Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sanki avrupada oynayınca madrid onları izlicekte alacak anlamadım gitti

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ya petric sevdasindan vazgecin arkadaslar dortmund aldi adami

http://www.kicker.de/fussball/bundes...rtikel/366663/
      tam henüz bitmemis..ama 3.5 milyon euro gercektende fazla degil bu adam icin..fatihi 7.4 milyon euroya sattik..bu adamda en az onun kadar kaliteli..

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Nedir bunların evropa sevdası, ağızlarından düşürmüyorlar evropa, evropa..

abi 2 gün dursun hüseyin evropada takami özledim der..kolay geliyor evropada durmak..

Yorum

• adam saglik kontrolüne bile gelmis...dortmundu trabzonsporla karistirma ayman transferinde oldugu gibi olmaz petricdede bu rezilligi ancak bizim yönetim becerir...
          "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• ya walla yaa o kadar para geldi fatih ten tık yok .... o parayla carlosu 1.5 sene alırdık

Yorum

• birakin petrici metrici su an bonservisi elinde olan ali karimi var biz onu almaya calisalim...en iyi transferimiz karimi olur...tam bir 10numara...hazir bedavaya alma sansimiz var...kac aydir bu adamin ismini buraya yaziyorum...

http://www.youtube.com/watch?v=GQa88...related&search=
              "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• mladen petric hakkaten müthiş bi futbolcu tipik bi 10 numara degil toplara iyi vurmasının dışında cok süratli bi oyuncu ayrıca bu adamı bize bırakmazlar

Yorum

• arkadaşlar serkan ile hüseyin aynı yerde mi oynuyor yahu. Hüseyin gibi adamı serkan'a değişiyorsanız size söyleyecek birşeyim yok. Serkan bu takımda ancak yedek olur. Herşey apaçık ortada.

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Birisi ortaya bi isim atıyor Herkes çullanıyor o isme gelmezse şampiyonluk kaçar havası estiriliyor

Rispin durumu kritikken Milanı satmak aptallıktır Rispin yerine yerli stoper düşünülmelidir Serkan geldiğine göre Hüseyin satılabilir Yurt içinden alınan oyuncuların hiçbirine bonservis ödenmedi Güzel.
                    Jabi+Milan+Yattaranın 11 de oynayacağını düşünürsek geriye kalıyor 3 yabancı hakkımız bunları nerelere kullanmamız gerektiğide apaçık ortada
                    1-Ortasaha 2-Sol kanat 3-Forvet Nereden karşılanacak bu oyuncuların bedelleri? Hüseyinle birlikte bu kadroda yer bulamayacak olan oyuncumuzda gitmeli +Ersen de gidebilir + az da olsa transfer bütçesi denen bişey var herhalde
                    1)defalarca soyledim yine soyluyorum milan ı satarsak krotochvili alırız daha ucuz hem de daha iyi ayrıca milan a resmi teklif geldiğini de sanmıyorum bunlar basının uydurmasından başka bir şey değil sözde geçen sene chelsea de istemişti. düşünsenize chelsea milan ı isteyecek alamayacak!!! mümkün mü böyle birşey
                    2)ersen martin hiç bir zaman ts için ideal forvet ya da ilk 11 oyuncusu olamaz ama asla SATILMAMALI çünkü boyu türkiye standartları için çok uzun bu nedenle rakip defans oyuncuları onu tutmakta çok zorlanıyorlar. skor problemi çektiğimiz bir çok maçta sonradan oyuna girip oyunun kaderini değiştirdi.

Yorum

• arkadaşlar akşam şu oynamayacak denen bi forvet vardı perez mi neydi. şimdi bizim ziya onu beğenip gelmesin ben kafayı yerim.
                      Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• İlk olarak the cotanak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        arkadaşlar akşam şu oynamayacak denen bi forvet vardı perez mi neydi. şimdi bizim ziya onu beğenip gelmesin ben kafayı yerim.
                        Bizim Ziyanin isi belli olmaz
                        TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          birakin petrici metrici su an bonservisi elinde olan ali karimi var biz onu almaya calisalim...en iyi transferimiz karimi olur...tam bir 10numara...hazir bedavaya alma sansimiz var...kac aydir bu adamin ismini buraya yaziyorum...

http://www.youtube.com/watch?v=GQa88...related&search=
                          adam yaklasik 4 haftadan beri yedek bayernde....kaliteli felanda degil...ceyhunla hic bir farki yok hatta ceyhun daha üstün ondan...insuayi tercih ederim daha iyi..almanya,italya,ispanya,ingiltere bu tip liglerden 10 numara almamiz imkansiz..yedeklerininde ceyhundan hicbir farki yok.

Yorum

• evet ersen her zaman işimize yarar..hakan-ersen-gökhan tipi forvetler her zaman bulunmuyor..ki ersen büyük maçlarda da büyük oynuyor.

ama tabi esas forvet olamaz.o yüzden iyi bir yabancı golcü, umut ve ersen bu takımı her yerde sırtlar...arkalarında solda bir yabancı, göbekte yabancı yanında yattara..gökdeniz, ceyhun yedek..zaten sakatlığı, cezası vs var..

sonuçta; iyi bir sol ayak, göbeğe yabancı, gökdeniz, ceyhun, yattara da Trabzonu alır uçurur...eğer sol ve ortaya birden yabancı alınamayacaksa göbek daha önemli..oraya mutlaka alınmalı..gökdeniz o zaman sola kayar, ceyhun iyi yedek olur...
                            Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• olabilir çotanak neden olmasın ama adamların 10 numarası çok iyi yaa...

Yorum

• En öncelikli transfer ziya'nın yerine başkasının getirilmesidir aslında ama neyse. Benim beğendiğim oyuncu az alkmaar da oynayan de zeeuw. hani şu orta sahada fener'e de karşı oynayan .

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X