Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ulan nekadar elden çıkma adam var hepsini alacak bizim yönetim
    ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• İlk olarak lazoliii tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      O değildi Uğur Boral,tüm antipatisine rağmen bencede gayet yetenekli futbolcu..Her türlü işimize yarar...

Yalnız bir şey sormak istiyorum,değerli fikirlerinizi almak için :

Bir maç düşünün.gs-TS maçı...Devre arası ve devre 2-0 bitmiş.İkinci yarı başlayacak birazdan...İlk devrede gayse taraftarı inanılmaz çirkeflik çıkarmış,futbolcuları da ha keza öyle.Hakem de rezalet(olmuyor mu,bal gibi oluyor !)...

Devre arasında hocamız(kim olduğu önemli değil,duyarlı olsun yeter),futbolculara DAMARDAN bir konuşma yapıyor...

Soru şu:Şu anki ya da yapılacak transferlerden sonra bu DAMARDAN konuşmanın gazını alıp,bu BU MAÇ BURDAN ÇEVİRİLECEK ! diyebilecek kaç tane futbolcumuz var ?

Umarım demek istediğimi anlatabilmişimdir ya...

Ekleme : Bir de gayse demişken,eğer yukarıdaki haber doğru ise G.Ünalıda almışsalar,+Lincoln ile gaysenin kadrosu gerçekten ofansif bir kadro olur...İyi işler yapabilirler ne yazık ki...
      Kardeş çok iyi bi noktaya temas ettin geçen yıllarda üç tane vardı şimdi ise sadece bir tane ve takım için kesinlikle yetersiz. geçen yıllarda Fatih Sultan Tekke kesinlikle yenilmeyi kabullenmeyen sahaya adımını attığı anda diğer arkadaşlarını ateşleyen kaptanların kralı vardı. Smek vardı sarı kafalım çok özledik o hırsıyla takımı yönlendiriyor topluyordu ve şuanda elimizde kalan tek futbolcu Gökdeniz Karadeniz geçen yıl herkes gördü zaten kimin ne olduğunu ayakta kalan tek futbolcuydu....
      Diğerlerimi ?????
      üç pas bile yapamayan maç bitsede paralara kavuşsak diyen futbolcu kılığına girmiş klişler Allah korusun gökdeniz sakatlanırsa ne olcakk........
      bu arada bide keçi inatlı defansif kurulmuş bi insan var var başımızda
      ne diyelim
      ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN ÇEKİLECEK ÇOK EZİYETİMİZ VAR GİBİ GÖRÜNÜYOR
      Saçı Sarı Teni Kara Bu alemde Teksin İbrahim Yattara

Yorum

• Trabzon'a Paraguaylı kaleci!

Trabzonspor'da Teknik Direktör Ziya Doğan'ın 4 futbolcu transferi istemesine yönetiminin soğuk baktığı iddia edilirken; öncelikle kaleci arayışları üzerinde çalışmaların yoğunlaştırıldığı belirtildi. Doğan'ın bir kaleci, bir stoper, bir santrfor, bir de ofansif orta saha oyuncusu istediği, ancak yönetim kurulunun bunu fazla bulduğu ve öncelikle kaleci konusuna yeşil ışık yaktığı ifade edildi.

LİG TV'nin haberine göre Doğan'ın özellikle istediği Sakaryaspor kalecisi Martinez için bir kez daha girişimde bulunan, ancak beklediği yanıtı alamayan Bordo - Mavililer'in bu kez de Arjantin'in Boca Juniors takımında oynayan Paraguaylı Bobadilla'yı listesine aldığı bildirildi. Bobadilla için yapılan ilk görüşmenin olumlu geçtiği ve Doğan'ın onayının beklendiği belirtildi.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak da "Yönetim olarak bugüne kadar üzerimize ne düşerse yaptık, yine yapacağız" diyerek gerçekleştirilecek transferin mesajını verdi. Albayrak Trabzonspor Kulübü'nün aylık dergisinde yer alan yazısında, "Geride kalan sezonda bir çok sıkıntıyı ve problemi camia olarak birlikte yaşadık. Ardından bir çıkış başlarken, üst üste gelen hakem hataları ve sakatlıklar bizi engelledi.

Her başarıya giden yolda bazı sıkıntılar ve engeller olur. Biz, camiamızdan aldığımız güçle, önümüzdeki sezon bütün bu sıkıntıları el ele vererek ortadan kaldıracağız. Bunun için de önümüzdeki sezon kuracağımız kadroyla 7'den 77'ye bütün camiamıza büyük görevler düşüyor. İki yıldır takımımızın ve şehrimizin üstünde kara bulutlar dolaşıyor.

Bu havayı büyük Trabzonspor camiasının aydınlık yarınlara çevirmesi de yine kenetlenerek olacaktır. Biz yönetim olarak, üzerimize maddi-manevi bugüne kadar ne düşüyorsa yaptık ve bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Başarıya giden yolda en büyük anahtar birlik olmak ve iletişim ağını güçlendirmekten geçiyor. İşte bu sebeple, şanlı ve başarılarla dolu 40 yılımıza daha nice zaferleri eklemek için bu sezon tek bir vücut ve tek bir yürek olalım" ifadelerini kullandı.

Trabzonspor, Gerede kampındaki hazırlıklarını kondisyon antrenmanıyla sürdürdü. 29 Haziran'da Trabzon'a dönecek olan Bordo - Mavililer, iki günlük izinin ardından bu kez Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde toplanacaklar.
        En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 22.06.2007, 17:08.
        2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Arkadaslar şunu da üzülerek söyleyeyeyim dün akşam burada Martinez icin yazılan yazıları okudum ve cok üzüldüm bizdeki taraftar profili gercekten böyleyse basarılı olmamız cok zor adam daha gelmeden adamı yerin dibine sokmus arkadaşlar bazı arkadaslar dünya kupasında oynadı demis birisi gencler macında izledim berbattı demis hepsi bilgisizce sadece kendi düşüncelerini haklı cıkarmak icin yazılmıs yazılar bu saatten sonra Bobadilla da olabilir simdi baslarlar bazıları eleştirmeye Bobadillayı bekli
          yorum vallahi

Yorum

• Martinezi elestirmeyelim arkadaslar o dunyanin en iyi kalecisi

Yorum

• "Trabzon'un iyi teklifini reddettim"

Kaleci arayışlarını sürdüren Trabzonspor'un Liverpool'un Polonyalı kalecisi Jerzy Dudek'e teklif götürdüğü tecrübeli kaleci tarafından da doğrulandı. İngiltere'den ayrılması kesinleşen kaleci, çok karlı olarak nitelendirdiği bu teklifi reddettiğini açıkladı.

Kendi internet sitesine açıklamalar yapan Dudek, Türkiye, Yunanistan ve İspanya'dan teklifler aldığını ayrıca Benfica'nın da kendisine reddedemeyeceği bir teklifle geldiğini söyledi. Kesin kararını pazartesiye kadar açıklayacağı belirten başarılı kaleci, "İspanya'dan iki takımdan da önemli teklifler var. Kısa sürede kararımı vereceğim. Daha önce de Trabzonspor'dan çok kazançlı çıkacağım br teklif aldım ama reddettim" şeklinde konuştu.

(Ligtv.com.tr)

Yorum

• Ali Bilgin'de sona gelindi...

Antalyaspor Onursal Başkanı ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Ali Bilgin konusunda Fenerbahçe ile aralarında küçük pürüzlerin kaldığını söyledi.
                Menderes Türel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Fenerbahçe'nin transfer etmek istediği ve bonservisi 4 milyon Avro olarak belirlenen Ali Bilgin konusunda sona gelindiğini bildirdi. Türel, ''Fenerbahçe ile Ali Bilgin konusunda çok ufak pürüzler kaldı. Bu pürüzlerin giderilmesi için görüşmeler sürüyor. Çok yakında sonuç alınır'' dedi.
                Türel, Fenerbahçe'den Ali Bilgin'e karşılık genç oyuncular Olcan Aydın ve Kerim Zengin artı bir miktar para istediklerine işaret ederek, ''Fenerbahçe ile futbolcular konusunda anlaştık, para konusunda küçük pürüzler var. Bunları da halledeceğiz. Şu anda bir sorun yok. Kısa sürede sonuç alacağımıza inanıyorum'' diye konuştu.

Trabzonlu Futbolcu ama RUH yok Adamda RUH.......
                Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• arkadaşlar az önce telefonuma mesaj geldi bobadilla ile büyük oranda anlaşma sağlanılmış ....

inanın bu çok iyi haber...

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    arkadaşlar az önce telefonuma mesaj geldi bobadilla ile büyük oranda anlaşma sağlanılmış ....

hadi hayırlısı

Yorum

arkadaşlar az önce telefonuma mesaj geldi bobadilla ile büyük oranda anlaşma sağlanılmış ....

Fotomacami üyesin?
                      Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

Kimin nesi, nerde oynar, yas kac? mevki si ne? Bilen varmi? Teske Dudek gelseydi yaaaa Symek gitmeseydi gelme sansi olabilirdi..
                        Saldırın Seferoğulları
                        Bordo Mavi . Net

Yorum

• sıradan veya yapamayacağımız transferleri umutsuz,gergin bir şekilde bekliyorum.samsunda dobi hasanı gördükçe avni akerdeki o eski günleri özlüyorum.dobisiyle iskosuyla rakipleri ezerdik.seneye de dördüncüyüz arkadaşlar..
                          TRABZON

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Martinezi elestirmeyelim arkadaslar o dunyanin en iyi kalecisi
                            Ben espri yapmıyorum göbegimiz onunla kesilmedi olmasada olur yukarıdaki bilgisizce yazanlar sınıfında seni üst sıralarda görüyorum bizden baska hangi takımın forumuna girerseniz girin futbolu izleyen bilen hangi önemli isimle yazışırsanız yazışın kimse Martinezi istememezlik yapmaz bu kaleciyi almak ister ama burada hicbir seyi begenmeyenler 40 metreden topu tutamayan kalecisini dev aynasında gören insan cok o yüzden başarıda yok aslında hepimiz burada Sayitoglu-Hacıosmanoglu piyesini oynuyoruz karakterimiz bu izleyen bilgi sahibi olana saygı yok Trabzonsporunda esas problemi bu nerde kalmıstık Bobadilla mı yoksa Tolga mı iyi kaleci

Yorum

• arkadaşlar fotomaç üyesi falan değilim yaa trabzonsporla ilgili DOĞRU haberler geliyor telefonuma bobadilla paraguay milli takım kalecesi boca juniors da oynuyo yaşı da sanırım 30 falan bence iyi bir kaleci ...

Yorum

• Dün martinezi almıştık. Bugünde bobadillayı. Hadi hayırlısı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X