Dhorooso yu alacağına avrupaya gitmeye ne gerek var sergen var ya ayrıca forvet olarak bence alabilirlerse semih çok ii olur adam golü çok ii kokluyo.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak esrarengiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevesteldeki zelenkaya ne oldu nereye gitti haberi olan varmı..?
Bence bizde çok iş yapar. Tam bize göre bir oyuncu
Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
Yorum
-
Albayrak'tan transfer açıklaması
Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak, tranfser çalışmalarında teknik heyet ile yönetim arasında hiç bir sorun yaşanmadığını ifade ederek, "Böyle bir şey olamaz. Bunlar dedikodu. Şu anda herşey istediğimiz gibi gidiyor" diye konuştu. Albayrak, sol kanada ve oyun kurucu bir futbolcuya acilen ihtiyaçları olduğunu söyledi.
DİMDİK AYAKTAYIZ
Trabzonspor' da Başkan Nuri Albayrak, herkesin takımı yıpratmaya çalıştığını söyledi. Albayrak, teknik heyet ile hiç bir sorun yaşamadıklarını ifade ederek, "Aksine çok iyi anlaşıyoruz. Bu tür dedikodular nereden çıkıyor anlamıyorum. Trabzonspor' un başarısı için ben, yönetim kurulum, teknik heyet ve futbolcular sürekli çalışıyorlar. Bir bütün olarak ayakta durmak zorundayız. Teknik Direktörümüz Ziya Doğan' ın elinde bol alternatifli bir transfer listesi var. Bir futbolcu olmazsa diğerini alırız. İlla bir futbolcuyu alın diye Ziya Hoca bize ısrar etmez. Listesindeki tüm oyuncular ona göre Trabzonspor' da oynayabilecek seviyededir. Biz de bu listedeki oyuncuların arasından Trabzonspor' un çıkarları doğrultusunda en iyilerini kadromuza katmaya çalışıyoruz. Yıpratılmaya çalışılıyoruz ancak dimdik ayaktayız ve şu anda herşey istediğimiz gibi gidiyor" diye konuştu.
SOL KANAT VE OYUN KURUCU LAZIM
Albayrak, oyun kurucu ve sol kanada transfer yapmak için çalışmalarının sürdüğünü ifade ederek, "İsim söylemem doğru olmaz. Bir futbolcu ile kesin olarak anlaşmadan kimseye ismini söylemem ancak sol kanat ve oyun kurucu olarak nitelendirdiğimiz 10 numarada eksikliklerimiz olduğu doğru. Bu bölgede alternatifimiz oldukça az. Bu yüzden buralara acilen tranfser yapmamız gerekiyor. Bunun dışında hocamızın takviye istediği bir iki bölge daha var. Buralara da gerekli transferleri yapacağız. Ben forvete transfer yapılması gerektiğini düşünmüyorum. Yine de çok iyi bir futbolcu bulduğumuz takdirde alabiliriz. Kaleci konusunda ise çok ısrarcı değilim. Tolga ve Jefferson' dan oldukça umutluyum. İkisi de genç ve gelecek vadeden isimler. Özellikle Tolga' dan çok şey bekliyorum. Onun biraz daha yetişmesi gerektiğini düşünüyorum" şeklinde konuştu.
BİZ DE BİR YILDIZ ALMIŞTIK!
Albayrak, Fenerbahçe ve Galatasaray' ın yaptığı yıldız futbolcu transferleri ile ilgili olarak, "Geçtiğimiz sezon Türkiye' ye en iyi futbolcuyu biz getirdik. Marcelinho dünya çapında kendisini kanıtlamış bir isimdi. Ancak Trabzon, bu tür futbolcular için küçük bir şehir. Trabzon' daki hayata alışmaları oldukça zor. Zaten Trabzon' a geldikten sonra, buraları beğenmedi, oynamak istemedi ve gitti. Trabzon'da yıldız futbolcu barındırmak gerçekten çok zor. Bu yüzden bir çok futbolcu tercihini İstanbul' dan yana kullanıyor. Bu sezon yıldız futbolcu tranfser etmeyi düşünmüyoruz ancak son ana kadar neyin ne olacağı belli olmaz. Trabzonspor' un diğer kulüplerden üstün duruma gelmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Trabzon' un yapısına uyum sağlayabilecek, burada barınabilecek futbolcu almak için çalışmalarımız sürüyor" dedi.
