İlk olarak $erîf tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
... kardeşim, ben bu haberi sadece bu işleri yürüten bir yönetici arkadaşımdan aldım ama emin ol paylaştığıma pişman oldum. sonuçta bu bilginin kesin gerçekleşecek bir şey olmadığı aşikar. transfer yapılıyor ve bu transfere o bilgiyi aldığım yönetici arkadaşım tek başına karar vermeyecek. biliyorsunuz oyunculardan genç olanının bonservisi ile alınması gerekiyor, diğerinin bonservisi elinde. genç olanına iyi bir para verilecek ama diğer yandan bu ismin transferi gerçekleşirse takımdan bir oyuncumuz gidecek, bu ismin mevkiside orta saha ve güzel paraya gidecek birisi. para konularını çok ayrıntılı konuşmadım kendisiyle, telefon açtım sövdüm kendisine 'hani nerde transfer, millet çatır çatır adam alıyor'' diye söylendim, sövme kısımları bana kalsın. çok ayrıntısına girmek istemiyorum, ciddi manada bunaldım 2 sa içinde. zaten bundan sonra pek bir şey yazmayı düşünmüyorum, tepkiler çok yakışıksız. iyi akşamlar kardeşim.
-------------------------------------------------------------
az önce forumdan bir kullanıcıya özel mesajdan verdiğim yanıttır. bir şey yazarken, bir şey söylerken, bir şey yaparken; yazılan şeyin, söylenen şeyin, yapılan hareketin nereye gittiğine dikkat etmek gerekir, genç kardeşlerime nacizane bir tavsiyedir.
-------------------------------------------------------------
az önce forumdan bir kullanıcıya özel mesajdan verdiğim yanıttır. bir şey yazarken, bir şey söylerken, bir şey yaparken; yazılan şeyin, söylenen şeyin, yapılan hareketin nereye gittiğine dikkat etmek gerekir, genç kardeşlerime nacizane bir tavsiyedir.
Kim gider ?
Cvp : Gökdeniz.

Yorum