Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 13 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hadi inşallah, çubuklu formayı da Medel ile tanıtalım
    Bu transfer olsun Medeeeeellll diye bağırarak koşucam cadde boyu
    İlk olarak Bayraktaroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    güzel haber teşekkürler
    Rica
    İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    abi bilgi şili basınından falan mı bir şahıstan mı?
    Şili'li bir gazeteci

Yorum

• Transfer Dosyası - 13 -

İlk olarak ataullah-ı sani tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu transfer olsun Medeeeeellll diye bağırarak koşucam cadde boyu

Rica

Şili'li bir gazeteci
      Bu pizarro'nun sevilla durumu ne şuan?

Yorum

Nasıl üstad durumları ? İnternetten izliyorsun sanırım.
        D-smartan izliyorum da fener rezil durumda .

Yorum

• Şu damdoy muhabbeti canımı sıkıyor. Darlanıyorum. Mısır ekmeğini,bozuk olduğunu bilmediğiniz yoğurda hevesle kırıp ilk kaşığı aldığınızda mısır ekmeğine acırsınız,suratınızı ekşitip çöpe dökersiniz ve büyük hayal kırıklığı yaşarsınız ya,o yıkılmışlığı yaşıyorum damdoy'un Ersun ile olan fotoğrafını görünce. Şu duruma acil el atılmalı,damdoy Trabzon'dan uzaklaştırılmalı kesinlikle.

Medel ve bir forvete fitim şu durumda.Gerisi ekstra olur benim için.Hatta Medel'i çok istiyorum şu an.Hırsı,çılgınlığı yeter.Sıkıldım öyle rakip omuz koyduğunda jelibona dönen topçulardan.

Yorum

• İlk olarak Samet Berber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            D-smartan izliyorum da fener rezil durumda .
            Hee sende o kanallar vardı , daha erken ya toparlarlar bir şekilde.

İnşallah toparlayamazlar tabi
            BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu pizarro'nun sevilla durumu ne şuan?
              Büyük ihtimalle olacak gibi duruyor, ama benim tahminim bu bilgi değil Pizarro'nun maaşı çok yüksekti, Sevilla oyunculara yüksek maaş veren bir kulüp değil, hatta Konoplyanka transferinde kendisine Sevilla'nın verdiğinin iki katını verenler vardı Sevilla dedi ki para istiyorsa başka takıma gidebilir ama büyük bir kulübe gelmek isterse biz bu kadar veriyoruz felan.
              Pizarro'nun maaşından bayağı bir feragat etmesi gerekebilir diye tahmin ediyorum.Bir yandan da şu var Arjantin Milli takımına seçildi, Banega da Sevilla'ya döndü.Sampaoli Sevilla'dan kötü ayrılmadı, onun isteyeceği bir transferdi o yüzden de beraber oynatın önerisi gelmiş olabilir ya da böyle bir düşünce olmuş olabilir.Nzonzi gidecekti Sevilla'da onun da durumuna bağlı.Bence o transfer uzar ve biz bu işi o arada bitiririz gibi.
              En son ataullah-ı sani tarafından düzenlendi; 08.07.2017, 18:34.

Yorum

Hee sende o kanallar vardı , daha erken ya toparlarlar bir şekilde.

İnşallah toparlayamazlar tabi
                Bu kafayla biraz zor, Ozan-Josef oynuyor yine. Aykut'un gelmesi bir şeyi değiştirmez, bu orta sahayla ne gibi bir yaratıcılık çeşitlilik planlıyorlar acaba .

Yorum

• İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Aha yandığımızın resmi

Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak ataullah-ı sani tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Büyük ihtimalle olacak gibi duruyor, ama benim tahminim bu bilgi değil Pizarro'nun maaşı çok yüksekti, Sevilla oyunculara yüksek maaş veren bir kulüp değil, hatta Konoplyanka transferinde kendisine Sevilla'nın verdiğinin iki katını verenler vardı Sevilla dedi ki para istiyorsa başka takıma gidebilir ama büyük bir kulübe gelmek isterse biz bu kadar veriyoruz felan.
                    Pizarro'nun maaşından bayağı bir feragat etmesi gerekebilir diye tahmin ediyorum.Bir yandan da şu var Arjantin Milli takımına seçildi, Banega da Sevilla'ya döndü.Sampaoli Sevilla'dan kötü ayrılmadı, onun isteyeceği bir transferdi o yüzden de beraber oynatın önerisi gelmiş olabilir ya da böyle bir düşünce olmuş olabilir.Nzonzi gidecekti Sevilla'da onun da durumuna bağlı.Bence o transfer uzar ve biz bu işi o arada bitiririz gibi.
                    İnşallah dediğin gibi olur abi. Deplasman da şu istanbul takımları falan nefes alamamalı. En çok önem verdiğim adam Medel.

Yorum

• Onazi iyidir giderse de insaAllah kiralık gider. Basaksehir istiyormus sanırım.

Yorum

• Abdelhak Nouri yaklaşık 10 dakikadır baygın şekilde yerde yatıyor. Umarım ciddi bir şeyi yoktur. Ambulans girdi saha içine. Ciddi bir şekilde devam ediyor tedavisi...
                        And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Medel'in dün evlendiği eşi Cristina Morales İspanyolmuş. Avrupa'ya yakın olmak ister diye düşünüyorum.

Yorum

• Ekici hızlı hücuma çıkarken iki kere ekseni etrafında 360 derece dönüp topu taç çizgisindeki valbuenanın arkasına attı.8 numara gelişir mi fenerde dedim 10 numara kullanıyor aykut.Bu sene fenerbahçe'nin üzerini çizebiliriz arkadaşlar.
                            İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                            -------------
                            Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• ilk kez sahadaki adamin etrafi tedavide kapatildigini gördüm
                              En son B61 tarafından düzenlendi; 08.07.2017, 18:38.
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Eyyy başkan duruma el at ipleri Ersun'un eline verme, yoksa seneye Ndoye'yi izleyeceğiz.
                                "Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana

Yorum

Yükleniyor...
                                X