TRANSFER BEKLEMEYE ALINDI
Transfer çalışmalarını da sürdüren Trabzonspor, kaleci Hasagic için Fenerbahçe' nin de devreye girmesi ile sıkıntı yaşıyor. Daha önce bu futbolcu ile her konuda anlaşan ancak sözleşme imzalatmayan bordo - mavili yönetim şimdi elini çabuk tutmak istiyor. Hasagic' in tercihini hangi takımdan yana kullanacağı ise merakla bekleniyor. Fenerbahçeli Uğur Boral' ın Trabzonspor' a gelmek istememesi üzerine bu transferden de vazgeçen yönetimin, Gençlerbirliği' nin genç orta saha oyuncusu Mehmet Çakır' ı kadrosuna katmak istiyor. Teknik Direktör Ziya Doğan' ın da bu futbolcuya sıcak baktığı öğrenilirken görüşmelerin önümüzdeki günlerde başlaması bekleniyor. Öte yandan Çaykur Rizespor' un almak için girişimlerde bulunduğu Tayfun Cora ve Ufukhan için, Teknik Direktör Ziya Doğan' ın, "Şu anda göndermeyi düşünmüyorum" dediği belirtildi.Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
Yorum
-
Marcelinhos; bu dönem bencede geçen seneki transfer dönemiyle aynı olacak, sana katılıyorum. Tek farkı transfere 30 gün önce başlamaları. ( interoto olmasaydı , o da olmazdı )İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKardesim sen bunlara güvenme bunlar Güney Amerikanın Tüm Futbolcularıyla ilgilenir gelir bonservisi elinde her tarafı gecmis bir adamı alırlar merak etme gecen seneki 45 günlük Brezilya seferide böyle baslamısdı:
Daha bizimkiler Arjantine gideli 45 gün olmadı, sabır.En son Serdar A tarafından düzenlendi; 25.06.2007, 17:24.
Yorum
-
Stopere gerek yokta En Önemli eksiğimiz bence Sol Bek ve Forvet çünkü forvet arkasında Ceyhun ve Kalede Tolga var...İlk olarak esrarengiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleziyanın istediği stoper ve 10 numara albayrak tarafından veto edilmiş..ya kafayı yicem..
Ama forvette Umutun yanında ve Sol Bekte Celalettin dışında oyuncu yok...
Yorum
-
Konyaspor'a genç gol kralı
Konyaspor, Trabzonspor alt yapısında yetişen ve 2006-2007 sezonunda 3. Lig ekiplerinden Değirmenderespor formasıyla 32 maçta 28 gol atan genç oyuncu Can Parlayan ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.
Menajerleri Bülent ve Ümit Gürsoy ile birlikte Konya'ya gelen 20 yaşındaki genç forvet, transfer komitesi üyesi Zeki Çimen'in de hazır bulunduğu bir törenle kulüp binasında kendisini 5 yıllığına Konyasporlu yapan resmi sözleşmeyi imzaladı.
Geçen sezon Türkiye 3. Ligi ekiplerinden Değirmenderespor'un formasını giyen ve 32 maçta attığı 28 golle Türkiye profesyonel liglerinin en golcü ikinci futbolcusu olan Can Parlayan, 3. Lig'de gol kralı oldu.
Turkcell Süper Lig'deki birçok takımdan teklif aldığını ifade eden Parlayan, ''Ama ben aralarında Trabzonspor'un da bulunduğu bu kulüpler içinde, tercihimi Konyaspor'dan yana yaptım. Hedefime Konyaspor forması ile daha çabuk ulaşacağımı düşünüyorum'' dedi.
