Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• KUTAGDU...

Yahu başkan acaba sende de bir dengesizlik olmasın..

arkadaşım o konuda hala şüphelerin mi var ...başkan dengeyi kaybedeli çok oldu ..şimdi yalpalıyor her tarafa ... en kötü durum ...

zaten dengeyi kaybetmese bunu başımızda tutmazdı ..ne demişler balık baştan kokar ...

ben aslında çok samimi söylüyeyim ki başkana acıyorum vallahi acıyorum ... zavallı adam ... dünyadan haberi yok BAŞKANLIK yapacak kişiliği yok ... gelmiş takımın başına şaşırmış sudan çıkmış balık gibi saga sola bakmış kim ne derse onun peşinden koşmuş zavallı bir adam ...

Efendim çok iyi niyetli imiş , insanlıgı çok iyi imiş , çok üzülüyormuş bu duruma ve buna benzer düzinelerce cümleler .....

Arkadaşlar bu yukarıdakiler tamamen demagoji .... dogru olabilir gerçekten öyledir ...yahu adama sormazlar mı kardeşim bırak git niye yapıştın oraya ? kim sana yapış dedi ... yok işte olmuyor beceremiyorsun ? bu ne hırs inat gerginlik kavga dövüş ...bu kadar şahsi inat ve hırs ugruna bir camia bu kadar rezil edilir mi ?

söylenen sözler tuttulmayan sözler yalan olmuyor mu ? hep bir bahane ararsanız bulursunuz herkes her konuda bulur ..

az kaldı az biraz dayanın ... kim aklı verdi ise başkana şu intertoto da as kadro ile oynamayı ..keşke gençler ile oynasalardı ...neyse biraz daha süre uzayacak olan o sadece...

şu bir gerçek ki takım aralık ayında kongre yapsa dahi bunlardan kesin kurtulmak lazım .. hatta ve hatta takım yanlışlıkla aralıkta zireveye yakın olsa da ...

Yorum

• İlk olarak b_kartal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      not:özür dilerim yanlış anlamısım(kafa dağınık)

Can Parlayan Konya’ya yakın
      Trabzonspor’da genç oyuncuların İnter Toto umudu suya düştü. Teknik direktör Ziya Doğan’ın Bolu kampına as oyuncuları da dahil etmesi üzerine hayal kırıklığı yaşayan genç oyunculardan Can Parlayan, Konyaspor ile anlaşmak üzere.

Geçtiğimiz sezon Üçüncü Lig 2. Grupta Değirmenderespor forması ile 26 gol atan Can’a Konyaspor’un dışında Vestel Manisaspor ve Kayserispor da teklifte bulunmaya hazırlanıyor. Bolu kampına katılan diğer genç futbolcuların da kendilerine kulüp aradığı öğrenilirken, stoper mevkiinde olan gençlerin, teknik direktör Ziya Doğan’ın bu mevkiye transfer yapmayı düşünmesi üzerine, büyük hayal kırıklığı yaşadığı öğrenildi.

Gençler, teknik direktör Ziya Doğan’ın kendilerine en azından bir şans vermesini istiyorlar. Doğan ise Bolu kampından sonra 4 veya 5 genç futbolcuyu A takım kadrosuna dahil edebileceğini söylemişti.
      internetspor.com
      estağfurullah.. işleri karıştırma peşinde bu siteler.. doğru düzgün bir kaynak olmadan sallama haber yapıp duruyorlar.. Bu doğrudur değildir bilmiyorum tabi ama gençlerin de hepsi oynama şansı bulamaz elbette.. Allah yardımcıları olsun.. Süper Lig'e kiralayabilsek bir kaç tanesini çok iyi olur..
      BORDO MAVİ

Yorum

• İlk olarak QuakeviL61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        estağfurullah.. işleri karıştırma peşinde bu siteler.. doğru düzgün bir kaynak olmadan sallama haber yapıp duruyorlar.. Bu doğrudur değildir bilmiyorum tabi ama gençlerin de hepsi oynama şansı bulamaz elbette.. Allah yardımcıları olsun.. Süper Lig'e kiralayabilsek bir kaç tanesini çok iyi olur..
        bencede cok iyi olur
        örnek; arda,cafercan,gökhan zan,

Yorum

• bizim ziya doganla ayman kavgali galiba baksaniza adam sac birakmis
          "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Sayfa 600
            TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              KUTAGDU...

arkadaşım o konuda hala şüphelerin mi var ...başkan dengeyi kaybedeli çok oldu ..şimdi yalpalıyor her tarafa ... en kötü durum ...

zaten dengeyi kaybetmese bunu başımızda tutmazdı ..ne demişler balık baştan kokar ...

ben aslında çok samimi söylüyeyim ki başkana acıyorum vallahi acıyorum ... zavallı adam ... dünyadan haberi yok BAŞKANLIK yapacak kişiliği yok ... gelmiş takımın başına şaşırmış sudan çıkmış balık gibi saga sola bakmış kim ne derse onun peşinden koşmuş zavallı bir adam ...

