Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fatih'in sonsuza kadar Zenit'te kalmayacağı açık.

Olur da bir İstanbul takımına giderse gittiği takıma büyük katkısı olmaz ama bizim zaten bozuk olan psikolojimizi daha da bozar.

Basında yer alan Trabzonspor'un da Fatih'i almak için devrede olduğu iddialarını çok ciddi bulmuyorum, Başkan'ın açıklamaları buna dahil! Başkan olsa olsa sohbet ediyordur Fatih ile. Çünkü o kadar paramız yok. Adama sormazlar mı madem Fatih'e verecek o kadar paran vardı da neden üçbeş yüzbin dolarlar için bir sürü adamı alamadın diye?

Kaldı ki satın almanın ekonomik olarak da son derece yanlış olacağı net.

Bizim için tek opsiyon Fatih'i kiralamak olabilir, o da şampiyonluğa oynayacak bir kadroyu kurmak şartıyla.
    O kadroyu kuramadığımız göre Fatih'i almanın da bir anlamı olmaz.

Fatih'in İstanbul takımlarına gitmemek için elinden geleni yapacağına da eminim.
    Aslında Fatih kanımca soğuktan falan değil de antrenmandan kaçıyor.

En uygun formül Fatih'in daha sıcak iklimli bir ülkenin bol paralı bir takımına gitmesidir. Olimpiakos gibi mesela.

Rus ligi bitince Fatih'i daha kolay bırakırlar. Bizde Aralık'ta yönetim ve hoca değişir de iddialı bir takım kurulması gündeme gelirse ancak o zaman(Ocak'ta) Fatih'i takımda görebiliriz.
    Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• Hade be!!

İlk olarak Onur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      nanmayın o kolpa haberler. Gitmez Fatih hiç bir istanbul klubüne...
      Gider gider hiç ummayın ki gitmez. Siz olsanız siz de gidersiniz para bu hem de ne para
      yılda 2,5 milyon euro nerden baksan 4,5 milyon YTL yani eskisiyle 4,5 trilyon. Bırakın bu duygusal ayakları arkadaşlar. Size böyle bir para teklif edilse hele de elinizde " ne yapalım ekmek parası biz de geleceğimizi düşünmek zorundayız" gibi bir mazeretiniz hazırken sırf Trabzon ve Trabzonspor hatrına böyle bir voliyi vurma şansını reddermiydiniz / edebilirmiydiniz??

Lütfen dürüst ve mantıklı olalım.
      Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

• peki giderse bizim tepkimiz olacak mı normal mı karşılayacaz veya tribündeki taraftarların tepkis i ne olacak acaba
        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Fatih fenere gitsede başarılı olamaycağını düşünüyorum.Gerçi Alexle iyi iş yapabilir.İnşallah gitmez.

Yorum

• Forvet lazım forvet umutla ersenle olmaz bu iş.. prica gel hadi prica
            Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Bence

İlk olarak Onur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              nanmayın o kolpa haberler. Gitmez Fatih hiç bir istanbul klubüne...
              İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              peki giderse bizim tepkimiz olacak mı normal mı karşılayacaz veya tribündeki taraftarların tepkis i ne olacak acaba
              Bence:
              1- Çok normal ama içim burkulur
              2- Asla kızamam ve anlayışsızlık etmem
              3- Kızıp kızmamak ya da anlayış gösterip göstermemek size kalmış bir durumdur
              4- Bence anlayış gösterilmeli
              5- F.Tekke gerçekten Trabzonsporlu ise anlaşma metnine " Trabzonspor'a karşı futbolu bırakana kadar oynamam" maddesini koydurmalı.
              6 - Bunu hem kendi ruh sağlığı için hem de " bakın gerçekten başka çarem olmadığı için İstanbul'a transfer oldum" ifadesini inanılır kılmak için yapmalı.

Ama dediğim gibi bunların hiç birisi olmasa bile benim için 1. madde geçerli olur. Hayat bu insan çol cocuk kazandığı karısından - kocasından ayrılıyor başka yollar çiziyor. Ne var ki bunda denecek vakayı adiyeden bir transfer olayı olarka kabul etmek zor da olsa kabul edilmeli.
              Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

• yani beşiktaşın tümere yaptığı gibi mi yapacağız yoksa boşmu vereceğiz

Yorum

• Kayınpederinin açıklamaları geldi aklıma ;

" Fatih Türkiye'de İstanbul takımlarına gitmez, gidemez. Çünkü futbol hayatından sonra Trabzon'da siyasi hedefleri var."

Bu sözlere rağmen gidebilir gibi geliyor bana, ama Trabzon açısından değil Fatih açısından kayıp olacaktır. Ona olan büyük sevgi nefrete dönüşebilir, kimse de bu tepkiye haksız diyemez. Doğup büyüdüğün, formanın halen daha insanların sırtında olduğu, hala tribünlerde adına tezahürat yapılan bir şehir burası. Son yılların unutulmaz kaptanı olmuş, Sultan lakabı ile baş tacı edilmiş, takımı şampiyon yapan yıldızlardan bile çok sevilmişsin. Sen şimdi kalk, bu şehrin en nefret ettiği takıma git. Kendine yakıştırıyosan git..
                  Ama gidip de o iğrenç formaya 61 yazdırma, pisliğe çiçek diksen ne olur...
                  BORDO MAVİ

Yorum

• Ama gidip de o iğrenç formaya 61 yazdırma, pisliğe çiçek diksen ne olur...
                    çok güzel bir laf ya biz hala onu seviyoruz ben gollerini izlerken tüylerim diken diken oluyoo ki onu özledim çok o bunu yapmaz herhalde

Yorum

• Fatih Tekke gitmek icin direndigi Avrupadan dönüpte Fenere giderse o pis formayı giyerse inanın zaten gerilen Trabzonda en kücük bir basarısızlıkta olayların önü alınamaz bu zor durumumuzda o hala alacagı fazla paranın hesabını yapacaksa icimdeki bu sevgiyi gözden gecirecegim ben bu haberlere inanmıyorum inanmak istemiyorum ..........
                      2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Fatih Tekke ne demişti arkkadaşlar ''Benim adım FATİH TEKKE benim oram buram oynamaz'' eğer istanbulda oynamam dediyse oynamaz siz böyle şeylere aldırış etmeyin.o malüm gazete 4 senedir fatihi fenere gökdenizi fenre veya gs ye getiriyo.içiniz rahat olsun
                        inadına TRABZON
                        ---Sürmeneli Piranalar---

Yorum

• eger fb ye giderse onun 9nr formasini hep beraber meydanda yakmaliyiz

Yorum

• babam başkana ve yönetime çok yakın birisidir.. bugün sabah saatlerinde as asbaşkanlarımızdan biriyle konuşmuş (ismini veremeyeceğim) Fatih Tekke transferini sormuş babam.. maalesef olmadı Fatih Tekke işi demiş.. nedenini sormuş babam.. Fenerbahçe araya girdi ve bizden daha fazla bir ücret önerdi Zenit'e.. Fatih Tekke ve Zenit'le anlaştılar karşılığını vermiş..
                            En son Misafir tarafından düzenlendi; 16.08.2007, 13:15.

Yorum

• yapma yaaa çok kötü o zaman bana da öyle geliyor ya anlaşmasa barii zenitde kalsa

Yorum

• Fatih Tekke fener e mener e gitmez...Giderse Zenit transferinin hülle olduğu ayan beyan ortaya çıkar ki bundan sonra da Fatih Trabzon a giremez bir daha yüzünün karalığından...Adam abim kardeşlikten reddeder Fener de oynarsam dedi...Bunu ben ağzından duydum...Daha ne olabilir ki ? Takmayın kafanıza...Giderse de kendisi bilir herşeye rağmen...Ogünü Abdullah ı ne kadar sahiplendiyse o camia Fatihi de o kadar sahiplenir...
                                "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X