Adam bizi düşünmüyor Artık Nhe duruma geLdik
twitter.com/TSerdarSx
Yorum
-
Trabzon'da hedef Mehmet Çakır
Trabzonspor, Fenerbahçe'nin de istediği Gençlerbirliği'nden Mehmet Çakır'ı listesine aldı. Bu oyuncunun da Trabzonspor'a gelmeye sıcak baktığı öğrenilirken, transferle ilgili son kararı Teknik Direktör Ziya Doğan verecek.
Gençler gidici
Bu arada Ufukhan'a Süper Lig'den Çaykur Rizespor, Konyaspor ve Kayserispor talip oldu. Genç futbolcunun bu üç kulüpten düşünmek için süre istediği ve kesin kararını birkaç gün içerisinde açıklayacağı belirtildi. Karadeniz ekibinin genç isimlerinden Selim, Muhammet ve Mustafa Yumlu'ya ise Süper Lig ve Türk Telekom Lig A'dan birçok teklif geldiği, bu futbolcularından takımdan ayrılmayı düşündüğü öğrenildi.Bunun dışında eski İtalya milli takım oyuncusu olan Cristian Vieri için nabız yoklayan yönetim bu oyuncu için İtalya'yı gideceği öğrenildi.
twitter.com/TSerdarSx
Yorum
-
..... Bu arada, yönetim kurulunun bugün yarım saat süren toplantısında, yarınki bilançoyu görüştüğü, yabancı futbolcu sınırlandırılması konusunda ise kararın 28 Temmuz Cumartesi günü İstanbul'da yapılacak toplantıda belli olacağı bildirildi.
-----------------------
Yabancı kararı 28 Temmuz'da çıkacak..transfer için bu tarihe kadar beklenirse o saatten sonra gelecek adamlar musampa olur çıkar...
AARüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...
Yorum
-
YÜREĞİ OLAN KAZANIR
Trabzonspor'un dinamosu Ayman'dan, Karadeniz'e çarpıcı açıklamalar...
AYMAN: "Kimse Ziya hocaya kızmasın. Futbol artık değişti. Sahada savaşmayan oyuncuya yer yok. Serkan?ın da bize büyük katkısı olacak"...
İLK BENİ KESER
Trabzonspor'un Mısırlı oyuncusu Ayman, futbolun artık sahada yürüyen oyuncuyu kabul etmediğini ifade ederek, "Başarının yolu sahada savaşanlar ile elde ediliyor" dedi. Karadeniz'e özel açıklamalar yapan Ayman, Teknik Patron Ziya Doğan'ın oyun tarzının eleştirilmesinin haksız olduğunu ifade ederek, "Kimse Ziya hocaya kızmasın. Sahada artık takımlar bir koşmayan oyuncuyu bile kaldıramıyor. Sahada herkes savaşmak zorunda ki başarı gelsin. Ziya hocanın adamı olmaz. kötü olsam, ilk keseceği ben olurum. Ama ben sahada her şeyimi koyarım takımım için" dedi.
ZOR DEĞİL Kİ
Geçen sezon ikinci yarıda başarılı bir grafik çizdiklerini ancak ilk yarıdaki kötü sonuçların etkisiyle ligi istemediklerin bin noktada bitirdiklerini ifade eden Mısırlı oyuncu, "Ancak kadromuz güçlü ve artık iyice oturdu. Şampiyonluk zor değil. Herkes üzerine düşeni yaparsa, zoru kolaya çeviririz. Rakiplerin kimleri aldığı önemli değil. Biz iyi bir kadroya sahibiz ve bu sezon şampiyonluk için sonuna kadar mücadele edeceğiz" diye konuştu.
Bırak Ayman ya bizi mi kandırıyorsun ziya hoca seni kötü oynadıgında dısarı alacak öylemi:
2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
Chelsea & ManU savaşı
Hollanda'da harikalar yaratan Afonso Alves devlerin yakın takibinde... Hollanda Ligi'nde 34 maçta 34 gol atmayı başaran Herenveen'in Brezilyalı golcüsü Afonso Alvez'in peşinde Chelsea, Manchester United, Newcastle United ve West Ham United yer alıyor. Özellikle geçen sezon Solskajer ve Luis Saha'nın bitmek bilmeyen sakatlıklarından usanan Alex Ferguson bu transferi çok istediğini her fırsatta dile getiriyor. Alves'in transferi için kesenin ağzını açan Manchester United, Herenveen'e 20 milyon Euro teklif etii. Bu transferin gerçekleşmesi büyük çaba sarfeden Manchester United'ın Alves transferindeki rakibi ise Chalsea...
Geçen sezon başında Shevchenko'nun transferinden yeterli derecede verim alamayan Morunhio, bu sezon özellikle Şampiyonlar Ligi Kupası'nı kaldırmak için iyi bir kadro kurmak istiyor. Her ne kadar Rus milyarderi Roman Abromoviç bu sezon transfere ayıracakları bütçenin kısıtlı olduğunu açıklasa da Mourinho'nun bu transferin gerçekleşmesini istemesi Abramovic'in elini kolunu bağlamış durumda. Chelsea'nin Pizzaro transferinin ardından Herenveen'li golcü oyuncu için 25 milyon Euro'yu gözden çıkardığı gelen bilgiler arasında.
Ada'nın iki büyük kulübü Manchester United ve Chelsea'yi peşinden koşturan Brezilyalı yıldız Afonso Alves'i yakından tanıyalım:
Hollanda Ligi'nde 34 maçta 34 gol atmayı başaran Heerenveen'in Brezilyalı golcüsü Afonso Alves, bu sezon başında İsveç'in Malmö ekibinden Hollanda'ya ayak bastı ve değerini 4,5 milyon Euro'dan 20 milyon Euro'ya çıkardı. Futbol hayatına 1997 yılında Brezilya'nın Atletico Mineiro Takımı'nda başlayan ve burada tutunamayıp Örgryte ekibine transfer olan 26 yaşındaki oyuncu, henüz milli formayı giyemedi.

Önce 90'lı yıllarda şu an Galactico'nun son üyelerinden olan Ruud Van Nistelrooy, daha sonra 2005-2006 sezonunun başında şimdilerde Hollanda Milli Takımı'nın da çok önemli oyuncularından biri olan ve 2006 Dünya Kupası kadrosuna alınmadığı için Van Basten'i eleştiri oklarının hedefi yapan Klaas Jan Huntelaar...Ancak son gol kralının tahtı, artık bir başka Heerenveenli'nin elinde. Tahtın yeni sahibi; Brezilyalı Afonso Alves... Alves, 2006-2007 sezonunda kulüp tarihi rekorunu kırarak 31 lig maçında 34 golü rakip filelere göndermeyi başardı ve gol krallığını, en yakın rakibi PSV'li Jefferson Farfan'ın önünde 13 gol farkla kazandı.
2011 yılına kadar Mavi-Beyazlı ekiple sözleşmesi bulunan oyuncunun bu üstün performansı için: “Sanki rüyada gibiyim. Bu kadar gol atabileceğimi tahmin etmiyordum.'' Daha önce Hollanda Ligi'nde Romario, PSV Eindhoven formasıyla 25 maçta 25 gol atarken, Ronaldo ise, 33 karşılaşmada 30 kez fileleri havalandırmıştı.
Romario ve Ronaldo ile aynı kefede
Alves bu günlerde Hollanda'dan daha önce rüzgar gibi geçen vatandaşları Romario ve Ronaldo ile aynı kefeye konmaya başlandı. Şu an Chelsea ve Manchester United dışında, Valencia ve Everton'ın da peşine düştüğüne bakılırsa önümüzdeki yıl büyük bir ihtimalle daha büyük çaplı bir kulübe transfer olacak olan Alves için 2007 transfer sezonu ve önümüzdeki birkaç yıl çok sansasyonel geçebilir.Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum