Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şerife söylüorum nicki şerifti yanlış hatırlamıosam.. Ben pek çok defa fener forumlarına girip o gelio beyler kaynak sağlam diye yutturuodum.. sonra oturup bi güzel gülüodum eziklerin hallerine.. bu haberleride ona benzetiom açıkçası..
    Oradaki Şerif ile buradaki Şerif'in aynı kişiler olduğu ne malum?
    Ayrıca bizim ezik forumlarda işimiz ne?
    Allah aşkına birlik olamayacak mıyız biz?
    Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• Hakketten stichus nerde her şey güzel olacak )))
      Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
      Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

Şerife söylüorum nicki şerifti yanlış hatırlamıosam.. Ben pek çok defa fener forumlarına girip o gelio beyler kaynak sağlam diye yutturuom.. sonra oturup bi güzel gülüodum eziklerin hallerine.. bu haberleride ona benzetiom açıkçası..
        Ne olursa olsun, tanımadığın bir üye için "Boş konuşuyor" türünden ithamda bulunmak, doğru bir yaklaşım olmasa gerek. Sonuçta yaşı 38 olan birisi, burada bizimle dalga geçmek için, zamanını harcamaz sanırım. Dikkat etsek, fena olmaz.

Yorum

• İlk olarak hasta_53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Işık var mı?

Bir kulüp düşünün ki 1.5 yıl içinde transfere 50 trilyon liradan fazla harcamış olsun. Ama elinde önceden takımda olan Gökdeniz dışında piyasası olan tek bir futbolcusu olmasın. Bu kulübün kadrosunda iki yeni transferle birlikte tam 50 (evet yanlış okumadınız elli) oyuncusu bulunuyor. Eldeki bu kadar oyuncunun ne olacağı belli değil. Hesapsız-kitapsız yabancı transferi nedeniyle kontenjan dolduruldu. Yeni yabancı futbolcu transferi için Futbol Federasyonu'nun bu konudaki kararı bekleniyor. Şampiyonluk yolundaki rakipler Roberto Carlos ve Lincoln gibi dünya markalarını transfer ederken, Trabzonspor küme düşen Kayseri Erciyesspor'dan Yattara'nın kankası Jabi'yi renklerine bağlıyor.

Başkan ve adamı
          Yönetim kurulunun yarısı istifa etmiş ve yerlerine kimsenin tanımadığı yedek yöneticiler alınmış. Gerçi yöneticiler çok önemli değil. Çünkü kulüp özellikle son altı aydır 'Başkan ve adamı' tarafından yönetiliyor. Hatta bütün transfer görüşmeleri Yeni Şafak gazetesi merkezinde yapılıyor. Taraftarın kulübü yönetenlere güveni yok. Zoraki kalan teknik direktörün ise kredisinin üç maçlık olduğunu kendisi de biliyor. Böyle bir ortamda kulübün geleceğinden nasıl umutlu olunabilir ki? Aralık ayındaki kongre yaklaşırken farklı gruplar yönetim kurulu çalışmalarına başladılar. Ama bu kadar bölünmüşlük ve parçalanmışlık içinde 'sağlıklı, güçlü ve ideal bir yönetim kurulu' neredeyse hayal gibi. Yanlış üstüne yanlış yapan bir yönetim kurulu, kariyerini kurtarma peşindeki bir teknik adam ve heyecanını yitirmiş bir taraftar topluluğu ile Trabzonspor belki de tarihinin en zor sezonlarından birine başlayacak. Umutlu olmak isteyeni olsun ama ben umut taciri değilim. Bu yolun sonu karanlık.

madem yenisafak gazetesinde yapılyor yenisfak neden iilk duyurmuyor ?
          2. Madem biliyorsun orada yapıldıqını qit orada nöbet tut o alındı bu yapıldı de

Yorum

• İlk olarak kutoz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ne olursa olsun, tanımadığın bir üye için "Boş konuşuyor" türünden ithamda bulunmak, doğru bir yaklaşım olmasa gerek. Sonuçta yaşı 38 olan birisi, burada bizimle dalga geçmek için, zamanını harcamaz sanırım. Dikkat etsek, fena olmaz.
            Abi zaten yaşı 16 girse kimse inanmıycak ki adama.. Ben pek çok transfer haberi veren kişiye karşı çıktım bu forumda.. Melinozmuydu neydi güya sırf benim mesajlarım yüzünden yazmıomuş en fazla 5 mesajımm var adama ilgili.. Çünkü böyle yapanlar var gerçekten..
            "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• Arkadaşlar,
              İşin gerçeğini söylemek gerekirse bu forumda bu başlığın altına girip yazılanları takip etmemin tek nedeni var oda yönetime yakın arkadaşların duyumlarını burası ile paylaşması... Bunların sonuçları menfide olabilir müspette olabilir tabiki... Bundan dolayı burada iki abimiz bir duyumdan bahsettiler... Onlara teşekkür ediyorum... Bizimle paylaştıkları için... yoksa imza atıldıktan sonra bütün ajanlardan o haberleri öğreniyoruuz... Buradan haber alıp öğrenmek ayrıcalıktır diye düşünüuyorum... O nedenle bu tür bilgileri bizimle paylaşan tüm üyelerimize teşekkür ediyorummm..... Hepimizin içindeki heyecan aynı sonuçta... Seneye şöyle şampiyonluğa direk oyanayacak takımıız olsunda rahatça ligi takip edelim....
              Sonuç olarak Lavezzi ve Palermo duyumlarının müspet sonlanmasını istemekten başka çaremiz yok...
              ''Terketmedi eziyetin beni''

Yorum

• herkese selamlar arkadaşlar ...

nasıl bi gelişme var mı bekleyelim mi sabaha kadar

Yorum

• İlk olarak tsampiyon61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  madem yenisafak gazetesinde yapılyor yenisfak neden iilk duyurmuyor ?
                  2. Madem biliyorsun orada yapıldıqını qit orada nöbet tut o alındı bu yapıldı de
                  adamın orda demek istediği kulübün trabzondan yönetilmediğidir

Yorum

• Ne Olcak Trabzondan YÖnetİlseydİ Topculara Ezİyet Olcakti . Yurt Disindan Dİrek Trabzona Ucak Yok Adam İst. E Gelcek Sonra Trabzona Gececek . O Zor Oldugundan Burada GÖrÜsÜlÜyor . Ayrica Daha Modern Oldugundan Dolayi Da Yabancilar Daha Rahat İmza Atiyor .

Sonuna Kadar Haklilar .

Yorum

• İlk olarak KHE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Oradaki Şerif ile buradaki Şerif'in aynı kişiler olduğu ne malum?
                      Ayrıca bizim ezik forumlarda işimiz ne?
                      Allah aşkına birlik olamayacak mıyız biz?
                      Şöyle oluyo fener forumunda ki şerif ben oluom Aslında çok zevkli oluyo veriosun gazı millete herkes onu konuşuyo boş boş.. Bende oturup eğleniom işte.. Can sıkıntısı naapcan..

Yorum

Abi zaten yaşı 16 girse kimse inanmıycak ki adama.. Ben pek çok transfer haberi veren kişiye karşı çıktım bu forumda.. Melinozmuydu neydi güya sırf benim mesajlarım yüzünden yazmıomuş en fazla 5 mesajımm var adama ilgili.. Çünkü böyle yapanlar var gerçekten..
                        Anlatamadım sanırım.

O üyenin vermiş olduğu bilgiye yakın bir bilgiyi de ben aktardım buraya. Sen kalkmışsın, 16 olsa ne olur kimse inanmaz türünden hala kendini savunuyorsun. Bir bildiğim olmasa, niye ısrarla yaptığının yanlış olduğunu vurgulamaya çalışayım ki.

Yorum

• İlk olarak hasta_53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Işık var mı?

Bir kulüp düşünün ki 1.5 yıl içinde transfere 50 trilyon liradan fazla harcamış olsun. Ama elinde önceden takımda olan Gökdeniz dışında piyasası olan tek bir futbolcusu olmasın. Bu kulübün kadrosunda iki yeni transferle birlikte tam 50 (evet yanlış okumadınız elli) oyuncusu bulunuyor. Eldeki bu kadar oyuncunun ne olacağı belli değil. Hesapsız-kitapsız yabancı transferi nedeniyle kontenjan dolduruldu. Yeni yabancı futbolcu transferi için Futbol Federasyonu'nun bu konudaki kararı bekleniyor. Şampiyonluk yolundaki rakipler Roberto Carlos ve Lincoln gibi dünya markalarını transfer ederken, Trabzonspor küme düşen Kayseri Erciyesspor'dan Yattara'nın kankası Jabi'yi renklerine bağlıyor.

Başkan ve adamı
                          Yönetim kurulunun yarısı istifa etmiş ve yerlerine kimsenin tanımadığı yedek yöneticiler alınmış. Gerçi yöneticiler çok önemli değil. Çünkü kulüp özellikle son altı aydır 'Başkan ve adamı' tarafından yönetiliyor. Hatta bütün transfer görüşmeleri Yeni Şafak gazetesi merkezinde yapılıyor. Taraftarın kulübü yönetenlere güveni yok. Zoraki kalan teknik direktörün ise kredisinin üç maçlık olduğunu kendisi de biliyor. Böyle bir ortamda kulübün geleceğinden nasıl umutlu olunabilir ki? Aralık ayındaki kongre yaklaşırken farklı gruplar yönetim kurulu çalışmalarına başladılar. Ama bu kadar bölünmüşlük ve parçalanmışlık içinde 'sağlıklı, güçlü ve ideal bir yönetim kurulu' neredeyse hayal gibi. Yanlış üstüne yanlış yapan bir yönetim kurulu, kariyerini kurtarma peşindeki bir teknik adam ve heyecanını yitirmiş bir taraftar topluluğu ile Trabzonspor belki de tarihinin en zor sezonlarından birine başlayacak. Umutlu olmak isteyeni olsun ama ben umut taciri değilim. Bu yolun sonu karanlık.
                          kim bu bülent tanıyanınız bileniniz varmı... sokaktan çevirme yazar gibi geldi bana : )
                          Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            kim bu bülent tanıyanınız bileniniz varmı... sokaktan çevirme yazar gibi geldi bana : )
                            banada Albayrak'ı takip eden biri gibi geldi .

Yorum

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Trabzonspor Dergisi'nin yayın hayatına başladığı günden, geçen yıl Haziran ayına kadar derginin mütemadiyen çıkmasını sağlayan Editörüdür...

Yorum

• İlk olarak kutoz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Anlatamadım sanırım.

O üyenin vermiş olduğu bilgiye yakın bir bilgiyi de ben aktardım buraya. Sen kalkmışsın, 16 olsa ne olur kimse inanmaz türünden hala kendini savunuyorsun. Bir bildiğim olmasa, niye ısrarla yaptığının yanlış olduğunu vurgulamaya çalışayım ki.

ben sizin verdiğiniz bilgiyi göremedim kusura bakmayın..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X