Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    djokajla sözleşme karşılıklı feshedilmiş. haber61.nette yazıyo. )))))
    simdik baktim ama böyle bi yazi goremedim ???

link yazarmisin

Yorum

• Sayitoğlu Açıklama Yaptı

Sayitoğlu Gerede Kampında Basın Mensuplarının Sorularını cevaplandırdı
      Sayitoğlu Açıklama Yaptı
      Trabzonspor asbaşkanı Haşim Sayitoğlu Gerede Kampında basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı.Sayitoğlu burada yaptığı açıklama Şunları söyledi; Hocamız bir bize bir kaç oyuncuya ihtiyacı olduğunu söyledi.Bu akşam yapacak olduğumuz toplantıda bu konuları görüşeceğiz.Transfer edeceğimiz futbolcularda bonservise bakacağız.Kadromuzun geniş ve alternatifli olmasına dikkat ediyoruz.Yabancı futbolcularımaz gelen resmi teklif yok.Sadece menejerler bizlerle görüşüyor.Bu konuda kulüplerden diyalog bekliyoruz.Gökdeniz konusunda başkanız İngiliz kulübüyle nezaket görüşmesi yapmıştır.Daha iyi bir takım için çalışırken Gökdeniz'i vermemiz mümkün olamaz.Jokay ile sözleşmemizi karşılıklı fesh ettik.
      Eşref KESKİN / haber61.net

haber61.net
      En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 25.06.2007, 21:33.
      Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
      Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Resmi Sitede yazmadikca bir degeri yok bence...
        resmi sitemzde resmi siteligine yerine getirebilse, her 3gunde bir guncellesiyor

Yorum

Kaldı Jun la Musampa bide Jefferson

Bu arada geçen sayfadaki koyduğum haberi düzenleyemedim(Sayfa Görüntelenemiyor diyo),karışıklık için üzgünüm...

Yorum

• Allah Allah ne bicim takım olduk o kadar ders calısdım geldim en ufak bir haber yok bizle alakalı sabır yarabbi sabır
            2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• sayitoglu beni deli ediyo yaw bu adam bana kafayı yedirdi yaw bırak git da ne olur yaaw
              !

Yorum

şa djokaj gitmemişmiydi freiburga?

Yorum

• öncelikli olarak orta sahada topu kullanabilecek bir oyuncuya ihtiyacımız var,albayrak forvete ihtiyac yok diyor ama iyi bir golcüye kesin ihtiyacımız var.Ben takıma transfer yapılacağına inanmıyorum.
                  "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• İlk olarak Bilo Paşa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    şa djokaj gitmemişmiydi freiburga?
                    yok ya adamlar ne yapsın djorkayı eger adamın sözlesmesini fes eddiyseler herhalde yabancı bir oyuncu aldılar
                    !

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Naby-Moussa Yattara

Bunu alalim bizim kaleye Yattaranin ufak kardesi 23 yasindadir kendileri...milli takimda oynuyor
                      bence yattara nın ailesini komple oynatalım takımda

Yorum

• İlk olarak Bilo Paşa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bence yattara nın ailesini komple oynatalım takımda
                        Daha önemlisi babası-amcası-dayısı, artık nesi varsa... Hoca lazım!

Yorum

• Daha ne güzel baksanıza adamlar bu aksam görücekmişler ziya hocanın verdigi listeyi birde bonservise bakacakmıs be yönetici sıfatı kendisine yakıstırılan yönetememe özürlü Sayın Asbaskan neye bakacaksınya futbolcuyu alırken sen bu gidisle cok bakarsın nerden bela oldugun kulubün basına senden 10 tanesini bir tane Hacıosmanogluna degismen onca suclamaya ragmen hala konusabiliyorsun ya Asbaskan sıfatıyla..........

Yorum

• Bu arada Trabzonspor transfer komitesi antrenman sonrası bir durum değerlendirme toplantısı yapacak.Trabzonspor'un Brezilyalı Kalecisi Jefferson İstanbul'a indi.Bu futbolcu Gerede kampına katılmak üzere yola çıktı.

Ahanda simdi yandık işte üst düzey yetenegimiz Didanın varisi Jefferson kendine bir klup bile bulamamıs 20 Brezilya takımında gecikmelide olsa kampa katılıyormus yok canım ne ihtiyacımız var kaleciye Didanın varisi o

Yorum

• İnşallah Ziya Kovulana kadar Ersun Yanal başka bi klube gitmez....

Yorum

• Doğru söylüyorsun lazman kardeşim...
                                Biri yükseğe çıkmaya görsün. Herkesde bir analık duygusu belirir.. Çok çıkma, düşersin dercesine bakarlar.
                                Bunu acınma sanarak inmiş çok kimseler vardır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X