Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bir bilgi... Bobadilla gectigimiz sezon yani dünya kupasindan sonra kulübü Club Libertad Asunciondan Bocaya bedavaya gitti yani bonservisi elindeydi...simdi biz adama yaklasik 500.000 ila 800.000 bin euro arasi para verip alacagiz...bizim kaleci sorunumuz gecen sezonda vardi madem öyle neden bedavaya alinmadi bu adam..aynisi ali bilgin ve Özer icinde gecerlidir..simdi bazilari cikmis baskana saygi gösterin diyor ne saygisi bu acaba..baskan ne yaptiki Trabzonspor icin bizde ona büyük baskan diyelim. ayrica kimseninde baskana küfür ettigi felan yok..

Yorum

• İlk olarak cIlgInIm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      anlamakta bu kadar zoruluk cekmene gerek yok ki bende akşam amrtinez hakkında yazdım .. yazılanları dogru okusan anlıcan zaten. martinez iyi ya da kötü bi kaleci yorumu yok sadece şu var. ha martinez Trabzpnsporun kalesini koruyacak büyük bir kaleci değil.. belki ilerde cok buyuk bir kaleci olacak buna kimsenin itirazı yok ama şimdi degil.. belki ilerde tolgada cok buyuk bir kaleci olacak ama şimdi degil.. eger genc birisi o kalaeye korucaksa bu martinez degil tolga olsun.. alınacak kaleci kariyerli bişe olsun 51 gol yiyen ve oynadıgı takım kümeye düşen bi takım kalecisi olması.. ugur boralı istiyor yönetim kimse istemiyor niye istemiyorsunuz şampiyonluk yaşmaış bi kadronun oyuncusu.. Trabzonsporda kaç tane başka takımda şampiyonluk yaşamış adam var o duyguyu bilen var yok yokk.. o duyuguyu yaşayan oyuncu lazım . o duyguyu yaşatacak oyuncu lazım trabzonspora martinez degil....
      Allah Allah Ugur Borala nereden gectik şimdi benim istemedigimi nereden cıkardın Martinez genc simdi bizim kaleyi koruyamaz Galatasarayın Fenerin Beşiktaşın kalesini koruyabilirmi ben cevap vereyim korur arkadasım Mehmet Cakır da oynar onlarda Özerde bizde oynayamaz onlarda oynar daha genc bunlar şu an lig radyoda bir arkadaş Trabzonspor taraftarı cıktı rekor kırdı sacmalamada Hasan var diyor orta sahada......
      2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Benle burada Nuri Albayrak hakkında polemik yapmaya kalkmayın.Başkana saygı göstermezseniz bile bunun yeri burası değildir.herşeyden önce olduğu makama saygı göstermesini bileceğiz.Medeniyet bunu gerektirir.Hesap yeri sandıktır.
        Kim olursa olsun Trabzonspor'un başkanına burada saygısızlığa müsade edemem!Sözüm ona Trabzonspor başkanına isminle hakaret etmeye çalışan arkadaşlarımız komik durumlara düşüyorlar.
        Forum kurallarımız bellidir.Bundan sonra bu yanlışta ısrar eden arkadaşlarım,sonuçlarına katlanacaktır.
        bir soru sadece..baskanin acaba bordomavi.net in kurucusu Cakir ile bir iliskisi varmidir veya onun babasinlan..?sadece bir soru.

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Aldo BOBADILLA : İyi bir kaleci mi dediniz? O zaman Paraguay kalecisi Bobadilla'yı seyretmenizde fayda var. "Club de Gimnasia y Esgrima La Plata" takımında forma giyen 1.92 lik kaleci müthiş refleksleriyle karşı karşıya pozisyonlarda da çok başarılı. 30 yaşındaki Bobadilla adeta fark edilmeyi bekliyor.

Dünya Kupasından sonra Bocaya alınmadan önce yazılan bir yazı:

Chovy: Martinezi en az 10 kez izledim yeterlimi ? ( 4 mac canlı sahadan )
          ve onun iyi bi kaleci olduna karar verdin ...ama soruma cevap alamadim neyse tolganin 40 metreden topu tutamadigina deginmissiniz ama martinezin genclerden 40 metreden iceri aldigi topu es gecmissiniz bu arada martinez dusmani degilim sadece tolgadan cok fazla bi artisi olmayan insana kaleyi teslim edecegimize tolgaya teslim etmemizin daha mantikli olacagini dusunuyorum hee eger olurda bobadilla yada burgos tarzinda tecrubeli ve kaliteli bi kaleci alirlarsa ozaman iyi olur hem tolga bisey ogrenir hem takim icin olur

Yorum

Allah Allah Ugur Borala nereden gectik şimdi benim istemedigimi nereden cıkardın Martinez genc simdi bizim kaleyi koruyamaz Galatasarayın Fenerin Beşiktaşın kalesini koruyabilirmi ben cevap vereyim korur arkadasım Mehmet Cakır da oynar onlarda Özerde bizde oynayamaz onlarda oynar daha genc bunlar şu an lig radyoda bir arkadaş Trabzonspor taraftarı cıktı rekor kırdı sacmalamada Hasan var diyor orta sahada......
            kaleci deneme imkanımız yok 3 oyuncu deişikliğin var bi genc oynar bengenmezsen degişirsin ama kaleci degişsemezsin oyun iicinde kolay degil
            Trabzonspor

Yorum

• Konyaspor Can Parlayan ile anlaştı...

