Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ersen martin 6 hafta yok. bu nedemek? trabzonspor acil oalrak bir santrofor almazsa orduspora verdiği cem demiri bile arar. tek başına umut. oda sakatlanırsa neolacak? ergin keleş ve ömerrıza koskoca trabzonsporun gol yollarını mı kollıcak? ersen ve umut ikilisinden bile şüphe duyarken tek başına kalan bir umut trabzonspor için faciadır. umut asla tek başına kalmamalıdır yedekte zorlayacak bir adamı bile yok.

acilen prica yı alsınalr tamam ne olursa olsun razıyız ona. alın şu pricayı
    VERENA (KIRANKAŞ)

Yorum

• Ben Türkiye'dekini soruyorum?
      Hani kulüplerin şu işi hallet diye yetki verdikleri ya da kulüplere gidip ben bu işi şu kadar miktara bağlarım diyen gezgin ve serbest menajerleri kasdediyorum.
      En son poetricus tarafından düzenlendi; 18.08.2007, 23:09.

Yorum

• Ya birakin transferi!!! Onlarca yabanci futbolcuyu, futboldan sogutan rasist Kel varken ne transferi istiyorsunuz siz? Ilk olarak bu kelden kurtarin bizi, siz Türkiye`deki taraftarlarimiz!!!

Bu Fatih Tekke haberleride sikti ya!!! Amma uzattiniz, sikildim bunlari okumaktan. Gazete haberlerine inanmada üstümüze yok yani. Hemen galeyana geliyorsunuz ya, hayret ediyorum dogrusu. Yani bizi ufak Gazete haberleriyle bu kadar karistirabilecekler ya, ona yaniyorum. Olay cok basit. Önümüzde 2 secenek var. Ya Haberler asilsizdir, kafayi yediginizle kalirsiniz, ya da olay dogru cikar, gereken tepki nasil olsa verilir.

Genc arkadaslara tavsiyem, bu yasta sabredmeyi ögrenin artik.

Ha bu arada, bu spekülasyonlar Yönetimin isine geliyor, cünkü gündem degisiyor. Transfer gibi düsünceleri zaten yoktu ama su anda bir problem var. O da Yattara ve Ersen sakat. Yani bana göre en az 6 hafta yoklar.
        TS´un cöküsü Vol.3 (01.09.2009) tarihinden itibaren kitabcilarda, TS´un yükselisi Vol.4 ise 01.01.2010 tarihinde kitabcilarda yerini alacaktir.
        TS Cöküsü Vol.4´ünde ne zaman cikacagi cok yakinda taraftara duyurulacaktir!

Yorum

• İlk olarak Poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ben Türkiye'dekini soruyorum?

Mithat Halis Tedirginliği
          Trabzonspor yöneticileri, İsveçli golcü Rade Prica için girişimlerini sürdürürken, karşılarına bir anda Menajer Mithat Halis çıktı. Daha önce Rune Lange ve Tomas Jun menajeri olarak Bordo-Mavili kulübün büyük zararlara uğramasında etkin rol oynadığı düşünülen Halis’in, Rade Prica’nın da menajeri olmasıyla tam bir şok yaşayan yöneticilerin önlem almaya çalıştığı ifade edildi. Bu menajerin Lange ve Jun’da Trabzonspor aleyhine birçok maddeyi sözleşmeye yazdırmasıyla ilgili olarak tedirginlik duyan yöneticiler, aynı şeylerin bu kez yaşanmasını istemiyorlar. Rade Prica için kulübü Aalborg’un 2 milyon avro istendiği ve rakamın 1 milyon avro’ya çekilmeye çalışıldığı belirtildi.

http://www.gunebakis.com.tr/haberdet...99%20DED%C4%B0
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak verena tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ersen martin 6 hafta yok. bu nedemek? trabzonspor acil oalrak bir santrofor almazsa orduspora verdiği cem demiri bile arar. tek başına umut. oda sakatlanırsa neolacak? ergin keleş ve ömerrıza koskoca trabzonsporun gol yollarını mı kollıcak? ersen ve umut ikilisinden bile şüphe duyarken tek başına kalan bir umut trabzonspor için faciadır. umut asla tek başına kalmamalıdır yedekte zorlayacak bir adamı bile yok.

acilen prica yı alsınalr tamam ne olursa olsun razıyız ona. alın şu pricayı

Defans ve ortasaha oyunculari gol atamayan bir takim, iste 2 forveti sakatlandi mi bu hale düser.

Bu Takimin Fatih ve Stepanov varken en az 4 transfere ihtiyaci varken, simdi -yapilirsa ki- 2-3 transferle düzlüge cikar mi?
            TS´un cöküsü Vol.3 (01.09.2009) tarihinden itibaren kitabcilarda, TS´un yükselisi Vol.4 ise 01.01.2010 tarihinde kitabcilarda yerini alacaktir.

