Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu arada, Denizlispor'un Brezilyali Forveti " Adriano " hakkinda dü$ünceleriniz nedir ???

.
    *
    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak AvniAker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bu arada, Denizlispor'un Brezilyali Forveti " Adriano " hakkinda dü$ünceleriniz nedir ???

.
      bence trabzonda oynayamaz.Denizlide oynar.Çok ağır ve hantal bi futbolcu.
      Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak AvniAker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bu arada, Denizlispor'un Brezilyali Forveti " Adriano " hakkinda dü$ünceleriniz nedir ???

.
        Kaç haftadır dikkatimi çekiyor benimde. Hantal görünümlü ama öyle değil. Değişik gol vuruşları var, hava hakimiyeti fena değil. Yinede bize daha iyisi lazım derim.
        BORDO MAVİ

Yorum

• Tekniği zayıf, mücadele gücü yüksek
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• brezilyada sokaklarda onun tarzında bi dünya adam var. adriano çok klasik bir oyuncu.. bana yetki versinler odnan daha iyisini bulurum brezilyada
            VERENA (KIRANKAŞ)

Yorum

• yönetim kötü niyetli

bence takımın en önemli eksiği ofans mantalitesindeki eksikliktir.(ziya bize de bulaştırdı bu mantaliteyi ama onda olmayan bişeyden bahsediyorum ben!!!!) orta sahaya tek yönlü adamlar(yani defans) doldurulmuş. bekler rakip sahaya çıkamıyor, savunma top kullanamıyor b u takım nasıl iyi top oynasın. çağdaş futbolda bekler çok önemlidir. onların hucuma katkısı olmzsa olmazdır gol için. ama bizdeki bekleri ve orta saha oyuncularını görüyorsunuz.
              uzun lafın kısası bu takıma adam gibi 5 transfer lazım.sol bek, sol açık, top kullanan bir ön libero, oyun kurucu ve de santrafor. sol bek türkiyeden bulunabilir; wederson ya da faruk(g.antep), sol açık ve ön libero iyi araştırılmalı bence. önlibero için italya liginden tecrübeli oyuncular bulunabilir ki hüseyinden pahalı olmayacaktır. orta saha için de aynı şeçenek düşünülebilir. santrofor ise bulması daha kolay bir mevkii. buraya adam gibi araştırılırsa iyi oyuncular bulunabilir.
              tabi herşeyden önce bunları düşünecek birilerinin olması lazım. ne yönetim ne de ziya olayı trabzonun menfaatleri doğrultusunda değerlendirmedikleri için onlardan böyle bir ileri görüşlülük beklemiyorum.yoksa onlardan iyi bildiğimi iddia etmiyorum.iddiam onların(özellikle yönetimin) kötü niyetli olduğudur.
              Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
              my name is onur....
              Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• bilal kısa

ankarasprodakı bilal kısayı almak lazım malatyadayken has almıstık ama su kursunlama olayları yuzunden vazgecmıstı adam gercekten cok ıyı topcu ustelık gencte bu sene aldık aldık bıdaha zor alırız....
                Murdar bir halden muhteşem bir maziye kanatlanmak gericilikse, her namuslu insan gericidir...
                Trabzon icin olmeli, Trabzonspor icin harp etmeli...
                Mustafa Korkmaz

Yorum

• Buyrun size genc yetenek fm ciler iyi bilir
                  Adi=Lebohang
                  Soyadi=Mokoena
                  Dogum tarihi=29.09.1986
                  Uyrugu=Guney afrika
                  Pozisyonu=forvet arkasi ve sag acik

ve mokoena hakkinda kucuk bir belgesel =

maliyeti cok fazla olmaz genc bir yetenek ilerde parada kazandirir

Yorum

• Onceden demistim, bir dahada dicem Ankaraspordan Bilal ve Volkan alinmali. Bunlar EN KOTU ihtimal yedek kulubumuzde cok guzel altertarnif olur.

Bursaspor'dan Sinan da begenmeyenler icinde bugun guzel bir cevap verdi.

Mehmet Yozgatli'da alinmasindan yanayim. Gercekten cok kaliteli bir futbolcu. Yine EN KOTU ihtimal yekedte oturur muhtesem bir alternatif olur oyun sikisinca. Ben Yattaradanda memnun degilim son zamanlar cok kotu ve normaldede toplan cok oynuyor ve kontra atagi yavaslatiyor.
                    En son TSKara61 tarafından düzenlendi; 21.05.2007, 05:21.

Yorum

• İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Onceden demistim, bir dahada dicem Ankaraspordan Bilal ve Volkan alinmali. Bunlar EN KOTU ihtimal yedek kulubumuzde cok guzel altertarnif olur.

Bursaspor'dan Sinan da begenmeyenler icinde bugun guzel bir cevap verdi.

Mehmet Yozgatli'da alinmasindan yanayim. Gercekten cok kaliteli bir futbolcu. Yine EN KOTU ihtimal yekedte oturur muhtesem bir alternatif olur oyun sikisinca. Ben Yattaradanda memnun degilim son zamanlar cok kotu ve normaldede toplan cok oynuyor ve kontra atagi yavaslatiyor.
                      volkan şu gs li kel olan volkanmı? yaw ben pek begenmiyorum onu. bilal de zamanında bizi tercih etmemişti. ankaraspora gitmişti.

Yorum

• İlk olarak sametaydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        volkan şu gs li kel olan volkanmı? yaw ben pek begenmiyorum onu. bilal de zamanında bizi tercih etmemişti. ankaraspora gitmişti.
                        O aralar mafya olaylari falan cikmisti hatirlarsan, Fatih Tekke ve Gokdenizin arabasi kursunlanmisti. Bilal bu sebepten gelmemisti. Volkan super bi futbolcu olmaya bilir ama su anki mevcut kadromuzda onun stilinde bir futbolcu yok. Yani sonucta alsak neyi kaybederiz? En kotu ihtimal yedek kulubesinde oturur.

Yorum

• İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          O aralar mafya olaylari falan cikmisti hatirlarsan, Fatih Tekke ve Gokdenizin arabasi kursunlanmisti. Bilal bu sebepten gelmemisti. Volkan super bi futbolcu olmaya bilir ama su anki mevcut kadromuzda onun stilinde bir futbolcu yok. Yani sonucta alsak neyi kaybederiz? En kotu ihtimal yedek kulubesinde oturur.
                          belki yeni bi takım oluşturacak olsak böyle oyuncularla başlanabilirdi ama artık transfer politikassı değişti sanırım. geçen sene 20 ye yakın futbolcu alında bu takıma. u sene 3-4 futbolcu alınacak ve nokta atışı yapılacak deniyor. görücez artık. ama o futbolcularla nokta atışı olmıcagı kanaatindeyim.

Yorum

• arkadaşlar sağ beke adam arıyoruz. erciyeste oynayan jabi kimsenin aklına gelmedi.bence bizde iyi iş yapar.
                            hiç kimse TRABZONSPOR'dan daha büyük olamaz. Bir futbolcu için kulüp yönetimine kin kusan bence taraftar olamaz.

Yorum

• İlk olarak assasin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              arkadaşlar sağ beke adam arıyoruz. erciyeste oynayan jabi kimsenin aklına gelmedi.bence bizde iyi iş yapar.
                              tekniği, ortaları güzel ama çok ağır.
                              Nezaket insana para kazandırmaz ama herşeyi satın alır.

MONTAİGNE

Yorum

• denizlide krotocvil

ankaradan wederson
                                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X