bu adam haftasonunda 2 gol atmıştı ama zorlu maç da mutlaka oynatırdı prica'yı transfer dedikodusu yüzünden yedeğe çekmiş olabilir çünkü prica daha önce uefa kupsında ilk maçında oynamıştı
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
sopcast'den maçlarını izledim sırf trabzonspor istiyo diye bırakın alsınlarİlk olarak Şenol YİĞİT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDanimarka'nın hemen hemen tüm sitelerine girdim.Galiba biz bu adamı aldık
1,5 m.€ felan yazıyo.Neyse Hayırlısı olsun bakalım.Bekleyip göreceğiz...
Bence kaliteli bir oyuncu ön direğe doğru iyi hareket ediyo zaten takımı yönlendiren o aalborg da fiziğini de iyi kullanıyo geçen hafta isveç milli takımına da çağrıldı hayırlı olur inşallah
U.D.D (Uyuşturucuya Dur Diyenler)
Yorum
-
ne nobresı yaaa sız ıyıce ucmusunuz
nobre bır omer rıza bıle etmez sız dusunun bunlar transfger falan yapmayacak bakın gorun fatıh dıyorkı bırısını gonderım dedım 3 ay oldu ne gelen var ne gıoden dıyor delırmemek elde degıl ayrıca bızım ıhtıyacımız forvet degıl oyun kurucu ve sol kanat
Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..
"Adaletın Temelı Mulktur"
Yorum
-
niye nobre cruzeiroda 47 macta 31 gol atmis ve fenerbahcede 66 macta 40 gol atti...besiktasta ise bobonun gölgesinde kaldi...türk statüsünde üstelik ve türkiye ve türk futbolunu cok iyi taniyor..."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
Şaka yapıyorum de şakaİlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleniye nobre cruzeiroda 47 macta 31 gol atmis ve fenerbahcede 66 macta 40 gol atti...besiktasta ise bobonun gölgesinde kaldi...türk statüsünde üstelik ve türkiye ve türk futbolunu cok iyi taniyor...
Yorum
-
Nobre fenerde oynadığı yıllarda süper ligin en iyi yabancı forvetiydi. Nedense beşiktaşta uyum kuramadı. Bırakın nobreyi dünya çapında forvetler bile takımına uyum kuramayabilir , ortalamalarının çok altında kalabilir. Dünyada bunun sayısız örneği var.
Yorum
-
bence de nobre alınırsa çok iyi olurİlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleniye nobre cruzeiroda 47 macta 31 gol atmis ve fenerbahcede 66 macta 40 gol atti...besiktasta ise bobonun gölgesinde kaldi...türk statüsünde üstelik ve türkiye ve türk futbolunu cok iyi taniyor...
Yorum
-
fc kopenhag 1-2 Aab müthiş maç gs'li linderoth ve prica nın oynadığı maç ikisi de gol atmış ama atmosfer süper
http://www.youtube.com/watch?v=QjyR8...related&search=
bu da prica'nın 2 gol attığı bir maç
http://www.youtube.com/watch?v=j49vP...related&search=Trabzon SK 1967
#8 Adam Maher
Yorum
-
Çünki bu alex'lerr marco'lar hep ona çalışırdı. Hojdonk bile giderken isyan etti garip... Nobre hiç bir zaman yaratıcı bir forvet olamadı...İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNobre fenerde oynadığı yıllarda süper ligin en iyi yabancı forvetiydi. Nedense beşiktaşta uyum kuramadı.
Yorum
-
O dediğin futbolcular Kezman'ada çalışıyor , Deivid'ede ...İlk olarak radomx tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇünki bu alex'lerr marco'lar hep ona çalışırdı. Hojdonk bile giderken isyan etti garip... Nobre hiç bir zaman yaratıcı bir forvet olamadı...
Ortasahasında Cole , Lampard , Ballack olan bir takımda Shevchenko 30 maçta 4 gol atıyorsa bu onu Nobreden kötü forvet mi yapar ?
Onun görevi yaratıcı olmak değil , her deliğe girmek , her topa ayağını sokmaktı. Görevini gayet iyide yapıyordu.
Yorum
-
Biraz google'da bak hojdonk giderken neler demiş. Bunu sağır sultan bile duydu, ayrıca kezman ülkesinde bi gazeteye bütün toplar deivid'e gidiyor diye konuştu. Neden acaba???İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu mantığın çok yalnış. O dediğin futbolcular Kezman'ada çalışıyor , Deivid'ede ...
Ortasahasında Cole , Lampard , Ballack olan bir takımda Shevchenko 30 maçta 4 gol atıyorsa bu onu Nobreden kötü forvet mi yapar ?
Onun görevi yaratıcı olmak değil , her deliğe girmek , her topa ayağını sokmaktı. Görevini gayet iyide yapıyordu.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum