İlk olarak alpi53 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
haklısın biz öyle alısık degiliz ya oyle geliyo bizeİlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleniye simdi umut sakatlansa ne yapacagiz cok merak ediyorum?
Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61
Yorum
-
resmi siteyi bekliyosun devam etİlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleprica il anlaşmışız gazete iddaalarına göre hayırlı olsun tabii gelmeden bişey diyemeyiz resmi sitede yazsın kutlarız iyi adam ayağına sağlam
beklemeye
Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61
Yorum
-
Ziya özellikle istiyormuş Prica'yı galiba, adam sert, güçlü ve koşuyor. Son vuruşları da düzgün bence kaliteli bir adam. İsveçli olup Danimarka'da oynadığı için yurtdışına alışma sorunu olmaz diyebiliriz. Ama Türkiye ve Trabzon bir başka tabi, Nottingham Forest'tan gol makinası alırsın çamaşır makinası çıkar, Norveç ve Çek ligi gol krallarını alırsın biri mahkemeye biri pafa gider. İnşallah bu gol kralı adam gibi çıkar...İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2 milyonun geri çevrilmesi gibi birşey olduğuna inanmıyorum Pricaya verilecek en iyi rakam 1,5 milyondur ki ilk haberde bu geçiyor DHA'nın haberinde ki 1 milyonun doğru olmasını umuyoruz tabi Kopenhag 83'lü Nordstrand'i 2 milyon euroya almış (15 milyon kroner) Pricaya 1-,1,5 milyon verileceğine 2-,2,5 milyona 83-84-85'li bi oyuncu alınabilirdi Daha önce ilgilendiğimiz Rasmussen gibi..Yok ilk kez ülke dışına çıkacak oyuncu uyum sorunu yaşar derseniz-ki bu ihtimal her transferde vardır- 3 milyonu verir Guerrero'yu alırsınız
Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
Yorum
-
Evet biliyorum hocanın ısrarla istediğini çok defa da izlemiş Söylediğin özellikler eyvallah da son vuruşlarda yaratacağı farkı merak ediyorum ben, izleme şansım olmadığı içinde yorum yapamıyorum Oyun içinde faydalı olması muhtemel İnş. dediğin gibidir son vuruşları Yurt dışı meselesini daha genç bi oyuncu alınma durumunda yazmıştım Prica için değil Aman aman bi performans beklemiyorum bekleyen de yoktur herhalde ortalama iş yapsın yeter!İlk olarak aliihsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZiya özellikle istiyormuş Prica'yı galiba, adam sert, güçlü ve koşuyor. Son vuruşları da düzgün bence kaliteli bir adam. İsveçli olup Danimarka'da oynadığı için yurtdışına alışma sorunu olmaz diyebiliriz. Ama Türkiye ve Trabzon bir başka tabi, Nottingham Forest'tan gol makinası alırsın çamaşır makinası çıkar, Norveç ve Çek ligi gol krallarını alırsın biri mahkemeye biri pafa gider. İnşallah bu gol kralı adam gibi çıkar...
Guerrero hakkında;
Futbolcunun satılabilir durumu varsa Uefa maçında 2 gol atması bunu değiştirmemeli Hamburgta banko oynayacak bi oyuncu bana göre ama hocası tarafından düşünülmüyor herhalde Zidan ve Castelen oynuyor ilerde Yedek olarak önce Olic sonra Guerrero giriyor oyuna 1. oyuncu 4. durumunda yani Tam bir saçmalık İşte bu noktada Guerreroyu alan kulüp kazançlı çıkar
Ayrıca Gsde Ümit ,Hakan ve genç oyuncular varken Nondayı alıyor üstüne Chevantonla ilgileniyolar Bizde Bir Umut birde Ersen var forvete gerek yok diyoruz İnanılır gibi değil bu düşüncelerEn son champions tarafından düzenlendi; 31.08.2007, 11:42.
Yorum
-
İsveçli gol makinası Prica Trabzonsporla anlaştı.
Reklam
Trabzonspor'un uzun süredir peşinde koştuğu İsveçli golcü Rada Prica ile prensipte anlaştı.Fatih Tekke'nin bonservis ücretinin fazla gelmesi sebebiyle bu transferden vazgeçen bordo-mavililer,Danimarka'nın Aalborg takımında top koşturan Prica ile anlaştığı belirtildi.Aalborg'un Karadeniz ekibinin sunduğu 1 milyon Euro'luk bonservis bedeline sıcak baktığı ,küçük pürüzlerin giderilmesinin ardından futbolcunun Trabzon'a gelerek sözleşme imzalanacağı belirtildi.
KAYNAK HÜR HABERbordomavi.netTrabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi
Yorum
-
Prica işinin 1 milyona olmayacağında ısrarlıyım.
Prica dışında bir-iki tane daha son dakika hamlesi bekliyorum.
Özellikle M.Çakır işi olursa hücumda büyük zenginlik getirir.
Kaleci ve solbekte de herşey olabilir.
Tabii hiçbiri de olmayabilir.
Çünkü transfer stratejimiz yok, tamamen 'denk gelme' meselesi.
Resmi demeçleri de hiç kaale almıyorum, denk gelirse olur, gelmezse olmaz.
Yine de en yüksek ihtimal oyuncu alma değil, oyuncu satma tarafında.
Jefferson, Jun ve Ömer Rıza'nın takımda durması için bir gerekçe göremiyorum.
İçimden kuvvetli bir ses bu isimlerin bir ikisinde son dakikada bir hareket olacağını söylüyor.
Aksi taktirde transfer meselesinde 'beceriksizlik'ten 'kerizlik' mertebesine yükseleceğiz...Önce iletişim düzelmeli...
Yorum
-
Bilindik bir espriyi tekrarlayayım:
Bugünü de sayarsak transfer yapıp yapmayacağımız 4 gün içinde kesin belli olur
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum