Acil orta saha-sol orta-forvet şart.Ama bu zihniyet gider bi tane daha sağ kanat alır.Bizde burda yazar dururuz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Katılıyorum. Futbolcularımız hakkında böyle şeyler söylemeyelim. Lütfen.İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFutbolcu paçavrası dediğin oyuncular TRABZONSPOR futbolcuları!
Ve evet Gugulspor futbolcuları da değil!
Artık yeter Hamdi Bey, herkes yazdığı lafı yazmadan önce bir tartsın, takıma sahip çıkmanın yolu saçmalamaktan geçmiyor
Yorum
-
bu futbolcular yüzünden her sene kümeye oynuyoruz yeter artık sabrım kalmadı, tvde spor haberlerinde fb carlosu aldı bjk telloyu aldı gs lincolnü aldı diyor, ts de adnanı aldı deyince ufacık çocuklar basıyor kahkahayı trabzon büyükşehir belediye olduk bilmem haberiniz var mı?
Yorum
-
@Hamdibey burası siyasetin konuşulacağı yer değil , takımımızı konuşma yeridir. Yapıcı olacaksak her türlü konuda konuşabiliriz. Bazen şaka yaparız , bazen ciddi tartışırız. Ama sizin bu uslubunuz ne zaman düzelecek sabırla bekliyorum.. Jabi konusunda kaçkere saygısız ithamlarda bulundunuz farkındamısınız?
Başkalarınlada sorununuz warsa özelden mesajlaşın genelden değil..Şampiyonluk için bekliyoruz..
Yorum
-
İlk olarak xenophobia tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaha son dakka !!!!!ronaldo fenere hayır deyim karısını da alıp trabzona tasınmıs stadın yanına....ziya hoca "hosgeldine" gitcek simdi....(FİX TV yerel kaynak)
kardeş sıkıcı olmaya başladın ...poetricus
Yorum
-
iyi o zaman düsüncelerini insan gibi belirt.kimseye satasmana dalga gecmene gerek yok.suana kadar okudugum tek ciddi mesajinda buydu sanirim..İlk olarak hamdi bey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu futbolcular yüzünden her sene kümeye oynuyoruz yeter artık sabrım kalmadı, tvde spor haberlerinde fb carlosu aldı bjk telloyu aldı gs lincolnü aldı diyor, ts de adnanı aldı deyince ufacık çocuklar basıyor kahkahayı trabzon büyükşehir belediye olduk bilmem haberiniz var mı?
neyse olayi daha cok kisilestirmek istemiyorum ama bende burda ki seviyesizlikten biktim..KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBirde bu JABİ denen adam ne oynuyor bana lütfen cevap.Bizim iki kupa maçındada onamamış.
sağ bek diyorlar ama...bilemiyorum...ziya hoca ön libero oynatır kesin...poetricus
Yorum
-
Yahu bir gazetede forvet diyorduİlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesağ bek diyorlar ama...bilemiyorum...ziya hoca ön libero oynatır kesin...
Şampiyonluk için bekliyoruz..
Yorum
-
sağ forvet..İlk olarak Özay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu bir gazetede forvet diyordu

poetricus
Yorum
-
defansif ön libero sağbektir kendileri........İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesağ bek diyorlar ama...bilemiyorum...ziya hoca ön libero oynatır kesin...
Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
Para var! şehir gelişmiş! ama biz fb gs bjk gibi yıldız almıyoruz, cimriyiz. Tüh yazıklar olsun bize! Türk oyuncu bile trabzona gelmek istemiyor yabancı yıldızı nasıl getireceksin? Futbolcuya hakaret, teknik kadroya hakaret, başkana yöneticiye hakaret. Bu nasıl taraftarlık allah aşkına.İlk olarak hamdi bey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu futbolcular yüzünden her sene kümeye oynuyoruz yeter artık sabrım kalmadı, tvde spor haberlerinde fb carlosu aldı bjk telloyu aldı gs lincolnü aldı diyor, ts de adnanı aldı deyince ufacık çocuklar basıyor kahkahayı trabzon büyükşehir belediye olduk bilmem haberiniz var mı?
Biz de isterdik ama olmuyor gelmiyorlar. Zorla getiremeyiz adamları. Değerinin iki katı versen bile zor getirirsin. Kİ böyle bir durum bizi çıkmaza sokar. Biraz dikkatli olalım lütfen.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum