlamasin bomba transferlerimiz.

Yorum

• İlk olarak .: alper :. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              genç yetenek 25 yaş

tecrübeli futbolcu en az 40 olmalı...
              yani burda tuncay tecrübeli olmuyomu
              ****TRABZONSPOR ÖLÜM KALIM MESELESİ DEGİLDİR DAHA ÖNEMLİDİR****
              **ARSİNLİ AKREP**
              **61*77**

Yorum

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                iyi diyosunda limanın işletme hakkı kiralamış satın almamış Trabzonspora satın diyosunda nasıl olcakmış)))))
                başka bi başlıkta cvpını yadım ama sen bence bi kere daha oku
                anladın sen onu...
                ****TRABZONSPOR ÖLÜM KALIM MESELESİ DEGİLDİR DAHA ÖNEMLİDİR****
                **ARSİNLİ AKREP**
                **61*77**

Yorum

• İlk olarak maskeli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  başka bi başlıkta cvpını yadım ama sen bence bi kere daha oku
                  anladın sen onu...
                  burdada söleyeim okumam var)))) gazete haberini okumuşuz))))güzel çözüm önerisi,kulağa küpe olsun diyosan bu olcak iş değil işletme hakkını kiralamış satın almamış nasıl satcakmış )))) ha bide güzel çözüm önerisi yazmışın.
                  İlk olarak maskeli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  taka gazetesinin haberi marcelinhoo100 arkadaşımızının ekledigi yazı ben burayada eklemek istedim güzel bi çözüm önerisi bence kulagımıza küpe olmalı..
                  En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 03.06.2007, 13:37.

Yorum

• Trabzonspor Altay lı Sancak olayında epey yol almış ama % 100 diye bir şey şu an için yokmuş fakat biter deniyor ...bunu kim aldırdıysa o kişiden Allah razı olsun .. Trabzonspor yıllar sonra sol bek bulmuş oldu ...kuvvetli devamlılıgı olan hırslı İYİ ORTA ATABİLEN bir futbolcu .. Altay devre arasında para bulup sözleşmesini uzatamamış .... Ayrıca çok iyi bildiğim ve sevindim bir haber de oftaş ile ilgili ... ciddi olarak gökhan ve giray ile ilgileniyorlar ...giray önemli değil ama gökhan çok ii olur ...sag da gökhan solda sancak ciddi derecede bize faydası olacak futbolcular ..ikisinin de kademe anlayışı da çok iyi ve süratli
                    adamlar ...umarım olur bu ruh hastası bunları nasıl kabul etti bilmiyorum ama olursa çok iyi olur ...Martinez koınusunda başkan dendiğine göre kararlı imiş .. bilmiyorum stichus ne der bu konuda .. hatta dogru ise martinezi kendi alacakmış ama bilmiyorum...bu ruh hastası illa ki onu istiyormuş ...40 yılın başı dogru bir şey istiyor ..defans hastası oldugu için kaleyi saglama almak istiyor ...Hüseyin ve Stephanov satılacak yabancı kontenjanı eger müsait olursa risp tutulacak 2 tane yabancı alacaklarmış .. kuvvetle muhtemel polonya veya danimarka ...o gürcü futbolcu gelmek için haber bekliyormuş ama bizimkiler pek istekli degilmiş...yerli bir genç forvet alacakmışlar ..10 numara alınmayacak ki bende katılıyorum iyi bir ceyhun çok iş yapar hatta gökdeniz dahi epey iş yapar ...Altay dan ve sivastan birini alacaklarmış ama ismini ögrenemedim ..nereden baksanız gene 7 8 futbolcu banko alınacak fakat bu isimler bu sefer iş yapacak isimler en azından öyle gözüküyor ...

Yorum

• renkdaşım bu kasımpaşada oynayan erhan küçük hakkında bi bilgi varmı??
                      inadına TRABZON
                      ---Sürmeneli Piranalar---

Yorum

• coolank üstadım

altaydan mehmet şen bide sivastan hayrettin
                        En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 03.06.2007, 13:47.

