Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 61_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    arkadaşlar saçmalayın kimin oyuncusunu kime satıyorsunuz,komik oluyorsunuz..
    Verilen mesaj ; eziklerin asla kabul etmeyeceği bir teklif örneği vermekti ... Elbette biliyoruz Fatih üzerinde hakkımızın olmadığını . Eldeki avantaj 31 ağustos maddesi . ezikler transferi daha önce sonuçlandırmak istiyorsa Trabzona bir teklif sunmalıdır.

"saçmalamak" iddaasını kullanırken daha dikkatli okumalı ...

Yorum

• İlk olarak edanur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Fatih Tekke´nin transferine onay vermemiz icin fenerbahce bize mattheus de souza´yi 1 senelegine kiralamayi teklif etmis...

gecen sezon bu oyuncunun bursadaki performansi nasildi ?
      Oldu, fener bizi oyuncu yetiştiricisi zannetti herhalde. Yuh yani şu hallere de mi düşecektik.
      Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• eger baskanimiz isterse fatih tekke´yi fenere kaptirmaz !!!!

Trabzonspor Baskaninada bu yakisir !!!

keske biraz cesretli olabilse..

Yorum

• Arkadaşlar şu 61_61 eziktir...Haberiniz olsun...
          "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi
            yaw var ya ne kadar eziksin kardeşim...bak git angut.com a deki bizim angut olduğumuzu BMN deki herkes biliyor de...Aptal insanlar topluluğu sizi...Siz ne zannediyorsunuz burayı...Hadi çöplüğünüze...Hadiii.......
            yaw çok güldüm bunu okurken müthişsin
            hele şu kısmı bak git angut.com a deki bizim angut olduğumuzu BMN deki herkes biliyor
            ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
            ~Twitter ~

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi
              O halde söyle bakalım geçen yıl satış sözleşmesinde konulduğu söylenen "31 ağustos 2007'ye kadar trabzondan başka türk takımında oynayamaz " maddesine ne oldu ?

Bunu açıklayamıyorsan şunu dene ; hukuki geçerliliği olan sözleşmeden bir madde nasıl çıkartılır ?
              fenerbahce avukatlari o sözlesmeyi inceliyormus

31 agustos maddesi dogru ve gecerli ama saat belirtilmemis

+

bazen tff transfer süresini 1-2 gün uzatiyor

Yorum

• 61_61 fenerlidir arkadaslar

Yorum

• Transfer sezonu 3 eylülde bitiyor...

Yorum

• Bu foruma üyeliğe bir standart getirilmeli...Bunu farklı yerlerde en az 50 kez dile getirdim...Bu böyle olmaz...61_61 ve tota61 fenerbahçeli arkadaşlar...Adminlerden biri görürse bu mesajı haberleri olsun...
                    "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• 61_61 eziktir arkadaşlar.. tota61 deezik galiba cunku 1 msj ı var o da ezik görünümlü.. bugunbircok kişi ezik oldugunuiçinbanlandı gördügüm kadarıyla aklı sıra sardırmaya calısıyolar EZİKLER...
                      Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

• eziklere özelden ne olduklarını belirtelim ceza almadan
                        Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

• İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu foruma üyeliğe bir standart getirilmeli...Bunu farklı yerlerde en az 50 kez dile getirdim...Bu böyle olmaz...61_61 ve tota61 fenerbahçeli arkadaşlar...Adminlerden biri görürse bu mesajı haberleri olsun...
                          bu konuda hak veriyorumherkesin forumu kendisine olmalıben öylesine bi okumak için girmiştim

Yorum

• İlk olarak 61_61 tarafından gönderildi
                            nurinin mantığı büyük ihtimal şöyledir"biz nasılsa yabancı oyuncu almayı beceremiyoruz,dünyada bu kadar adam varken kontejyanı olduramıyoruz bari Fenerden bedava adamı kullanalım "demiştir Ziyada mantalime uyarsa hemen kadroya alınsın demiştir...

Transferlerimiz büyük ihtimalle böyle büyükkkkk fikir çatışmaları içerisinde gerçekleşiyordur..
                            Bu eleman madem fenerli mantaliteyi nerden öğrenmiş acaba??

Yorum

• tota61i kaldirin buda ezik

Yorum

• İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu foruma üyeliğe bir standart getirilmeli...Bunu farklı yerlerde en az 50 kez dile getirdim...Bu böyle olmaz...61_61 ve tota61 fenerbahçeli arkadaşlar...Adminlerden biri görürse bu mesajı haberleri olsun...
                                Katılıyorum şu standart meselesine.
                                BORDO MAVİ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X