Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Arkadaşlar kusura bakmayın ama hayret birşeysiniz yahu daha kongre olacak mı olmayacak mı belli değil ... divan ertelenmiş takım karman çorman .. yönetimden kimin istifa edip etmeyecegi belli değil ... yönetim kalacaksa transferi kim yapacak belli değil ... bir çok soru var siz şimdiden adam alıp satmaya başladınız ))) şu aralar en çok zaten aklına esen trabzonspor adına futbolcu transfer ediyor görüştüm diyor vs vs vs ... ortada adam olmayınca malesef böyle oluyor ... bence önce biraz bekleyin bakalım yönetim kongre nasıl olacak ? kim gidecek kim kalacak ..
    Anlatamazsın hocam boşuna uğraşma. Transfer sezonu açıldı bir kere garip bir akım bu nasıl ki maç çıkışlarında yığınla insan yüklenir kendini bırakırsın kapıya ayakların yere değmeden gidersin bu da öyle bir şey. Akıp gidiyor önüne geçemezsin. Alışveriş çılgınlığı bu olsa gerek
    Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
    (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• ersun yanal dan da başka çare yok sanırım avrupadan ii bi teknik direktör getirebileceğimizi zanetmiorum yek çare ersun yanal belki işe yarar en azından senenin yarısı mükemmel bi futbol izleriz sonrada kümeye doru gidrriz

Yorum

• ersun burayaaa hep beraber lig A ya...

ıyyyyy artık iğrenmeye başladım ersunmuuşşş pehh
        Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak esrarengiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ersun burayaaa hep beraber lig A ya...

ıyyyyy artık iğrenmeye başladım ersunmuuşşş pehh

Ersun Yanal dünyada futbolu basketbol gibi oynatan tek hocadır. Takımın tüm oyuncuları ile hücum edip, tüm oyuncuları ile savunma yapar. Bu nedenle zaman zaman hızlı hücum yer ve bunu engellemek için taktik faul yapar. Basketbol otoriteleri gibi oyuncuların maç içi istatistiklerini tutar. Sporcuların kondisyonlarını da bilimsel metodlarla takip eder ve artırmak için özel antrenman teknikleri uygular. Bütün bunların sonunda:

1- Takımdaki vasat oyuncularının performansı öylesine artar ki İstanbul takımları onları yıldız oyuncu sanır.

2- FİFA'nın sürekli uğraşıp da başaramadığı olay gerçekleşir ve gol oranı anormal derecede artar.

3- Seyirciler başa baş giden bir basketbol maçı seyreder gibi 90 dakika boyunca nefeslerini tutar.

4- "Futbol izlemek bu kadar keyifli miymiş" dedirten bir oyun sergilenir.

Ne kadar büyük bir hoca olduğunun farkına kendisi bile varamayan Ersun Yanal önceki yıllarda büyük takımlara ilişerek büyüyeceğini sandı. Adı büyük olan takımları gerçekten büyük takım yapacak kişinin kendisi olduğunu anlayamadı. Bu hatası yüzünden bir Anadolu takımını şampiyon yaparak Türkiye Liginde gerçekleştirebileceği futbol devrimini tamamlayamadı. Bir eşşek bir kere saplandığı bataklığa bir daha saplanmaz. Bu sene İstanbul takımları ile fingirdeşmeden işine konsantre olursa Manisaspor ile bunu başarır demiştim ama olmadı bir yandan galatasaray bir yandan fener bahçe satılmış medyası hergün boy boy manşetler attılar Ersun Yanal şuraya buraya diye.. Aynı bataklığa bir daha girdi Bizans medyasına bir kez daha yem oldu.

Ersun Yanal hakkında yazdığın şeylere böyle cevap veriyorum Ersun Yanalın tek hatası yukarıda da belirtiğim gibi istanbul medyasına direnememesidir Trabzonsporda böyle bir sorun kalmayacaktır Trabzonspor en büyüğüdür çünkü.
          En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 03.05.2007, 20:24.
          2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Ne bu yönetim hocayı secmeli nede bu hoca yönetime futbolcular hakkında rapor vermeli .Kafa yapısı değişmedikçe ileri gidemicez çünkü. Herseye yeni yönetim ve yeni hoca karar vermeli
            BMN |KOCAELİ

Bir gece ansızın...81-Düzce 82-Musul 83-Kerkük...

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ersun Yanal dünyada futbolu basketbol gibi oynatan tek hocadır. Takımın tüm oyuncuları ile hücum edip, tüm oyuncuları ile savunma yapar. Bu nedenle zaman zaman hızlı hücum yer ve bunu engellemek için taktik faul yapar. Basketbol otoriteleri gibi oyuncuların maç içi istatistiklerini tutar. Sporcuların kondisyonlarını da bilimsel metodlarla takip eder ve artırmak için özel antrenman teknikleri uygular. Bütün bunların sonunda:

1- Takımdaki vasat oyuncularının performansı öylesine artar ki İstanbul takımları onları yıldız oyuncu sanır.

2- FİFA'nın sürekli uğraşıp da başaramadığı olay gerçekleşir ve gol oranı anormal derecede artar.

3- Seyirciler başa baş giden bir basketbol maçı seyreder gibi 90 dakika boyunca nefeslerini tutar.

4- "Futbol izlemek bu kadar keyifli miymiş" dedirten bir oyun sergilenir.

Ne kadar büyük bir hoca olduğunun farkına kendisi bile varamayan Ersun Yanal önceki yıllarda büyük takımlara ilişerek büyüyeceğini sandı. Adı büyük olan takımları gerçekten büyük takım yapacak kişinin kendisi olduğunu anlayamadı. Bu hatası yüzünden bir Anadolu takımını şampiyon yaparak Türkiye Liginde gerçekleştirebileceği futbol devrimini tamamlayamadı. Bir eşşek bir kere saplandığı bataklığa bir daha saplanmaz. Bu sene İstanbul takımları ile fingirdeşmeden işine konsantre olursa Manisaspor ile bunu başarır demiştim ama olmadı bir yandan galatasaray bir yandan fener bahçe satılmış medyası hergün boy boy manşetler attılar Ersun Yanal şuraya buraya diye.. Aynı bataklığa bir daha girdi Bizans medyasına bir kez daha yem oldu.

Ersun Yanal hakkında yazdığın şeylere böyle cevap veriyorum Ersun Yanalın tek hatası yukarıda da belirtiği gibi istanbul medyasına direnememesidir Trabzonsporda böyle bir sorun kalmayacaktır Trabzonspor en büyüğüdür çünkü.

bn ersun hocanın oynattığı futbola lafım yok olamazda haddime deil çünkü.. ama şu var bu her takımda aynısını yapıyo bu sene vestel küme düşerse yemin edrim hiç şaşırmicam..eğer bizim takımın başına gelip ipin ucunu kaçırırsa way halimize sonumuzu aklımdan bile geçirmek istemiyorum ama iş böyle işte..

Yorum

• Ersun Yanal tartışılmaz şu an Şenol Güneşten sonra en iyi Türk hocadır...

Yorum

bn ersun hocanın oynattığı futbola lafım yok olamazda haddime deil çünkü.. ama şu var bu her takımda aynısını yapıyo bu sene vestel küme düşerse yemin edrim hiç şaşırmicam..eğer bizim takımın başına gelip ipin ucunu kaçırırsa way halimize sonumuzu aklımdan bile geçirmek istemiyorum ama iş böyle işte..

...bizde o dedigini yapamaz merak etme....denemeye deger bir td ersun yanal...
                  deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
                  ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
                  ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

Güzel arkadaşım Trabzonsporla vestel manisayı nasıl karşılaştırıyorsun biri istanbul saltanatını defalarca yıkmış arkasında milyonlarca vefakar taraftarı olan bir camia diğeri 1. lige yeni çıkmış bir ekip sene başı kim derdi manisa şampiyon olur Ersun Yanalın suçu bu tür takımlara şampiyonluk heyecanını aşılamasımı

Hepimiz biliyoruz ki Ersun Yanalın bir sistemi vardır ve bu sistemin saç ayakları vardır o ayaklardan bazıları kırılırsa o takım çöker bunun örneği manisada görüldü Meduna Johanna ve Zelenkayı kaybettiler ve Caneri sattılar 4 tane çok kritik oyuncu gitti ve bu da yetmedi Rafael sakatlandı adam sezonu kapattı yine Fransadan aldığı ön libero Borbiconi ve Hakan Balta da sakatlandı yani bir takım gitti zaten yedeklerinin yaş ortalaması 20 olan bir takım Manisada başarısızlık bunun için geldi tabi medyanın da çok büyük etkisi oldu Manisa ortamı kaldıramadı.

