İlk olarak _LaZeRCi_ tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Yok yani hemen celallenme, sadece biraz garibime gitti gecen sezon 61 giyiyordu simdi ise 9 numarali formayi giyniyor, yoksa ona karsi olan bir hincim yoktur asla.İlk olarak Tselif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTd tarafından verilmiş ona bu numara..
Hem nolmuş giymiyo da ne var şaşıracak . İlk gittiğinde 61 numaralı formayı istiyorum dedi .Bu sezon 9'u veridiler ona . Abartmanın alemi yok .Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
Yorum
-
bence 9 giymesi daha önemli.....sonuçta 9 numara onla özdeşleşmiş....milli takımda bile hakan şükür önceden 9 giyerdi artık fatih giyiyo....daha iyi oldu...İlk olarak Tselif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTd tarafından verilmiş ona bu numara..
Hem nolmuş giymiyo da ne var şaşıracak . İlk gittiğinde 61 numaralı formayı istiyorum dedi .Bu sezon 9'u veridiler ona . Abartmanın alemi yok .
.........::::ıl cApiTaNo::::.......
Yorum
-
Komutanımıza, askerlerimize takmadığımız kulp kalmadı, bu kulpları takıp "savaş" meydanına yolluyoruz. Nasıl başarı gelir?Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
adam baska br klube filan satmadi Ts yi. Futbolu birakti. Takimi rezil duruma sokan ligi 4. bitirmeyi basarili sayan kelin ta kendisidir.İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSzy,ekten adam olmaz önce insanligi bilecek saygi sevgiyi bilecek, adam kacti gitti bu ne hiddet bu ne sacmaliktir, takimi rezil duruma sokmaktan baska birsey yapmadi, adam gibi baskan gidip "Baskanim ben bu takimdan ayrilmak istiyorum" deseydi daha insanca olmazmiydi, her kötü olumsuzluklarin sorumlusu Ziya Dogan oluyor ne gariptir demi.13 Vitor Hugo
Yorum
-
İlk olarak Tselif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTd tarafından verilmiş ona bu numara..
Hem nolmuş giymiyo da ne var şaşıracak . İlk gittiğinde 61 numaralı formayı istiyorum dedi .Bu sezon 9'u veridiler ona . Abartmanın alemi yok .
Bakiyorumda Fatih konusunda bayagi hassassin
Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
GS Lincoln`u alacak derken, Ali Karimi`yi alirsa hic sasirmayin.TS´un cöküsü Vol.3 (01.09.2009) tarihinden itibaren kitabcilarda, TS´un yükselisi Vol.4 ise 01.01.2010 tarihinde kitabcilarda yerini alacaktir.
TS Cöküsü Vol.4´ünde ne zaman cikacagi cok yakinda taraftara duyurulacaktir!
Yorum
-
Aynı fikirdeyim,Ziya Doğan veya futbolcular burayı okuyorlarsa inanın şevkleri kırılıyordur.İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKomutanımıza, askerlerimize takmadığımız kulp kalmadı, bu kulpları takıp "savaş" meydanına yolluyoruz. Nasıl başarı gelir?
Evet espri yapalım ince ince eleştirelim ama bazen sınırı geçtiğimizi düşünüyorum.''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)
Yorum
-
İlk olarak hodus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynı fikirdeyim,Ziya Doğan veya futbolcular burayı okuyorlarsa inanın şevkleri kırılıyordur.
Evet espri yapalım ince ince eleştirelim ama bazen sınırı geçtiğimizi düşünüyorum.
Okumuayordur.
Okusa kesin giderdi
Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
Valla ben okusam inat eder başarılı olmadan gitmezdimİlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOkumuayordur.
Okusa kesin giderdi
''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)
Yorum
-
Evet öyle hassasım. Bi sakıncası yoktur umarım .İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBakiyorumda Fatih konusunda bayagi hassassin
"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
ziyanın şevki kırılacak olsa istifa başlığında ve anket sonuçlarında kırılırdı. bu adam bizide klubüde takmıyor. o mentalitenin ışığıyla aydınlanmış birkere keşke okusada gitse ama nerde...İlk olarak hodus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynı fikirdeyim,Ziya Doğan veya futbolcular burayı okuyorlarsa inanın şevkleri kırılıyordur.
Evet espri yapalım ince ince eleştirelim ama bazen sınırı geçtiğimizi düşünüyorum.BIZLEDE AYNI MESAFEYE GELENE KADAR
ÜLKERE HAYIR
Yorum
-
Yaniİlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOkumuayordur.
Okusa kesin giderdi
okumak istemiyodur
..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum