Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Evet defans yapmamıza rağmen kontra ataklardan çok gol poziyonları bulduk, ancak Antepinde vardı pozisyonları. Antep pozisyondan ziyade öyle bir baskı kurdu ki maçı izlerke utandım. O dönemleri şöyle bir gözönüne getiriyorum da Ziya Doğan döneminden çok fazla bir farkı yoktu. Fatih Tekke olmasına rağmen oynadığımız sistem defans ağırlıklı bir sistemdi. Her maçta rakiplerimizdan baskı yemeden duramıyorduk. Bu birazda özgüvenini kaybetmiş takımlarda oluyor. O dönemle bu dönem arasında büyük benzerlikler var.

...ya hu o mac bır ıstısnadır o mac hıc bır sekılde baz alınmamalıdır ....

trıbundeydım dıyorum ben ızledım macı...o maca cıkmadan once tam bır oyuncu krızı vardı sakatlar kart cezalıları coktu ...3. değişikliği oyuncu olmadıgı için yapamamıştık ....yanı vahıd hoca o macta en mantıklı taktıkle cıkıp macı kazan mıstır ...bu kadar basıt ...defensıf falan oynamıyorduk ozaman......

....bak sızde soyluyorsunuz fatıh vardı dıye fatıh gökdenız ve syzmek ın oldugu bır takıma ıstesende defans yaptıramazsın...............
    deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
    ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
    ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bununla birlikte bir Carlos Alberto vardi gündemimizde...hatirlayan yok mu?
      Evet var Figuirensede oynuyordu Yaklaşık 10 gün önce Corinthiansa transfer olmuş Yalnız bu adamın yaş konusunda problemi var 83'lü göstermiş kendini aslında 78'li bu sebeple ceza falanda almıştı Çok iyi adam hatta zamanında çok da istemiştim ama alınmaması için biçok neden var

Yorum

• İlk olarak asimavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ...ya hu o mac bır ıstısnadır o mac hıc bır sekılde baz alınmamalıdır ....

trıbundeydım dıyorum ben ızledım macı...o maca cıkmadan once tam bır oyuncu krızı vardı sakatlar kart cezalıları coktu ...3. değişikliği oyuncu olmadıgı için yapamamıştık ....yanı vahıd hoca o macta en mantıklı taktıkle cıkıp macı kazan mıstır ...bu kadar basıt ...defensıf falan oynamıyorduk ozaman......

....bak sızde soyluyorsunuz fatıh vardı dıye fatıh gökdenız ve syzmek ın oldugu bır takıma ıstesende defans yaptıramazsın...............
        Hele dur daha bunamadık çok iyi hatılıyorum neyin ne olduğunu. Bu konuda Koreli eski futbolcumuz ne diyor biliyor musun. Şimdiye kadar çalıştığımız hocalar arasında Şenol Güneş bana göre en iyisiydi diyor ve ekliyor Vahid Halilhotziç'in oyun sistemini hiç kimse anlayamadı. Çalıştığı en kötü hoca oalrak onu gösterdi. Bu sene Antalya'da yaptığı açıklamalar bunlar. Vahid dönemindeki başlıklar duruyordur hala forumda takımı defansif oynattığı için Ziya gibi o da feci şekilde eleştiriliyordu. Aksi görüş bildirme istersen, yanlış biliyorsun veya yanlış değerlendiriyorsun. Vahid=defans
        Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
        (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• yabancı oyuncu pascal feindouno, carlos alberto hasagiç- martinez
          Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
          Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• Hep söylüyoruz, bize aşama kaydedecek genç ve düşük maliyetli yabancı transferi şart diye. İyi yabancı olsun az olsun 6 adet transfer yapıp yarısını sezon ortasında gönderip yarısını da kenarda bekletecek kadar ne paramız var ne sabrımız...
            Aklıma transfer edebileceğim Türkiye dışından yabancı oyuncu hiç mi hiç gelmiyor ama yıldız diye alınıp fos çıkanlar yerine lee young, somers vb. yabancılar bile daha faydalı oluyor ...

Yorum

• Arkadaslar bu Basligi LÜTFEN KAPATIN!!!

Ziyanin Basin Toplantisinda yaptigi aciklamalar, pardon sacmaliklardan sonra Transferin bir anlami KALMADI!!!
              Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Ziya Doğan'dan önemli mesajlar
                Teknik Direktörümüz Ziya Doğan, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında, önemli açıklamalarda bulundu.