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Trabzonspor Altay lı Sancak olayında epey yol almış ama % 100 diye bir şey şu an için yokmuş fakat biter deniyor ...bunu kim aldırdıysa o kişiden Allah razı olsun .. Trabzonspor yıllar sonra sol bek bulmuş oldu ...kuvvetli devamlılıgı olan hırslı İYİ ORTA ATABİLEN bir futbolcu .. Altay devre arasında para bulup sözleşmesini uzatamamış .... Ayrıca çok iyi bildiğim ve sevindim bir haber de oftaş ile ilgili ... ciddi olarak gökhan ve giray ile ilgileniyorlar ...giray önemli değil ama gökhan çok ii olur ...sag da gökhan solda sancak ciddi derecede bize faydası olacak futbolcular ..ikisinin de kademe anlayışı da çok iyi ve süratli
                          adamlar ...umarım olur bu ruh hastası bunları nasıl kabul etti bilmiyorum ama olursa çok iyi olur ...Martinez koınusunda başkan dendiğine göre kararlı imiş .. bilmiyorum stichus ne der bu konuda .. hatta dogru ise martinezi kendi alacakmış ama bilmiyorum...bu ruh hastası illa ki onu istiyormuş ...40 yılın başı dogru bir şey istiyor ..defans hastası oldugu için kaleyi saglama almak istiyor ...Hüseyin ve Stephanov satılacak yabancı kontenjanı eger müsait olursa risp tutulacak 2 tane yabancı alacaklarmış .. kuvvetle muhtemel polonya veya danimarka ...o gürcü futbolcu gelmek için haber bekliyormuş ama bizimkiler pek istekli degilmiş...yerli bir genç forvet alacakmışlar ..10 numara alınmayacak ki bende katılıyorum iyi bir ceyhun çok iş yapar hatta gökdeniz dahi epey iş yapar ...Altay dan ve sivastan birini alacaklarmış ama ismini ögrenemedim ..nereden baksanız gene 7 8 futbolcu banko alınacak fakat bu isimler bu sefer iş yapacak isimler en azından öyle gözüküyor ...
                          bu seneki transferler iyi bu arada serkan balcı sağbek değil ortaya alınıyor arkadaslar

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Trabzonspor Altay lı Sancak olayında epey yol almış ama % 100 diye bir şey şu an için yokmuş fakat biter deniyor ...bunu kim aldırdıysa o kişiden Allah razı olsun .. Trabzonspor yıllar sonra sol bek bulmuş oldu ...kuvvetli devamlılıgı olan hırslı İYİ ORTA ATABİLEN bir futbolcu .. Altay devre arasında para bulup sözleşmesini uzatamamış .... Ayrıca çok iyi bildiğim ve sevindim bir haber de oftaş ile ilgili ... ciddi olarak gökhan ve giray ile ilgileniyorlar ...giray önemli değil ama gökhan çok ii olur ...sag da gökhan solda sancak ciddi derecede bize faydası olacak futbolcular ..ikisinin de kademe anlayışı da çok iyi ve süratli
                            usta ağzından bal damlıyor be
                            “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• @ gerçekefsane kardeşim ..

Altay da kimi diyorlar hiç bilmiyorum ama sivas hayrettin değil onu biliyorum .. sanırım ortasaha imiş o oglan ..ismini unutum açıkcası .. ama hayrettin değil .. zaten sancak murat ocak celo (olmaz olsun ) varken hayrettin olmaz sanırım ..

Yorum

• transfer kadar gönderilicek oyuncularda çok önemli. kadroyu gereksiz yere şişirip oyuncular arasında huzursuzluk yapmaya gerek yok.
                                hüseyin ve stepanov kesinlikle iyi bir fiyata satılmalı.
                                keçeli, celo, hasan kesinlikle yollanmalı.
                                jun, djokaj, jeff zaten yolcu.
                                ufuk, tayfun iyi bir yedek olabilir.
                                ufukhan ve ferhat kiralanmalı.

kısaca gereksiz isimler gönderilmeli. intertoto, uefa, lig kupa var diye 30 - 35 kişilik kadro kurmaya gerek yok.

kasımpaşadan erhan oftaşdan gökhan genç olarak alınmalı.

ali güzeldal kesinlikle ama kesinlikle geri gelmeli.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X