Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bence başlık "2007-2008 Transfer Yapamama Dosyamız" olarak değiştirilsin....

En azından Protesto Niteliği taşır.....

Yorum

• Trabzon'da Tolga şoku!
      Kaleci arayışında olan Trabzonspor'da, genç kaleci Tolga Zengin'in kampta sakatlanması teknik direktör Ziya Doğan'ın canını sıktı. Bolu'nun Gerede İlçesi'nde bulunan Dorukkaya Green Park Otel'de kampa giren bordo mavili ekipte yaşanan sakatlıklar teknik direktör Ziya Doğan'ı kara kara düşündürüyor. Kaleci arayışlarına devam eden Trabzonspor'da, genç file bekçisi Tolga'nın dün akşam idmanında sakatlanması kampta moralleri bozdu. Kaleci transferinin yapılamaması durumunda kaleyi başarılı file bekçisi Tolga'ya teslim etmeyi planlayan Ziya Doğan, dün yaşanan sakatlığın ardından genç kalecinin sağlık sonucunu beklemeye başladı. Sol ayak tendonunda başlayan ağrı nedeniyle sabah idmanına katılamayan Tolga, emar çekilmesi için Ankara'ya gönderildi.

Sabah idmanına katılmayan Ayman'da, Cybex testi için Ankara'ya gönderildi. İzinli olan Ömer Rıza ise dün akşam saatlerinde kampa katıldı. Ömer Rıza, sabah idmanına çıkarak ilk antrenmanını yaptı.

Trabzonspor Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, yönetim kurulu üyesi Aydın Pişiren ve mali sayman Emin Kahraman, Gerede kampını ziyaret ederek Ziya Doğan'dan kampla ilgili bilgiler aldılar.

Kaleci alamayan yönetime...

Yorum

• İlk olarak griffin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        tabiki de bu saatten sonra futbolcu aranmaz bi mevkiye adam alacaksan bir sezon boyunca birçok futbolcuyu izliceksin alternatifli bi liste oluşturacaksın hatta bi iki tanesiyle ön sözleşme yapıp sezon sonu imza attıracaksın ama kime ne anlatıyorum dimi

Sen ne bicim Trabzonsporlusun?

Sen nasil olurda Profesyonel düsünürsün be Adam?

Sen halen Basimizda BÜYÜK DAHIYANE NURI VE EKIBI OLDUGUNU ÖGRENEMEDINMI?

Saka Saka. Kizma sakin...
        Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• ZD yönetimden 4 futbolcu istemiş.Bunlar
          1 Kaleci
          2 Sağ bek
          3 Sol bek
          4 Stoper
          Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
          Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
          Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

• İlk olarak hotleo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            4- 2. ve 3. maddenin bileşimi biraz uçuk da olsa Stichus = Nuri Albayrak

Yerseniz.
            stichus veya herangi biri nuri albayraksa, ilk olarak anlindan operim burayi ziyaret edip fikirlerimizi aliyor diye... sonra da kufurun en agirindan soylerim 1 sene banlanmaya ragzi olarak, cunku bizi dinleyip te halidaha istedigimizi yapmadigi icin hata +hata+hata+hata= dayak
            Saldırın Seferoğulları
            Bordo Mavi . Net

Yorum

• abiler Stichus ameliyat olmus ondan yok forumda
              En son Ümit Küçük tarafından düzenlendi; 25.06.2007, 19:39.
              !

Yorum

• gecmis olsun, demek ondan yatti bizim transferler
                Saldırın Seferoğulları
                Bordo Mavi . Net

Yorum

• ziyan neden, birdenbire 4 transfer daha istedi acaba. şark kurnazıdır kendisi, çünkü boyundan büyük laf etti, kapasitesine bakmadan takımı şampiyon yapabileceğini söyledi şimdide istediğim transferler yapılmadı ondan diyecek, kendisini akıllı tüm taraftarı aptal zannediyor sinsi kurnaz. aynı geçen sene geldiğindede benzer laflar etmişti. ama yemiyoruz ziyan efendi, geçen senede yememiştik.

Yorum

• İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    abiler Stichus ameliyat olmus ondan yok forumda
                    Nerden biliyosun?....ve neden olmuş?

Yorum

yok arkadaslar ben karıstırdım pardon ya arkadasdan da özür diliyorum
                      !

Yorum

yok arkadaslar ben karıstırdım pardon ya arkadasdan da özür diliyorum

kiminle karıştırdın.......?
                        poetricus

Yorum

• Poetricus(tam yazamadım sanırım) hocamla karıştırmış olabilir..
                          Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                          Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                          - Eomer -

Yorum

• İlk olarak yattara show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Nerden biliyosun?....ve neden olmuş?

Vallahi Ögretmen gibi Soru sordun simdi

Cocuk korkmusdur simdi
                            Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak hotleo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu haberin doğrulupuna kalıbımı basarım.

Nedenlerim var inanmak için

1- Bu adamı geçen sene bu forumda en çok "ah vah" ile anan kişi Stichus du ( ya da devre arası tam emin değilim)
                              2- Stichus ortalıkta yok hepimiz tahmin ediyoruz ki transfer işleri ile meşgul
                              3- Bu transferi Başkan kendisi takip ediyormuş
                              4- 2. ve 3. maddenin bileşimi biraz uçuk da olsa Stichus = Nuri Albayrak

Yerseniz.

Ama cidden bu transfer olursa arkasından stichus çıkacaktır emin olun.
                              stichus Albayrak olsaydı Ziya hocayı 100 kez kovmuştu şimdiye kadar
                              Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                              Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                              - Eomer -

Yorum

Şakaymış Allah'tan...

Çağdaş yönetim anlayışına sahip İdare Heyetimizin'in taraftarlarla iletişimini sağlayan tek kişi kendisi zira...
                                En son karayamayman tarafından düzenlendi; 25.06.2007, 20:07.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X