Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Iste Kralimizin Zenit'de yaptigi bugünki mükemmel asist:

http://www.youtube.com/watch?v=g8Jhm...s%5Fid%3D30336
    o ne be manyak asist yapmış klasına yakışır
    En son Kadir tarafından düzenlendi; 01.07.2007, 22:39.

Yorum

• harika bir asist yapmis fatih tekke
      Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Fatih Tekke gibi bir topçumuz olsa şampiyonluğa oynardık
        ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

Krala kral gibi asist yakışır. Gollerine başlar inş.
          "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• baslamadan bize dönse iyi olur
            Sampiyonluk Önemli Degil
            Senin Bu Adaletsiz Arenada
            Vermis Oldugun Asil Ve Onurlu Mücadelen Yeter!

Yorum

uyy fatih 9 numara giyiyor61 e noldu acaba??yalnız asist çok güzelmiş

Yorum

• asist çok güzzelde..Şu adamda dikkatimi çekmedi değil golü atan moskovalı dev..

Roman AdamovPersonal informationDate of birth21 June 1982 (age 24)Place of birth RussiaHeight1.89 mPlaying positionStrikerClub informationCurrent clubFK MoskvaNumber21Senior clubs1YearsClubApp (Gls)*2005
                2006–Present
                Terek Grozny
                FK Moscow
                18 (6)
                44 (14)
                poetricus

Yorum

• Arkadaslar 5.dk sonra Brezilya-Sile maci baslayacak izlemenizi tavsiye ederim, 23:05 tv8'de.
                  Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• Hadi bakalim Hafta Sonunu bitirdik!
                    Simdi yarini bekleyecegiz.

Korkarim stichusdan sonra bir Renkdasi daha kaybedecegiz.

Serif.....
                    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• KAPATTIM O DEFTERİ! Trabzonspor'un Sırp yıldızı Stepanov, son sözünü Karadeniz'e söyledi... STEPANOV: "Teklifler vardı ama yönetim ve hocam 'hayır' dedi ve ben de artık transfer defterini kapattım. Aklımda sadece Trabzon var"...STEPANOV: "Trabzonspor kadrosu çok iyi ve oturmuş. Bana göre şampiyonluğun en güçlü adayıyız. UEFA'ya çıkmayı da istiyoruz"...AKLIMDAN SİLDİMTrabzonspor'un 'gidecek mi,kalacak mı?" tartışmalarının yapıldığı Sırp yıldızı Stepanov, Karadeniz aracılığıyla son sözünü söyledi: "Transfer defterini artık kapattım" Tekliflerin olduğunu ancak her fırsatta söylediği gibi son kararın kulübe ait olduğunu ifade eden Stepanov, "Sözleşmem devam ettiğine göre konuşma hakkım yok. Başkan ve Ziya hoca, "Kalıyorsun" dediler ve ben de artık transfer defterini kapattım. Aklımda sadece Trabzonspor'un başarısı için çalışmak var" dedi. GÖRDÜNÜZ F.BAHÇE'Yİ!Geçen yıl şanssızlıklar yaşamamaları durumunda ligi iyi bir yerde bitireceklerini ifade eden Sırp oyuncu, "Buna rağmen ikinci yarıda başarılı olduk. Geçen yıl ligin durumunu herkes gördü. Bir çok eksik oyuncuya rağmen elimizden kaçırdığımız F.Bahçe şampiyon oldu. Bunun için inancım Trabzonspor çok iyi ve oturmuş bir kadrosu var. Önümüzdeki sezon şampiyonluğun en güçlü adayı biziz. İntertoto'dan UEFA'yı da çıkmak ve Avrupa'da başarılı olmak da istiyoruz. Taraftarımızdan isteğimiz bize inanmaları ve destek olmaları" dedi.GELECEK TURA HAZIRIMSakatlığının büyük ölçüde geçtiğini ifade eden Stepanov, "En geç 15 gün sonra tam randıman ile takımla çalışmalara başlayacağım. Tahminim İntertoto'nun ikinci turunda oynayabilirim. Ancak tam olarak hazır olmadan oynamak istemiyorum. Çünkü sakatlığım nüksetmesi uzun süre oynamamama neden olabilir" dedi.
                      Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• SON TARİH 30 TEMMUZ!Trabzonspor, Musampa'yı mutlaka elden çıkartmak istiyor...Bordo-Mavililer, siyahi oyuncuyu 30 Temmuz'a kadar elinden çıkartamazsa, 500 bin EURO peşinat ödemesi gerekiyor. Bunun için yönetim, Musampa'yı kulüp arıyor...

SIKINTI HAKİM
                        Trabzonspor, Musampa'yı 30 Temmuz'a kadar göndermenin hesaplarını yapıyor. Geçen sezon başında alınan ve Teknik Patron Ziya Doğan yönetiminde formaya hasret kalan siyahi oyuncuyu elden çıkartmanın hesaplarını yapan yönetim, 30 Temmuz'a kadar bu satışı gerçekleştirememesi durumunda oyuncuya bu yılın peşinatı olarak 500 bin EURO (Yaklaşık 900 milyar) ödemesi gerekiyor. Bu nedenle yönetim, hem kendisi özellikle Hollanda'da bazı menajerler ile temasa geçip hem de Musampa'dan 'kendine kulüp bul' diyerek göndermek için çalışıyor.
                        FESİH 1.8 MİLYON EURO
                        Trabzonspor'un elden çıkartmayı düşündüğü Musampa'ya kulüp bulamaması durumunda sözleşmesini fesh etmeyi isterse, siyahi oyuncunun 2 yıllık alacağı olan 1.8 milyon EURO'yu isteme hakkı bulunuyor. Bunun için yönetimin 30 Temmuz'a kadar Musampa'yı mutlaka elden çıkartıp, hem 500 bin EURO'luk peşinatı ödemekten hem de 2 yıllık alacağından kurtulmak amacında.

30 Günde bakalim becerebileceklermi.......

Yorum

• bugün affan keçeçi trt2 de konuştu yabancı sayısı değişmiyor eğer jun ve musampa yarına kadar başka takıma satılmaz veya kiralanmazsa yarın transfer zor.
                          FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bugün affan keçeçi trt2 de konuştu yabancı sayısı değişmiyor eğer jun ve musampa yarına kadar başka takıma satılmaz veya kiralanmazsa yarın transfer zor.

Imzalar atilsa ve sonra onlar satilsa olmuyormu?
                            Yani en azindan Ön Protokol?

Yorum

• Arkadaslar hepinize Iyi Aksamlar.
                              Yarin sabahciyim. Erken yatayim.

Insallah yarin Transferler yapilir ve bizde Serifi Efsane yapariz :-)))

Yorum

• İlk olarak muchtar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                sabah oldu uyan sabah oldu uyan
                                yaw kardeş rüyadan başka bişi göremiyoruz ancak rüyalarda bu yönetim biiz mutlu ediyor bırakdan bir sezon daha uyuyalım
                                işkenaz

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X