Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• GALATASARAY İLE ANKARASPOR ARASINDA BÜYÜK TAKAS

Galatasaray ile Ankaraspor arasında transferin son gününde büyük bir takas yaşandı. Ankaraspor, Galatasaray tarafından kadro dışı bırakılan Necati Ateş, Orhan Ak ve Emre Aşık'ı sezon sonuna kadar kiraladı. Mavi-beyazlı yönetim, bu oyunculara karşılık olarak sezon sonunda genç yıldızı Özer Hurmacı'yı 1.5 milyon Euro karşılığında Galatasaray'a verecek.

Galatasaray ile Ankaraspor arasında yapılan protokole göre Necati Ateş sezon sonunda Ankaraspor'da kalmak isterse, Mavi-beyazlı kulüp Özer'in transferinden alacağı 1.5 milyon Euro'nun 500 bin Euro'sunu iade edecek.
    03.09.2007
    Kaynak : DHA ve İHA

İşte bittigimiz andır Özeride kacırdık.............
    2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      GALATASARAY İLE ANKARASPOR ARASINDA BÜYÜK TAKAS

Galatasaray ile Ankaraspor arasında transferin son gününde büyük bir takas yaşandı. Ankaraspor, Galatasaray tarafından kadro dışı bırakılan Necati Ateş, Orhan Ak ve Emre Aşık'ı sezon sonuna kadar kiraladı. Mavi-beyazlı yönetim, bu oyunculara karşılık olarak sezon sonunda genç yıldızı Özer Hurmacı'yı 1.5 milyon Euro karşılığında Galatasaray'a verecek.

Galatasaray ile Ankaraspor arasında yapılan protokole göre Necati Ateş sezon sonunda Ankaraspor'da kalmak isterse, Mavi-beyazlı kulüp Özer'in transferinden alacağı 1.5 milyon Euro'nun 500 bin Euro'sunu iade edecek.
      03.09.2007
      Kaynak : DHA ve İHA

İşte bittigimiz andır Özeride kacırdık.............

Bu Haber dogruysa ben bunlarin..................
      Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Galatasaray ile Ankaraspor arasında transferin son gününde büyük bir takas yaşandı. Ankaraspor, Galatasaray tarafından kadro dışı bırakılan Necati Ateş, Orhan Ak ve Emre Aşık'ı sezon sonuna kadar kiraladı. Mavi-beyazlı yönetim, bu oyunculara karşılık olarak sezon sonunda genç yıldızı Özer Hurmacı'yı 1.5 milyon Euro karşılığında Galatasaray'a verecek.
        "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Maalesef yine genc bi yetenegi Itsnabul eziklerine kaptirdik daha dogrusu kaptirdik denilmez cünkü TS nin Özer ile ilgilendigi bile yoktu ama cok pisman olucagimiz kesin.

Artik bu saaten sonra tranfer de beklemiyorum ama insallah bunun acisini baskandan birileri cikartir yoksa Trabzonsporumuz sahipsiz görmesin o yönetim olucaz basiretsizler.

Yorum

• telaş yok nuri ve haşim bu bölgedeki sıkıntımızı çözer.ceyhun gökdeniz önlerinde haşim ve nuri.
            Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Yüzsüzler.....

Gözümüze baka baka YALAN söylediler.

Hicmi utanmazsiniz?
              Hicmi sIkIlmazsiniz?

Siz ancak satarsiniz.

Yoksa PES..... LAN?
              Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• "Ersen Martin transferi bitmiş değil"

Trabzonspor, Bolu'da bir haftalığına kampa girdi. Trabzonspor İdari Menajeri Caner Çuvalcıoğlu, milli maç nedeniyle hafta sonu ligde maç yapılmayacağını belirterek, ''İnter Toto müsabakaları nedeniyle planladığımız hazırlık dönemini uygulayamadığımız için bir boşluk oluştu. Hocamızın talebiyle bu arada bir haftalık süreyi Bolu Koru Otel'de kamp yaparak geçirmeyi planladık. Bugün kampımız başladı. Milli takıma giden oyuncularla takımda bulunan genç oyuncularımıza izin verdik. Akşam antrenmanını 20 kişilik bir oyuncu kadrosu ile yapacağız'' dedi.

Çuvalcıoğlu, transferin son günü olduğunu belirterek, ''Bugün mesai saati bitiminde transfer sona erecek. Başkanımız ve yönetim kurulu İstanbul'da transfer konusunda bazı çalışmalar yapmakta. Bu akşam itibariyle takıma bir oyuncu katabiliriz. Bunun dışında farklı bir şey yok'' diye konuştu.

''Transfer çalışmalarını başkanımız yürütmekte'' diyen Çuvalcıoğlu, İtalya Futbol Ligi La Liga ekibi Recreativo Huelva takımına transfer olması gündemde olan Ersen Martin ile ilgili de şu bilgiyi verdi: ''Transferlerle ilgili çalışmalar akşam saatlerinde belli olur. Ersen Martin'in transferi de bugün sonuçlanacak. Kulüple gerekli görüşmeleri, yazışmaları yaptık ve protokolleri hazırladık. Bu protokollere bağlı kalındığı taktirde akşam saatlerinde bu transfer gerçekleşecek. Ersen'in transferi şu anda bitmiş değil.''

03.09.2007
                Kaynak : AA
                "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• bu haber inşallah dogru değildir

Yorum

• Transferden gelen bu kadar para nerelere gitti bunun hesabı umarım aralıkta sorulur.

Sonra meydanda bir darağacında Nuri ve saz heyetini sallandırırız
                    En son Murat Hızal tarafından düzenlendi; 03.09.2007, 14:44.
                    ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• adamlar resmen takımı çökertmeye gelmiş cıa nin ajanı gibi nereden musallat oldu bunlar yaw...........

Yorum

• İlk olarak erkutaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        adamlar resmen takımı çökertmeye gelmiş cıa nin ajanı gibi nereden musallat oldu bunlar yaw...........

Ölüsünün dirisinin ben bunlarin hepsinin......

ellerini öperim...

Yorum

• Neyse ben sakinlesmek üzere ayriliyorum....

Hepinize kolay gelsin.

Yorum

• allah sabır versin abi biz 3 saat daha bekleyeceğiz bakalım....

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              "Ersen Martin transferi bitmiş değil"

''Transfer çalışmalarını başkanımız yürütmekte'' diyen Çuvalcıoğlu, İtalya Futbol Ligi La Liga ekibi Recreativo Huelva takımına transfer olması gündemde olan Ersen Martin

bizim yöneticiler daha huelva'nın hangi ülkede olduğunu bilmyolar galiba

Yorum

• Şuraya bak , aklıma gelen başıma geldi.

Göz göre göre " Ben Trabzonsporluyum " diyen bir adamı gsye kaptırıyoruz.

Melih Gökçek Trabzon'a ancak park bahçe yaptırır. Ankaraspor'uda istanbul takımlarına peşkeş çeker.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X