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Mithat Halis Tedirginliği
              Trabzonspor yöneticileri, İsveçli golcü Rade Prica için girişimlerini sürdürürken, karşılarına bir anda Menajer Mithat Halis çıktı. Daha önce Rune Lange ve Tomas Jun menajeri olarak Bordo-Mavili kulübün büyük zararlara uğramasında etkin rol oynadığı düşünülen Halis’in, Rade Prica’nın da menajeri olmasıyla tam bir şok yaşayan yöneticilerin önlem almaya çalıştığı ifade edildi. Bu menajerin Lange ve Jun’da Trabzonspor aleyhine birçok maddeyi sözleşmeye yazdırmasıyla ilgili olarak tedirginlik duyan yöneticiler, aynı şeylerin bu kez yaşanmasını istemiyorlar. Rade Prica için kulübü Aalborg’un 2 milyon avro istendiği ve rakamın 1 milyon avro’ya çekilmeye çalışıldığı belirtildi.

http://www.gunebakis.com.tr/haberdet...99%20DED%C4%B0
              Güler misin, aglar misin!!!

Ya bu Dünya üzerinde baska futbolcu mu kalmadi?

Yorum

• Adı gündemde olan futbolcu ya da futbolcuları her anlamda fazla ciddiye almaya gerek yok.
                Haberler ya basının uydurması ya da yönetimin basın yoluyla taraftarı uyutmasıdır.
                Eğer böyle bir girişim varsa iki ihtimalden biri gerçekleşir: Ya transfer olmaz üzülürsünüz ya da olur kahrolursunuz.

Yorum

• İlk olarak Fanatik28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Defans ve orta saha oyuncuları gol atamayan bir takım 2 forveti sakatlandı mı işte bu hale düşer.
                  Bu takımın Fatih ve Stepanov varken en az 4 transfere ihtiyacı varken, simdi -yapilirsa ki- 2-3 transferle düzlüğe çıkar mı?
                  Tam üstüne bastınız. Yöneticilerimiz mantık ve matematiğine bir örnek daha...

Yorum

• Trabzonspor Tranfer yapmasi lazim baska care yok ....
                    GkhnTrk61--> Trabzon benim Herseyim Trabzonspor ise Dünyam....

Yorum

• üff her kimse kim isviçre,belçika,isveç,finlandiya,norveç gibi liglere bakan bi menejer vardı yaa adını unuttum ama yattaranın menejeri ntv de konusurken ona prica konusunda sorular sormuşlardı ondan biliyorum
                      Trabzon SK 1967
                      #8 Adam Maher

Yorum

• iyi o zaman oki transer yapılacak o zaman pamuk eller cebe eğer biz yönetimin transfer yapmasını beklersek ooooooooo daha çoook bekleriz şöyle aramızda 3 - 5 ne toplarsak verelim adamlarada belki bi yararı olur Transfermi dediniz güldürmeyin beni yaaa
                        İmzam yok parmak bassam olurmu ?

Yorum

• Biraz nostalji yapıyoruz şimdi "Bu yönetim alsa alsa Kültablasıspordan Gergedanyos'u alır." Vaay ne günlerdi

Yorum

• İlk olarak yalçın61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            (...) O zaman pamuk eller cebe! Eğer biz yönetimin transfer yapmasını beklersek oo daha çok bekleriz! Şöyle aramızda 3 - 5 ne toplarsak verelim adamlara da belki bi yararı olur. Transfer mi dediniz, güldürmeyin beni ya!
                            Yazdıklarınız çok doğru yalnız ortada bir problem var.
                            Para toplar da transfer yapması için yönetime verirsek o para kayıplara karışır ve takas makas karşılığı yine 30 yaşlarında kimsenin talip olmadığı, tercihen hocanın eski talebelerinden bir genç yetenek getirirler. Futbolcuyu biz alır da kulübe hediye edersek muhtemelen Ziya Doğan tarafından kadro dışı bırakılır.

Of of! Ne olacak bu Trabzonspor'un hali?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Mithat Halis demiştim?

Hem Türk demediniz?

Name / Verein Pos Alter Nat Grösse Fuss Marktwert Berater Prica, Rade
                              Aalborg BK S 27 1,85 R 2.750.000 Ljung, Roger
                              Burada yazan Roger Ljung gesenin eski futbolcusu.

Yorum

• Yani Celalettin, Hasan, Mustafa ve digerleri gibi, trilyon gibi bizim hayatimizda göremeyecigimiz rakamlari kazanan futbolcularin aldiklari parayi kesemeyen bir Yönetimin transfer icin tabi parasi olmaz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X