Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak FREDERICO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    uefaya katıldıktan sonra cimidespordam oyun kurucu idrisi,çanakçıspordan da forvet hakkıyı alabiliriz ancak.
    bu espriler artık 100leri aştı hala sıkılmadınız mı yada komik oldugunu mu düşünüyorsunuz hala
    Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• Gündemimizdeki Martinez sahalardan 2 ay uzak kalacakmış deniyor haberlerde

Yorum

• Buraya gelip her fırsatta Trabzonspor taraftarının seviyesliginden bahseden zatı muhterem yönetim sempatizanı hayal tüccarı arkadas sen bu kadar hatalar yapılmısken nasıl oluyorda burada hala konusuyorsun belki senin tuzun kuru olabilir birilerinden menfaatinde olabilir senin icin sahıslarda daha önemli olabilir Trabzonspordan ama bizim icin tek önem arzeden sey Trabzonspordur bizim su iki yılda yasadıklarımızı İstanbulun ezik ve sana göre anlasılan seviyeli taraftarı yasasaydı gök kubbeyi yıkarlardı baslarına sen hala uefaya kalırsak orta saha forvet alacaklar diyorsun sakatlananan Martinezi alabiliriz diyorsun bizlere yapacagın bir iyilik varsa baskana fısıldada defolup gitsin uefayıda beklemesin nede olsa yeteri kadar cebi dolmustur üstadın.....
        2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Futbolcu sat borcu öde!

Trabzonspor'da yönetim maddi sorunları çözmenin yolunu futbolcularını satarak buldu. Daha önce Fatih Tekke'yi gelen tepkileri aldırmadan satarak borcunu ödeyen bordo - mavili yönetim, şimdi de Milan Stepanov'u satarak futbolcuların peşinatını ödeyecek.
          FUTBOLCU SATILARAK BORÇ ÖDENİYOR
          Trabzonspor yönetimi izlediği transfer politikası nedeniyle ağır eleştiriler alıyor. Yönetimin elini taşın altına sokmadan kulübü yönetmesi taraftarları çileden çıkartıyor. Geçtiğimiz sezon paraya sıkışan ve bu parayı Fatih Tekke' yi 7.5 milyon euro karşılığında satarak karşılayan yönetim, aynı taktiği yeni sezon öncesi de uyguladı. Futbolculara önümüzdeki hafta içerisinde 8 trilyonluk ödeme yapması gereken yönetim bu parayı, Fatih Tekke gibi taraftarların gönlünde önemli bir yeri bulunan Milan Stepanov' u satarak karşılayacak. Porto kulübünden 3.5 milyon Euro alacak olan yönetim, borcun tamamını bu şekilde kapatmayı planlıyor. Szymkowiak ve Tomas Jun' dan milyon dolarlar zarar eden yönetim, büyük paralarla getirdiği Musampa' yı da aldığı fiyatın yarısına dahi satamıyor.
          TOLGA'YA TEPKİ
          Teknik Direktör Ziya Doğan'ın istediği Tolga Seyhan' la pazartesi günü bir görüşme yapması beklenen yönetimin, transferi resmileştirmesi bekleniyor. Tolgan' nın bonservis bedelinin olmayışının bu transferin gerçekleşmesinde en önemli etken olduğu öğrenildi. Öte yandan Tolga'nın transferi Trabzon' da tepkiyle karşılandı. Geçmişte Trabzonspor' da artık verimli olamayacağını belirterek gitmek isteyen ve Shaktar Donetks' e transfer olan Tolga'nın yeniden Trabzonspor' a alınmasının gereksizliğini savunan bir grup eski yönetici ve taraftarın, Teknik Direktör Ziya Doğan' ı ve yönetimi protesto edeceği belirtildi. Teknik Direktör Ziya Doğan' ın gençleri değil, eskiden birlikte çalıştığı tecrübeli futbolcuları takıma kazandırmaya çalıştığını söyleyen taraftarlar, "Ufukhan kiralanıyor, Stepanov satılıyor, Cem yollanıyor, yerlerine yaşlanmış ve futboldan beklentisi olmayan isimler alınıyor. Böyle mi başarı gelecek" diyerek tepkilerini ortaya koyuyorlar. Geçtiğimiz sezon Galatasaray' da lig ve kupada toplam 29 maçta forma giyen Tolga, sergilediği performans ile büyük bir tepki toplamıştı.
          JEFFERSON' UN YERİNE ARAYIŞ BAŞLADI
          Daha önce transferi kapattığı açıklayan Trabzonspor' da yönetim, Milan Stepanov' un Porto' ya gitmesi, Ufukhan'ın Denizlispor' a kiralanması ve Jefferson' un da takımdan ayrılmak istemesinin ardından arayışlara başladı. Özellikle takıma kaliteli bir kaleci kazandırmak için uğraşan bordo - mavili yönetim gözünü Avrupa' ya dikti. Teknik Direktör Ziya Doğan' n sunduğu rapor doğrultusunda arayışlarını sürdüren yönetimin İtalya ve Almanya' da bazı görüşmeler yapacağı öğrenildi. Bonservisi elinde olan kaleci arayan yönetimin bu görüşmelerden olumlu sonuç alamaması durumunda, Paraguay Milli takım kalecisi Bobadilla ile yeniden temaslara başlayabileceği belirtildi. Sakaryaspor'un kaleci Martinez' in sakatlanması ve fiyatının yükseltilmesi ise bu transferin tamamen kapanmasına neden oldu. Ancak Teknik Direktör Ziya Doğan' ın Martinez' in transferi konusundaki ısrarı sürüyor.