Ve şimdi Ersun Yanal Manisadan ayrıldı doğrudur başarılı olamadı ama geride 30 yaş ortalaması olan bir takım mı bıraktı enkaz mı bıraktı hayır pırıl pırıl gençler bıraktı Giray Bulak a yani yine Manisa kazandı.
                    En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 03.05.2007, 20:35.

Yorum

• İlk olarak asimavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ...bizde o dedigini yapamaz merak etme....denemeye deger bir td ersun yanal...

biz denemiyorz td ler bizi deniyo..deneme tahtasına döndük valla bize denenecek adam lazım deil kardeş boşversene sen..

Yorum

• bize alex gibi adam lazım şimdi siz ezikbahçenin oyuncusu fln die kızacaksınız ama 19 gol bilmem kaç asist yani böyle bi oyuncumuz oolsa fena olmaz kıyın paraya alın be

Yorum

• Arkadaşlar duygusal davranıyorlar Giray Bulak diyorlar ne yapmış Giray Bulak bu ligde devre arası sakaryanın başına geçtiğinde hangi futbolcuları aldırdı sakaryaya yaşı 33 olmuş Evren 35 olmuş stoper Şenol ve yüz ifadesi futbolcudan çok katili andıran yine o yaşlardaki üzülerek yazıyorum Cem Yanıkı yani sene başı Giray Bulak ı manisanın başına geçirseniz bir o kadroyu kurabilir mi iki hadi kurdu diyelim o kadro bırakın şampiyonluk yaşamayı takımı avrupaya gidebilirmi.

Mesela Ünalı şu an Trabzonsporda görmek isteyenler Ümit Milli takımın niye bütün maçlarını 1-0 kazandığını veya 1-0 kaybettiğini bana izah edebilir mi o zaman ne önemi var ziyanın gitmesinin oynattığı futbol şekli aynı ise.

Arkadaşlar Giray Bulak yılmaz Vural Samet Aybaba Sakıp özberk Erdoğan Arıca Ziya Doğan Rıza Çalımbay... küçük düşündükleri için belli yerlere gelemediler bu tip hocaların 5-6 tane kaşarlanmış topçuları var hep onları alırlar hangi takıma gitseler bunları bir kalemde geçecekseniz .
                          En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 03.05.2007, 20:47.

Yorum

• asist yapicak da problem yok yapan war da golcu lazim sart bir iyi golcu benim gibi ;D
                            Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• takımın başında bu yönetim ve özellikle ziya doğan olunca transfer demek bile midemi bulandırıyor.
                              moralim bozuluyor keşke şunlar gitsede bizde kendimize gelsek ya.

zaten şu anda bu takım için en iyi transfer bu rezillerin gitmesidir.
                              T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• Gökhan’a kanca
                                TRABZONSPOR Galatasaray’ın da listesine aldığı Gençlerbirliği Oftaşspor’un 22 yaşındaki yıldızı Gökhan Gönül’ün transferi için çalışmalara başladı. Sezon başında Gençlerbirliği A takım kadrosunda yer alan ancak daha sonra tecrübe kazanması için Gençlerbirliği Oftaşspor’a gönderilen Gökhan Gönül, Türk Telekom Lig A’da gösterdiği performansla birçok kulübün gözdesi oldu.

GENÇ futbolcuyu takibe alan Trabzonspor transfer komitesinden 2 kişi, Gökhan Gönül’ü Oftaş’ın G.Antep B.Belediyespor ile oynadığı maçta izledi. Gökhan Gönül’ü bu maçta beğenen bordo-mavili kulübün yetkililerinin önümüzdeki günlerde yetenekli futbolcunun transferi için Gençlerbirliği Oftaşspor’un kapısını çalacakları öğrenildi.
                                Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X