Toplantı öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplayan Doğan, farklı konulardaki görüşlerini de ifade etti. İşte Teknik Direktörümüz Ziya Doğan’a yöneltilen sorular ve kendisinin verdiği cevaplar:

Soru: Fortis Türkiye Kupası’ndan elenen Trabzonspor ligde beşinci sırada yer alıyor. UEFA Kupası’na gitme düşünceniz devam ediyor mu? Yoksa İntertoto’ya katılıp oradan UEFA Kupası’na katılma şansı zorlanacak mı?
                “UEFA Kupası iddiamız çok az bir ihtimal. Az ihtimal olan ligde bu hedefi sonuna kadar kovalamamız lazım. Ayrıca Beşiktaş’ın kupayı alıp ligde üçüncü olma ihtimali de var. Şansımız bu konuda yüzde kaç diye sorarsınız; düşük derim. İntertoto Kupası’nın başlangıç tarihi, ilk maçın oynanma tarihi, hazırlık yapılması, bunlarla ilgili net karar vermedim. Zaman kısıtlı oluyor. Bununla ilgili kararı lig bittikten sonra ekibimle oturup eksilerini artılarını göz önünde bulundurduktan sonra vereceğiz. Şu anda küçük olan ihtimali düşünüyoruz”

Soru: Yönetim içindeki fikir ayrılıkları sizin rahat çalışmanızı engelliyor mu?

“Bu konulara çok fazla girmek istemiyorum. Son dönemdeki sıkıntılar iki iyi dost ve ağabey kardeşin ilişkisi içinde olan bir durum. Bunu düzelteceklerini biliyorum. Çünkü ağabey kardeş ilişkileri var. Bu konu hakkında konuşmak bana düşmez”

Soru: Başkan Nuri Albayrak’la bir görüşme yaptınız. Bu görüşmede gelecek adına güven tazelendi mi? Gelecek sezon Ziya Doğan takımın başında olacak mı?

“Başkanla İstanbul’da çok olumlu geçen bir görüşme yaptık. Benim bir yıllık daha mukavelem var. Yaşadığım sıkıntıları kendisine anlattım. Zaman zaman buradaki yönetici arkadaşlarımızla da bu sıkıntıları paylaşıyoruz. Başkan bu hafta gelecek. Tekrar oturup konuşacağız. Ancak kendisinin çok olumlu olduğunu biliyorum. Diğer yönetici arkadaşlarla da görüşecek. Bir an önce atağa kalkmamız gerekiyor. Transferde geç kalmamamız lazım. Benim ilk dönemimde geç kalmıştık. Benden sonraki dönemleri de takip ettim. Hep son ana bırakılıyordu. Transferle ilgili karar verip biran önce hamle yapmamız gerektiğini başkana söyledim. Geldiğinde tekrar bir açıklama yapacağını vurguladı”

Soru: Başkandan gelecek sezon için güven aldıysanız kalacak veya gidecek oyuncular belirledi mi?

“Alınacak oyuncularla ilgili çalışma içindeyiz. Adnan’ın işi birkaç ay önce bitti. Onun dışında görüşmelerimiz devam ediyor. Gazetelerde çıkan isimlerle ilgili bir şey söylemiyorum. Transfer ayında hep yüzlerce oyuncunun ismi geçer. Gerçek bizim listemizdedir. Bunlar gerçeği yansıtmıyor. Gidecek olan oyunculara ligin sonunda karar vereceğiz. Gazetelerde çıkan isimler doğru değil. İskelet kadromuz kesinlikle bozulmayacak. Kulübe uyum sağlamış oyuncular çoğunlukta. Jefferson, Ersen, Ferhat gibi oyuncuların gönderileceği söyleniyor. Ben futbolcularımla yaptığım toplantıda da söyledim. Bu konuda gidecek oyuncular ligin son maçından sonra 2- 3 kişiyi geçmeyecek şekilde belli olacak. Diğer oyuncuları da dikkatle takip edeceğim. Ömer Rıza örneğini verirsek; önemli bir sakatlık geçirdi. Takımdan ayrı kaldı. Son dönem içinde takıma inanılmaz faydalı. Son bir aydır fizik açığını kapattıktan sonra müthiş katkısı var. Bu, kafalardaki düşüncenin değişmesine neden oluyor”

Soru: Devre arasında “fazla transfere ihtiyacım yok” diye bir ifadeniz olmuştu. Bu düşünceniz devam ediyor mu? Trabzonspor bu sezon sonu iki veya 3 oyuncu takviyesi yaparak transferi kapatacak mı?