21.07.2007
          Kaynak : DHA

Hala daha bonservisi elinde kaleci arıyorlarmıs elinize gözünüze dursun utanmaz herifler aldıgınız paraları nereye gömeceksiniz ........
          2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Buraya gelip her fırsatta Trabzonspor taraftarının seviyesliginden bahseden zatı muhterem yönetim sempatizanı hayal tüccarı arkadas sen bu kadar hatalar yapılmısken nasıl oluyorda burada hala konusuyorsun belki senin tuzun kuru olabilir birilerinden menfaatinde olabilir senin icin sahıslarda daha önemli olabilir Trabzonspordan ama bizim icin tek önem arzeden sey Trabzonspordur bizim su iki yılda yasadıklarımızı İstanbulun ezik ve sana göre anlasılan seviyeli taraftarı yasasaydı gök kubbeyi yıkarlardı baslarına sen hala uefaya kalırsak orta saha forvet alacaklar diyorsun sakatlananan Martinezi alabiliriz diyorsun bizlere yapacagın bir iyilik varsa baskana fısıldada defolup gitsin uefayıda beklemesin nede olsa yeteri kadar cebi dolmustur üstadın.....

+1967 ....

Yorum

• İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              martinezin kim tarafından ameliyat ettirildiğinibilmek lazım.. sakatsa fiyatı düşer.. alınabilir hala.. ben alındığını da düşünüyorum..
              uefaya katılmamız duurmunda bir santrafor ve bir oyun kurucu alacaklarını da düşünüyorum..
              şu anda transferin satış kısmıyla ilgileniyorolar.. jeff jun ve musampayı satıp yerlerine kaliteli yabancılar alabliriz..
              hayırlsııs..
              akşam maç bir güzellik yapsın,orada geçelim turu.. sonra bakarız!

sanki trabzonsporun hedefi uefa şampiyonluğu!!!
              takım 23 senedir ligde şampiyon olamamış , trabzonsporun önceliği lig şampiyonluğundan başka birşey olabilir mi??? olamaz... o zaman transferleri şu anda yapmamanın da gerekçesi ''hele bir uefa ya katılalım'' olamaz. bu taraftarı uyutmaktır başka bir şey değil...

Yorum

• tolga gelir... birde kasket kaleci transfer biter
                Sampiyonluk Önemli Degil
                Senin Bu Adaletsiz Arenada
                Vermis Oldugun Asil Ve Onurlu Mücadelen Yeter!

Yorum

• ya sakip sabanci öldü allah rahmete ylesin sanki gidyoken pesine birsey alip gitti sanki bunlarda alabilecek herseyleriniburda birakacalar
                  onun iciin paraya kiyip transfer yapmalisin
                  Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak muchtar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ya sakip sabanci öldü allah rahmete ylesin sanki gidyoken pesine birsey alip gitti sanki bunlarda alabilecek herseyleriniburda birakacalar
                    onun iciin paraya kiyip transfer yapmalisin
                    sultan süleymana kalmamış bu dünya başkasına mı kalacak...

