Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bize onlardan sadece orhan ak lazım.
    necati'nin gelmeyeceğini düşünerek sadece yazdım.

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      kendi egolarımla ne alaksı var kendini çok üst düzey topçu sanıyor öyle düşünüyor ki ben en büyüğüm şimdi bu 3 kişide kim hepsini geçerim çok kendine güveniyor daha ilkini geçiyor 2.geldiğinde top rakipte oluyor. Sonra yerde. Fatih sırtını yaslardı ama topu kaptırmazdı FATİH in ismini ceyhunla anmak fatihe hakarettir. Raul le anmayı tercih ederim.

Ceyhun da her zaman ayman keçelilerle anılır bu kafayla giderse kardeşim BJK maçını hatırlamıon mu hatırlamıosan videosunu göndereyim. Daha ilk 5 dk da ceyhun 2 golden etmişti bizi sonra 2-0 dan zor bela ofsattan attığımız son golle çevirdik maçı.3-2 1000 tane de kaçrıdık sonradan ama daha 5.dk da 1-0 olacaktı orda ceyhun sağında umut solundaki gökdenizi görse kaleye öyle berbat vurduki panolar bile ağlamıştı.

Oldu o zaman.
      Ceyhunu satsinlar.

Ne olacak o zaman?
      Birde onu anlat kardes...
      Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şu yazılarını bi düzeltsen doğru düzgün yazsan daha iyi olmaz mı ? diyorum.
        ne demek haklısın abi
        inşaaalllaaah bütün forum halkı ulaşır bu düzeye ben ders olayım

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Bu takıma Transfer filan lazım değil bu takıma Teknik direktör lazım Bence kadromuz çok iyi ZD adam gibi oynatsa yenmiyeceğimiz takım yok ZD senden tek isteğim klubede rahat rahat otur maçını izle kaç para istiyorsun onu da verelim taktik maktik verme yeter....
          Kazimişi gzas vorert

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Oldu o zaman.
            Ceyhunu satsinlar.

Ne olacak o zaman?
            Birde onu anlat kardes...
            hay ağzını yiyim abi ben de onu anlatmaya çalışıyorum sabahtan beri ama olmadı anlatamadık. Biz ronaldinho geldide git mi dedik.

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Forvete bak!

İspanyol devi Barcelona transfere toplam 70 milyon Euro harcarken, inanılmaz bir hücum hattı kurdu.

Korkutucu dörtlü
              İspanya Ligi'nde şampiyonluğu Real Madrid'e kaptıran Barcelona, 70 milyon Euro (120 milyon YTL) harcayarak kadrosuna Henry, Milito, Abidal ve Toure'yi katmayı başardı. Önümüzdeki sezona iddialı bir şekilde hazırlanan Katalan ekibinin hücum hattına baktığımızda ise karşımıza 4 süperyıldız çıkıyor; Lionel Messi, Samuel Eto'o, Ronaldinho ve Thierry Henry. Ve sezon öncesi Barça'nın bu yeni görünümü rakiplerini oldukça korkutmayı başarmış gözüküyor.

En mutlusu Rijkaard
              Ve herkes şu soruyu soruyor, "Son 20 yılın dünyadaki en iyi forvet hattına Barça mı sahip?". Henry, 'İnanılmaz bir takıma geldim. Onlarlarla oynamayı büyük bir heyecanla bekliyorum'' derken, bu durumdan oldukça memnun olan kişi kuşkusuz teknik direktör Rijkaard. 1989-1990 yılında Milan formasıyla harikalar yaratan Hollandalı Rijkaard, vatandaşları Ruud Gullit ve Van Basten'le oynama şerefine erişirken, şimdi de 4 önemli yıldızın hocalığını yapma şansını yakaladı.

Son 20 yılın en iyileri

Milan:
              Gullit, Van Basten, Rijkaard

Real Madrid:
              Zidane, Raul, Ronaldo, Figo.

M.United:
              Van Nistelrooy, Rooney, Scholes, C.Ronaldo.

Arsenal:
              Bergkamp, Pires, Thierry Henry.

Liverpool:
              Michael Owen, Mcmanaman, Robbie Fowler.

Bu haberi okuyunca yıllardır Trabzonsporumuzun seyredene keyif veren ortasaha ve forvetlerini düşündüm. Bir de bugün geldiğimiz noktaya bakın efsane stoperler, ön liberolar, sağ bekler. Tamam hepsi lazım ama insaf hoca accuk dengeli olsun şu takım.
              Ah şu yukardaki takımlar Ziya Hoca'nın elinde olcaktı. Gelsin paralar, ön liberolar dünya futbol görsün

Tam "Ne Dediler Ne Demeliler" başlığına malzeme bir haber. Üstatlar göreve başına!
              En son a f s tarafından düzenlendi; 26.07.2007, 17:53.
              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Orhan Ak Gelmesİn

Orhan ak gelmesin, kaldıramayız bu kadar eziyet valla.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu haberi okuyunca yıllardır Trabzonsporumuzun seyredene keyif veren ortasaha ve forvetlerini düşündüm. Bir de bugün geldiğimiz noktaya bakın efsane stoperler, ön liberolar, sağ bekler. Tamam hepsi lazım ama insaf hoca accuk dengeli olsun şu takım.
                  Ah şu yukardaki takımlar Ziya Hoca'nın elinde olcaktı. Gelsin paralar, ön liberolar dünya futbol görsün

Tam "Ne Dediler Ne Demeliler" başlığına malzeme bir haber. Üstatlar göreve başına!
                  ön libero yu çıkaran sanki babası:

abi hiç güleceğim yoktu sen beni güldürdün ALLAHTA seni güldürsün

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Ziya Doganin cocuklarina buyuyunce ne olucaksin diye soruldugunda Stoper yada Onlibero olacagiz diyolarmis

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ziya Doganin cocuklarina buyuyunce ne olucaksin diye soruldugunda Stoper yada Onlibero olacagiz diyolarmis
                      ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• İlk olarak Nevzat KAĞAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Orhan ak gelmesin, kaldıramayız bu kadar eziyet valla.
                        Hocam bu durum bizde kanser etkisi yaratır, MAzallah.
                        avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Yorum

• Benim merak ettiğim bişi var. Bizim Ziya evli mi?

Yorum

• çok buyuk sevaptır biz almazsak bu admlar ne yapar
                            ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• İlk olarak halitaydin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Benim merak ettiğim bişi var. Bizim Ziya evli mi?
                              Kim kiz verir bu deliye ?

Yorum

• ne kadar futboldan uzak kadrolar. bu adamlar futbolu hıc ogrenemeyecek.
                                Lionel Messi, Samuel Eto'o, Ronaldinho ve Thierry Henry

bunları koymasını zıya hocamda bılır ama kım kosacak takımda. bunlar olunca cok gol atacagız anlamına gelmez. ki zaten biz çok gol atıyoruz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X