Konyaspor, Değirmenderespor'dan Can Parlayan ile ön sözleşme imzaladı.
              Konyaspor Kulübünden yapılan açıklamada, transfer çalışmaları çerçevesinde Türkiye 3. Futbol Ligi ekiplerinden Değirmenderespor'da forma giyen genç oyuncu Can Parlayan ile ön sözleşme imzalandığı belirtildi.

Yahu bu bizim Usak degilmiydi???
              Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

boyle dusunen taraftar her takimda mevcuttur ama bizim taraftarimiz kadar transfer olsunda kim olursa olsun diyen adi transfer mevzusunda gecen her adami avatarina koyacak kadar heyecanli ve bilgili daha turkiyede bir senede ne yaptigi bile belli olmayan bi adami menejerinden daha cok iyi pazarlayan bi taraftar kesimi yoktur

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ve onun iyi bi kaleci olduna karar verdin ...ama soruma cevap alamadim neyse tolganin 40 metreden topu tutamadigina deginmissiniz ama martinezin genclerden 40 metreden iceri aldigi topu es gecmissiniz bu arada martinez dusmani degilim sadece tolgadan cok fazla bi artisi olmayan insana kaleyi teslim edecegimize tolgaya teslim etmemizin daha mantikli olacagini dusunuyorum hee eger olurda bobadilla yada burgos tarzinda tecrubeli ve kaliteli bi kaleci alirlarsa ozaman iyi olur hem tolga bisey ogrenir hem takim icin olur
                  Chovy kardeşim yazı bana ait degil Dünya Kupasında Villar sakatlanınca kaleye gecmişti ilk macın dakika 7.sinde oynadıgı maclarda göz doldurmustu
                  ayrıca bu transfer cıkmadan burada gündeme getirmistim önemli degil tabiki Bobadilla iyi kaleci..........

Martinez ligimizde 46 önemli kurtarısla lig istatistiklerinde en önde acık ara farkla ama Mehmetden yedigi gol Kayseri macında Özgürcandan yedigi gol hatalıydı kabul ediyorum hatalı gol yemezde demiyorum Tolga ile iyi bir ikili olacagını uzun süre kaleci sıkıntımız olacagını düsünmüyorum birde Bobadilla ve Martinezin yeni aklecilerimizden olma ihtimali yüzde 50-50 olarak görüyorum ikiside olabilir.

Yorum

• İlk olarak cIlgInIm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    anlamakta bu kadar zoruluk cekmene gerek yok ki bende akşam amrtinez hakkında yazdım .. yazılanları dogru okusan anlıcan zaten. martinez iyi ya da kötü bi kaleci yorumu yok sadece şu var. ha martinez Trabzpnsporun kalesini koruyacak büyük bir kaleci değil.. belki ilerde cok buyuk bir kaleci olacak buna kimsenin itirazı yok ama şimdi degil.. belki ilerde tolgada cok buyuk bir kaleci olacak ama şimdi degil.. eger genc birisi o kalaeye korucaksa bu martinez degil tolga olsun.. alınacak kaleci kariyerli bişe olsun 51 gol yiyen ve oynadıgı takım kümeye düşen bi takım kalecisi olması.. ugur boralı istiyor yönetim kimse istemiyor niye istemiyorsunuz şampiyonluk yaşmaış bi kadronun oyuncusu.. Trabzonsporda kaç tane başka takımda şampiyonluk yaşamış adam var o duyguyu bilen var yok yokk.. o duyuguyu yaşayan oyuncu lazım . o duyguyu yaşatacak oyuncu lazım trabzonspora martinez degil....
                    Değerli arkadaşım, Martinez ilerde çok büyük kaleci olacaksa, bir daha Trabzonspor'a onu alma şansın olmayacak.Şu haliyle küme düşmüş bir takımın kalecisini alamıyorsak, ilerde bunu hiç yapamayacağız...

Küme düşmüş bir kaleci ve yediği 51 gol...Bundan sebep bir kaleci kötü olabilir mi?Orkun, Erciyesspor'un kalecisi ve Erciyeste küme düştü.Ama aynı Orkun, Galatasaray'a transfer oldu.Senin yazdıklarınla bu olanlar çelişmez mi?

Israrla söylüyorum; Martınez'i alan takımın kalesinde 10 sene garanti altına alınacaktır.Tabi satmazsanız...

Şampiyonluk yaşamış kadrolardan bize zamanında çok oyuncu almıştıkda sonunda neler olduğunu hepimiz görmüştük.Sergen,Oktay,Recep,Fethi,Bülent(Asker) v.s...
                    TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• işte transfer

Konyaspor, Değirmenderespor'dan Can Parlayan ile ön sözleşme imzaladı. Konyaspor Kulübünden yapılan açıklamada, transfer çalışmaları çerçevesinde Türkiye 3. Futbol Ligi ekiplerinden Değirmenderespor'da forma giyen genç oyuncu Can Parlayan ile ön sözleşme imzalandığı belirtildi.
                      "Benim geçmiş zaman içinde yan gelip yattığıma bakma
                      Ben geleceğin kara gözlü zalimlerindenim"

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        boyle dusunen taraftar her takimda mevcuttur ama bizim taraftarimiz kadar transfer olsunda kim olursa olsun diyen adi transfer mevzusunda gecen her adami avatarina koyacak kadar heyecanli ve bilgili daha turkiyede bir senede ne yaptigi bile belli olmayan bi adami menejerinden daha cok iyi pazarlayan bi taraftar kesimi yoktur
                        sen mi alacaksın kaleciyi kime pazarlıyorum anlayamadım ( Cok zor ikna oluyorsun ) bu arada bir futbolcu gündeme getirde avatar yapayım ama şöyle kaliteli olsun senin avatarında cok ilginc heyecan duydugumuz alanlar farklı demekki.........

Yorum

• Bobadillanın bi videosunu buldum videonun 2.dakkasından sonra kurtarışları gözüküyo yani biraz beklemek lazım ama sadece bunu bulabildim

bi tane müthiş uçup kurtardığı pozisyon var orası güzeldi bide arada alta reklam geliyo çok komik:

Yorum

Chovy kardeşim yazı bana ait degil Dünya Kupasında Villar sakatlanınca kaleye gecmişti ilk macın dakika 7.sinde oynadıgı maclarda göz doldurmustu
                            ayrıca bu transfer cıkmadan burada gündeme getirmistim önemli degil tabiki Bobadilla iyi kaleci..........

Martinez ligimizde 46 önemli kurtarısla lig istatistiklerinde en önde acık ara farkla ama Mehmetden yedigi gol Kayseri macında Özgürcandan yedigi gol hatalıydı kabul ediyorum hatalı gol yemezde demiyorum Tolga ile iyi bir ikili olacagını uzun süre kaleci sıkıntımız olacagını düsünmüyorum birde Bobadilla ve Martinezin yeni aklecilerimizden olma ihtimali yüzde 50-50 olarak görüyorum ikiside olabilir.
                            bak aslinda burda ayni seyi dusunuyoruz martinez ilerde iyi bir kaleci olabilir hatta tolgadan cok daha iyide olabilir ama bi gercek var martinez tecrubeli bi kaleci degil yani o yuzden su an icin bu sezon icin martinez olacagina tolga olsun diyorum en azindan boyle dusunuyorum yada kariyeri ve tecrubesi olan bi kaleci gerek bobadilla cok iyi olur tolga hem tecrubesinden faydalanir
                            ben tolganin tecrubesi olan bi kaleciyle beraber kalemizi korumasinin bizim acimizdan daha iyi olacagini dusunuyorum ama olurda martinezde alinirsa desteklerim

Yorum

sen mi alacaksın kaleciyi kime pazarlıyorum anlayamadım ( Cok zor ikna oluyorsun ) bu arada bir futbolcu gündeme getirde avatar yapayım ama şöyle kaliteli olsun senin avatarında cok ilginc heyecan duydugumuz alanlar farklı demekki.........
                              benim avatarim bana daha cok heyecan veriyor yani o konuda farkli dusunuyoruz

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Konyaspor Can Parlayan ile anlaştı...

Konyaspor, Değirmenderespor'dan Can Parlayan ile ön sözleşme imzaladı.
                                Konyaspor Kulübünden yapılan açıklamada, transfer çalışmaları çerçevesinde Türkiye 3. Futbol Ligi ekiplerinden Değirmenderespor'da forma giyen genç oyuncu Can Parlayan ile ön sözleşme imzalandığı belirtildi.

Yahu bu bizim Usak degilmiydi???
                                Evet maalesef o biz değirmenderespor a gönderelim onu faydalan diye değiremendere tutsun onu konya ya satsın işmi şimdi bu gerçi satsın diyorum ama inşallah hala bizim futbolcumuzdur kiralıksa olabilir diyorum konya süper lig takımı en azından geliştirir kendini ama sattıysalar yazıklar olsun diyorum 2 sene sonrada almaya çalışırlar...
                                ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X