Yorum

• Bizim Antikaci Ziya ne buldu bu eski takintilarindan anlamadim gitti.Insan bu kadar önyargili olabilirmi hayret...
                      Adam öyle antika meraklisi ki; elinden gelse eski talebelerini degil beraber futbol oynadigi topculari Trabzonspor`a aldiracak...
                      Onun Mantalitesine göre mesela Rasim Kara bizim kaleci ihtiyacimizi pekala giderebilir.Hem Tolga`ya agabeylik yapar,hem bonservis sorunu yok,hem de yerli.... Süphanellah nerden de geldi aklima böyle seyler.
                      Yarin bu yönetim Rasim Kara`ya talip olmasin

Yorum

• İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        martinezin kim tarafından ameliyat ettirildiğinibilmek lazım.. sakatsa fiyatı düşer.. alınabilir hala.. ben alındığını da düşünüyorum..
                        uefaya katılmamız duurmunda bir santrafor ve bir oyun kurucu alacaklarını da düşünüyorum..
                        şu anda transferin satış kısmıyla ilgileniyorolar.. jeff jun ve musampayı satıp yerlerine kaliteli yabancılar alabliriz..
                        hayırlsııs..
                        akşam maç bir güzellik yapsın,orada geçelim turu.. sonra bakarız!
                        Ufak çapsız yönetimin büyük savunucusu Stichus, İşin "satış" kısmı ile ilgilendiklerini ilk 6 aydan beri bağırıyorum.. Biraz Allah korkusu olmasa Trabzonu satar bu yönetim toptan satar hemde...
                        Santraforda istemiyorum stoperde golcüde...Tez zamanda bu çapsız yönetim başımızdan def olsun.. Allah tan tek dileğim budur....
                        En son Rasim YILMAZ tarafından düzenlendi; 21.07.2007, 17:22.
                        O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

• İlk olarak rasmuty tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ufak çapsız yönetimin büyük savunucusu Stichus, İşin "satış" kısmı ile ilgilindeklerini ilk 6 aydan beri bağırıyorum.. Biraz Allah korkusu olmasa Trabzonu satar bu yönetim toptan satar hemde...
                          Santroforda istemiyorum stoperde golcüde...Tez zamanda bu çapsız yönetim başımızdan def olsun.. Allah tan tek dileğim budur....
                          benimde korkum bu ama hiç dilee getirmedim
                          ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            kaleci santrafor ve solkanat sart bu takima alinirsa sampiyonluga oynayabiliriz ama su anki durumda lig 4.lugu gibi gozukuyor millet kadrosunu coktan kurdu yani busenede zor
                            OFFLI belki 10 tane yorum yazdım bu konuda seninde belirttiğin eksik olan mevkilere ilaveten bide iyibir oyun kurucu ister yoksa sonumuz ne olur sen yazmışın ve aynen de öyle olacaktır.bazı şeyleri önceden bilmek için kahin olmaya gerek yok heralde bu şekilde sezona başlarsak 2007-2008 sezonu başlamadan bitmiştir benim gözümde.
                            Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Başımızda ziya doğan varken bu takıma transfer yapılmamalı. Ziya doğan ayman hüseyin serkandan vazegçmez. Transfer yaparsak umut, gökdeniz veya ceyhunun yerine oynatılacak. Bunların hiçbiri yedek oynayacak oyuncular değiller. Yedek kalırsa küser bu oyuncular. Ceyhunu yedek oynattı bir daha toparlayamadı kendini. Yattaranın bile yedek kaldığı bu takımda ofans oyuncusu alınmamalı. Sol bek ve kaleci yeterli olacaktır.

Yorum

• ziya doğan zamanında bütün yıldızları yönetim satıyor.yabancı teknik direktör geleceği zaman yıldız transfer sözü alıp geliyor.geçen sene transfere iyi para harcandı.bu sene alınmadı aksine satılıyor.acaba bu iş yerli teknik direktörlerin kaderimi.eğer işler bu sezon kötü giderse sorumlusu yönetimdir.ziya doğan değildir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X