bu hasagiç haberi nerde çıktı?
Yzık günah benim düşüncemdir beni bağlar ama Hasagiç i kaleye geçirip Tolgayı bekletmek ahmaklıktır.. hee derseniski Martinezi veya tecrübeli bir yabancı aldık.. O zaman Tolga bekler yedek, fakat sadece Trabzon maçlarında vasatı aşan Hasagiç için Tolgayı yemememiz lazım.. Gerçi Tolga kaleyi Hasagiç ten alır yedirmez...
Yzık günah benim düşüncemdir beni bağlar ama Hasagiç i kaleye geçirip Tolgayı bekletmek ahmaklıktır.. hee derseniski Martinezi veya tecrübeli bir yabancı aldık.. O zaman Tolga bekler yedek, fakat sadece Trabzon maçlarında vasatı aşan Hasagiç için Tolgayı yemememiz lazım.. Gerçi Tolga kaleyi Hasagiç ten alır yedirmez...
kardeş sana dedim ya bu danimarkaya adam yolladı sana o zaman dedim ya oralardan bir şey bakıyor ...bu ikinci veya üçüncü danimarka seferi ...bu almaz öyle gagau falan ...hem onu şota tavsiye etti ya mümkün değil ....kendini keser gene almaz .....

tolga Trabzonsporun kalesinde oynuyo milli takıma kaleye kimleri çağıcaklar rüştü volkan özden orkun serdardan sonra gelir bide ömer çatkıç
Yorum