Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak _LaZeRCi_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kırkpınar güreşlerinden gelir gibiydi evet benimde dikkatimi çekti.. bayağı boşlamış...
    onlara karın kasları derler, boşlamamış bilakis çalışmış....forma dar....

Yorum

• İlk olarak Tselif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Td tarafından verilmiş ona bu numara..
      Hem nolmuş giymiyo da ne var şaşıracak . İlk gittiğinde 61 numaralı formayı istiyorum dedi .Bu sezon 9'u veridiler ona . Abartmanın alemi yok .
      Yok yani hemen celallenme, sadece biraz garibime gitti gecen sezon 61 giyiyordu simdi ise 9 numarali formayi giyniyor, yoksa ona karsi olan bir hincim yoktur asla.
      Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

Hem nolmuş giymiyo da ne var şaşıracak . İlk gittiğinde 61 numaralı formayı istiyorum dedi .Bu sezon 9'u veridiler ona . Abartmanın alemi yok .
        bence 9 giymesi daha önemli.....sonuçta 9 numara onla özdeşleşmiş....milli takımda bile hakan şükür önceden 9 giyerdi artık fatih giyiyo....daha iyi oldu...
        .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• Komutanımıza, askerlerimize takmadığımız kulp kalmadı, bu kulpları takıp "savaş" meydanına yolluyoruz. Nasıl başarı gelir?
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• cordoba Kolombiya şampiyonu Deportivo Cali ile bir yillik sözlesme imzalamis

Yorum

• İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Szy,ekten adam olmaz önce insanligi bilecek saygi sevgiyi bilecek, adam kacti gitti bu ne hiddet bu ne sacmaliktir, takimi rezil duruma sokmaktan baska birsey yapmadi, adam gibi baskan gidip "Baskanim ben bu takimdan ayrilmak istiyorum" deseydi daha insanca olmazmiydi, her kötü olumsuzluklarin sorumlusu Ziya Dogan oluyor ne gariptir demi.
              adam baska br klube filan satmadi Ts yi. Futbolu birakti. Takimi rezil duruma sokan ligi 4. bitirmeyi basarili sayan kelin ta kendisidir.
              13 Vitor Hugo

Yorum

Bakiyorumda Fatih konusunda bayagi hassassin
                Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• GS Lincoln`u alacak derken, Ali Karimi`yi alirsa hic sasirmayin.
                  TS´un cöküsü Vol.3 (01.09.2009) tarihinden itibaren kitabcilarda, TS´un yükselisi Vol.4 ise 01.01.2010 tarihinde kitabcilarda yerini alacaktir.
                  TS Cöküsü Vol.4´ünde ne zaman cikacagi cok yakinda taraftara duyurulacaktir!

Yorum

• Transfer her kulübe güç katmak için vardır. Biz de ise tam tersi. Var olna gücümüzü de kaybediyoruz.

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Komutanımıza, askerlerimize takmadığımız kulp kalmadı, bu kulpları takıp "savaş" meydanına yolluyoruz. Nasıl başarı gelir?
                      Aynı fikirdeyim,Ziya Doğan veya futbolcular burayı okuyorlarsa inanın şevkleri kırılıyordur.

Evet espri yapalım ince ince eleştirelim ama bazen sınırı geçtiğimizi düşünüyorum.
                      ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• İlk olarak hodus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Aynı fikirdeyim,Ziya Doğan veya futbolcular burayı okuyorlarsa inanın şevkleri kırılıyordur.

Evet espri yapalım ince ince eleştirelim ama bazen sınırı geçtiğimizi düşünüyorum.

Okumuayordur.

Okusa kesin giderdi
                        Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Okumuayordur.

Okusa kesin giderdi
                          Valla ben okusam inat eder başarılı olmadan gitmezdim
                          ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

Bakiyorumda Fatih konusunda bayagi hassassin
                            Evet öyle hassasım. Bi sakıncası yoktur umarım .
                            "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak hodus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

ziyanın şevki kırılacak olsa istifa başlığında ve anket sonuçlarında kırılırdı. bu adam bizide klubüde takmıyor. o mentalitenin ışığıyla aydınlanmış birkere keşke okusada gitse ama nerde...
                              BIZLEDE AYNI MESAFEYE GELENE KADAR
                              ÜLKERE HAYIR

Yorum

Okumuayordur.

Okusa kesin giderdi
                                Yani okumak istemiyodur
                                ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X