Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• türkiye liginden almaları gereken 3 isim
    1-Ali Güzeldal
    2-Ali Bilgin
    3-İbrahim Akın

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      vahid halilhodzic ve ziya dogan biri dünyanın sayılı hocalarından biri öbürü tanımlamaya sıfat bulamadıgım sahıs
      Abartmayalım Vahid hocanın oynattığı sistemle Ziya Doğan'ın oynattığı sistem arasında bir fark yoktu. Sürekli maçı kendi sahamızda kabul edip kontra atağa dayalı futbol oynuyordu Vahid döneminde o zaman da çoğunluk bu oyun sistemini eleştiriyordu. Ben ikisinin arasında bir fark göremiyorum. İkisi de yıldız düşmanı
      Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
      (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Abartmayalım Vahid hocanın oynattığı sistemle Ziya Doğan'ın oynattığı sistem arasında bir fark yoktu. Sürekli maçı kendi sahamızda kabul edip kontra atağa dayalı futbol oynuyordu Vahid döneminde o zaman da çoğunluk bu oyun sistemini eleştiriyordu. Ben ikisinin arasında bir fark göremiyorum. İkisi de yıldız düşmanı

...yapma ya...gözünü seveyım olurmu öyle sey ...

vahıd hoca sadece derbılerde kontra oynuyordu ....buda dunyanın her yerınde gecerlı bır taktıkdır....zıya ıcerdede dısarıdada defans yapıyor...

vahıd hoca kesınlıkle yıldız duşmanı olamaz ...sadece yıldızları sımartmaz ...

unutmayın ronaldınho onun takımından cıktı ...tamam belkı bazen yedek bıraktı ama harcamadı adamı.....ve emın olunkı ronaldınho vahıd hocadan sıkayetcı değıldır....

ama zıya adamları resmen harcadı ...nerde syzmek.....nerde marcelınho.....syzmek kactı....marcelınho kendını kurtardı yanı cok ıyı bır takıma gıtmedı sadece zıyadan kurtulmak ıcın gıttı....

ama ronaldınho psg den gıderken takımını buyutmek ıcın gıttı yanı karıyer meselesı kurtulmak ıcın gıtmedı ....
        deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
        ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
        ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

EmrahYalçınalp
          Yazdıklarına bende katılıyorum, ben bu yönetim ve teknik kadro gitmezse bu işkenceden zevk almak babında mazoşist bir tarzda yazdım Verdiğim örnekte hoca kötü de olsa transferler hocanın isteklerine göre yapılmalı diyorum. Sonuçta yönetim göreve devam ediyor, hocayı da göndermiyor, bari transferleri düzgün yapsınlar diyorum. Bu kadar yanlış içinde nasıl doğru yapacaklar o da ayrı bir konu.

konunun iki yönü var bence

1 - teknikdirektör ve transfer.

2 - ziya doğan ve transfer.

bu ikisini karıştırırsak sanki farklı şeyleri savunurmuş gibi oluruz.

transferlerde teknik kadroya uyulmasına ,danışılmasına (tamamen bırakmamak kaydı ile) evet.

ama gidecek veya geleceği olmayan hocaya uyulmasına danışılmasına hayır.

Yorum

• Gogua, Gogua, Gogua
            Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Martinez

Adnan

Wederson

Keita

Ali Bilgin

Mehmet çakır

Bencede bu futbolcuları almalıyız..Faydaları olur..

Yorum

• İlk olarak asimavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ...yapma ya...gözünü seveyım olurmu öyle sey ...
                vahıd hoca sadece derbılerde kontra oynuyordu ....buda dunyanın her yerınde gecerlı bır taktıkdır....zıya ıcerdede dısarıdada defans yapıyor...
                vahıd hoca kesınlıkle yıldız duşmanı olamaz ...sadece yıldızları sımartmaz ...
                unutmayın ronaldınho onun takımından cıktı ...tamam belkı bazen yedek bıraktı ama harcamadı adamı.....ve emın olunkı ronaldınho vahıd hocadan sıkayetcı değıldır....
                ama zıya adamları resmen harcadı ...nerde syzmek.....nerde marcelınho.....syzmek kactı....marcelınho kendını kurtardı yanı cok ıyı bır takıma gıtmedı sadece zıyadan kurtulmak ıcın gıttı....
                ama ronaldınho psg den gıderken takımını buyutmek ıcın gıttı yanı karıyer meselesı kurtulmak ıcın gıtmedı ....
                O dönemlerde Trabzonspor'un maçlarını izledin mi bilemiyorum ama sadece büyük maçlar değil bütün maçlarda defans ağırlıklı oynuyorduk. Hele bir antep maçı var ki maçın başından sonuna kadar Antep tek kale oynadı ancak maçı kazanan biz olduk. Daha böyle bir çok maç var. Vahid hoca kariyerli bir hoca, Ronaldinho'yu yedek bırakıyordu evet o da Yattara'yı yedek birakan Ziya gibi çok eleştiriliyordu orda.

Şimek Ziya Doğan yüzünden gitmedi adamın hayatı karardı, burda yazmıyım neden gittiğini ancak karısıyla büyük sorunları vardı. Ülkesinden dönmemeyi çözüm oalrak gçrmüş. Hangi hoca olsa bu durumda Şimek'i kazanamzdı. Marcelinho büyük transfer olsa da toplama bir takımd başarılı olamayacağı belliydi. Defalarca yazdık bu tip transferlerin Trabzonspor'a uyum sağlayamadığını. Marcelinho 2 sene önce alınsa büyük iş yapardı o uyumlu kadroda. Jenerasyon şart.

Ayrıca hatırladığım kadariyle Ronaldinho PSG'den Vahid yüzünden gitti, tartışmılardı Ronaldinho'da gitmek istedi PSG yönetimi de sattı.

Sorun Ziya'yı savunmak değil kimse yanlış anlamasın, hepimiz eleştiriyoruz da biraz insaflı eleştirmek lazım, bu gün neden güneş açmadı hep Ziya'nın yüzünden vb eleştiriler biraz garip geliyor.
                (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• Ya arkadaşlar martinez diyoruzda adam çok salakça hatalar yapıyor
                  Önce TRABZONSPOR

Yorum

• eger sag beki türkiyeden alacaksak bence abdurrahman dereliyi alalım..hem trabzonlu hem süratli iyi topcu bence..

ilave olarak ali bilgin ve ali güzeldal alınmalı..
                    1461!

Yorum

O dönemlerde Trabzonspor'un maçlarını izledin mi bilemiyorum ama sadece büyük maçlar değil bütün maçlarda defans ağırlıklı oynuyorduk. Hele bir antep maçı var ki maçın başından sonuna kadar Antep tek kale oynadı ancak maçı kazanan biz olduk. Daha böyle bir çok maç var. Vahid hoca kariyerli bir hoca, Ronaldinho'yu yedek bırakıyordu evet o da Yattara'yı yedek birakan Ziya gibi çok eleştiriliyordu orda.

Şimek Ziya Doğan yüzünden gitmedi adamın hayatı karardı, burda yazmıyım neden gittiğini ancak karısıyla büyük sorunları vardı. Ülkesinden dönmemeyi çözüm oalrak gçrmüş. Hangi hoca olsa bu durumda Şimek'i kazanamzdı. Marcelinho büyük transfer olsa da toplama bir takımd başarılı olamayacağı belliydi. Defalarca yazdık bu tip transferlerin Trabzonspor'a uyum sağlayamadığını. Marcelinho 2 sene önce alınsa büyük iş yapardı o uyumlu kadroda. Jenerasyon şart.

Ayrıca hatırladığım kadariyle Ronaldinho PSG'den Vahid yüzünden gitti, tartışmılardı Ronaldinho'da gitmek istedi PSG yönetimi de sattı.

Sorun Ziya'yı savunmak değil kimse yanlış anlamasın, hepimiz eleştiriyoruz da biraz insaflı eleştirmek lazım, bu gün neden güneş açmadı hep Ziya'nın yüzünden vb eleştiriler biraz garip geliyor.

....tamam sende haklısın zaten zıyayı savundugunu dusun muyorum ......bende zıyayı basta eleştırmemek için kendımı cok kastı ama artık barız hataları var ..ve gıtmelı..

benım anlayamadığım....zıyayla vahıd hocanın aynı kefeye koyulması arada dağlar kadar fark var.......

.....syzmek konusunda ısın perde arkasını bılmıyorum eğer dedığın gıbı bır durum vardıyasa tabıkı t.d nı yapacağı bırsey yok ama ozaman da yonetım sahıp çıkıp ılgılenebılırdı....ama takımdada kendıne uymayan defansıf bır oyun oynandıgı ıcın mutlu degıldı ...ıkısı bırlesınce kactı....ınsallah kendını toparlar.....
                      ondakı hırsı ben kımsede gormedım......bu takımda hep yokluğu hıssedılecektır...

Yorum

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ya arkadaşlar martinez diyoruzda adam çok salakça hatalar yapıyor

...ben martınez demıyorum hasagıc dıyorum.....hem turk olma ıhtımalı fazla...

kesın alınmalı....antepde oldugum ıcın adamın en az 20 macını ızledım herseyıne ben kefılım....

Yorum

yanlız faruk abi o antep maçında bizim 8 tane net gol pozisyonumuz vardı 7 tanesini ömer rıza kacırmıstı yani sadece kapanmak için oynamıyoduk ve o macta veyselin karambol pozisyonu dısında antep pozisyon bulamamıştı

Yorum

• Bizde ''kör ölüyor badem gözlü oluyor''.... Ah vahit vah vahit demeye başladık şimdide.. Adam Ronaldinho yu yedek bırakmış, bu yönüyle ziya dan üstündür kabul ederim... Ziya daha o seviyelere gelemedi.. Ama bu azimle giderse mutlaka geçecektir... Ziya gitmden açılan transfer dosyası Ziyanın sırma saçlı olmasıyla eşdeğerdir

Yorum

yanlız faruk abi o antep maçında bizim 8 tane net gol pozisyonumuz vardı 7 tanesini ömer rıza kacırmıstı yani sadece kapanmak için oynamıyoduk ve o macta veyselin karambol pozisyonu dısında antep pozisyon bulamamıştı
                              evet o macı trıbunden ızlemıstım antepde son 4 yıldır tum maclarımızı ızledım ....

en guzel oynadıgımız ıkıncı mactı....ömer rıza delı etmıstı benı ....

dığer mac ıse romasenko zamanındaydı bırde gol atmıstı ozamn antepe....hey gıdı gunler...........

Yorum

Evet defans yapmamıza rağmen kontra ataklardan çok gol poziyonları bulduk, ancak Antepinde vardı pozisyonları. Antep pozisyondan ziyade öyle bir baskı kurdu ki maçı izlerke utandım. O dönemleri şöyle bir gözönüne getiriyorum da Ziya Doğan döneminden çok fazla bir farkı yoktu. Fatih Tekke olmasına rağmen oynadığımız sistem defans ağırlıklı bir sistemdi. Her maçta rakiplerimizdan baskı yemeden duramıyorduk. Bu birazda özgüvenini kaybetmiş takımlarda oluyor. O dönemle bu dönem arasında büyük benzerlikler var.
                                (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X