Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
ya gecen sene gündemimizde arouca ile birlikte bir carlos alberto vardi...bir videosunu izlemistim...videoda gercekten iyi bir oyuncuya benziyordu...ufak defek bi oyuncu...ön liberoda oynuyor....brezilya ümit milli takiminin kaptanligini yapiyordu...takimini unuttum...benden baska kimse hatirlamiyor mu bu oyuncuyu? bir dönem portodan oynayandan bahsetmiyorum...."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-

Arouca da Silva...1986 dogumlu...Brezilya Ümit Milli takiminda oynuyor...ama ben bundan bahsetmiyorum...bununlar birlikte bir Carlos Alberto vardi gündemimizde...hatirlayan yok mu?"CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
---------------------------Martinez---------------------------
--------------------------------------------------------------
--------------------Stepanov-----Risp------------------------
---Adnan-----------------------------------------Wederson---
-------------------Carlos Alberto(Arouca)----------------------
---Gökdeniz-------------------------------------------I.Akin---
--------------------------Ali Bilgin-----------------------------
------------------Yattara-------------------------------------
---------------------------------Umut------------------------"CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
bu yönetimden bu saatten sonra mantıklı bir hareket beklemiyorum. bu seneki hüsranın etkisinde kalıp yine ellerine yüzlerine bulaştırırlar. zaten öyle yetenekli bir yöneticimiz olduğuna da inanmıyorum transfer için. eldeki kadroyu korusalar bence bu yönetim için artı olur ama bence onu da başaramayacaklar.Tek Büyük TRABZONSPOR !!!
Yorum
-
arkadaşlar transferden önce para lazım dolayısıyla birini satmak gerekiyor o da nuri ye düsüyor ben derim bu sene gökdenizi satar artık siz ne dersiniz bilmem ama bu yönetim gökdenizi de 6-7 milyona satar 1,5 milyona yıldız ve toplama kampında amele getirir sonra sene ye hedef belirleriz.....
arkadaslar bu arada sitenin girişinde ki resim cok hoşuma giti ellerinize saglık devamını istiyoruz...BMN | ANTALYA
Gemi mil ile olur Sevda dil ile Güzeller çok var ama Meyil birine olur...!!!
Yorum
-
Millet bence önce iyi gol vuruşu olan,takım sıkıştığında ilerde top tutan tarzda bir forvet(santrafor) almalıyız bence.umut için daha erken bence.çok çabalıyor ama trabzonspor onu aşar.hatta bence iki tane forvet almalıyız.tabii ömer ve ersen gitmeli bence.
Ayrıca orta saha için de çok iyi transferler şart.savunma ağırlıklı biri için fransa ligi cennet bence.ama biraz cep yakarlar tabi.bir de oyun kurucu lazım.oyun kurucusuz olmaz bence.bu da ceyhun gibi top oynamaktan bezmiş biri olmamalı.düşündüm de yönetimin ve ziyanın iyi dediği kadroda bir sürü eksik var.nerde bu bölgelerin adam gibi futbolcuları nerde.Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
my name is onur....
Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...
Yorum
-
güzel yazdın gerçekten.yalnız 1 forvet yeter bence. umut da daha iyi olacak inşallah benim umuttan yana umudum var açıkçası her ne kadar yetersiz olsa bile. diğer sölediğin herşeye katılıyorum.İlk olarak kalavara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMillet bence önce iyi gol vuruşu olan,takım sıkıştığında ilerde top tutan tarzda bir forvet(santrafor) almalıyız bence.umut için daha erken bence.çok çabalıyor ama trabzonspor onu aşar.hatta bence iki tane forvet almalıyız.tabii ömer ve ersen gitmeli bence.
Ayrıca orta saha için de çok iyi transferler şart.savunma ağırlıklı biri için fransa ligi cennet bence.ama biraz cep yakarlar tabi.bir de oyun kurucu lazım.oyun kurucusuz olmaz bence.bu da ceyhun gibi top oynamaktan bezmiş biri olmamalı.düşündüm de yönetimin ve ziyanın iyi dediği kadroda bir sürü eksik var.nerde bu bölgelerin adam gibi futbolcuları nerde.
Yorum
-
haklısında hocaya sormadan yapılan transfer ortada bir hoca olmadıgına gore...İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlma satma işlerine erken başlamışız. Ziya'dan habersiz nasıl adam alıyoruz onu anlamadım, başımıza ne geldiyse hocaya sormadan yapılan transferleden gelmedi mi?
Yorum
-
sen kimsin bilader ya sana bole vahiy geliyo madem bisey biliyosun soyle o zaman ,acaip bi tavrin nuri gibide davranislarin var kimse kimsenin agzina bakmiyo yani bu tarz gider yapma millete bisey biliyosan soyle FOS cikarsa ne ala ..İlk olarak edim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebana gelen blgiler öleTeşekkürler ADMIN!!!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum