Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Adamın bir demeci vardı .. kariyerim mavholdu diye eeee musampa sen bu bizim ruh hastasını öle yarım gözle yeme adamı çiğ çiğ yer vallahi ...sen buradan kaçmaya çalış belki kendini kurtarırsın ... bak skoko kaçtı ingiltere de oynuyordu sen de belki kurtarırsın

Yorum

• Serkan da açıkladı!
      F.Bahçeli futbolcu Serkan Balcı, ''Trabzonspor ile kesin olarak anlaşmaya vardım'' dedi.
      Memleketi Nazilli' de özel bir firmanın açılışına katılan Balcı, gazetecilere yaptığı açıklamada, Trabzonspor ile olan transfer görüşmelerinin sonuçlandığını belirtti.

''Bordo-mavili kulüple kesin olarak anlaştım. 14 yada 15 haziran tarihlerinde müsait olduğum anda imza atmaya gideceğim'' diyen Balcı, ''Bu transferde en büyük etken Ziya Doğan oldu. Fenerbahçe'de Zico'ya güvenemedim. Turkcell Süper Lig'in ilk yarısında kötü bir performans sergilediğimi biliyorum. Ama ben artık oynamak istiyorum. Fenerbahçe'de Zico beni ıslarla sağ kanatta oynattı. Ben orta saha oyuncusuyum. Ziya Doğan'dan da bu mevkide oynama sözü aldım. Trabzonspor hedefi olan bir takım. Önümüzdeki yıl şampiyonluk neden olmasın'' diye konuştu.

Breziyalı yıldız futbolcu Roberto Carlos'un Fenerbahçe'ye transferini de değerlendiren Balcı, sözlerini şöyle tamamladı:

''Ben bir çok yıldız futbolcuyla oynadım. Fenerbahçe zaten her sene bir yıldız futbolcuyu kadrosuna dahil ediyor. Bu sene Carlos ile karşılıklı oynayacağım. Fenerbahçe'ye hayırlı olsun''

07.06.2007

Kaynak : AA

Yorum

• evet transfer olmayınca bizimtansfer dosyası muhabbetle geçmeye başlamış

Yorum

• ''Bu transferde en büyük etken Ziya Doğan oldu.

işte anahtar cümle ....sana da bir kafayı taksın da gör ceyhunu da ısrarla o almıştı ...

Yorum

• Berat kardeş şu futbolcunun ismini söylesende heyecanımızı gidersek özeldende yazabilirsin kardeş
            KADER BEYAZ KAGIDA SÜTLE YAZILMIS YAZI ELINDEYSE BEYAZDAN GELDE SIYIR BEYAZI
            Necip Fazıl Kısakürek

Yorum

• ................
              En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 07.06.2007, 16:24.
              Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
              Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                eskisehir kupa macinda oynadi.yeniliyorduk..onu cikardiktan sonra takim toparlandi..elenebilirdik
                Bu kadarına da pes artık..Çamur atman bi yana Musampa o maçta oyundan çıkmadı,90 dk oyundaydı..46 da Gökdeniz oyuna girdi de maçı kurtardı.

Yorum

• son yılların en erken transferlerini yapıyoruz şaka maka.. Gel gör ki hepsi defansif.. Hayır dualarına devam, bekliyoruz..
                  BORDO MAVİ

Yorum

• adam ispanyada hollandada çok meşhur bir oyuncu ajaxla şampiyonlar şampiyonluğu kupası var hollanda milli takımındada oynadı ispanyada malagada şov yaptı şov gel görki bizde oynatılmadı
                    ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• belki kazanırız bakalım hayırlsı... solda döktürürse intertotoda çok iyi olur ligdede...

Yorum

• hayırdır..
                        gene biri bomba bırakmış sayfaya..
                        ismi bilinmeye bir transfer

Yorum

• İlk olarak x_man tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          adam ispanyada hollandada çok meşhur bir oyuncu ajaxla şampiyonlar şampiyonluğu kupası var hollanda milli takımındada oynadı ispanyada malagada şov yaptı şov gel görki bizde oynatılmadı
                          Milli takımda oynamadı diye biliyorum ben
                          Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                          Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                          - Eomer -

Yorum

• arkadaşlar bence musampayı gözünüzde biraz fazla büyütüyorsunuz.
                            ben de ilk musampa bize taransfer odu haberini okuduğumda inanamamıştım. adam atletico madrid de inanılmaz top oynuyordu inanılmaz asistler süper goller. iyi de adam ts ye gelmeden önce 3-4 ay ayağına top sürmemişti. geldiğinde bi kaç maç az da olsa şans verdi ziya hoca ama ben şimdiye kadar tek olumlu hareketini göremedim. bence biz herşeyin bir dönemi olduğu gerçeğini göz ardı ediyoruz. bundan 5 sene önce sergen de süper topçuydu şimdi ikinci lig b kategorisinde oynuyor. hatta orda bile bi ara kadro dışı kaldı. adam formsuzsa sırf geçmişinde iyi futbolcu diye oynatmasını bekleyemeyiz herhalde.

Yorum

• musampa ayarında topçuyla daha evvel idman bile yapmamıştır ziya hoca ama nedense çok karşı adama..
                              ne yapalım, nasip..
                              musampadan yararlanmayı düşünse yeter bana ama.. bakalım artık..
                              seneye verilecek oylara değecek bir oyuncu mudur bilmiyorum ama berattekke arzu ederse açıklayabilir.. neticede sadece üzerinde çalışılan bir oyuncu ve pekala forumda öylesine gündeme gelmiş sayabiliriz..

ben epeyce uzun bir videosunu seyretme imkanı buldum..
                              ciddi problemleri de var, aşılmaya çalışılan.. adamı da öyle bulunmaz hint kumaşı olarak değerlendirmedim ama bakalım..
                              sanıyorum bu yakınlarda(!) izlenebilecek bir maçı da var..
                              ziya hoca daha iyisini bulabilirse daha mutlu oluruz elbette..

Yorum

• Nasıl olsa atış serbest, ben de yazayım bir şeyler...

1.87 boyunda, yırtıcı forvet, 26 yaşında, ülkesinin adı R. ile, kendi adı A. ile başlıyor, unvanı "Hayalet Uçak")

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X