Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bilin bakalım Shalke Lincoln'e neden yol verdi

http://www.4-4-2.com/haupttribuene/n...pa-zurueck//3/

Schalke yerine Basel Takimindan 5 Milyon AVRO vererek Raketici aldi bile....
    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yaw futbolcunun isminide eleştirmeyiverin
      Kaka gelse ne yapcaktınız
      Hele bi gelsin izleyelim sonra yaparsanız değerli eleştirilerinizi

Farabi Bosnalı Edinle Wolsburg ilgileniyormuş
      Dzeko benim yeni ibrahimoviç adayım.

Trabzon'un ilgilenmediği bir oyuncu zaten . Ben kendi kendime gelin güvey oluyordum Tomas jun ve Djokaj'ı tepliceye verip ( birazda para ) Dzeko'yu alsak ne güzel olurdu

Bu sene mutlaka bir klübe transfer olacaktır. Umarım transfer olacağı takım onun yeteneklerini göstermesine olanak sağlar.

Yorum

• ne yalanlaması hani adam geliyodu ?

Yorum

• İlk olarak Tomas Jun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          STEPANOV'DAN SERT ÇIKIŞ!..

Bu arada Trabzonspor'un Sırp savunmacısı Stepanov, Maraton.Com.Tr'ye yaptığı açıklamada Bordo Mavili takımdan ayrılacağı yönündeki haberleri sert bir dille eleştirdi.. Gazetelerde sürekli bu yönde çıkan haberlere bir anlam veremediğini belirten başarılı savunmacı, "Gazetecilere selam veriyorum ve hakkımda 'gidiyor' diye yazıyorlar.. Hiç alakası yok.. Trabzon'da çok mutluyum ve burada kalacağım.. Gelecek sezon için iddialı bir takımımız var ve başarılı olmak için mücadele etmeye hazırız" açıklamasını yaptı..
          ben bu adamı çok seviyorum
          işkenaz

Yorum

• İlk olarak okan6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ben bu adamı çok seviyorum
            Güzel.

Ispanyaya Transfer oldugunda yine sorarim sana
            Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak cyberentalpi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bobadilla ya yalanlama
              Türkiye ve dünyada gelişen tüm son dakika spor haberlerini anında ve tarafsız olarak kullanıcısına sunan Türkiye'nin bir numaralı spor portalı

Buyurun bakalim. Anlasilan bu sene dedikodu rekorunu kiracagiz

bobadillo ya onay vermeyen adam gider atillaspor un kalecisi hayrettinoviç i alır "ben bu adama kefilim " derse hiç şaşırmam sanki daha iyisini alabileceklerde

Yorum

• yukarıda okudum gerçekten doğru bu sezonki transfer politikası nerde beleş oraya yerleş

Yorum

• BOBADİLLA AN MESELESİ

Paraguay Milli Takımının ünlü kalecisi Aldo Antonio Bobadilla ile her konuda anlaşmaya varılmasına karşın, Teknik Direktör Ziya Doğan’ın tutumu nedeniyle resmi imza için bekletildiği dile getirildi. Bobadilla’nın sözleşmesinde yazan, “1 milyon dolar getirirse, istediği kulübe gider” şeklindeki maddeden dolayı da Boca Juniors kulübüyle her hangi bir sorun yaşanmadı. Paraguay milli takımının Dünya Kupası’ndaki önemli yıldızı Bobadilla’ya ön protokol bile imzalatıldı. Ancak Teknik Direktör Ziya Doğan’ın, “Ben tanımadığım bir kalecinin alınmasını istemem” diyerek bu transfere karşı çıktığı ileri sürüldü. Yönetim ise Bobadilla için Doğan’ı ikna ettiği takdirde resmi imzayı attıracağı ifade edildi.

Sakarya Yine Uçtu
                  Ziya Doğan’ın, “İlla da Martinez’i isterim” demesinin ve bu kulübün de önceki gün 4 milyon dolarlık bonservis bedelini 2 milyon dolara indirdiğini belirtmesinden sonra Transfer Komitesi Üyesi Abdullah Başer, dün Sakarya’ya gitti. Burada Sakaryaspor yöneticileriyle yeniden masaya oturdu. Sakaryaspor kulübü yöneticileri Martinez’e karşılık 2 milyon dolar ve Ahmet, Cem Demir, Selim Akbulut’un yanında bir de Mustafa Keçeli’ı talep etti. Bu öneri karşısında şaşkına dönen Başer’in, “Söylediğiniz şartlar yine 4 milyon dolara geldi. Bu nasıl indirim?” demek zorunda kaldı. Başer bunun üzerine pazarlık masasından kalktı ve gelişmeleri Başkan Nuri Albayrak’a iletti. Albayrak’ın da bu dosyanın kapanmasını istedi.

Kardesim adam tanımadıgım futbolcuyu almam diyormus ziya hocanın hangi ülkeden tanıdıgı futbolcu var acaba problem adam bu hoca
                  En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 23.06.2007, 17:40.
                  2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Tff sitesinde dolaşırken genç milli takımlarda görev yapan Trabzonspor kökenli çok fazla ismin olması dikkatimi çekti.

keşke bu gücü kullanabilsek.

İşte bir kaç isim:

Ali Kemal Denizci - genç milli takımlar teknik sorumlusu
                    Hami Mandıralı - U20 takım antrenörü
                    Tolunay Kafkas ( Kayseriye gitti ) - U19 takım teknik direktörü
                    Abdullah Ercan - U19 takım antrenörü
                    Ahmet Ceyhan - U18 takım teknik direktörü
                    Ogün Temizkanoğlu - U 18 takım antrenörü
                    Turham Mesçi (trabzon doğumlu , ktü mezunu ) - U17 takım teknik direktörü
                    Şenol Ustaömer - U16 teknik direktör

ve
                    Ünal Karaman
                    En son Serdar A tarafından düzenlendi; 23.06.2007, 17:49.

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Tff sitesinde dolaşırken genç milli takımlarda görev yapan Trabzonspor kökenli çok fazla ismin olması dikkatimi çekti.

keşke bu gücü kullanabilsek.

İşte bir kaç isim:

Ali Kemal Denizci - genç milli takımlar teknik sorumlusu
                      Hami Mandıralı - U20 takım antrenörü
                      Tolunay Kafkas ( Kayseriye gitti ) - U19 takım teknik direktörü
                      Abdullah Ercan - U19 takım antrenörü
                      Ahmet Ceylan - U18 takım teknik direktörü
                      Ogün Temizkanoğlu - U 18 takım antrenörü
                      Turham Mesçi (trabzon doğumlu , ktü mezunu ) - U17 takım teknik direktörü
                      Şenol Ustaömer - U16 teknik direktör

tolunayla ogünü geçelim malzemeci bile olmazlar bizde

Yorum

• İlk olarak .: alper :. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

şimdilik öyle ama...
                        Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Nasıl Trabzonluluk anlayamıyorum devre arasında Giray Bulak 3 oyuncu istedi paranın yanı sıra adamların belediye baskanından baskanına yöneticilerine kadar hepsi Trabzonlu ama inanılmaz bir sekilde tepki ve kıskanclık var Trabzona Ankaraspor wedersonu 1.5 milyon euroya sattı Fenere Hakanı 700.000 euro artı Ramazana verdi bu klupler inanın biz istesek iki kat fiyat isterler Trabzonlu gecinenlere yazıklar olsun.......
                          2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak .: alper :. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Güç denince aklına bu adamları mevcut pozisyonlarından çıkarıp Trabzonspor teknik ekibine transfer etmek mi geliyor ?

Yorum

• Bobodilla`yi Copa Amerika`da izlerler. iyi cikarsa "fiyat arttirdi, almiyoruz", kötü cikarsa " böyle kaleci bizde cok var" derler.

Faruk bayer´mis, Orhan Ak`mis, birakin artik bunlari. Bunlardan bizde cok var. Takima en az 3 tane nokta transferi lazim, ama hala yapilmadi. Serkan, Jabi, Adnan sadece alternatif oyuncular. Bunlarin haricinde Erhan Kücük ve Ali Güzeldal`i takimda görmek isterdim. Bundan sonra alacaklarimiz Nokta transferleri olmali. Gerisi Hikaye.

Inceden Stepanov icin nabiz yoklamaya da basladilar. Onu satip, onun yerine 3 tane bilinmeyen siradan Adam almak istemiyorlarsa bende........
                              TS´un cöküsü Vol.3 (01.09.2009) tarihinden itibaren kitabcilarda, TS´un yükselisi Vol.4 ise 01.01.2010 tarihinde kitabcilarda yerini alacaktir.
                              TS Cöküsü Vol.4´ünde ne zaman cikacagi cok yakinda taraftara duyurulacaktir!

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Nasıl Trabzonluluk anlayamıyorum devre arasında Giray Bulak 3 oyuncu istedi paranın yanı sıra adamların belediye baskanından baskanına yöneticilerine kadar hepsi Trabzonlu ama inanılmaz bir sekilde tepki ve kıskanclık var Trabzona Ankaraspor wedersonu 1.5 milyon euroya sattı Fenere Hakanı 700.000 euro artı Ramazana verdi bu klupler inanın biz istesek iki kat fiyat isterler Trabzonlu gecinenlere yazıklar olsun.......
                                bakalım bizim yönetimimiz istedi mi bu adamları?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X