Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ziya Doğan 2004te bizdeyken voriseki izlemiş iyi topçu. Bizim ortasahadaki bir çok oyuncudan iyi

@stichus

pascalı aldır. Ziya pişman olmaz.
    En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 21.05.2007, 13:37.
    Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
    Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• başkan ve hoca konuları önemli ölçüde empatiyle çözülebilir..
      bu iki isim etrafındaki herkes durmadan akıl verir, ama durmadan!
      etrafındaki herkesin dediğini yapması bir tarafa duyması bile imkansızdır bu isimlerin..
      ben her ikisiyle de bazen konuşma fırsatı buluyorum ve çoğunlukla da dinlemeye çalışıyorum..
      ziyadesiyle kafaları karışık oluyor çoğu zaman.. basit meselelere takılmış oluyorlar.. ya bir yöneticiye takmış oluyorlar kafayı yahut oyuncuya..
      emin olun başkana burada söylenenlerin otuz kırk misli iletilmiştir.. bazen kendisinin de okuduğunu biliyorum zaten..
      hoca hakeza milletin tepkilerini biliyor..
      bilmek yetmiyor bazen..
      ben fatih akyel tavrını beğeniyorum hocanın mesela ama süreç esnasında pek yardımcı olmadığımızı da görüyorum..
      başarılar tesadüf olmuyor..
      kurmak istediği sistem için hocaya inanmak gerekiyor..
      ben hocayı kovdurup kafama göre hoca getiremem ama getirseydim dahi durması kolay olmayacaktı..
      başkan hoca uyumu şarttır..
      bu anlamda yapılacak birşey yok şu anda.. neler yaşadılarsa artık, birbirlerini daha iyi anlıyor ve birbirlerine güveniyorlar..
      başkana: kaderimizin bu hocayla çizilmesi ağırıma gidiyor dedim, hayat bu bakalım nasıl olacak dedi..
      bitmiştir.. hocamızla devam edeceğiz..

Yorum

• bu yönetim hele de Haşim Sayitoğlu, en az 3 yabancıyı gönderecek, 2 yeni yabancı alacak..bunu da kamp dönemine kadar yapacak!?

ütopik geliyor bana ya...hayırlısı...
        Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• işte transfer listemizdeki Pascal Feindunonun en son Marseille ile yaptığı maç attığı mükemmel gol(tanımayanlar için yeşilli 14 numara gerçekten çok iyi oynamış maçta)

Yorum

• Şimdi de Vorisek

AVRUPA'DA birçok futbolcu izledikten sonra Türkiye'ye dönen Teknik Direktör Ziya Doğan'ın, Sparta Prag'ın orta sahasında görev yapan Petr Vorisek'i çok beğendiği öğrenildi. Tecrübeli hocanın, bu futbolcunun alınması yönünde rapor vereceği bildirildi. Çek Cumhuriyeti Milli Takımı'na da çağrılan bu futbolcu için yönetim hafta başından itibaren girişimlere başlayacak.

Ziya Doğan, Sparta Prag’da oynayan orta saha oyuncusu Vorisek'i mutlaka kadrosunda görmek istiyor. Raporunu verdi. Daha önce transfer listesine dahil ettiği oyuncuları yakından görmek için yurtdışına giden ve burada birçok maçı izleyen Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, kararını verdi. Çek Cumhuriyeti’nin güçlü takımlarından Sparta Prag’da forma giyen Petr Vorisek’i çok beğenen Bordo-Mavililer’in hocası, yönetime konuyla ilgili detaylı bir rapor vererek, “Eğer bu futbolcuyu alırsak takıma katkısı çok fazla olur” yorumunu yaptı. Gelmek istiyor. Çek Milli Takımı’na da davet edilen 25 yaşında ve 1.80 boyundaki orta saha oyuncusunun menaceriyle de Prag’da bir ön görüşme yapıldığı öğrenildi. Vorisek’in gelecek sezon Şampiyonlar Ligi’nde mücadele etmeye hazırlanan Trabzonspor’un önerisine bir hayli sıcak baktığı bildirildi. Doğan’ın ısrarı üzerine yönetimin önümüzdeki günlerde Vorisek ile temaslarını daha da sıklaştıracağı dile getirildi.

Yukarıdaki Haberler eski haberdir ziyanın eski döneminde Vorisek şu an Rapid Wiende oynuyor.
            2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Trabzonspor, hayat bu, bakalım ne getirecek vizyonuylamı yönetiliyor, yazık, yazık, başkanda biraz öngörü olsa, gelecek sezon sıfır kredisi olan bir td ile çalışmazdı, gelecek sezon 2 başarısız sonuçta,nasıl tavır segileyecekler, hayat bu, bakalım görelim!!!!

Yorum

• neler yaşadılarsa artık, birbirlerini daha iyi anlıyor ve birbirlerine güveniyorlar..
                Peki ya taraftar?Onlarında anlaması ve güvenmesi gerekmez mi?
                Azı çoğu bırakalım Zerre güven var mı?Taraftarı geçtik Futbolcular mevcut hocaya güveniyor mu?Sezon boyuncu yaşadığımız rezillikler değil ama şu adamla istikrar zorunluluğu koyuyor bana ve eminim ki birçok taraftara
                Ne önemi var ki 2 kişi anlaşmış gerisi boş

Yorum

• carlos alberto yu istiyorum başkada bişe istemiyorum..
                  Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak yattara show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    işte transfer listemizdeki Pascal Feindunonun en son Marseille ile yaptığı maç attığı mükemmel gol(tanımayanlar için yeşilli 14 numara gerçekten çok iyi oynamış maçta)

http://www.youtube.com/watch?v=yD17yFa07go
                    Helal olsun şu Feindounoyu alsalar Tribünler de bayağı dolar Albayrak duy sesimizi kaliteli yabancı al işte Feindounoyu..........

Yorum

• başkana: kaderimizin bu hocayla çizilmesi ağırıma gidiyor dedim, hayat bu bakalım nasıl olacak dedi..
                      bitmiştir.. hocamızla devam edeceğiz..

gerçekten bitmiş eger böyle ise .... cümleten tüm camiaya geçmiş olsun ..Aralık ayında artık herkes konuşacak ..ama şunu çok iyi biliyorum ki eger bu ruh hastası kalacaksa muhalif başkan adayının en az 250 oyu hazır ....gerçi o zamana kadar zaten zirveden 6 7 puan fark yeriz ..

Yorum

• marcelinhos, imzandaki olaya sen inanıyormusun merak ettim, ziyan denen traktör sence 2.ligdede bir takımı şampiyon yapabilirmi, hiç zannetmiyorum

Yorum

• @ yattara ..

vizyon ???????? sen şaşırdın mı ? vizyon ve bu yönetim hatta ve hatta bu başkan .... stichusa söylediği laf zaten her şeyi açıklamıyor mu ? tek bir şey biliyorum kongre de başkana 200 -250 civarında oy veren delegelerin çok ama çok zor oy verecegini ...delegelerin bir kısmı başkana bir kısmı ruh hastasına kafayı takmış durumda iken ikisinin bir arada olması tam süper olacak

Yorum

• 8 Petr Vorisek

Nation: Tschechische Republik

Geburtsdatum:19.03.1979

Größe:184 cm

Gewicht:80 kg

Position:Mittelfeld

T-Mobile Bundesliga, Saison 2006/07

Arkadaşlar vorisek bu yıl 4 gol atmış 3 gol pası vermiş bazı maçlar sonradan oyuna girmiş yaşı 28 istatistikleri çok iyi değil 1800 dakika oynamış31 maçta yani bazı maçlar yedek başlamış........
                            En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 21.05.2007, 13:58.

Yorum

• en kötüsüde, her sezona bir umutla başlardık, bir kıpırdama olurdu,ya şimdi bu traktör ve vizyonsuz yönetimle hiçbir heyecanım yok, en çokta bu kahrediyor beni

Yorum

• sağ bek için erciyesli jabi uygun olabilir
                                Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                                Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X