Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu hasagiç haberi nerde çıktı?
    Yzık günah benim düşüncemdir beni bağlar ama Hasagiç i kaleye geçirip Tolgayı bekletmek ahmaklıktır.. hee derseniski Martinezi veya tecrübeli bir yabancı aldık.. O zaman Tolga bekler yedek, fakat sadece Trabzon maçlarında vasatı aşan Hasagiç için Tolgayı yemememiz lazım.. Gerçi Tolga kaleyi Hasagiç ten alır yedirmez...
    O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

• evet ankara takımları kankamız oldu ... buldular bizi ne var ne yok veriyorlar kardeş sana dedim ya bu danimarkaya adam yolladı sana o zaman dedim ya oralardan bir şey bakıyor ...bu ikinci veya üçüncü danimarka seferi ...bu almaz öyle gagau falan ...hem onu şota tavsiye etti ya mümkün değil ....kendini keser gene almaz .....

bir gerçek olayı anlatayım .. bunu bana anlatan kişiler olayı direk yaşayan kişiler ....

şimdi bu hazret gençlerde iken sezon başı kampa kim götürülecek ona karar verecek ... neyse kararı vermiş demiş ki şu 4 futbolcuyu istemiyorum satın bunları ne yaparsanız yapın ....o futbolcularda şaşırmış bu habere ama yapacak bir şey yok kendilerine takım aramaya başlamışlar ....neyse aradan 3 5 gün geçiyor hacıcavcav dahil tüm takım yemek yiyor o 4 futbolcu da orada ... yemek bitmiş işte çay vs içiliyor milletin içinde başkana demiş ki başkan bu 4 ü kalsın vazgeçtim şu 4 ünü sat .....

bu olay tamamen gerçektir şaka vs değil yani ....cavcav yemekten sonra yanındaki kişiye ---bu manyagı nereden bulduk biz deli bu ...

bu kadar dengesiz ne zaman ne yapacagı belli olmayan bir adam .. aklı gelip gidiyor ...hep diyorum ya vallahi ruh hastası ...

Yorum

• İlk olarak rasmuty tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bu hasagiç haberi nerde çıktı?
        Yzık günah benim düşüncemdir beni bağlar ama Hasagiç i kaleye geçirip Tolgayı bekletmek ahmaklıktır.. hee derseniski Martinezi veya tecrübeli bir yabancı aldık.. O zaman Tolga bekler yedek, fakat sadece Trabzon maçlarında vasatı aşan Hasagiç için Tolgayı yemememiz lazım.. Gerçi Tolga kaleyi Hasagiç ten alır yedirmez...
        İNŞALLAH almışlardır o zaman görürsün???

Yorum

• kardeş sana dedim ya bu danimarkaya adam yolladı sana o zaman dedim ya oralardan bir şey bakıyor ...bu ikinci veya üçüncü danimarka seferi .
          Tamam burdan da anlaşılıyor ki Linderoth bizimdir

Yorum

• pascal feindounoyu alsalar seneye afrika kupası var Yattara feindouno yeter bide ayman var. Pascalı alsınlar başka bir şey istemiyom
            Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
            Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• eğer türkiye ekonomisinin % 50 si istanbulda ise kimi almayı beklerdiniz ki.real madridin kalecisini mi .bu gerçek tolga şu an trabzonsporu kaldıramaz.ama martinez olsaydı daha iyi olurdu

Yorum

• ....................
                En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 18.05.2007, 19:33.

Yorum

• pascal feindouno............ bu adamı isteyen hatta çok isteyen Haşim Sayitoglu .. ama alırlar mı bilmem ...bir de ketia mı ne o var işte...ama adam danimarkaya adam yolluyor .))))))

Yorum

• HasegİÇİn Sadece Trabzona KarŞi İİ OynadiĞi Kesİn
                    Ey Türk Gençliği!
                    Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Abartmaya gerek yok!
                      Adam Ziyadan öncede Ziya ilede oynamadi!
                      Ziya gitseydide oynamayacakdi.
                      Bu kadar Basit!
                      Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak rasmuty tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bu hasagiç haberi nerde çıktı?
                        Hasagiç bence iyi bir kaleci.. Şanssızığı antepte oynuyor olması.. Ayrıca cordobada onun hakkında Türkiyedeki en iyi kaleci açıklamasını yaptı..
                        "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• Hasagiç
                          Sadece birebirlerde iyi... Tolga seneye dahada olgunlaşacak.. kaleci oynaya oynaya kaleci olur..
                          Martinez ok ama Hasagiç saç baş yoldurur 3. 4. hafta Tolga kaleyi alır zaten ondan

Yorum

• Hasagiç
                            Sadece birebirlerde iyi... Tolga seneye dahada olgunlaşacak.. kaleci oynaya oynaya kaleci olur..
                            Martinez ok ama Hasagiç saç baş yoldurur 3. 4. hafta Tolga kaleyi alır zaten ondan

yok yahu o kadar da değil ..Hasagiç gene Tolgadan 2 3 gömlek iyidir .. zaten acaip acaip goller yemesin yeter ...Martinez çok iyi olurdu ama bunlar para vermez ...yalana bak ... türk yapıp yabancı kontenjanı açacaklarmış ...zaten biz hep 6 süper yabancı ile oynadık ya

Yorum

• İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hasagiç bence iyi bir kaleci.. Şanssızığı antepte oynuyor olması.. Ayrıca cordobada onun hakkında Türkiyedeki en iyi kaleci açıklamasını yaptı..
                              Rüştüde aynı yorumu Tolga için yaptı...

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hasagiç

yok yahu o kadar da değil ..Hasagiç gene Tolgadan 2 3 gömlek iyidir .. zaten acaip acaip goller yemesin yeter ...Martinez çok iyi olurdu ama bunlar para vermez ...yalana bak ... türk yapıp yabancı kontenjanı açacaklarmış ...zaten biz hep 6 süper yabancı ile oynadık ya
                                yakında brezilyayla maç var tolgayı çağırcaklarmı tolga Trabzonsporun kalesinde oynuyo milli takıma kaleye kimleri çağıcaklar rüştü volkan özden orkun serdardan sonra gelir bide ömer çatkıç veliaht dediler gençlerbirliği macında frikikten yediği gole bakın
                                En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 18.05.2007, 17:48.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X