İlk olarak CaptanBarbosa tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 13 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Samet Berber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİkisini de o attı.
Yorum
-
İlk olarak cebcare tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnazi iyidir giderse de insaAllah kiralık gider. Basaksehir istiyormus sanırım.
Yorum
-
İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeddualarla sakatladınız Ekici'yi.
Tebrikler
yalnız beceke geçen sene çok akıllıca bir iş yapmış. Ekicili Fenerbahçe bir 5-10 puan fazla alabilirdi.
Antudan alıntıdır.
Başkana bu mesajı göndermek lazım.Beşiktaştan ne alacağımızı merak ediyorum.
Yorum
-
Güzel güzel ekici ne kadar havaya girerse topla oynaması ve atakları yavaşlatması o kadar artacaktır.Bu adamın g.tü kalktığından beri belimizi doğrultamadıkİnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLa bu Stoch dönüyor dolaşıyor yine geliyor FB'ye. Bunun ne zamana kadar sözleşmesi var yahu? 7-8 sezondur ben bu adamı görüyorum.
Gidiş gelişleri hep kiralık oldu neredeyse.
Yazılanlar doğru ise Aykut Kocaman takımda düşünüyormuş bu sezon.BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
Yorum