Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak TS-Tiryaki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ne oldu yaw. küstünüzmü bana?
    Kardes daha demediler acikladiklari an yazacagim

Yorum

• Gecenin bu saatinde sefil kalmış topiği canlandıran Atv'ye teşekkürü borç bilirim

Yorum

• bnen de öyle bunlar doldurulmuş yıldızlar itibar etmemek lazım!

Yorum

• bende bekliyorum. bunlar trabzon taraftari da bizi seyretsin diye en sona birakacaklar garanti haberi. büyük bir ihtimalle de fos cikar.
          ama ne yalan söylim heyecanlandim, bakalim ne cikacak.

Yorum

• abvi vburaya usta gazeteci yolluyorlar haber,in yok musenin ntvsi olsun atvsi olsun YALAN HABER YAYMAYA BAYILIYORLAR

Yorum

• Arkadaşlar Atv'den kesin bir transfer haberi beklemeyin bence. Show tv'de Serdar Bali yüzünden rayting olacak diye korkuyorlar herhalde. Çok ilgiliydiler ya bizimle!
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• aha benda merak ettim simdi..bekliyorum mutlaka yazin..
                karaiplerde bir trazonsporlu..
                bu sehir senin le yatip kalkiyor 20 yildir senden birsey istiyor. bordoylan mavi kefenim olsun trabzonum bu sene sampiyon olsun

Yorum

• atv yi seyreden varmi ?
                  ne zaman acikliyacaklar?
                  karaiplerde bir trazonsporlu..
                  bu sehir senin le yatip kalkiyor 20 yildir senden birsey istiyor. bordoylan mavi kefenim olsun trabzonum bu sene sampiyon olsun

Yorum

• ne acıklıyorlar lan yalan haber gecen kasımpasa oniki kişi oynamış dediler .Salak adam cıkıp bir kişi iki kişilik oynadı da ondan dedi kapadılar bu medyadan adam olmaz

Yorum

• ************************************************** *******
                      » Bu Mesaj BMN Forum Yöneticisi / Moderatörü Tarafindan Düzenlenmistir.
                      » Mesajin forum kurallarina uygun olmadigi tespit edilmistir (Genel Kurallar)
                      » Forum yöneticileri / moderatörleri kurallara uymayan mesajlari düzenleme ve silme hakkina sahiplerdir.
                      » Foruma üye olan herkes Forum Kurallarini kabul etmis sayilir.
                      » Gerekli durumlarda itirazlariniz için: uyelik@bordomavi.net
                      ************************************************** *******

Yorum

• Üslubumuza ve konu başlığına uymaya dikkat edelim.
                        Lütfen...
                        Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                        İşte BMN!*

Yorum

• Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir..

Yorum

• ************************************************** *******
                            » Bu Mesaj BMN Forum Yöneticisi / Moderatörü Tarafindan Düzenlenmistir.
                            » Mesajin forum kurallarina uygun olmadigi tespit edilmistir (Genel Kurallar)
                            » Forum yöneticileri / moderatörleri kurallara uymayan mesajlari düzenleme ve silme hakkina sahiplerdir.
                            » Foruma üye olan herkes Forum Kurallarini kabul etmis sayilir.
                            » Gerekli durumlarda itirazlariniz için: uyelik@bordomavi.net
                            ************************************************** *******

Yorum

• düşünce özgürlüğü benim yorumumu nsanların görme hakkını elinden alamazsın

Yorum

• OFFLİ(Volkan) msn de söyledi de buraya da aktarayım dedim.

Bomba transfer Fatih fenerde olmasın sakın.Ayağa kalkacağımıza göre

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X