Mohammed Kader
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Ziya'ya her ne kadar kızgın olsakta futbol adına sahada bir şey göremezsek te devre arasında istediği adamların alınması ile ilk yarıdan daha iyi bir ikinci yarı geçiriyoruz. BJK ile birlikte ligde en çok puan toplayan takımız. Futbol kötü herşey kötü de futbolun bu kuralını ihmal edemeyiz. Hoca kötü de olsa transferler onun isteğine göre yapılmalı başarının ilk sırrı budur.İlk olarak Gürkan KALMUK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehaklısında hocaya sormadan yapılan transfer ortada bir hoca olmadıgına gore...Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
(Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)
Yorum
-
Trabzonspor'un diğer takımlara göre değil, kendine göre değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Yani önceki sezonlarda ikinci yarının şu haftasına kadar ne yapmışız ona bakmak lazım. İkinci yarı aldığımız puanlar sistem içinde bir parçadır. Yani şöyle söyleyeyim; Tuncay Şanlı 80. dakikada yorulup daha az koşmaya başlayabilir, adamın hakkı var. 80 dakika kıçını yırtmış... Ama Alex son 10 dakikada ondan daha çok koşarsa bu Alex'in başarısı ya da Tuncay'dan daha iyi olduğu anlamına gelmez. Takımlar sezon boyunca top oynamışlar, bir kısmı durumunu garantilemiş, bir kısmı fiziksel ve psikolojik olarak yorulmuş. Bu durumda sezon boyunca "Ağustos böcekliği" yapan biz de çıkıp aldık bir kaç puan, doğru. Çünkü yaz geldi...İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZiya'ya her ne kadar kızgın olsakta futbol adına sahada bir şey göremezsek te devre arasında istediği adamların alınması ile ilk yarıdan daha iyi bir ikinci yarı geçiriyoruz. BJK ile birlikte ligde en çok puan toplayan takımız. Futbol kötü herşey kötü de futbolun bu kuralını ihmal edemeyiz. Hoca kötü de olsa transferler onun isteğine göre yapılmalı başarının ilk sırrı budur.
Bir sezonu daha ZD'a emanet etmek ve istediği topçuları almak en çok seneye de bu zamanlarda "ikinci yarı iyi puan topladık" diye avunmamıza neden olur. Biz çocukken öğleye kadar oruç tutardık. Koca koca adamlar birinci ligde hocalık yapıp hala aynı mantıkla puan sayıyorlar yaw
Ne yapayım ben ikinci yarıdaki puanları? Toplamdan ne haber?
Ayrıca bu futbolla şampiyon olmamızı da VALLAHİ DE BİLLAHİ DE istemem. 3. sınıf kıytırık Avrupa takımları tarafından madara edilmiş, kazanmak zorunda olduğu maçlara bile "ne şiş yansın ne kebap, yenilmeyelim yeter, kazayla atarız bir tane belki" diye çıkıp şeref peşine düşmüş bir takımım olsun istemem çünkü (Bkz. Ossasuna maçı)
Hasılı, o transfer dosyasının yazarı ZD ise dosyanın raftan inmemesi daha hayırlıdır. Seneye 3-5-2, 4-4-2 yerine grekoromen, serbest terimlerinden konuşuyor olacağız yine.
Yorum
-
İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerkes şu futbolcularda hemfikir anlaşılan:
Ali Bilgin
Engin Baytar
Martinez
Hakan Arıkan
Kenan Hasagiç
Wederson
Volkan Yaman
Gökhan Gönül
Serhat Akyüz
Emre Güngör
Yasin Çakmak
Bekir İrtegün
Mehmet Topuz
Mehmet Çakır
Gökhan Ünal
Adnan Güngör
yukarıdaki Türkiyede değişik mevkilerde oynayan alternatifli liste bumnlardan 5 tanesi alınmalı 2 tane de yabancı alınmalı
John Utaka
Pascal Feindouno
Aruna Dindane
Eduardo de Souza
Ayila Yussuf
Carlos Alberto
Arouca
Seydou Keita
Hadi iyi akşamlar
marcelınhos bu lısteyı ne yap et transfer komıtesıne ulastır.........deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
....mehmetlerden birini fatih yapar.......
Yorum
-
İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor'un diğer takımlara göre değil, kendine göre değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Yani önceki sezonlarda ikinci yarının şu haftasına kadar ne yapmışız ona bakmak lazım. İkinci yarı aldığımız puanlar sistem içinde bir parçadır. Yani şöyle söyleyeyim; Tuncay Şanlı 80. dakikada yorulup daha az koşmaya başlayabilir, adamın hakkı var. 80 dakika kıçını yırtmış... Ama Alex son 10 dakikada ondan daha çok koşarsa bu Alex'in başarısı ya da Tuncay'dan daha iyi olduğu anlamına gelmez. Takımlar sezon boyunca top oynamışlar, bir kısmı durumunu garantilemiş, bir kısmı fiziksel ve psikolojik olarak yorulmuş. Bu durumda sezon boyunca "Ağustos böcekliği" yapan biz de çıkıp aldık bir kaç puan, doğru. Çünkü yaz geldi...
Bir sezonu daha ZD'a emanet etmek ve istediği topçuları almak en çok seneye de bu zamanlarda "ikinci yarı iyi puan topladık" diye avunmamıza neden olur. Biz çocukken öğleye kadar oruç tutardık. Koca koca adamlar birinci ligde hocalık yapıp hala aynı mantıkla puan sayıyorlar yaw
Ne yapayım ben ikinci yarıdaki puanları? Toplamdan ne haber?
Ayrıca bu futbolla şampiyon olmamızı da VALLAHİ DE BİLLAHİ DE istemem. 3. sınıf kıytırık Avrupa takımları tarafından madara edilmiş, kazanmak zorunda olduğu maçlara bile "ne şiş yansın ne kebap, yenilmeyelim yeter, kazayla atarız bir tane belki" diye çıkıp şeref peşine düşmüş bir takımım olsun istemem çünkü (Bkz. Ossasuna maçı)
Hasılı, o transfer dosyasının yazarı ZD ise dosyanın raftan inmemesi daha hayırlıdır. Seneye 3-5-2, 4-4-2 yerine grekoromen, serbest terimlerinden konuşuyor olacağız yine.
aynen katılıyorum ....
özellıkle sonda yazdıgın gures terımlerı cok dogru.....
adam aymandan ıkı uc tane daha olsa alıp ....macları mınderde yaptıracak nerdeyse ....
koru korune mucadele etmek ne anlşama gelıyor anlamıyarum ......
ama malesef zıyanın futbol bılgısı bu kadar zayıf.......futbol gol atmak ıcın oynanır....guresmek ıcın degıl...
kendı oynadıgı donemde kendı yarı sahasını hıc gecmedı herhalde zıya malum kendısıde on lıbero ıdı......
yanı bu takıma hucum oynatmak ıcın zamanında hucum futbolu oynamıs bırının teknık drektor olması lazım ......
vahıd halılhodzıc.....gıbı....deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
Yorum
-
halilhodzic in teknik direktörlüğünü görmemiş olsak inanacagız... Ziya nın fransa görmüşünden başka bişey değil..İlk olarak asimavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyanı bu takıma hucum oynatmak ıcın zamanında hucum futbolu oynamıs bırının teknık drektor olması lazım ......
vahıd halılhodzıc.....gıbı....
Yorum
-
İlk olarak Kara_Elf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehalilhodzic in teknik direktörlüğünü görmemiş olsak inanacagız... Ziya nın fransa görmüşünden başka bişey değil..
halılhodzıc nıye gıttı....basarısız dıyemı gıttı..hayır yonetım gonderdı....yonetıme bı ıkı laf sokunca zorlarına gıttı tabı...
adam avrupada taktık anlamda sayılı adamlardan bırı....
zıya yanından bıle gecmez onun.....hem vahıd hoca devre arasında almıştı takımı .....
vahıd hoca olsaydı fatıhı bu kadar kolay satamazdılar....hem zıya 50 yıl bu takımda kalsa bır tane stepanov bulup getıremez ......
sadece onun donemınde takım gercekten bılerek futbol oynuyordu ....
sımdı ıse kımse ne yapacagını bılmıyor.....takımda herkes aman top gokdenız ve yattara ya gıtsınde onlar bıseyler yapar dusuncesınde işte yıldızlar bu noktada takımı ayakta tutar....
yıldız topcunun ayagına top geldımı takım bı rahatlar kendıne gelır bocalamaz bızde boyle 5 oyuncu varken sımdı sadece 1 tane kaldı ...zıya sayesınde ....
......deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
Yorum
-
geçen sene bu zamanlar bu başlıkta transferleri ilk hazırlık kampına yetiştirirlerse bu yönetimi transfer anlamında başarılı bulacağımı söylemiştim. sonuç ortada.
öncelikle bu yönetim ve hoca ile ne kadar transer yaparsak yapalım başarı hayal.
iyi bir yönetim seçilmeden atılacak her adım ileride başımızı daha çok ağrıtacak hamleler olacaktır.
iyi bir yönetimimiz olduğunu kabul edersek, öncelik hoca transferi olmalı.
takım içerisinde hiç bir işe yaramayan, sadece kalabalık yapan sakar,bireysel hatalarıyla sürekli puan kayıplarına sebep olan,top teknikleri 0'ında altında olan futbolculardan kurtulmaya çalışarak transfere başlamalıyız. yani alınacak oyunculardan önce gönderilecek isimler belli olmalı. şahsi görüşüm bu isimler ferhat,hasan,hüseyin,celalettin,musa,mustafa keçeli, jeffersson, jun, musampa,çağdaş, ersen martin olmalıdır. bu oyuncuların içinde musampa diğerlerinden ayrı kategoridedir(bu saatten sonra bize yararı olmaz)
bunca oyuncuyu gönderip yeni oyuncular bulmak kabul etmeliyiz ki kolay bir iş değil. ancak yeni bir yapılanma ve uzun vadeli planlar yapmalıyız. önümüzdeki iki yıl içinde zaten şampiyon olmamız mevcut şartlarda mümkün değil. 3-5 yıl sonrasının planları yapılmalı.En son Burhan61 tarafından düzenlendi; 01.05.2007, 10:39.
Yorum
-
neyse konunun dısına cıkmayalım.....
....zaten onumuzdekı yılın ılk transferını 2. lıg den yaptık......
......barcelonanın ısteyıpde alamadıgı adnan trabzonsporda.......
....artık bu transferı 3.lıg. a....b...c...amator... falan takıp eder bunlar lıgın basındakı rakam buyudukukce lıgın kalıtesı artyor sanıyorlar .....
matematık yalan soylemez....3>2>1..........
...zaten onun ıcın bu sene 2.lıge duşmek ıçın cok uğrastılar ama olmadı ....onun ıçın zıya ıle devam ....zaten ancak zıya doğan bu takımı ...2 lıg gıbı dunyanın premıer lıgden sonrakı en buyuk lıgıne cıkarır......
....ıkıncı flas transfer rızeden emrah yada gençlerden erkan olursa şaşmayın...deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
Yorum
-
EmrahYalçınalp
Yazdıklarına bende katılıyorum, ben bu yönetim ve teknik kadro gitmezse bu işkenceden zevk almak babında mazoşist bir tarzda yazdım
Verdiğim örnekte hoca kötü de olsa transferler hocanın isteklerine göre yapılmalı diyorum. Sonuçta yönetim göreve devam ediyor, hocayı da göndermiyor, bari transferleri düzgün yapsınlar diyorum. Bu kadar yanlış içinde nasıl doğru yapacaklar o da ayrı bir konu.
Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
(Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)
Yorum
-
İlk olarak erdinç67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledaha doğrusu vahid halilhodziç döneminde futbolcular hadlerini bilip oynuyolardı, şu an o da yok dediğin gibi
...doğru.....
en azından hocanın futbolcular uzerınde bı ağırlığı bı karızması vardı .....
zıya oyuncularla kavga edıp ceza vermekten baska ne yapıyorkı...
....ınsan yerıne bıle koymuyor onları...deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum