bari yönetim son dakikada 2 3 transfer yapsada bizi şaşırtsa. kaleye ankaragücünden serkan stopere emre. gençlerden hem ortasaha sol ve forvet oynayan mehmet çakırı alsınlar ben aralık ayına kadar bütün ayıplarını görmezden gelmeye razıyım.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Senin dediğin doğru olsa, Sergen aç kalırdı senelerce. Futbol futbolu bilenlerle oynanır. Mühim olan topu koşturmak.İlk olarak agakin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleevet kesinlikle katılıyorum peki koşmayan bir orta saha oyunu tüm sahaya yayabilir mi onu merak ediyorum
)
Sahaya iyi bir yayılış, akıllı ne yaptığını bilen kaliteli futbolcular, çok koşan bir takımı rahatlıkla yener. Ama o koşan takım dünyanın en iyi futbolcularından oluşuyorsa o ayrı.
Ziya Doğan'ın hatası burda. Çok idealist. Çok inat. Koşan ama kaliteli oyuncuları herkes arıyor, en yüksek takımlar ancak kadrolarına katabiliyor. Ama Ziya Doğan "Koşan" felsefesinden vazgeçmiyor. Sanki diğer takımlar "koşmadan" mı oynuyor? Bunlar hep hikaye, hep masal.
Şu halde futbol futbolcularla oynanır atletlerle değil. Tek örneği herhalde Ben Johnson'dır. Doping cezası aldıktan sonra kendisini futbola vermişti ama o da başarılı olamadı
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
kaleci serkandan bahsediyorsan bu hafta yaptırdığı penaltıyı tolga yapsaydı eleştirileri düşünemiyorm valla.İlk olarak Mehmet_Mercanlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleankaragücünden serkanı alalım başka bişe istemiyorum...Elveda Trabzon Merhaba Ankara
Yorum
-
Tomas Kamp Kadrosunda
Trabzonspor, milli maçlar nedeniyle verilen arada bir haftalık kamp çalışması yapmak üzere Bolu'ya gitti.
Profesyonel Futbol Takımı Menajeri Necmi Perekli, AA muhabirine yaptığı açıklamada, lige iyi bir başlangıç yaptıklarını belirterek, ''Sivasspor maçını kazanacağımızı var sayarsak şu an ligin lideriyiz. İlk 4 haftayı genel olarak iyi kapattık. İyi bir şekilde devam edip ligi iyi bitirmek istiyoruz'' dedi.
8 Eylül'e kadar Bolu Koru Otel'de kampa gireceklerini bildiren Perekli, ''Milli maçlar nedeniyle verilen arayı iyi değerlendirmek istiyoruz. Bunun için Bolu'da kamp yapmayı uygun gördük. Kampın verimli olacağını düşünüyoruz'' diye konuştu.
Trabzonspor'da kadro dışı kalan Tomas Jun'un affedilerek kampa çağrıldığı bildirildi.
Perekli, Tomas'ın kadro dışı kaldığı dönemde idmanlarını aksatmadığını ve profesyonelce çalıştığını belirterek, ''Bu futbolcu da kampa çağrıldı'' dedi.
Trabzonspor, Bolu kampını milli oyucularından yoksun olarak gerçekleştirecek.
Bordo-mavililerde, milli takım kamplarına çağrılan Gökdeniz, Hüseyin, Ergin Keleş, Jabi ve Yattara kamp kadrosunda bulunmuyor.
Bu arada Trabzonspor'da genç oyuncularından Eyüp Kadri'nin Malatyaspor ile anlaştığı belirtildi.
Yorum
-
sanırım biz aynı şeyi konuşuyoruz ama bakış açımız farklı o söylenen ortasahanın başarılı olabilecek bir orta saha olabiliceğine inanmıyorum ve başarılı olabilir söylemlerinide gerçekçi görmüyornum. zira bunun en güzel örneğini dün fenere futbol dersi veren oftaş verdi. sıradan koşan bir takım oysaki oftaş hemde olabildiğince sıradan.İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSenin dediğin doğru olsa, Sergen aç kalırdı senelerce. Futbol futbolu bilenlerle oynanır. Mühim olan topu koşturmak.
Sahaya iyi bir yayılış, akıllı ne yaptığını bilen kaliteli futbolcular, çok koşan bir takımı rahatlıkla yener. Ama o koşan takım dünyanın en iyi futbolcularından oluşuyorsa o ayrı.
Ziya Doğan'ın hatası burda. Çok idealist. Çok inat. Koşan ama kaliteli oyuncuları herkes arıyor, en yüksek takımlar ancak kadrolarına katabiliyor. Ama Ziya Doğan "Koşan" felsefesinden vazgeçmiyor. Sanki diğer takımlar "koşmadan" mı oynuyor? Bunlar hep hikaye, hep masal.
Şu halde futbol futbolcularla oynanır atletlerle değil. Tek örneği herhalde Ben Johnson'dır. Doping cezası aldıktan sonra kendisini futbola vermişti ama o da başarılı olamadı
Yorum
-
kaç saat kaldı 5 mi?HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009
Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...
Yorum
-
Aldı zaten af çıkmış Bolu kampına çağrıldı dileklerin kabul olduİlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu yönetim, alsa alsa Tomas Jun'u alır.
..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum