Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak $erîf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ... kardeşim, ben bu haberi sadece bu işleri yürüten bir yönetici arkadaşımdan aldım ama emin ol paylaştığıma pişman oldum. sonuçta bu bilginin kesin gerçekleşecek bir şey olmadığı aşikar. transfer yapılıyor ve bu transfere o bilgiyi aldığım yönetici arkadaşım tek başına karar vermeyecek. biliyorsunuz oyunculardan genç olanının bonservisi ile alınması gerekiyor, diğerinin bonservisi elinde. genç olanına iyi bir para verilecek ama diğer yandan bu ismin transferi gerçekleşirse takımdan bir oyuncumuz gidecek, bu ismin mevkiside orta saha ve güzel paraya gidecek birisi. para konularını çok ayrıntılı konuşmadım kendisiyle, telefon açtım sövdüm kendisine 'hani nerde transfer, millet çatır çatır adam alıyor'' diye söylendim, sövme kısımları bana kalsın. çok ayrıntısına girmek istemiyorum, ciddi manada bunaldım 2 sa içinde. zaten bundan sonra pek bir şey yazmayı düşünmüyorum, tepkiler çok yakışıksız. iyi akşamlar kardeşim.

-------------------------------------------------------------

az önce forumdan bir kullanıcıya özel mesajdan verdiğim yanıttır. bir şey yazarken, bir şey söylerken, bir şey yaparken; yazılan şeyin, söylenen şeyin, yapılan hareketin nereye gittiğine dikkat etmek gerekir, genç kardeşlerime nacizane bir tavsiyedir.
    OrtaSahadan biri gidecek iyi paraya.

Kim gider ?
    Cvp : Gökdeniz.
    Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
    İşte BMN!*

Yorum

• Burada insanlar gelip iyi niyetleriyle aldiklari duyumlari paylasmaya calisiyor ama yazilanlarin altinda bin bir turlu hos olmayan ifadeler yer aliyor.Lutfen arkadaslar inanmayan inamasin herkes inanacak diye bi kuralda yok inanmiyorsaniz tepkiyi kisilere degilde verilmesi gereken yerlere verin..ve insanlarin iyi niyetlerini gozardi etmeyin

Yorum

• Gökdeniz gitsin Lavezzi gelsin. Evet evet evet

@şerif

Ağabey birkaç çocuğun dediklerini ciddiye alıp gidecek misin yani? Boşverin siz onları
        En son Ömer SEVİNÇ tarafından düzenlendi; 19.06.2007, 23:04.
        Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
        Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
        - Eomer -

Yorum

• İlk olarak wien_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          hangi mesajlarda asagilama ve manipule oldugunu özel mesajla yollarsaniz sevinirim..gercekten merak ettim..
          Bu sana borcum olsun ....bilgisayar çok yavaş.. eski mesajlardan bahsediyorum ...ama üşenmezsen eski mesajları bir incele.. yoksa biri haber verebilir .sonra bu haber gerçek olmayabilir yada gerçekleşmeyebilir ... bunlar elbtteki tabi şeyler ...manüple mesajlara gelince örnek ; geçen yıl richardinho bize 10 milyon dendi bjk 1.7 ye aldı ....gs nin aldığı linderoth da aynı şekilde bunların sayısı çok ...neyse dedğim gibi sana borcum olsun forum kullanıcılarını aşağılayıcı ve dahi yönetim lehinde manüplasyon içerikli mesajları sana ulaştırmak ...tekrar ediyorum bir haberin gerçek çıkmaması kadar tabi bişey yok helede bu yönetim işbaşındayken ..düşünsenize adamı taaa avustralyalardan getirip denemeye tabi tutmak istedik ...
          Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• http://forum.turksportal.net/vb/show...40097&page=210
            lavezzi ile fb de ilgileniomuş yazılana göre
            Ey Türk Gençliği!
            Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak MiracCiftci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              OrtaSahadan biri gidecek iyi paraya.

Kim gider ?
              Cvp : Gökdeniz.
              Transfer mantigi buysa Kendi oz evladini sat, birini al, daha sonra alisamadi, para ediyor diye onu da sat... Bu senaryo hic yabanci gelmedi. Bu mantik da hicbir yere goturmez insani...
              Yine Yeni Yeniden

Yorum

• eğer bu ismi geçen iki transfer olacaksa lavezzi ve palermo ben Gökdeniz in gitmesine razıyım çünkü hem onun gönlü olur hemde bizim takıma yeni bi heyecan gelmiş olur. taraftar sıkıldı artık. yönetim, hoca bunalttı taraftarı bunu bi şekilde aşmaları gerek.
                Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• yerine adam alındıktan sonra elbetteki herkes satılabilir ..alikemaller necdetler mehmet ekşiler serdarlar satıldı ..gökdenizde satılır elbette ..lakin fatihin satıldığı gün bombalar patladı diye ersen martin ve musanın transferini manşet yaptıran bir yönetim işbaşında ....ve bunu unutamıyo olmak da tabi ....
                  Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• bu arada dünya futbolunu pek takip etmeyen birine ( yani bana )adı geçen isimlerle alakalı bilgi veren olursa sevinirim ....

Yorum

• İlk olarak the cotanak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      eğer bu ismi geçen iki transfer olacaksa lavezzi ve palermo ben Gökdeniz in gitmesine razıyım çünkü hem onun gönlü olur hemde bizim takıma yeni bi heyecan gelmiş olur. taraftar sıkıldı artık. yönetim, hoca bunalttı taraftarı bunu bi şekilde aşmaları gerek.

Bize heycan degil bize Sampiyonluk lazim, baska isim yokda kendi evladimi satacagim, böle mantikla biz asla ve asla sampiyon olamayiz, biraz gecmisten ders alalim.
                      Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• Lavezzi gelirse 2.şota olur.. inşallah gelir...

Yorum

• 8 yabancimiz var, Jabi geldi ve hala iki tane Arjantinli mi aliyoruz? Hangi saf inanir buna? Yazilanlarin cogu medyanin ve yonetimin manipulasyonu veya uydurmasi.

Nick Carle gereksiz buyutuldu bu forumda. Umuttan Ersenden daha iyi bi adam degil, takilmayin.

Biraz mantikli dusunursek ortalikta dolasan isimlerin %99unun sahte oldugunu anlariz. Bosuna heyecanlanmayin, onceki senelerde yasananlari hatirlayin.

Jun, Jefferson, Musampa, Djokaj gitmeden hic birsey yapamayiz yabanci anlaminda...
                          Ilker

Yorum

• palermo???

beyler bu palermo meselesini tartışmak lazım bence. lavezziye sözümüz yok. ama palermo 33 yaşında, ortalama bir gölcü. fazla mücadele etmez, hıslı değildir ve de öyle çok da iyi bir gölcü de değildir. villarealden hatırlarsanız hiç de başarılı olamamıştı. sonra betiste de başaramadı. bazı g. amerikalı topçular avrupaya uyum sağlayamaz. bu da onlardan biri bence. palermo gelirse marcelinho gibi bir hayal kırıklığı olur sadece. bence daha genç ve iyi bir oyuncu bulunabilir aynı paraya.
                            Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
                            my name is onur....
                            Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• İlk olarak the cotanak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              eğer bu ismi geçen iki transfer olacaksa lavezzi ve palermo ben Gökdeniz in gitmesine razıyım çünkü hem onun gönlü olur hemde bizim takıma yeni bi heyecan gelmiş olur. taraftar sıkıldı artık. yönetim, hoca bunalttı taraftarı bunu bi şekilde aşmaları gerek.
                              Bence pek akılcı olmaz.
                              Geçen sene de bir yıldız geldi bir yıldız kaydı. Fatih Tekke'yi sattıktan sonra Marcelinho gelmiş ne farkder. Marcelinho tam uyum sağlasaydı bile pek birşey değişmeyecekti. -1+1 elde var sıfır.
                              Kaldı ki Marcelinho uyum sağlayamadı ve bırak +1'i 0 'da bile kalamayarak -1'e düştük.
                              Sonuç olarak yeni gelecek futbolcuların kariyeri her ne olursa olsun takımma katkı yapacağı şüphelidir ve Gökdeniz gibi takımı sırtlayacak bir oyuncu elden çıkarmak gibi bir riski almamıza değmez.
                              Hamsilerin gözyaşları denizde gözükmez.

Yorum

• djokaj kesin gitti ama öyle yoksa www.uefa.com yazmazdı
                                Ey Türk Gençliği!
                                Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X