Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• PETRIC KAÇTI
    Tarih: 10.06.2007, 09:25:02 (604 okuma)

Doğan’ın 10 numara adaylarından Hırvat futbolcu 5 Milyon Dolar’a Dortmund’a transfer oldu

DOĞAN ÇOK İSTEDİ
    Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan’ın 10 numara adaylarından Mladen Petric elden gitti.İsviçre takımlarından Basel'de forma giyen Hırvat oyuncu Mladen Petric, Bundesliga temsilcilerinden Borussia Dortmund'la 4 senelik sözleşme imzaladı.Sözleşmenin ardından konuşan Hırvat oyuncu, Bundesliga'nın kendi kariyeri için önemli bir basamak olduğunu belirtti.1999-2004 sezonları arasında Grasshopper'da forma giyen Petric, 2003 yılında İsviçre şampiyonluğu yaşamıştı. Basel forması altında 25 maçta 19 gol kaydeden Petric'in, maliyetinin yaklaşık 5 Milyon Dolar olduğu tahmin ediliyor.

Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• 3 milyon euro mu yok artık necati bizim bildiğimiz necati değil mi ???

Yorum

• İlk olarak rasmuty tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Varmı şöle gazeteci msn si? Girelim öğrenelim transferleri? Günaydın herrkese..
        şu an 315 . sayfadayız ha gayret bugün 330 yapmamız lazım..

Bu arada yeni asırın haberine göre ; gökdeniz = necati+hasan kabze+ 2milyon euro..
        İlginç geldi bana.. Yeni Asır bile bunu yazıyor
        İstanbul medyası desem değil Ege gazetesi... Hayırdır işallah
        Vallahi Gökdenizin gitmesini istemiyorum.

Eh nede olsa Oglumun adini Gökdeniz koydum
        Sonra Eziksarayli olur ALLAH KORUSUN

Ama Gökdenizin yerine Hasan-Kabza-Necati + 2 Milyon acikcasi kafami karistirmiyor degil
        Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• bence iyi bir transfer olabilir ama bu bonservise pertic i alırdık

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Son Günlerde özellikle Karadeniz gazetesinde Necati transferi oldukca yer almaya başladı gercekten bir girişim var mı bilmiyorum bu konuda Egemen transferi de ilk kez Karadenizde cıkmıştı Necatinin iyi bir transfer olacagını düşünüyorum özellikle medyada basında etki yapacaktır ama verilecek bonservisde önemli tabi cok vermemeleri lazım..........

Necatiyi sevmeyen Taraftarlarimiz var ama bana göre Takima cok faydasi olur cünkü direk katki saglayacak kapasite onda fazlasi ile var.
            Hem orta saha hemde forvette oynayabilmesi ve mücadele gücü yüksek olmasi artilari. Aslinda tam Ziya Hocaya göre birisi
            Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Yeni Asır zaten onların gazetesi
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• samsunlu şuayip kardeşim ekledigin haberlerin hepsi iki-üc sayfa önce eklenmiş sabah bende aynı yanlışa düşdüm beni de uyardı Hüseyin arkadaşım tekrar ekledigim haberleri sildim yorum veya yeni haber ekledim güzel kardeşim sende aynı yöntemi uygularsan forum sayfaları daha düzenli olur inşallah alınmazsın.........
                2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• gökdeniz gitsin dienler forumdan gitse tam süper olacak!! mehmet akgün sol ayaklı bir çocuk bu yaşında mevkisi belli olmaya başlar forvettir sol açıkta oynar yani anlıyacağınız ben sol açık die duydum forvet te olabilir ama sol açıkta kesin oynar !!! erhanda öle kasmpaşadaki forvet ama sol açık ta oynayabiliyor!!!
                  ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• gökdeniz gitsin diyen bi zihniyete inanamıyorum ...

Yorum

• necati değilmiydi evli barklı gidip mankenlerle yatıp kalkan trabzona yakışmaz böyle oyuncular hele gökdeniz için hiç yakışmaz!!!

Yorum

• Gökdeniz harekatı
                        G.Saray, Trabzon'un yıldızına karşılık Necati veya Hasan Kabze'yi verecek
                        Galatasaray, daha önce de ismi defalarca gündeme gelen Trabzonsporlu Gökdeniz için yeniden kolları sıvadı. Başkan Özhan Canaydın'ın milli futbolcu için kesenin ağzını açtığı öğrenilirken bu futbolcuya karşılık Necati Ateş veya Hasan Kabze'nin bordo-mavili ekibe verileceği kaydedildi. Gökdeniz'in sarı-kırmızılı ekibe sıcak baktığı belirtilirken son sözü Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak söyleyecek. Bu arada Schalke 04 formasını giyen Lincoln'ün transferinde de sona yaklaşıldı. Futbol A.Ş. Müdürü Adnan Sezgin'in yarın veya Salı günü Lincoln ile Frankfurt'ta buluşması bekleniyor.
                        Song da yol ayrımında
                        Galatasaray'ın yabancı oyuncuları bir bir başka kulüplerle anlaşıyor. Mondragon'un Köln'e, İnamoto'nun E.Frankfurt'a, İliç'in de Salzburg'a gitmesinin ardından Kamerunlu Song'un da yol ayrımında olduğu belirtildi. Song'un menajerlerinin Almanya ve İtalya'da kulüp aradığı gelen haberler arasında.

(yeni asır)
                        Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• iyi de bu bizim değil gaysss ın transfer dosyası.ayrıca 10 tane necatiye gökdenizi değişmem
                          Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Trabzonspor, Dortmund'un genç yıldızı Mehmet Akgün ile el sıkıştı. Ziya Doğan, yönetime, 'Bir kaleci ve bir forvet alarak noktayı koyabiliriz' dedi.
                            10.06.2007

Orta sahada oynuyor
                            Trabzonspor’da transferde her geçen gün yeni bir hareketlilik yaşanıyor... Adnan, Serkan ve Jabi’den sonra yeni isimlere yönelen ve teknik heyetin istekleri doğrultusunda çalışan Bordo-Mavili yönetimin, Almanya’nın önde gelen kulüplerinden B.Dortmund’un genç yıldızı Mehmet Akgün ile el sıkıştığı öğrenildi. Kısa bir süre önce de idarecilerin gündemine gelen 1986 doğumlu ve 1.79 boyundaki orta saha oyuncusuna da en kısa zamanda imza attırılacağı kaydedildi.

‘Fazla acele etmeyin’
                            Gelişmeleri yakından takip eden ve yöneticilerle sık sık temas kuran teknik direktör Ziya Doğan’ın da kafasındaki kadro şekillendirmesini büyük ölçüde tamamladığı öğrenildi. idarecilerle yaptığı görüşmede, “Bir forvet bir de kaleci alarak transferi kapatabiliriz” mesajını veren Trabzonspor’un hocasının, bu iki takviye için çok fazla aceleci olunmaması gerektiği yönünde görüş belirttiği, ekonomik dağılıma özen gösterilmesi adına da telkinde bulunduğu ifade edildi.

Önerilen çok ama...
                            Hasagiç ile ocak ayında sözleşme yenileyen Gaziantepspor’un 1 milyon dolar artı oyuncu ısrarını sürdürmesinin ardından teknik direktör Ziya Doğan’ın da onayıyla konunun tekrar görüşülmek üzere askıya alınabileceği ortaya çıktı. Öte yandan futbolcu arayışı içindeki Trabzonspor’a menacerler aracılığıyla çok sayıda isim önerildiği, fakat Ziya Doğan’ın, “izleyip görmeden, detaylı bir şekilde araştırmadan transfer yapmayız” sözleriyle bunlara
                            karsı cıktıgı belırtildi.

Yorum

• Adnan iddialı geliyor
                              İmza için gün sayan ve “Hayalimdeki takıma gidiyorum” diyen Trabzon’un yeni yıldızı, başarılı olacağına inanıyor.
                              10.06.2007

Yeni sezon öncesinde Trabzonspor’un el sıkıştığı ilk isim olan Samsunsporlu Adnan Güngör, Bordo-Mavili takıma resmen imza atacağı günü iple çekiyor. Transferin resmen başlayacağı günden itibaren Trabzon’a gelecek ve Karadeniz ekibiyle sözleşme yapacak olan genç futbolcu, her fırsatta çok yönlü bir oyun stili olduğuna dikkat çekip, Trabzonspor’da şans bulabileceğinin altını çiziyor. Trabzonlu olduğunu ve bugüne kadar hep Trabzonspor’da oynayacağı günü beklediğini de sözlerine ekleyen Adnan, “Gelecek yıl umarım hem daha başarılı bir Trabzonspor ve bu takıma büyük katkılar yapan bir Adnan izleteceğiz” ifadesini kullandı.

Hem rakip hem talip aranıyor
                              Yeni sezon hazırlıklarına erken başlayacak olan Trabzonspor’da iki gruba ayrılan takımlara rakip aranıyor. Özellikle Almanya’da yapılacak kamp çalışmalarında ciddi ekiplerle özel maç isteyen teknik direktör Ziya Doğan’ın talebi doğrultusunda idarecilerin temaslarını sürdürdüğü öğrenildi. Bu arada Bordo-Mavililer, Doğan’ın kadroda düşünmediğini açıkladığı kiralık yabancılara da kulüp arıyor ve gelecek teklifleri bekliyor.

İnter Totocular kendinden emin
                              İnter Toto kupasının ilk iki turunda şans verilecek genç oyuncular, iddialı açıklamalar yaptılar. Daha önce çok yaklaştığı Trabzonspor formasını giyme fırsatını bu kez kaçırmayacağını ileri süren Emre Aygün, “Bu turnuvada hem takımın başarısı hem de kendi geleceğim için elimden geleni yapacağım” sözleriyle özgüvenini ortaya koydu. Takımın diğer gençleri Selim ve Muhammet ise şunları söyledi: “Sebatspor’da elimizden geleni yaptık, sıra Trabzonspor’da. Biz bu kentin çocuklarıyız ve Trabzonspor’un yeri çok ayrı. Şansı en iyi şekilde değerlendireceğiz.”

Gözler artık federasyonda
                              Birçok Süper Lig ekibi gibi Trabzonspor’da da gözler Futbol Federasyonu’nun yabancı oyuncular konusunda vereceği kararı bekliyor. Bordo-Mavililer her ne kadar, “Sayının sınırsız bırakılmasından yana değiliz” dese de eldeki futbolcuların satış ya da kiralanmasından zarar etmemek için artışı destekliyor. Eğer yabancı sayısında artış olmaz ve takviye için yeni isimlerle anlaşılırsa bu kez kadrodaki mevcut futbolcuların kontenjanı doldurmaması için düşük rakamlarla satışı gündeme gelebilecek.

Yorum

• gökdenizi verirlerse klubü bombalarız bunlar ne yapmaya çalışıyor ben anlamadım ulan başkan o pis sırıtışının arkasında bunlar mı gizli!!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X