Efendim çok iyi niyetli imiş , insanlıgı çok iyi imiş , çok üzülüyormuş bu duruma ve buna benzer düzinelerce cümleler .....

Arkadaşlar bu yukarıdakiler tamamen demagoji .... dogru olabilir gerçekten öyledir ...yahu adama sormazlar mı kardeşim bırak git niye yapıştın oraya ? kim sana yapış dedi ... yok işte olmuyor beceremiyorsun ? bu ne hırs inat gerginlik kavga dövüş ...bu kadar şahsi inat ve hırs ugruna bir camia bu kadar rezil edilir mi ?

söylenen sözler tuttulmayan sözler yalan olmuyor mu ? hep bir bahane ararsanız bulursunuz herkes her konuda bulur ..

az kaldı az biraz dayanın ... kim aklı verdi ise başkana şu intertoto da as kadro ile oynamayı ..keşke gençler ile oynasalardı ...neyse biraz daha süre uzayacak olan o sadece...

şu bir gerçek ki takım aralık ayında kongre yapsa dahi bunlardan kesin kurtulmak lazım .. hatta ve hatta takım yanlışlıkla aralıkta zireveye yakın olsa da ...
              evet aralık ayında ne olursa olsun bu grubun toplu olarak gitmesi lazmı
              kesinlikle gitmesi lazım.....

% 100 suçlular % 100 defolmalılar...

Yorum

• vay bee 600 sayfa konuştuk alınan oyuncu sayısı 3
                Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  vay bee 600 sayfa konuştuk alınan oyuncu sayısı 3
                  demekki 200ayfada bir transfer...
                  TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Bana göre bu Hafta daha Transfer olmayacak.....
                    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Garabet

İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      KUTAGDU...

Herşeyden önce yaşınızın 40 veya yukarısı olduğunu bir mesajınızda okumuştum. Evet ZiyaD.'ye bir takıntınız var bu aşikar ama bu takıntı durumunuz da sizi en az Ziya D kadar Ruhsal meseleleri olan birisi durumuna düşürüyor farkında mısınız??Bakın kişilik haklarına saygı çerçevesinde imzanızda kullandığınız argümanı sildiler forum yöneticileri. Ama siz hala (bence yaşınıza da yakışmayacak bir biçimde) aynı üslup ile devam ediyorsunuz. İnanın Sizin ve benzeri tarzda yazı yazanların mesajları buradan alınıp kendilerini kişilik hakları bağlamında hakaret edildiği iddiadsı ile hakkınızda dava açılsa mahkum olursunuz. Bunları yaşı genç olan arkadaşlara yazmıyorum ilkez size yazıyorum yaşınızın getirdiği olgunluk içerisinde değerlendirirsiniz diye.

Yukarıda Trabzonspor Başkanına Yazınızda siyah ile belirginleştirdiğim ilk bölümde KİŞİLİKSİZ deme cüretini göstermişsiniz. Kişiliksizlik de bir ruhsal bozukluktur aslında. Ayrıca Yine sizin yzaınızda kırmızı ile belirginleştirdiğim cümleyi bir okuyunuz bakalım.Bu cümleden de sizin ruh halinizin de kesinlikle en azından bir müddet gergin ortamlardan uzaklaşmanızı gerektirecek bir doktor raporu çıkar. Bir şeye hem demogoji peşinden olabilirlik ve peşinden de doğrudur yargısı vermek başka türlü açıklanamaz çünkü. Polemik oluşsun diye yazmıyorum sadece hırs ve hissiyatımızın daha kontrollü olması gerektiği için yazıyorum.

Ayrıca sakın olaki sizin kişilk haklarınıza saldırdığımı da iddia etmeyin ben sizin verilerinizden yola çıkarak saplamalarda bulundum hepsi bu.

Sağlıcakla kalın.
                      En son A.T.R tarafından düzenlendi; 21.06.2007, 13:39. Sebep: düzeltme
                      Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

• aslinda stuttgarttan tomassonu alabiliriz...stuttgart satmak istiyor...istersek olur bence...29-30 yaslarinda...palermodan daha yararli olur..
                        "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• yaw takmıssınız bir transfer sevdası.yok moruk para takımda ne alıosunuz.ben diorumki bi kampanya baslatalım traftarlardan para toplansın adam gibi bi transfer yapılsın...
                          "pamuk eller cebe" kampanyası

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            aslinda stuttgarttan tomassonu alabiliriz...stuttgart satmak istiyor...istersek olur bence...29-30 yaslarinda...palermodan daha yararli olur..
                            Tomassonün sözlesmesi var, 5 Milyon istiyorlar. bide tomassona ödenecek olan para senede en az 3 milyon avro
                            TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              aslinda stuttgarttan tomassonu alabiliriz...stuttgart satmak istiyor...istersek olur bence...29-30 yaslarinda...palermodan daha yararli olur..
                              hatta villarreal'e önermişlerdi 2-3 milyon euro gibi bi paraya yanılmıyorsam..
                              BORDO MAVİ

Yorum

• sevgili arkadaşlar,
                                yaklaşık 1 aydır üyesi bulundupum bu formda daha önce de defalarca yazmama rağmen bıkmadan usanmadan tekrar tekrar yazacağım. Bu form insanların kulübe, futbolculara, teknik direktöre , başkana ya da birbirlerine sözvüp, hakaret edip içini dökebileceği bir yer olmamalı. bu form genç arkadaşlarımıza hatta diğer kulüp taraftarlarına bile örnek olabilecek seviye ve kalite de olmalı. Burada hergün onlarca eleştiri yazılıyor. kimilerine göre haklı kimilerine göre haksız ben de dün sizlere ve bu formu yöneten arkadaşlara bir öneri getirdim. her kafadan bir ses çıksın ama birisi(yani bu formu yöneten arkadaşlar) bu sesleri koordine etsin, etsin ki ne dediğimiz ne istediğimiz anlaşılsın.
                                ziya doğan gitsin, tamam gitsin, başkan gitsin tamam o da gitsin, keçeli gitsin musampa ilk 11 de oynasın iyi oynasın tamam bunlar yapılsın ama bu forma katılanların % kaçı bunuları istiyor. diyelim ki %75 gibi yüksek bir oran bunu istiyor o zaman bu form şunu da yapmalı. ziya doğan gitsin yerine şenol güneş gelsin ya da samet aybaba ya da x bir kişi (ama atıp tutulmasın capello denmesin mesela), başkan gitsin tamam gitsin ama yerine ahmet ağaoğlu gelsin, atay aktuğ gelsin, ulusoylardan biri yönetime girsin(trabzondan aldılklarını biraz trabzon için harcasınlar mesela).

bunun çok basit bir yöntemi var yapın bir anket iki aşamalı bir anket yapılır;
                                ilk aşamada ;
                                1)trabzon başkanı kim olmalı?
                                2)trabzonspor teknik direktörü kim olmalı
                                3)trabzonspor un sağbeki kim olmalı
                                4)
                                ..
                                ..
                                ..
                                13)trabzonspor un forveti kim olmalı
                                14)trabzonspor yeni stadını nereye yapmalı

ilk anket sonucunda her soru için en çok oy alan 3-4 seçenek ile tekrar bir anket yapılmalı
                                1)trabzonsporun başkanı kim olmalı
                                a)may
                                b)ali ağaoğlu
                                c)ahmet ağaoğlu
                                d) başka bir isim
                                2)trabzonsporun teknik direktörü kim olmalı
                                a)
                                b)
                                c)
                                d)

bunu yaparsak ortaya trabzonspor taraftarı ne istiyor sonucu çıkar.
                                bunu yapmalıyız aksi taktirde herkes bir şey soyluyor. 10 konuda tartışıyorsak 1000 ayrı fikir çıkıyor iyi de bu fikirler havada buhar olup gidiyor ama bunları düzenlersek biz bu kulübe faydalı olabiliriz.

eğer bu anketten başkan nuri albayrak %10 oy alıyorsa şapkasını önüne koyar düşünür ya çeker gider ya da kendine çeki düzen verir.

form yöneticilerine sesleniyorum lütfen bu tazr bir anket düzenleyin alt tarafı bi kaç saatinizi alır ama trabzonspor için çok faydalı bir iş yapmış olursunuz.
                                yoksa musampa gitsin lavezzi gelsin yok o gelmesin fatih geri dönsün yok yok o da olmaz gökdenizi satalım.
                                bunlarlas bir yere varmak mümkün değil.
                                üretici olalım trabzonsporu madem bu kadr çok seviyor ve önemsiyoruz trabzonspor için bi şeyler yapalım...
                                hepinize saygılar sevgiler...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X