Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak radomx tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Biraz google'da bak hojdonk giderken neler demiş. Bunu sağır sultan bile duydu, ayrıca kezman ülkesinde bi gazeteye bütün toplar deivid'e gidiyor diye konuştu. Neden acaba???

fenerbahça magaziniyle pek ilgilenmiyorum.

Maçlarını denk geldikçe izliyorum ve gördüklerim üzerinden yorum yapıyorum.

Burada olay fener analizine dönmeden kısaca söyleyeceğim Kezman Nobreden daha az top almıyor. Nobre'nin farkı fenerde attığı gollerin çok önemli kısmı yoktan var edilmiş goller , Karambollerde inanılmaz etkiliydi. Kezmanın hem ofansif hem defansif farklı sorumluluklarıda var . Buna alışık olmadığı için maçta girdiği gol girişimlerinde son vuruşları genellikle etkisiz oluyor.

Nobre meselesini bir kenara koyalım ;
    Bu gün bir zenitli çıkıp forumunda " Yahu bu Fatih'i ne umutlarla aldık , bir cacık olmadı. Acayipte artist , gidicem ayakları yapıyor . dedikleri kadar büyük bir topçu değil " diyebilir mi ? Bence mümkün

Bir takımda uyum ve oyuncu psikolojisi yetenekten çok daha önemlidir. İş sadece yetenek olsaydı bütün dünyada parayı basan her takım başarılı olurdu.
    En son Serdar A tarafından düzenlendi; 31.08.2007, 02:12.

Yorum

• ya madem transfer yapicaklardi, Martinez'i niye almadilar, hala soyluyorum, FB, GS veya BJK, birinin kalecisi kesin patliyacak ve kaleci transferi yapmak istediklerinde Martinez'e yonelicekler ve bizden once alicaklar...

Nobre'de oynar biz de basarili da olur bence ama ben istanbul takimlarindan sutlanmis, bir sekilde kadrodisi kalmis artiklarin bizde gelip oynamasini istemiyorum...
      gecmiste gorduklerimizden basarili bir ornek varmi ?

prica icin de dogru ise hayirli olsun, defansif yonu var ise arkadaslarin dedigi gibi ziya dogan'in gozune girer onlibero olarak faydali olur belki ama cidden, umut, e.martin ve ergin keles ile beraberkadroda zenginlik olur, alinsin madem baskan parayi gozden cikardi
      There are 10 kinds of people
      Those who understand binary and
      Those who don’t

Yorum

• İlk olarak selimag tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ya madem transfer yapicaklardi, Martinez'i niye almadilar, hala soyluyorum, FB, GS veya BJK, birinin kalecisi kesin patliyacak ve kaleci transferi yapmak istediklerinde Martinez'e yonelicekler ve bizden once alicaklar...

Nobre'de oynar biz de basarili da olur bence ama ben istanbul takimlarindan sutlanmis, bir sekilde kadrodisi kalmis artiklarin bizde gelip oynamasini istemiyorum...
        gecmiste gorduklerimizden basarili bir ornek varmi ?

prica icin de dogru ise hayirli olsun, defansif yonu var ise arkadaslarin dedigi gibi ziya dogan'in gozune girer onlibero olarak faydali olur belki ama cidden, umut, e.martin ve ergin keles ile beraberkadroda zenginlik olur, alinsin madem baskan parayi gozden cikardi
        bence bu patlayacak olan gs. banada öyle geliyor bizden önce alacaklar ve haşim diyecek ki "biz martinezle ilgilenmedik!"
        En son Cabri61 tarafından düzenlendi; 31.08.2007, 02:42.

Yorum

• Bugunku Fotomac'tan;

Ersen'e kanca

Zaragoza yetkilileri daha önce 1 milyon dolar teklif ettikleri Ersen Martin'in fiyatını 1.5 milyona çıkardı.

Trabzonspor'un golcüsü Ersen Martin'e Zaragoza kancası. İspanyol takımı, golcü futbolcuyu almak için daha önce verdiği 1 milyon dolarlık teklifi 1.5 milyon dolara çıkardığını belirterek, Trabzonspor'un kapısını yeniden çaldı. Kadroyu korumak isteyen Trabzonspor'un ise bu teklife sıcak bakmayarak olumsuz yanıt verdiği öğrenildi.
          Those who don’t

Yorum

• 1998-2002 Helsingborgs IF 73 (27)
            2002-2006 Hansa Rostock 113 (20)
            2006-present AaB Aalborg 36 (21)

Rade Prica (born June 30, 1980) is a Swedish professional football player, who plays as a striker for Aalborg Boldspilklub in the Danish Superliga. He previously played for Swedish clubs Helsingborgs IF and Ljungby IF, as well as German team Hansa Rostock. He made his debut for the Sweden national football team in February 2001.

Gol yüzdesi fena değil.Bir forvet şart zaten.Bu saatten sonra da iyi bir transfer beklemediğimize göre iyi çıkması için dua edicez.Tabi yönetim sezona sadece Umut ve sakat Ersenle girme gibi bir çılgınlık da yapabilir...

Yorum

• acil ihtiyaç forvetmiş gibi sanki forvet almaya negerek var

Yorum

• İlk olarak husolee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                acil ihtiyaç forvetmiş gibi sanki forvet almaya negerek var
                evet önlibero lazim acil iki tane
                Those who don’t

Yorum

• yaw bu ömer rızayı ingilizler istiyordu ne oldu o iş
                  Elveda Trabzon Merhaba Ankara

Yorum

• prica gelecek büyük ihtimalle anlaşmaya varılmış
                    7-7-7-7-7-7-7

Yorum

• Prica Trabzon Yolunda

Trabzonspor'un uzun süredir peşinde koştuğu İsveçli golcü Rada Prica ile prensipte anlaşma sağladığı öğrenildi.

Eski oyuncusu Fatih Tekke'yi geri getirmeye çalışan ancak, Zenit kulübünün bonservis ücretinde indirim yapmaması sonucu bu transferden vazgeçen bordo mavili takım, Danimarka'nın Aalborg takımında forma giyen Rada Prica ile prensipte anlaştığını belirtti.

Teknik direktör Ziya Doğan'ın bir süredir izlediği ve alınması için yönetime rapor sunduğu golcü futbolcunun, Bursasspor maçından sonra Trabzon'a getirilerek imza atması bekleniyor.

Öte yandan bordo mavili yönetimin Prica için, Aalborg takımına bonservis bedeli olarak 1 milyon EURO verdiği ve kulübünde bu teklife olumlu yanıt verdiği öğrenildi.
                      Bu arada Tarbonspor yönetimi, Prica ile arada çok küçük pürüzlerin kaldığını ve kısa sürede bunların çözüleceğini belirtti.
                      7-7-7-7-7-7-7

Yorum

• Prica'nın 1 milyon avroya alınması söz konusu değil.
                        15 gün evvel 2 milyonu reddeden adamlar neden 1 milyona vermeye razı olsunlar ki?
                        Kaldı ki bugün Avrupa'nın hemen hiçbir liginin gol kralını 1 milyona alamazsınız.
                        İlla Prica'yı almak istiyorsak neden adamlara Jun'u önermiyoruz ben asıl onu anlamıyorum..
                        Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• price dan daha yarali olur nobre ama gunahim kadar sevmem serefsizi baska..
                          birde bizim forvete hic ihtiyacimiz yok bunu acik ca soyluyebilirim ,,umuta yazik olacak..
                          karaiplerde bir trazonsporlu..
                          bu sehir senin le yatip kalkiyor 20 yildir senden birsey istiyor. bordoylan mavi kefenim olsun trabzonum bu sene sampiyon olsun

Yorum

• İlk olarak ANJINSAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            yaw bu ömer rızayı ingilizler istiyordu ne oldu o iş
                            öle bişeyok medya aklı sırageyik yapıyo
                            Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

• 2 milyonun geri çevrilmesi gibi birşey olduğuna inanmıyorum Pricaya verilecek en iyi rakam 1,5 milyondur ki ilk haberde bu geçiyor DHA'nın haberinde ki 1 milyonun doğru olmasını umuyoruz tabi Kopenhag 83'lü Nordstrand'i 2 milyon euroya almış (15 milyon kroner) Pricaya 1-,1,5 milyon verileceğine 2-,2,5 milyona 83-84-85'li bi oyuncu alınabilirdi Daha önce ilgilendiğimiz Rasmussen gibi..Yok ilk kez ülke dışına çıkacak oyuncu uyum sorunu yaşar derseniz-ki bu ihtimal her transferde vardır- 3 milyonu verir Guerrero'yu alırsınız

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                2 milyonun geri çevrilmesi gibi birşey olduğuna inanmıyorum Pricaya verilecek en iyi rakam 1,5 milyondur ki ilk haberde bu geçiyor DHA'nın haberinde ki 1 milyonun doğru olmasını umuyoruz tabi Kopenhag 83'lü Nordstrand'i 2 milyon euroya almış (15 milyon kroner) Pricaya 1-,1,5 milyon verileceğine 2-,2,5 milyona 83-84-85'li bi oyuncu alınabilirdi Daha önce ilgilendiğimiz Rasmussen gibi..Yok ilk kez ülke dışına çıkacak oyuncu uyum sorunu yaşar derseniz-ki bu ihtimal her transferde vardır- 3 milyonu verir Guerrero'yu alırsınız
                                hamburglu guerreroyu diyorsan biraz zor aliriz cünkü adam dün uefa macinda 2 gol atti ve cokda iyi oynadi...hamburgun zaten forvetleri az sanogoyuda sattiktan sonra guerreroyu satmazlar..
                                "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X