“İskelet kadroya 2-3 en fazla 4 oyuncu takviyesi yaparız. Bunun yanında geleceğe yönelik transferler de yapabiliriz. İskelet kadromuz ligin ikinci yarısında oluştu. Çekirdek kadroya 3 tane kaliteli oyuncu alırsak Trabzonspor’un çok iyi bir takım olacağını söyleyebilirim”

Soru: Kupa maçında bazı oyuncuların penaltı atmak istemediği iddia ediliyor. Bu doğrumu?

“Maçtan bir gün önce oyunculara defalarca penaltı attırdım. Hocamız vasıtasıyla not alarak ilk 5 penaltıcıyı belirledik. Bu oyuncuların hepsi atışı gole çevirdi. Bir oyuncumuz kendini iyi hissetmedi. İlk beşin dışında kalan oyuncular atış yapmaya yanaşmıyordu. Erdinç’in özel bir durumu vardı. Onu kabul ediyorum. Rakibin bir kişi eksik olmasından dolayı biz de Hasan’ı eledik. Ömer Rıza büyük bir cesaretle atmak istedi. Çok doğru karar vermişiz. Belirlediğimiz oyuncuların dördü golü attı. Bir tanesi atmama yönünde ısrar etti. ‘Hocam kendimi iyi hissetmiyorum’ dedi. Ben de ısrar edemedim. Ömer geldi attı. Şanssızdı. Cesaretinden dolayı kendisini tebrik ettim. Futbolda bunlar var. Buradan çıkaracağımız sonuç futbolcu baskı altında. Ben onlara hep derim, ‘Bundan sonra dünya kadar final oynayacaksınız, üç ihtimalli sonuç alacaksınız. Siz en iyi sonucu almaya çalışacaksınız’. Bu maç sonrası toparlandık gittik Antalyaspor’u yendik. Bazen arkadaşlar takım mağlup olunca, idmana gelmeden takımın moralinin bozuk olduğunu söylüyor. Ben çalıştığım her yerde yenilgiden sonra bile unutuyoruz ve neşeli çalışıyoruz.

Soru: Musampa’nın kadro dışı bırakılmasıyla ilgili açıklama yaparmısınız?

“Musampa’yla ilgili raporumu daha önce Fatih Akyel’de olduğu gibi yönetime verdim. Sonuçta raporum uygulandı. İki futbolcumu güç duruma düşürecek açıklama yapmam. Ancak bu kulübün bazı kuralları vardır”

Soru: Yattara’yla aranızda bir tartışma geçtiği doğrumu?

“Yattara’yla çıkan söylentiler tamamen dedikodudur. O nedenle hiç açmak istemiyorum”

Soru: Bu sezonun bittiğinde bazı şeyleri açıklayacağınızı söylemiştiniz. Şimdi bunlardan bahsedebilirmisiniz?

“Bu konuları lig sonunda gerekirse sizinle paylaşacağım. Önümüzde 4 maç daha var”

“Bazı haberler güldürüyor”

Ziya Doğan sorulara cevap vermesinin ardından çeşitli konulardaki görüşlerini de şöyle seslendirdi: “Bazı internet sitelerinde rüyada bile olmayacak şeyler yazılıyor. Bunlara gülüyorum. Zaman zaman futbolcularla kavga ettiğim, zaman zaman oyuncuların kendi aralarında tartışma olduğu belirtiliyor. Benim teknik adam olarak anlayışım şudur. Maçın devre arasında veya sonunda kesinlikle futbolcular birbirlerine oyunla ilgili yorum yapamazlar. Müsaade etmem. İlk yarının sonunda futbolcu bir arkadaşına ‘neden o pası bana vermedin bile demez’ çünkü o zaman oyuncunun nabzı çok yüksektir. Tepki gösterir. Ben hemen konuşmaya geçmem. 5- 6 dakika ihtiyaçları için süre veririm. Ben konuşurken kimse ayakkabısını bile bağlamaz. Maç sonu ise kimse yorum yapmaz. Ben de yapmam. Herkes evine gider. Bir gün sonra tesislerde eleştirileri yaparım”

“Bu sisteme göre takım kurduk”

Teknik Direktörümüz Ziya Doğan ayrıca son müsabakalarda tercih ettiği kadronun Trabzonspor’un ideal tertibine döndüğü şeklinde yapılan değerlendirmelere de yorum getirdi. Kendisi tarafından oluşturulan takımın zaten bu anlayışa yönelik olduğunu ifade eden Doğan şunlardı söyledi, “Biz takımı kurarken zaten bu anlayışı düşünerek hareket ettik. Szymek’in yerine Ceyhun’u transfer ettik. Planlarımızı da bu sistem üzerine yaptık. Ancak Yattara’nın sakatlığı ve iyileşme sürecinin uzun sürmesi planlarımızı bozdu. Müdafada yaşanan zamansız gelişmeler takım düzenini olumsuz etkiledi. Biz bahsettiğimiz sistemi güvenli bir savunma anlayışına göre belirlemiştik. Ancak orada karşımıza çıkan sorunlar düzenimizi olumsuz etkiledi. Sağlam bir müdafa yapısı içinde bu kadroyu koruyamadık”.

01.05.2007 12:56:00
                Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Aciklamalari evlere senlik

Yorum

• evet ziya açıkladı anlaştık denilen oyuncu adnan mış
                    Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                    Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      EmrahYalçınalp
                      Yazdıklarına bende katılıyorum, ben bu yönetim ve teknik kadro gitmezse bu işkenceden zevk almak babında mazoşist bir tarzda yazdım Verdiğim örnekte hoca kötü de olsa transferler hocanın isteklerine göre yapılmalı diyorum. Sonuçta yönetim göreve devam ediyor, hocayı da göndermiyor, bari transferleri düzgün yapsınlar diyorum. Bu kadar yanlış içinde nasıl doğru yapacaklar o da ayrı bir konu.
                      Faruk, maalesef sorun bu. Öncelikle iyi bir yönetim olmalı diyoruz ama bu yönetim kalacaksa, bari daha iyi bir hoca bulup takımın başına getirsin diyoruz. Ama hoca da kalacaksa o zaman bari onun istediği transferler yapılsın noktasına geliyoruz. Yani gittikçe çıtayı düşürüyoruz ama çok da yapacak birşey yok. Yani diğerlerini sağlamaya gücümüz yetiyorsa yapalım ama yapamıyorsak buna katlanmak zorunda kalacağız (maalesef) !
                      Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• Devlerin Gökhan savaşı

Gençlerbirliği Oftaşspor'un genç yıldızı Gökhan Gönül'ün transferi için Galatasaray'ın ardından Trabzonspor'da devreye giriyor. Kısa bir süre önce Galatasaray'ın ilgilenmeye başladığı Gençlerbirliği Oftaşspor'un 22 yaşındaki yıldızı Gökhan Gönül'ün transferi için Trabzonspor çalışmalara başladı.

Sezon başında Gençlerbirliği A Takım kadrosunda yer alan ancak daha sonra tecrübe kazanması için Gençlerbirliği Oftaşspor'a gönderilen Gökhan Gönül, Türk Telekom Lig A'da gösterdiği performansla birçok kulübün gözdesi oldu. Kısa bir süre önce Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, Galatasaray'ın Gökhan Gönül ile ilgilendiği açıklarken, genç futbolcu için Trabzonspor'da devreye girdi. Genç futbolcuyu takibe alan Trabzonspor transfer komitesinden 2 kişi, Gökhan Gönül'ü Gençlerbirliği Oftaşspor'un Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile oynadığı maçta izledi.

Gökhan Gönül'ü bu maçta beğenen bordo-mavili kulübün yetkililerinin önümüzdeki günlerde genç futbolcunun transferi için Gençlerbirliği Oftaşspor'un kapısını çalacakları öğrenildi. 22 yaşındaki Gökhan Gönül, orta saha ve defansın sağında görev yapabiliyor.

Müthiş bir oyuncu kesme ortaları süper alınırsa bazı şeylerin işereti olacaktır.
                        2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Gogua gogua gogua gogua gogua
                          Önce TRABZONSPOR

Yorum

• yakismis bee
                            "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• oftaştan gökhan
                              giresunspordan emre
                              Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                              Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• gökhan çok ii futbolcu ... kişilik olarak da çok düzgün... arkadaşlar eger gökhan alınırsa anlayın ki ersun yanal sözleşmeyi imzalamış .. bu dediğimi yazın bir yere

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X